НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Пет Ное 22, 2024 11:57 pm Вижте мненията без отговор
МНОГО ХОРА СИ МИСЛЯТ, ЧЕ СА НЕДОСЕГАЕМИ ...
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пет Юли 18, 2008 10:03 pm
МнениеЗаглавие : ????? ???? ?? ??????, ?? ?? ??????????? ...
Отговорете с цитат

Неофициална статистика сочи, че няма недосегаеми от негативна енергия!!!

При мен идват различни хора, които започват да описват болките и страданията си, убедени, че се дължат на влиянието на черната магия. Тези хора търсят помощ от мен, молят ме да променя живота им. Същевременно отправят и зов за помощ чрез страниците на вестници и списания.

Нямам намерение да доказвам, че черната магия съществува, нито да убеждавам някого, че последствията от нея могат да се окажат трагични за цялата ни нация.

Описвам я просто като факт, който, особено в последните няколко години застрашава здравето, живота и семействата на много хора.

Има обаче различни хора – едни вярват в черната магия, други категорично я отричат. А тя съществува и съсипва живота на стотици семейства.

Това, което мога да кажа, е, че на всеки десет жители поне трима или четирима страдат от нейното въздействие. И това ще продължава, защото много от пострадалите са Тома Неверни.

Не вярват, че някой може да им направи зло и те да пострадат от това зло. Както съм казвала не веднъж и два пъти, магията е вид насочена енергия, което се прави от хора, които знаят как да го направят. И го правят за много пари.

А пострадалият след това ходи наляво и надясно, пита и разпитва какво му е и не може да разбере защо става така, че ту се разболява, ту му се случва нещо неприятно.

Под въздействието на черната магия в България са попадали всякакви хора - без разлика на националност и религия. От нея страдат както обикновени граждани, така и представители на властта.

Много често стрелите на завистта са насочени именно срещу тези, които са издигнати в йерархията на властта, които работят в прокуратурата, полицията, съда и др.

Напоследък, след възраждането на частния бизнес, в условията на борба за оцеляване и конкуренция, завоюване на сфери на влияние, пазари и т.н., започна масово използване на черната магия и за разчистване на сметки.

Новите бизнесмени, затворени зад стените на своите офиси, пазени от добре платена охрана, живеят с илюзията, че са недосегаеми. Много скоро някои от тях обаче разбират, че бодигардовете не стигат, за да бъдат добре защитени от завистниците и конкуренцията.

Не ви ли прави впечатление, че напоследък твърде много хора умират млади? Мислите ли, че това е случайно?!

Замислете се и си направете преценка дали съществува магията. Или не?…

А вие как мислите?!

Пуснато наПуснато на: Пет Юли 18, 2008 10:29 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ами аз не просто мисля, аз знам, че магията съществува. Все пак първата ми "окултна" книга се казваше "Големият практически наръчник по бяла магия". И първото важно нещо, което научих от нея беше: всичко, което правиш, ти се връща десетократно.

За мое щастие, навреме разбрах, че без значение дали е бяла, черна или подобни ти там разделения, магията, освен ако не я прилагаш само върху самият себе си, е НАМЕСА в живота и волята на друг. Нещо на което ние нямаме право. И който го прави, си носи последствията, независимо дали в този или друг живот. И най-често го отнасят не само той, а поколенията идващи след него.

В нашата мила страна бъка от такива хорица водени от злоба и алчност и проблема не е в това, че те не са запознати с този принцип. Напротив, знаят го много добре. Само че не им пука. Но неизбежно ще дойде и момента, в който ще им запука, само че тогава ще е прекалено късно за тях да се спасяват. За съжаление, за жертвите им също.

Но мисля, че проблема не е толкова в алчността на "черните магове", колкото в злобата и лакомията на онези дребни душички, които им правят поръчките.

Маг Селена написа:

Това, което мога да кажа, е, че на всеки десет жители поне трима или четирима страдат от нейното въздействие.

Ами какво говори това за народа на великите българи? За тяхното величие? Да, да, сигурно...

Пуснато наПуснато на: Пет Юли 18, 2008 10:47 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Нека да допълня ...

Тук включвам също така и автомагията, която е най-често срещащата се.

Има и още едно явление: така наречените самонавлечени събития.

Иначе, честно казано, кармата вършее преди всичко повсеместно и на всички нива из нвашата татковина ...

Плачевното е, че 99% от "окултните специалисти" и "експерти" не различават, ама изобщо не различават нито едно от тези три явления.

Невежеството просто ги е обладало тотално, а пък алчността - глобално, поради което и не искат изобщо да знаят, че съществуват и тези три варианта - освен зловредна черна магия.

Да, това им пълни джобовете, но не помага на никого!

Нито на тях, нито на страдащите!

Какъв е извода тогава според вас и има ли изход?! Как мислите?! Confused

Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
Пуснато наПуснато на: Пет Юли 18, 2008 10:53 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Наскоро обсъждах тази тема с един приятел Rolling Eyes , та той ми разказа колко често намирал най-различни кости,нокти,коси и разни подобни из къщата си и в дрехите на свои роднини ,но въпреки че вече му се беше случвало нещо такова,той ми каза следното "Всичко е психология ,ако вярваш те достига,ако не ,си защитен" ... Замълчах си ,какво да му се меся във възгледите и отношението му към магията !

Не отричам обаче ,че ме хвана яд !

Наистина никой не е защитен .Винаги по всяко време от всеки.... което е лошото !

Може да е съсед,може да е съперник,конкуренция или просто ей така за кеф .Тъжно мие за по-известните хора ,защото тях най-вероятно ежедневно ги атакуват по всякакъв начин !

Още по-лошо е ако не вярваш и не искаш да разбереш повече относно тези неща,защото именно когато не знаем как да разрешим някой проблем ,то тогава този проблем става двойно по - голям !

Пуснато наПуснато на: Пет Юли 18, 2008 10:55 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена написа:
Нека да допълня ...

Тук включвам също така и автомагията, която е най-често срещащата се.

Има и още едно явление: така наречените самонавлечени събития.

Иначе, честно казано, кармата вършее преди всичко повсеместно и на всички нива из нвашата татковина ...

Плачевното е, че 99% от "окултните специалисти" и "експерти" не различават, ама изобщо не различават нито едно от тези три явления.

Невежеството просто ги е обладало тотално, а пък алчността - глобално, поради което и не искат изобщо да знаят, че съществуват и тези три варианта - освен зловредна черна магия.

Да, това им пълни джобовете, но не помага на никого!

Нито на тях, нито на страдащите!

Какъв е извода тогава според вас и има ли изход?! Как мислите?! Confused

Аз не виждам изход ... защото те тия "велики магове" се множат като хлебарки ,а наивниците стават все повече и повече .

Пуснато наПуснато на: Пет Юли 18, 2008 10:55 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Изхода според мен е в оттърсване от невежеството и волята да вземеш живота си сам в ръце и да го градиш чрез собствения си труд. А не да правиш поръчки на тоя или оня да ти го оправи...

А автомагията се обзалагам, че в повечето от случаите, за които говорите е неволна. Т.е. пак опираме до невежество. Правиш нещо, от което и понятие си нямаш..

Пуснато наПуснато на: Пет Юли 18, 2008 11:00 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Е добре ама да кажем съседката решила да те "затрие" щото и пречиш или роднини се карат за имоти и почнат да си правят магии ,то в тоя случаи тръгваш да ги разваляш ,нали?

Е да ама имайки предвид колко са можещите в областта на окултизма ,представи си колко ще я развалят тая магия !

В този случай как можеш сам да си помогнеш ?

Имай на предвид ,че има големи актриси и актьори,дето са "величия номер едно" или говорят с Нострадамус или пък са наследници на Ванга ?

Пуснато наПуснато на: Пет Юли 18, 2008 11:16 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Както са решили, например, да ме затирят мене! Razz

Какво бихте направили вие, ако сте на мое място???!!!

Ще изчакате търпеливо да свършите в бавна агония, без да се забраните?!

Без да се забраните, без да си издигнете яка защита около себе си, само защото отката на кармичния бумеранг така ще ги прасне, та ще се влачат по корем чак до последното пришествие и ... в крайна сметка ще умрат в жестоки мъки!

Всъщност ... по адрес на Катероника аз вече го направих поне няколко пъти. Както виждате ефекта е никакъв ... Sad Rolling Eyes

Трябва ли някой да си отиде от този свят, а с него и още някои други по кръвна, родствена линия, съвсем невинни и нищо не подозиращи, само защото на някой болен, злобен и оскотял мозък така му харесва?!

Надявам се да ми отговорите ... а аз най-после ще си отдъхна за този ден.

Оооооо ... забравих да ви кажа ... "fiery" направо е избесняла до крайност, досущ като Катероника. Беше ми изпратила току-що един невероятно циничен и перверзен мейл с какви ли не подигравки, напръскани с империл в изобилие!!! Shocked Razz

Винаги ми е било странно, защо като не дадеш изцяло допуск не само до личността си, ами и до Душата си, на подобни малки злобни хорица, те просто се умопобъркват от факта, че не могат да ти се качат на главата и да му друсат там хорце ... отново както на тях им харесва?!

Вие имате ли някакъв готов отговор?! Sad

Пуснато наПуснато на: Пет Юли 18, 2008 11:23 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Освен до невежество опира и до желание да се направи зло някому, без оглед на това, че се връща умножено. В бизнеса и конкуренцията е най-страшно - там всички средства са позволени - убийства, отвличания и пр. Но и сред обикновените хора - комшии и колеги завиждат за какво ли не, съперници в любовта ислат да ти съсипят семейството опитвайки се да привлекат партньора ти, майка, неодобряваща избора за партньор на детето си, мислейки, че заслужава нещо "по-добро", роднини се съсипват взаимно заради наследства и имоти и пр. - примери много. И всички тези недоволни хора се мъчат зорлем да предизвикат някакви събития с другите, които ще удовлетворят алчността им, злобата, завистта, Егото им.

Струва ми се, че спасение няма, защотото заобикалящия ни свят е пълен с такива хора. Ако може да се очаква от близки, какво остава за "врагове".
А в една предишна тема преди време стана въпрос, че враговете не съществуват обективно, а ние си ги създаваме в главите си.

Според мен проява на невежество е, че не се осъзнава какво си твори човек чрез мислите и действията си спрямо другите, а не само, че мисли вярата в съществуването на подобно явление за невежество. Може би човек трябва да се научи как да се предпазва и да си изгражда защити.

Да, много млади хора си отиват, а напоследък все в автопроизшествия, всеки ден. Преди седмица заедно с Аудан бяхме свидетели на поредното - моторист лежеше на асфалта с разбита глава и реки от кръв, каската му беше хвръкнала.../съжалявам за описанието/ Да не се повтарям, че преди време загубих мъжа си в катастрофа, а останалите дето си отидоха с него бяха все по-млади хора. Вече не минава ден, без да съобщят за поредната изцепка с жертви, повечето млади, има и деца...Дали е случайно... Явно не...Rolling Eyes

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
kati

Пуснато наПуснато на: Пет Юли 18, 2008 11:34 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

А, тия трудно ще ви оставят на мира. Защита е спасението, особено от "конкуренцията" в лицето на адашката-"-оника". А за другите дето само лаят, но не хапят - ако е възможно да не им се обръща внимание, това ще им подейства зле, да си захапят опашките. Twisted Evil

Само по-спокойно, не си съсипвайте нервите заради незаслужаващи го. Wink

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
radea

Пуснато наПуснато на: Пет Юли 18, 2008 11:38 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati написа:

Според мен проява на невежество е, че не се осъзнава какво си твори човек чрез мислите и действията си спрямо другите, а не само, че мисли вярата в съществуването на подобно явление за невежество.

Да, и аз точно това имах предвид.

Маг Селена написа:

Винаги ми е било странно, защо като не дадеш изцяло допуск не само до личността си, ами и до Душата си, на подобни малки злобни хорица, те просто се умопобъркват от факта, че не могат да ти се качат на главата и да му друсат там хорце ... отново както на тях им харесва?!

Вие имате ли някакъв готов отговор?! Sad

Еми той отговора е ясен: такива хора мислят, че всичко трябва да става така, както те искат и че трябва да притежават и да контролират всичко. И когато не се получи както на тях им се иска, изперкват от злоба. Защото те не знаят, или не искат да приемат, че света не се върти около тях.

Също както е ясно, че Вие тоя отговор си го знаете и едва ли Ви стана по-добре от това, че Ви го припомних. Rolling Eyes А ако въпроса е целял тези хора да го чуят от устата на някой друг, едва ли ще има някакъв ефект.. Confused

Така че, както казва Кати, щадете си нервите и си дръжте защитите "в изправност"..

Пуснато наПуснато на: Съб Юли 19, 2008 1:36 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Всъщност - нервите ни все още са завидно здрави! И моите, и на маг Живин - това е. То си има начини за защити и най-вече оцеляване.

И ако ставаше толкова лесно "да убиеш присмехулник" още през първите месеци на 1991 год. когато ме отпочнаха да ме "умъртвяват" Razz Laughing да съм хвърлила топа ...

Или пък да бях изгубила окончателно самообладание и ... да ме "свитнат" за броени дни!

То не бяхо "пси-облъчвания", то не бяха невиждани и нечувани и изключително зли "смъртоносни" черни магии, то не бяха директни словесни атаки и настъпления чрез директни срещи с нас, тооооо ... не беше приказка безкрайна изпълнена с болни шизофренно-параноични фантазии ...

Единствения човек, който може да ме свитне и нарани по някакъв начин това съм аз себе си!

Как не го разбараха тези ограничени и безкрайно невежи мозъци! Хич няма да им цитирам имената, чак пък до там да ги възвеличавам - не би ...

Просто по-редно би било всеки да си гледа работата и да не пречи на другия, така както другия не пречи на зловредниците - ама ... а де?!

То трябва поне нормален разсъдък за това нещо, а не болен психопатясал мозък с психотични изживявания.

И после била съм "избрана" - само дето не разбрах кой ме е избирал и къде, и за какво - все пак!

Аз не се чувствам по-различна от другите хора, е - сега може да съм малко по-разбираща от тях - да речем - ама това с "избраната" явно пак го е измислил поредния болен и психопатясъл завистлив до безумие мозък!

Ами ... жалко, жалко за заблудените и невежите злобари - тяхна си работа.
Very Happy

Пуснато наПуснато на: Съб Юли 19, 2008 2:38 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Razz Наистина ме разсмяхте!!! Аз мисля така сякаш хората, които Ви заобикалят са като бомбардировки от болезнени влияния, психологически трикове, стрес и т.н.Но наистина са такива, защото целта им е да има програмиране и да се подчините на сили, които да Ви отнемат индивидуалността.Това е завист!

Но наистина трябва да се пазим от постъпките на лошите хора и въобще какво им влиза да се месят в работата на другите !!!
но как можем да се защитим, в случай на необходимост?

Сигурно си има специални техники за подсилване на психическата защита, а доколкото знам всеки един от нас има естествени защити,но те са проницаеми в един момент.

Освен това, по темата, мисля, че има неосезаеми сили, създавани съзнателно или случайно може би, които се причиняват не само от такива хора, но и от създадените от хората източници-звуци напр.Околната среда-бури, земетресения въобще природните сили сега не се сещам за други, имат огромно количество влияние и въздействат над нас.

Но някои го осъзнават,други не.Напр.наскоро гледах един филм за един самолет как навлиза в друго измерение.Няма да разказвам, но ако питате един летец със сигурност ще ви каже , че има влияния, които може и да не ги виждаме, но съществуват.

Но тук ми е по-интересен отговора на въпроса, защо ако хора, които предприемат действия с умисъл да причинят лошо на други хора и така отварят опасна врата към тъмни сили , които да засегнат и други хора дори и извършителя им, защо се предприемат?!

Отговорът го прочетох някъде нагоре-от невежество, без необходимото знание и предпазливост, липса на умения и доброволното съгласие на обекта!!А колко има такива "доброжелатели"!!!

Затова споделям мнението с вас, че трябва да има по-силни защити, защото когато човек е в емоционална нестабилност, устойчивостта може да бъде понижена.

Мисля също, че хората имат специфични нужди взависимост от типа.Напр Окултистите винаги от край време имат вражда помежду си и си навличат гнева или завистта на други такива, които ако могат ,им правят нещо , носещо почерка на тяхното изкуство.Но само ако могат.При тях трябва по-сериозна защита.

Според мен също трябва да поемаме пълна отговорност за действията си и да не позволяваме да ни карат хората да се чувстваме виновни, ако не сме, защото тогава се подтиска всякаква защита, която притежаваме.Аз от опит го казвам.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Нед Юли 20, 2008 12:58 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

merigi написа:
Отговорът го прочетох някъде нагоре-от невежество, без необходимото знание и предпазливост, липса на умения и доброволното съгласие на обекта!!А колко има такива "доброжелатели"!!!

Не, merigi, някои от тях не са до толкова невежи, че да незнаят какво ги очаква впоследствие - от така наречените им черни магии!

Много добре знаят те, ама не магат да преодолеят обсебилата ги алчност и злоба, та са готови на всичко - да убиват наред до 9-то коляно! И го правят ... със завидно желание при това го правят!

Познавам лично една то тях ... въпросната и често коментирана тук Катероника Злобната Злосторницата, която зомбира хората чрез пси-въздействия по телефоните им по най-елемантарните начини за пси-кодиране и програмиране на подпраговите пси-нива при човека,

... елементарни, но толкова зловещи, че самата тя си признаваше колко много е навредила на невинни и нищо неподозиращи хорица!

А ... има невероятно много зловредни "доброжелатели" ... естествено, цакат си каймета яко и ... нещата се уреждат чрез съответната поръчкова магия при черния магьосник!!! Проблема е никакъв ...

merigi написа:
Според мен също трябва да поемаме пълна отговорност за действията си и да не позволяваме да ни карат хората да се чувстваме виновни, ако не сме, защото тогава се подтиска всякаква защита, която притежаваме.Аз от опит го казвам.

За това си права - много си права даже!!!

Ииии ... ако бяхме в едно друго време много назад в живота ми, когато нищо не разбирах от тия окултни похвати и тънех в неведение за зловещите им прийоми - може би! - щях да бъда и аз уязвима от тях!

Но сега - точно! - не са познали просто!!!

Пуснато наПуснато на: Пон Юли 21, 2008 2:26 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Не е възможно всичко да е плод на невежество, осбено за човек, който претендира, че е навътре в оклултното. Не е задължително да си наясно с кармичните закони, за да ти светне, че отговорността ти когато носиш дете е по-голяма най-вече към него.

И децата и най-невежите хора знаят, че една бременна жена трябва да се стреми да е обзета от положителни мисли към себе си и света, пък било то и за чисто физически комфорт за нея и за детето. И тя и близките около нея трябва да се старят да бъде осигуремо спокойствие доклолкото е възможно и повече положителни мисли и емоции. И тя трябва да излъчва доброта и светлина, много е важно за доброто развитите на плода.

Тези неща особено много важат при наличието на проблемни зачатие и
бременост. В този смисъл поведението и е недопустимо най-вече заради самата нея и детето, това е по-лошо от безотговорност - върви към самоубийство и детеубийство. Или пък явно за нея източникът на положителни емоции се състои в това да върши поразии и да съсипва хората, сигурно така си доставя така нужната радост и си поддържа тонуса. Също като злите вещици от приказките.

Това прилича на патология - нормален човек колкото и да е зъл все пак ще си подреди приоритетите и би се замислил за себе си и нероденото си дете, преди да върши подобни простотии и ще мирне поне докато роди, пък и след това. Не е ли по-важно детето в крайна сметка, там би трябвало да се концентрира, не е достатъчно да се изръдсят купища пари за ин витро и други спомагателни и поддържащи медицински процедури. Те може да помагат, но нещата са преди всичко в ръцете на бъдещата майка.

Не мога да кажа, че не ми пука какво дете ще роди, защотото то не е виновно и защо трябва едно невинно същество да страда, ако има късмета да се роди живо. Освен кармично да си е избрало точно тази майка, та да си помагат взаимно да си учат уроците. Може пък да се окаже то нейният учител, ако се роди проблемно и да се вразуми и пробуди в един момент на страдание. Не и го пожелавам, на никого не бих пожелала подобно неблагополучие, напротив, надявам се от все сърце всичко да е наред, независимо дали го заслужава.

Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта