НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Пет Ное 22, 2024 12:04 pm Вижте мненията без отговор
СТРАХЪТ ЛИ ДВИЖИ ЖИВОТА ВИ?!
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
kati

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Юни 25, 2008 2:26 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Бедна ви е фантазията, на тези, дето сте от по-скоро тук и не сте били свидетели по времето, когато горепосочените се вихреха във форума. Дамата дори е била "приятелка" на домакините, може би докато са и били полезни, после се обърна и поде някаква кампания против тях. А младежът на няколко пъти участваше в разговорите последователно сменяйки си ника, защото все се стигаше дотам, да бъде баннат за непристойно поведение. По някое време се беше опитал да оспами форума с разни обиди към домакините и потребителите, аз лично се позабавлявах влизайки в размяна на "любезности", но после ми беше неудобно, че се отвори работа на админа и модератора да трият всичките простотии. Но това са невинни неща в сравнение с последващите им действия. Ама всеки в крайна сметка си сърба собственоръчно надробената попара. Cool

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
taniuga

Пуснато наПуснато на: Сря Юни 25, 2008 2:50 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Тези двамата са ясни - на нас новите по-малко, на вас повече. Но да поразсъждаваме върху случая по-широко и по принцип - какво ги кара /и хората като тях/ да постъпват по този начин? Защо след като са били близки и са се възползвали от някого са толкова неблагодарни? Защо след като си имат вече поле за изява /други форуми, бизнес/ се връщат там където явно не са желани? Кое кара един млад човек да бъде лровокативен и циничен към непознати във форума? Защо го прави? От къде въобще идва тази злоба?
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
merigi

Пуснато наПуснато на: Сря Юни 25, 2008 4:44 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

И аз се чудя какъв е смисъла на телефонните обаждания! Какво ще се постигне така?! Целта е може би да се сменят телефонните номера или просто да се предизвика шаш паника, и така да се изключват тел. А и по телефона да сплашваш...това е детинско и елементарно.А що се отнася до прокуратурата- те ще направят каквото знаят, но такива досадници се измъкват, защото няма доказателства или в закона има вратички и накрая-нищо!
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Сря Юни 25, 2008 4:50 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Първо - приветствам Пенка!

Второ, давам отговор на taniuga.

Значи факторът, който кара един човек (независимо дали е млад или стар - това няма никакво значение) да са държи по този безумен начин е в неговата лична патология., т.е. неговто психично състояние.

Другите мотиви са: завист, злоба, корист и невероятна алчност.

Защо след като сме били близки с човека, на когото сме помогнали той е започнала се държи зле с нас?!

Ами защото болната му фантазия съди сама по себе си за останалите хора и поради тази причина въображението му започва да изгражда във визиите си врагове, които могат да му/й навредят, защото самия/самата той/тя има намерението да стори същото на тях.

А на това вече му се казва мъст!!!

И се започва, разбираш ли ... Започва да се шири невероятната лудост на двама болни. Това е.

Пуснато наПуснато на: Сря Юни 25, 2008 5:04 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

merigi написа:
И аз се чудя какъв е смисъла на телефонните обаждания! Какво ще се постигне така?! Целта е може би да се сменят телефонните номера или просто да се предизвика шаш паника, и така да се изключват тел. А и по телефона да сплашваш...това е детинско и елементарно.А що се отнася до прокуратурата- те ще направят каквото знаят, но такива досадници се измъкват, защото няма доказателства или в закона има вратички и накрая-нищо!

Какъв е смисъла ли, merigi?! Ами психически тормоз - това малко ли е?!

Я си представи, че в работното ти време, което изисква маскимална концентрация на вниманието или дори нещо повече от това (както е при мен да речем!!!), изведнъж започнат да ти звънят безспирно ту телефона, ту GSM-а, а в същото време ти работиш с клиент ли пациент, което си е твърде отговорно!!!!!!!!!!

Какво правиш тогава, ако нямаш възможността да излючиш апаратите?!

Или пък друго: заспал си дълбок сън и изведнъж те събужда пронизителния звън на телефона в 2 часа сутринта. И така - започва да звъни безспирно до 4 сутринта, а може и до по-късно- зависи в каква фаза е лудия?!

На това какво му се казва?! Кой нормален мозък ще прави подобни изстъпления по това време?! И защо?!

Единственият правилен отговор е: лудост и мъст.

Ако някой друг може да го определи като нещо друго, то очаквам неговото мнение - все пак.

И нека да не се мисли, че нито прокуратурата нито органите на МВР не са в състояние да помогнат - просто зависи от подхода и от хората в дадената ситуация. Cool

За всичко си има все пак начини, нали така?! Ииииии по-добре е да се действа ... бавно, ама славно.

Проявих - лично аз - невероятно търпение по отношение на тези двамата луди. Вече стана година и половина ...

Пуснато наПуснато на: Нед Юни 29, 2008 3:11 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Всъщност давам ви тук едни номера на GSM-и от които ни се звънеше до скоро на "пушка" ...

0887/ 166 010
0877/ 326 181

Случайно да са ви познати?! Cool

За сега обаче звънене при нас няма ...

А при Вас как е?!

Сигурно някой е влязъл в болницата да си задържа бебето или пък ... е влязъл в психиатрията - за пореден път.
Cool Confused Laughing

Пуснато наПуснато на: Нед Юни 29, 2008 3:32 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

или пък.. се е уплашил... Laughing

Местожителство: Разград
Пуснато наПуснато на: Нед Юни 29, 2008 9:47 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

аз за съжаление едва днес успях да се появя във форума-направо съм възмутена от тия двамцата-пак са си пропуснали приема на лекарствата и отново се мъчат да се вихрят както преди година.абе защо не отидат да се хвърлят от някой мост или някъде другаде(да покажат на света колко са интересни и велики) ами пак започват с лудите си изпълнения? Confused
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пон Юни 30, 2008 7:04 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

radea написа:
или пък.. се е уплашил... Laughing

Просто няма от какво да се уплаши - аз пуснах темата след като спря самото звънене ... Razz Confused

Как може да си го помислиш, Радея?! Shocked

Нали занеш, че от лудият бяга и пияният. Така, че едва ли един луд може да се уплаши от нещо ... Confused

Него може да го управи само строк контрол и още по-строг режим с ... надзирател. Confused Rolling Eyes

Пуснато наПуснато на: Пон Юни 30, 2008 7:07 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

tan4eto77 написа:
аз за съжаление едва днес успях да се появя във форума-направо съм възмутена от тия двамцата-пак са си пропуснали приема на лекарствата и отново се мъчат да се вихрят както преди година.абе защо не отидат да се хвърлят от някой мост или някъде другаде(да покажат на света колко са интересни и велики) ами пак започват с лудите си изпълнения? Confused

Всъщност, Танче ... приближава новолуДието, та не знаммммммм ........... Cool Confused

Ама пък знам, че социопатите обикновено хвърлят други хора от мостовете, а не себе си, значи ...

Ама на всичко му се намира колая, защото когато лудите са под ключ било то в психиатрията или в затвора са много-много тихички ... Razz Laughing

Пуснато наПуснато на: Пет Ное 14, 2008 2:34 am
МнениеЗаглавие : Re: ??????? ?? ????? ?????? ???!
Отговорете с цитат

Маг Селена написа:
Напоследък един социопат, дето се подвизаваше под ника "индиго" не само из нашия форум, ами и из форумите преди всичко на "Маджик аура", както и "Мистичното" на нещастните "шашманеси" и къде ли не още, защото му намерих гнусният почерк и из други форуми на нет пространството, та ... същото това нещастно създание налага жесток психически тормоз на някои от нашите потребители, като им звъни непрекъснато по GSM-мите в най-неподходящото време - тогава, когато са претоварени от ежедневните си задачи в бизнес делата си и тогава, когато вече са си легнали да спят вечерно време ...

Та ... всички те ми се оплакаха от социопатските инвазии на това психично болно и безумно зло и отмъстително получовешко същество.

Какво правело това демонично изчадие?!

Ами всички вие, които сте редовни потребители на форума и сайта знаете, че небезисзестната Вероника Георгиева Койчева, която поради некадърнастта си като "окултен деятел" се отегли от това поприще и в момента се занимава с неща, които също не са свойствени за самата нея, но това вече е друга тема, та ... така наречената от нас Катероника е "свела" информация на лудото "индиго" и му е дала телефонните номера на някои наши потребители.

Това дало пък възможността на тоя получовек самонарекъл се "индиго" да трови ежедневно живота и спокойствието на нашите потребители и ако някои от тях дръзнат да дават мнения във форума ни биват незабавно, ама на секундата "освирквани" чрез контролни прозвънявания едновременно и по GSM-ма и по телефона - до пълно каталясване, разбира се ...

Уважаеми потребители, само не си въобразявайте, че този нестретен и болен нещастник упражнява върху вас "психотронно въздействие" ... Cool Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing защото той си въобразява ,че прави именно това с всички вас, на които звъни.

Не, той просто от собственото си безсилие, че не може да ми навреди е решил да сплаши някои от вас - особено тези, до които Катероника му е осигурила достъп - за да се дистанцирате от форума ни и той да залезе съвсем безславно, като по този начин залеза и аз. Razz Razz Razz Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Пиша и отварям тази тема за да ви съобщя, че са взети незабавни мерки относно телефонните инвазии на лицето Станислав Андонов от гр. Пещера, наречен сам от себе си "индиго" чрез молба-обръщение до прокуратурата.

Същото това лице "тормози" или поне така си въобразява с безумния си мозък и нас - по същия начин, по който го прави и с вас.

Но на нас не ни пука от него, въпреки че подобни личности, които са категоризирани и определени от психиатрията като социопати са опасни и дори могат да ... убиват.

Ако някой трябва да се страхува, то това съм аз, защото аз съм взета на прицел от лудият му ум.

Но ... тъй като вече са взети съответните законови мерки и лицето се издирва, на мен лично не ми пука пък и никога не ми е пукало.

А вие уплашихте ли се?!

Защото така изглежда - поне ...

Ако ви държи все още, то можете да коментирате темата ... Cool

Ако някой е индиго няма да тормози никой и никой няма да чувства страх понеже хората индиго не вредят.Ако някой се представя за индиго и вреди значи е само комплексар,който има комплекс за малоценност понеже децата индиго са войни и са над глупостите и (подхождат по друг начин)макар и войнсвени не се самозабравят и осъзнават.Така че да се вясне някой (индиго)подвластен на някаква обикновенна врачка значи не е индиго!!!!Те осъзнават и не се влиаят!!!И не се контрлират!!!
Didi

Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
Пуснато наПуснато на: Пет Ное 14, 2008 3:00 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Аиде бе ... Индигото може да изтрещи много яко и да вреди колко си иска ,особено ако попадне в лоша среда или се повлияе от недобронамерени хора или сам направи избор да се занимава с лоши неща ... !

Ей тогава гледаи какво става .... !

Поне аз си мисля така де .... ! Confused

Пуснато наПуснато на: Пет Ное 14, 2008 3:55 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Кристалните и индиговите деца са учители!

Кристалните деца за миролюбиви и вярват в хората повече от всеки друг,а индигото са като кристалните деца,но са по-бунтари.Не се съмнявам,че може да са подвластни на внушение от лоши хора,както и да са.....мнооого лоши ако решат!

Но те имат осъзнатост,която им казва,кое е редно или не и не мисля,че някой може да използва ИНДИГО.Когато си човек правиш грешки(нормално е),но ИНДИГО(истинско дете ИНДИГО)не може да се контролира и да го накараш да работи за теб!!!

Те са духовно развити деца,които се влиаят от човешките слабости до определен момент.Така че се съмнявам Катероника да има под власта си дете ИНДИГО!!!!Освен ако то не я усеща и не се опитва да и помогне!!
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пет Ное 14, 2008 12:44 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Учители могат да бъдат и да бъде какво ли не и къде ли не.

Учителите не са само тези, които ни поднасят готови Познания на тепсия.

И двете сте прави, но ... eollor гледа през прозореца на наивността.

Пуснато наПуснато на: Пет Ное 14, 2008 12:45 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

eollor написа:
Така че се съмнявам Катероника да има под власта си дете ИНДИГО!!!!Освен ако то не я усеща и не се опитва да и помогне!!

За Катероника не се съмнявай.

Нито я познаваш, нито пък си се сблъсквала с негативните й прояви.

Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта