НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Пет Ное 22, 2024 11:29 pm Вижте мненията без отговор
МНОГО ХОРА СИ МИСЛЯТ, ЧЕ СА НЕДОСЕГАЕМИ ...
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
tan4eto77

Местожителство: Разград
Пуснато наПуснато на: Пон Юли 21, 2008 8:37 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

с тия черни магии народа направо е пощтръклял-то голяма злоба,завист и всичко негативно в едно се събират.не стига, че ни е сложен и толкова труден начина на живот ами и има и такива които ни го доусложняват и доочернят с техните психясали прищевки/идеята е на другия да не му е добре ами да му е много зле/.явно не са чели книжки за окултизма за да им светне че тия "злокобни добринки от тях" ще им се върнат тъпкано и то с още по-голяма и непоправима за тях самите сила/лошото е че от отва страдат най-невинните около тях/ Confused след като им се върне, хукват наново при измслени баячки и се почват едни ритуали все едно си на курс по готварство/сол,яйца,захар и какво ли не.не съм наясно с ритуалите но съм забелязала че тук в моя край само по този начин се развалят магии/.има и такива хора където сами хукват да им развалят черна магия защото видиш ли им изгоряла пералнята/нищо че тя е на годините на омъжената им дъщеря/и от това си правят извода за магия и така им прибират на наивниците паричките че не могат и да се усетят. не мога да проумея как може на някой хора да им прави удоволствие като гледат страданието на тия на които са направили магия за да ги сполети нещо лошо-то явно от злоба или завист не могат да осъзнаят какво причиняват.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Didi

Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
Пуснато наПуснато на: Пон Юли 21, 2008 8:48 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Съгласна съм с теб Танче , но и има нещо ,което не ми допада в отговора ти и това е че и без това живота ни бил труден !

Не ,не е труден ... напротив ! Единственото ,което ние правим е да си го усложняваме допълнително с подобни действия или други постъпки ,а нещата са доста по простички от това ,което ние си мислим .

Лошото всъщност не е дали ще попаднеш на измислен магьосник,лошото идва тогава ,когато попаднеш на можещ и го накараш да направи черна магия на еди кой си .... ето там идва трагедията , щото ще навреди много повече ,от колкото измисления !

Местожителство: Разград
Пуснато наПуснато на: Пон Юли 21, 2008 9:11 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Диди,относно това за трудния живот исках да кажа,че ние колкото и да се стремим да сме добри и да не обръщаме внимание на такива хора/с негативно мислене и действия/ се уморяваме в един момент и то след като видим че около нас са само негативно настроени хора/в смисъл че всеки гледа как да ти навреди за да ти е по-зле, а не да се стреми към добрини и по-добро/.
merigi

Пуснато наПуснато на: Сря Юли 23, 2008 5:25 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

да ви кажа,че сигурно някои, които се осмеляват да правят черна магия, го правят най-вече за пари,а после защото са непукисти, макар и да осъзнават,че може да им навреди впоследствие.Но си казват какво толкова, аз знам методи и за предпазване и очистване.Добре, окултистите могат да си помогнат, но другите хора какво да правят?!
Моята бивша свекърва ходи в Америка и като се върна ме изненада като донесе два черепа заковани на дръжка-те са от някакъв лек материал.Отначало като ги погледнеш си мислиш, че са от дърво.Много добра изработка.Тя ми каза така:Ходих при шаман, който ги е дал за предпазване от зли духове, за защита в смейството ни! Аз не знаех, че тя въобще ходи на такива места!!!
Ами да ви кажа, като върна лентата назад, точно след като ги донесе тези черепи започнаха неразбориите у дома.Семейството се разпадна и т.н.
Ако напр.такъв човек без да осъзнава е направил нещо лошо-знам ли го този шаман какво е правил там, другите как да се предпазят?! Нали всичко е на енергийно ниво.Независимо в коя точка на планетата се намираш, може да има влияние , а за това ,което Маг Селена говори -за тези пси атаки, направо без да разбереш се намесват в съзнанието ти!
Как да разбереш тогава, че има намеса? Ето как без да знаеш , някой си отива и прави някакви уж защити Razz Shocked
merigi

Пуснато наПуснато на: Сря Юли 23, 2008 5:52 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Все пак си мисля, че някои хора не вярват, че има маги и т.н., ,че не могат да ги стигнат , но то е защото е въпрос на сила,увереност, успех, и те естествено и инстиктивно се пазят от такива без да знаят нищо за принципите на робуване на чуждите влияния.И чувала съм,че някои от хората като учители, свещеници си измислят глупости , измислени неща за суеверия и заблуждаваща информация,която причинява страх а оттам и погрешно възприемане на света около нас,но затова и хора които не вярват на тях, имат правилно знание и отхвърлят измислиците и така не се поддават на психоатаки.Те са силните и за тях важи следното: Свобода чрез силата!
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Юли 23, 2008 6:41 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Когато говоря за пси-атаки става въпрос за пре-програмиране чрез въздействие върху мозъка чрез специални команди съставени от няколко думи или не повече от две много малки изречения.

Те могат да се чуят в телефонната слушалка като пращене, леко свистне, гъргорене странно, пищене, свиркане, шепот, приглушен говор и др. подобни.

Самите те могат да бъдат прикрепени към фона на друг шум - например като от автогара, като от летище, гара - а може да се чуят и на фона на определена музика.

А може и дори изобощо да не се чуят. Толкова може да бъде сгъстена честотата им.

Така човека, който ги слуша се превръща в тотално зомби повлиян от тях. И именно по поведението му може да се разбере какво става с него!!!

А Висшата магия си е съвсем друго нещо. От нея разбират много малко хора и я могат още по-малко хора - особено в България.

Пък онези пишман "магьсници", които нищо не могат в областта на магията прибягват именно до похватите на пси-програмирането, на пси-въздействията, защото там определено се използва специална звукова техника, а и не само.

Та като казвам, че Ронка-Катеронка Нещастното Завистливо ми пуска "свирки" имам предвид именно това нещо ... Тя го прави много некадърно, но затова пък ще й се случват много кадърни кармични случки ... само гледайте и се учете.

Днес тя също ми досажда отново, но ще четете за изцепките им с Паякът Жоро-Шишето в другата тема ... може би утре ще кача най-после доста компрометиращи ги нещица ...

Такива ми ти работи, merigi ...

Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта