НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Пет Ное 22, 2024 11:47 pm Вижте мненията без отговор
СМЯНА НА ИЗМЕРЕНИЯТА И ВЪЗНЕСЕНИЕ
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Нед Юли 27, 2008 2:44 pm
МнениеЗаглавие : ????? ?? ??????????? ? ??????????
Отговорете с цитат

Земята има свое собствено съзнание, тя е живо същество. Божествения План на Създателя, който ние всички следваме, съзнателно или несъзнателно, призовава Земята да се възнесе от реалност, която ние познаваме като 3-то измерение към 4-то измерение (средно или временно съществуване) и след това към 5-то измерение.

Всичко това от доста време се предполага да се случи към края на 2012г. или по-рано. Човечеството и всички други живи същества трябва да са готови да се издигнат или да увеличат своите вибрации, за да се придвижат заедно с планетата.

Повечето хора нямат повече време да преминават през индивидуално издигане , което може да отнеме още 200 или 390 години. Те са в последната си инкарнация и трябва да се възнесат, за да помогнат да се установи следващото сътворение на Земята и цялата Вселена.

Това означава да запазим тези тела и напрактика да ги върнем както са били на 30 години. Тези които не са готови ще се инкарират отново в 3-то измерение на друга планета. Те немогат да се върнат до по-високото измерение на Земята.

„Договорите” на някои хора са изтекли и те ще се върнат към предишните си зведни системи, ако пожелаят, и дори ще се възнесат по –високо от пето измерение.

Възнесението е интеграция на дух и материя. Това е процес където нашите физически, емоционални , ментални и всички духовни тела се съединяват за да създадат напълно съзнателно същество.

Ние взимаме своето Светлинно тяло. Ние сме наистина духовни същества , които имат човешки изживявания. Ние имаме други аспекти на себе си, които съществуват в други светове , други измерения и реалности.

Като есенция ние всички сме физически Ангели с огромен проблем, който се нарича Амнезия!

По време на възнесението ние разбираме че сме свързани; ние всички сме Едно с целия живот във вселената. Всичко е дошло от един Създател. Раса, различия, война, лична собственост, земя, и всички други аспекти на текущия ни свят са илюзорни.

Ние живеем в гигантска холограма!

Много измерения познати като „нива” ,”плоскости” „mansions” и паралелни светове съществуват на едно и също място едновременно. Те се различават само от градуса на вибрация. Когато ние увеличим нашата вибрация значително, ние променяме измерението!

Мярката за вибрационния ритъм на Земята, нейния сърдечен ритъм е Шумановия Резонанс, който изглежда се мери по различен начин от някои земни учени в сравнение с информацията от по- високи нива.

Много години той е стоял на 7,8 цикъла за секунда (херца).

Той е започнал да се вдига по времето на Хармоничната Конвергенция. През август 1987г – година на голямо духовно пробуждане.

На теория, когато стои постоянно на 13,0 херца ние ще преминем в 4-то измерение. Според някои източници ние стоим на 12,9 от известно време и ще отидем до 13,8 в близкото бъдеще.

Възнесението се очаква да бъде постигнато когато сме напълно изложени на енергиите от фотонния пояс. Това е енергийна вълна с форма на „toroid” през която нашата система преминава два пъти на 26 000 годишен цикъл.

Всяко преминаване при предишните цикли е траел около 2000г. Ние сме в момента в този пояс, но сме предпазени от преждевременно фатално възнесение от холографско енергийно поле поставено около нашата слънчева система от Галактическата Федерация на Светлината – нашите съюзници от други цивилизации в нашата галактика Млечен път.

Докато нашето ниво на вибрация расте, някои фотонни енергии постепенно се освобождават в нашата слънчева система.

Първоначално 12-нишкова ДНК система ще замени сегашната 2-нишкова система. Ние ще увеличим нашите 7 чакра системи до 13 чакри. Ние също съзнателно ще използваме 100% от нашия мозък вместо 10 до 20 процента най-много в момента.

Това е моят мозък работещ почти на 100% в работна фаза по време на ясновидство - Селена

Пълното съзнание ще се върне при нас , това е осъзнаването защо сме тук какво ще правим в бъдеще и какъв е бил миналия ни живот. Ние ще имаме универсално познание на върха на пръстите си. Или по-скоро на нашите мозъчни рецептори и ще имаме свръх-човешки способности.

Като възнесени галактически хора (физически ангели), ние ще имаме възможност да общуваме с всички съзнателни форми на живот в нашата галактика, вселена и отвъд.

Ние ще си върнем извънземните сили които сме загубили преди много животи. Телепатията телепортацията и междупалнетните пътувания без космически кораби ще бъдат възможни като използваме нашето Светлинно тяло или меркаба.

Някои хора ще могат да посетят отново или да се върнат към техните предишни звездни системи от които те идват. Някои ще помогнат да се засели отново Марс, Венера и Малдек, който ще бъде пресътворен от астероидния пояс.

По-голямата част ще останат на Земята за новата Златна епоха и ще помогнат да я създадат. Земята ще бъде планета за показ, главен център за търговия, конференции и щабквартира на Интергалактическия Съюз на многото галалктики около нас.

Тези които населят Земята ще станат нейните истински управници, пазители на светлината като поддържат енергийните възли и мрежи около планетата и великите храмове. Делфините и китовете са били обременени с тази задача за прекалено дълго време.

Ние ще живеем във великолепни кристални градове вътре в Земята, въпреки че ще изглежда, че те са на повърхността. Това е начина по който всички високоизмерни цивилизации живеят на други планети.

Така живеят много Лемурийци и Атланти вътре в обвивката на нашата куха Земя, Ние ще се срещнем с тях скоро.Нашата нова цивилизация отново ще се базира на духовните концепции на Лемурия, които от своя страна са били базирани на концепциите на Сириус Б.

Нашата моментна структура на правителствата ще бъде прекратена. Високо интелигентни същества ще ни помогнат да създадем нови управленски съвети базирани на определени вселенски принципи.

Ние ще имаме последната дума в определяне на подробностите на новото правителство, без намеса от тези които в момента управляват правителствата.

Пуснато наПуснато на: Съб Авг 09, 2008 7:07 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Чудех се в коя тема да попитам и реших, че тази става. Усетихте ли днес нещо много яко между 10,30 и 11 часа преди обяд? Беше като удар в главата, после ниско в корема, после силно замайване и почти -загуба на равновесие. Щях да го отдам на някакво неразположение, но и партньрът ми го усети същото, само че с разлика от около 3-5 минути, а той твърди, че е чувствителен като пън.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Съб Авг 09, 2008 7:29 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Да, тези последните дни има големи размествания в пластовете на измеренията, магнитните полета и т.н. подобни.

Вчера това се случи между 15 ч. и 17,30 часа.

Усещането при мен беше като "изключване от контакта", така както човек се чувства обикновено преди земетресение ... както се чувствах рано сутринта преди земетресението ...

После заспиваш и се събуждаш свеж точно като един кукуряк, не ми хараса обаче вчера като се събудих пак в това измерение - шум, коли, бръмчене и ручене на мотори разни, трамваи, тролеи, мръсотия и задуха ... Razz Laughing ама Ронка-Катеронка звънеше ли звънеше по GSM-а до пълна премала ... та това ме накара да вляза много бързо в пълна кондиция!

Да е "жива и здрава" ... все така да ми помага в "трудни и заспали" моменти ... Razz Razz Razz Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Пуснато наПуснато на: Съб Авг 09, 2008 8:17 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Very Happy Ако нямаше GSM-и какво ли щеше да прави?! Така поне си го излива по сравнително безобиден, макар и силно досаден начин. Брой го като спам. Малко й остава.
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Съб Авг 09, 2008 8:21 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Наистина, ама съвсем малко й остава и прааасссссс ... ще снесе яйцето кудкудяк-кудкудяк!

Направо ще се прехвърли в N-то измерение без особени ритуали и церемонии! Кикикикикикикикиик ... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ти откъде знаеш?! Shocked Razz Shocked

Пуснато наПуснато на: Пон Авг 11, 2008 12:25 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Не знам от къде знам. Very Happy Просто - усещане. Понякога имам някаква вътрешна убеденост за нещо, но не знам от къде е /случва се като се замисля по дадена ситуация, или човек, в главата ми е сякаш вече се е случило и е минало, така че го знам; нещо като свършен факт, не мога да го обясня/. Мисля, че всичко това ще е до раждането. След това ще има голяма промяна.
kati

Пуснато наПуснато на: Пон Авг 11, 2008 12:33 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Дано тази промяна да е положителна и да е за добро. За нея и за всички... Rolling Eyes Cool

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пон Авг 11, 2008 2:05 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

penka написа:
Не знам от къде знам. Very Happy Просто - усещане. Понякога имам някаква вътрешна убеденост за нещо, но не знам от къде е /случва се като се замисля по дадена ситуация, или човек, в главата ми е сякаш вече се е случило и е минало, така че го знам; нещо като свършен факт, не мога да го обясня/. Мисля, че всичко това ще е до раждането. След това ще има голяма промяна.

Да, точно така е ... наистина ще има голяма промяна и каквато и да е тя ще сложи край на досегашното й поведение.

Тя впрочем е в много интересна вибрация на годината, която ясно и недвусмислено говори за възможна бременност и може би майчинство.

Бременността е налице, остава и майчивството да е така, ама тя не е добре нещо със сърцето, което е и констатирано от лекарите, пък е и генетичен носител на НК-клетки, та не се знае какво ще стане с майчинството й все още ... Впрочем нещата ще се изяснят още през септември и ще стихнат веднага през октомври. Неотменимо е просто!

Както и да насилва този път обстоятелствата самата тя, те ще бъдат неотменими - този път.

Тя ще направи или може би вече е и направила тотална грешка в действията си относно преценката на обстоятелствата около нея. И веднага щом прехвърли бариерата на 2008 год. и влезе в 2009 ще бъде психически дълбоко съкрушена. Оттук нататък нищо не прогнозирам повече ... Rolling Eyes

Но съпругът й пък ще бележи много добри успехи в бизнеса, който уж е нейн, ама то ООД-то по принцип е на двамата. И тъй като още в началото на есента ООД-то им ще се сблъска с невероятна и много силна конкуренция (нямам предвид себе си!) Razz , говоря по принцип.

Така, че както и на него, така и на нея ще им се наложи да положат много големи усилия и отново зверска борба за оцеляването им на нивото, на което са се поставили.

Обаче поради непредпазливост и недискретност породени от неконтролирана емоционалност и нетърпение на една от страните (ха познайте коя по-точно!) те могат да бъдат доведени и двамата до пълна загуба и конфликт помежду им. Поне нещата за сега вървят точно в тази насока ... Confused

Така, че в негативен план съществува изключителната тенденция за край на бизнес и отношения, т.е. чака ги провал.

Следващата година този провал и загуба що се отнася до съпруга ще бъде реалност защото той ще е във вибрацията на приключването, на края.

А самата тя ще се потопи в тотална депресия, която ще я изведе до много тежък край - тук повече не ми се говори вече.

Е, едва ли ще се възнесат в друго измерение толкова скоро, ама то човек знае ли?!

Явно Пенка, ти това и усещаш!

Пуснато наПуснато на: Пон Авг 11, 2008 2:07 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati написа:
Дано тази промяна да е положителна и да е за добро. За нея и за всички... Rolling Eyes Cool

Положителното и доброто при Катероника просто винаги си остава само и единствено в рамките на жестоката илюзия - това е.

Така, че забрави, Кати!

Нещо много си се размечтала! Razz Cool Laughing

Пуснато наПуснато на: Пон Авг 11, 2008 2:30 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Аз вярно, че съм се размечтала, ще ми се някакси нещата имат положителна развръзка по принцип - "хепи енд" като в приказките, но за жалост в живота не винаги става така, особено при наличието на предпоставки за случване на самонавлечени събития.

А желанието ми за добър завършек не е продиктувано толкова от алтруизъм към всички, е не искам да се случват и неприятни неща дори на тези, които са си ги заслужили по някакъв начин. По-скоро ми се ще да приключат и изцепките, дето ви тормозят и вас, пък и други засегнати. А един от начините да се приключи е като се случи нещо важно и съдбовно, което да отклони вниманието от другите и накара такива хора да се съсредоточат върху себе си - собствената си съдба и тази на близките им, та да престанат да досаждат. Има два варианта за предстоящото случване погледнато в чисто земен и разделен план - или да е хубаво, или обратното. Е, аз предпочитам да е по-добрият вариант - нещо положително, погледнато от тяхната гледна точка.

Иначе знаем, че по принцип няма разделенеие между това - кое е добро и кое лошо - привидно доброто може да се окаже по-лошо, а привидно лошото да допринесе някакви ползи за човека, стига да съумее да ги види и се възползва от тях. Малко хора могат да възприемат нещата от живота точно по този начин, а и въпросната персона едва ли е от тях. И за това изхождайки от общоприетите масови разбирания за добро и лошо предпочитам да и се случи първото, ако трябва да се случи нещо, което да спре досадните и атаки. Но както се подразбира от прогнозите май няма да е така... Rolling Eyes

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пон Авг 11, 2008 3:01 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Определено няма да е ... Confused

Нещата просто се случват такива, каквито сме ги предизвикали и провокирали ...

Пуснато наПуснато на: Пон Авг 11, 2008 3:16 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Между впрочем ... върнах се ...

Върнах се за да споделя с вас, че напоследък нещата се случват максимално бързо.

Така, че това дето се говори в първия ми постинг е абсолютно вярно - поне в това направление.

Ще ви разкажа една банална и съвсем проста случка, прясна-прясна, от тази сутрин.

Спя и сънувам, че комшийката отгоре тупа върху прането на терасата ми.

Събуждам се обвзета от недоволство, защото намирам всякакви козиняци и акита по изпраните си друхи непрекъснато, а това си е чиста зараза.

Започвам да си намествам бавно и постъпателно астралното тяло по-плътно във физическото си и чувам след около не повече от 15 минути, че някой тупа ... Razz

Позаслушах се много яко, да не би да имам слухова халюцинация нещо си Razz Laughing и скокнах като ужилена на терасата.

Маг Живин се препули още сънен-сънен и вика: Какво става пък сега?! Скорпион ли те ухапа?!" Cool Razz Laughing

Изскочих аз на терасата и гледам как ... комшийката отгоре тупа ли тупа до премала, та чак подскача терасата й ...

Времето така се е сгъстило, че всичкото това, което прогнозирам може да се случи и много-много по-рано ... не мога да дам точна гаранция за времето, не съм свикнала все още да боравя съвсем точно с новата му сгъстена вибрация и плътност.

Е, на ... ей сега беше сутрин, а вече е над вечер ... не знам как сте вие с новите параметри на времето ... ама на мен ми се плаче, защото никога не ми стига и колкото повече се минава толкова повече не ми стига, значи!

Така, че ако не ме сварите някой ден тук да знаете, че съм се "възнесла" в друго измерение, където не мога да си пиша по РС-то с вас в това тук -третото ... Confused Crying or Very sad

Пуснато наПуснато на: Пон Авг 11, 2008 7:28 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Като започнете да се ядосвате на комшийката, или на някой друг, препрочетете си днешната "Притча за деня" от подфорум "Астрология" Very Happy
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пон Авг 11, 2008 9:54 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Мъъъъ ... аз нямах време да й се ядосам! Sad

А бях се настроила такккаааа ... много войнствено за днешния ден, но изведнъж времето изчезна ...

И аз изпаднах в безвремието, та цял ден се чудех дали не съм се възнесла! Sad Razz

Ама гледам, че на другия комп маг Живин си стои ... близо де мен, та си викам: "Пак ще да съм си в това измерение."

Не съм се възнесла значи, нееееее ... тук съм си и буквите на монитора в постта ми също са си тук. Cool

И веднага си спомних естествено за днешната притча, как да не си спомня?!

Местожителство: Разград
Пуснато наПуснато на: Пон Авг 11, 2008 10:13 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

и мен в събота не ми беше никак комфортно-едно главоболие ме мореше/имах чувството,че някой ме е ударил по главата,, а толкова рядко ме боли глава.помислих си че има магнитни бури,но така и не можах да намеря датите с магнитни бури за този месец в нета.
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта