НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Пет Ное 22, 2024 10:19 pm Вижте мненията без отговор
ЗА ВЪЗНЕСЕНИЕТО ПРЕЗ 2012 ...
Създайте нова темаТази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
penka

Пуснато наПуснато на: Сря Авг 27, 2008 12:50 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ще издам една малка тайна, какво е най-гадното за човек, изпаднал в състояние на гняв /независимо дали - конктролиран, хладнокръвен, или - буен/. Very Happy Най-гадното е когато отсреща изобщо не им пука, не ти се връзват, не ги е страх и напълно игнорират твоето състояние. Най-сразяващото е в такъв момент ДА ТИ СЕ УСМИХНАТ и да ти кажат нещо хубаво. Направо си в нокаут. Оставаш с увиснало чене и с гаден привкус в устата, като след махмурлук. Чувстваш се смешен и жалък. Атаката е сразена с "нищо неправене" по китайския метод. Laughing Желязото е срещнало памук и му предстои тема за размисъл.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
kati

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Авг 27, 2008 1:10 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

По този повод се сетих за онази мисъл - "Да се ядосваш значи да се самонаказваш заради грешките на другите", ама като се гневим на някого или на нещо не се сещаме много за нея.

Неприятно е и когато на нас се гневят, понякога се чувстваме виновни, че нещо сме се издънили и сме причинили нечий "справедлив" гняв. А много неприятно е и когато се гневим на самите себе си, когато сме допуснали някаква грешка и сме прецакали някого или себе си. Когато сме си навредили сами с неправилно действие няма на кого друг да се гневим, освен на себе си и тогава няма и на кого да си го изкараме, сами сме си виновни и ни иде "да се ритнем отзад" - чувството е гадничко. Rolling Eyes Laughing

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
merigi

Пуснато наПуснато на: Сря Авг 27, 2008 1:12 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Razz Razz
обаче все си мисля, че този разгневения, само мисли, че има влияние над другия, но всъщност другия има същото отмъстително влияние , защото го поущрява. А усмивката несъсемнено е най - голямото оръжие, за да обезвредиш на гневна.
radea

Пуснато наПуснато на: Сря Авг 27, 2008 1:50 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена, какво Ви става? Явно историята с Катероника съвсем Ви е изпилила нервите.

Не искам да влизам в конфликт с вас, но не искам да се говорят неверни неща за мен.

Не писах досега, защото днес ми е третия пореден 11-часов работен ден, след които се прибирам разбита и почти веднага си лягам. Изчаквах да имам повече време, за да мога така да формулирам отговора си, че да не ви засегна (пак).

Цялата ситуация е едно огромно недоразумение. Не бях гневна, а раздразнена и да, недоволна, но не от Вас или от форума, а от информациите на страницата, от която бяхте взела текста. Та нали Все настоявате да не мълчим, а да споделяме мнение по темите и аз точно това направих без да съм имала каквото и да е желание да ви засягам.

Това няма НИЩО общо с линка към клипа. Тогава разбрах мнениети Ви и го приех, като се опитах и да се реванширам за неприятните усещания, които той беше породил у Вас.

Не знам какви усещания сте имали за мен с Диди, но подозренията Ви за някакво отмъщения от моя страна са напълно неоснователни.

Между другото още същата вечер се опитах да се извиня за по-горния си пост със снимка, защото се боях, че думите пак биха могли да бъдат разбрани неправилно, но на следващата сутрин поста ми вече не беше в темата.

Не знам кой иска да влиза във война тук, но това със сигурност не съм аз!

Пуснато наПуснато на: Сря Авг 27, 2008 2:04 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Да ама за да има мир, трябва да има война! Razz
kati

Пуснато наПуснато на: Сря Авг 27, 2008 2:13 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Не съм сигурна, че трябва да има война - войната никога не е довела до нищо добро.

А снимката не беше излязла във форума, и на мен ми се случва да се опитам да кача изображение и то не излиза - само празно поле на постинга.

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
merigi

Пуснато наПуснато на: Сря Авг 27, 2008 2:16 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

то и аз не съм сигурна, само се пошегувах!
reveta

Пуснато наПуснато на: Сря Авг 27, 2008 8:39 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Радея, недей така, никой на никого не е изпилил нервите, най-малко Катероника. Ако беше така, щяхме ли да имаме сили да я вземаме на присмех с лекота в толкова теми и постове?!

И аз усетих че музиката в линковете които беше дала, не е читава, но се въздържах от коментар за да не бъда упрекната в пристрастност и некомпетентност т.к. имам коренно различни вкусове. А можех да изтълкувам и цитатчето на песничката, но и от това се въздържах за да не загрозя темата още повече. Наистина ми е странно как може интелигентен човек като теб да не разбира същинския смисъл на това нещо?! Shocked Confused

Xората били приятелски настроени слушайки пагубната музика на концерта?! Вярвам ти напълно, но мислиш ли че когато сатаната се вселява на някое място, показва веднага истинското си лице? Ето в това се крие отговора на недоразумението...
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Сря Авг 27, 2008 9:38 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

radea написа:
Маг Селена, какво Ви става? Явно историята с Катероника съвсем Ви е изпилила нервите.

Радея, най-малко Катероника е тази, която може да ми изпили нервите, но определено тя е твърде ярък пример за отмъщение ...Rolling Eyes

Недоволството и раздразнението са другата страна на гнева.

Всъщност ... ако един човек е "без" нерви смяташ ли, че би могъл да издържи на тримесечен плътен денонощен телефонен тормоз?!

Ти би ли издържала и на 3 денонощия?! - с твоите нерви?!

radea написа:
Между другото още същата вечер се опитах да се извиня за по-горния си пост със снимка, защото се боях, че думите пак биха могли да бъдат разбрани неправилно, но на следващата сутрин поста ми вече не беше в темата.

Ти на празния пост, който качи (аз го изтрих - защо да стои празен!) викаш извинение???!!!

radea написа:
Не знам кой иска да влиза във война тук, но това със сигурност не съм аз!

Който вади сабите на недоволството и раздразнението по начина, по който го направи ти, определено търси, което означава пък желае, вид война.

Но ... едва ли някой тук ще я приеме ... още повече пък аз.

Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Сря Авг 27, 2008 9:42 pm; мнението е било променяно общо 1 път

Пуснато наПуснато на: Сря Авг 27, 2008 9:42 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

reveta написа:
Вярвам ти напълно, но мислиш ли че когато сатаната се вселява на някое място, показва веднага истинското си лице?

Ето в това се крие отговора на недоразумението...

Shocked Shocked Shocked Това е, разбира се, че е това ... Браво, Ревета!

Абсолютно точно казано! Very Happy

Пуснато наПуснато на: Сря Авг 27, 2008 10:27 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Мила Ревета, както вече споменах по-горе, коментарът ми по тази тема тук нямаше нищо общо със злочестното видео. Ако знаех, че то ще предизвика такава бурна реакция, нямаше изобщо да публикувам линка към него. За съжаление обаче не разполагам с опита и знанията на маг Селена и нямаше как да знам. А всъщност точно затова го пуснах този линк - за да се допитам за него до някого с повече опит и знания. Нямах представа, че ще ви повлияе по такъв начин и ако едно извинение не е достатъчно, ето - пиша пак:

Искрено се извинявам на всички потребители, които са се почувствали зле след като са чули музиката, към която бях дала връзка в друга тема!

И отново повтарям: тогава приех мнението на маг Селена и решението и да изтрие линка не само защото е домакин в този форум, а и защото уважавам опита и знанията и и се доверих на това, което ми написа в отговор. За мен този въпрос още тогава и още в онази тема беше приключен!

Ако въпреки това маг Селена или някой от Вас иска да вярва, че обзета от някаква сатанистка сила съм се опитвала с всеки един свой пост да Ви навредя, това си е негово право. В такъв случай колкото и да ви уверявам, че няма нищо подобно, няма да ми повярвате.

Маг Селена, нито една дума от поста ми по Вашата тема тук не е написана с цел да Ви навреди по какъвто и да било начин. Ако все пак това, което Ви се е случило действително е било породено от реакцията ми по горе, моля да имате предвид, че това а станало абсолютно неволно и да приемете искрените ми съжаления и извинения. Пожелавам Ви от цялото си сърце бързо възстановяване и Ви изпращам обич и топлина. Дано те стигнат до Вас! Те поне са истински и напълно осъзнати!

Освен това бих искала да знаете, че аз съм последния човек, който ще тръгне да ви отмъщава, не само защото в случая няма за какво, а и защото подобни действия не са в природата ми.

Маг Селена, ако наистина смятате, че съм способна съвсем целенасочено да Ви причиня това, в което ме обвинявате само защото сте убедена, че съм един отмъстителен Телец, Ви моля само едно: погледнете рождената ми дата (та вие разполагате с нея!). И тогава ще си припомните, че зодията ми е съвсем друга. Разбирам антипатията Ви към тази зодия и още повече тази спрямо човека породил тази антипатия, но все пак не мога да се съглася, че заради това би трябвало да ми се приписват качества, които не притежавам.

И накрая, за да Ви докажа добрата си воля, и да спестя на Вас, на останалите, а и на себе си евентуални негативни емоции, ще преустановя коментарите си по теми в този форум.

Пожелавам на Вас и на останалите потребители здраве и попътен вятър!

Пуснато наПуснато на: Чет Авг 28, 2008 9:31 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

radea написа:
Маг Селена, ако наистина смятате, че съм способна съвсем целенасочено да Ви причиня това, в което ме обвинявате само защото сте убедена, че съм един отмъстителен Телец, Ви моля само едно: погледнете рождената ми дата (та вие разполагате с нея!).

Не те обвинявам в нищо, Радея!

Просто констатирах и изпитах на гърба си твоя яростен гняв, нищо повече.

А всеки човек е носител поне на известна доза отмъстителност, той затова е и човек.

Иначе щеше да е Ангел или някаква друга Божествена структура.

Много добре помня коя зодия си и на коя дата си родена.

radea написа:
И тогава ще си припомните, че зодията ми е съвсем друга.

Няма защо да си припомням, просто не съм го забравила!

Някои от вас знаят, че нещото което все още не съм се научила да прощавам е лъжата и измамата, но независимо от това винаги давам шанс на този който ги упражнява да се коригира и да престане да го прави.

Така, че мога да кажа, че все още не съм се научила да прощавам лъжата докрай - този ми израз ще бъде по-точен.

radea написа:
Разбирам антипатията Ви към тази зодия и още повече тази спрямо човека породил тази антипатия, но все пак не мога да се съглася, че заради това би трябвало да ми се приписват качества, които не притежавам.

Всеки човек притежава пълният комплект на всички негативи и позитиви в плана на Земните измерения и земния живот, но едни от тях той проявява повече, отколкото други, в зависимост от неговата уязвимост и страх.

Проблемът е в това, че наистина нищо не си разбрала, а продължаваш да играеш ролята на обидено момиченце, което е наранено и пренебрегнато и ... сега ще ни кажеш и научиш ти на нас, видиш ли ...

Ако ти поне мъничко се стремеше към наистина правилното разбиране нямаше да разделяш нещата ... на зодии и различни характери - да речем.

Нима трябва да намразя целият свят само защото Катероника дъни себе си по всички правила на живота?!

Напротив, аз я обичам толкова, колкото обичам всички други хора и се радвам, че я има в живота ми, защото ми дава един добър урок какво трябва да правя и какво не.

Тя ме прави по-мъдра, по-издържлива, по-целенасочена, по-организирана, по-верилна ако щеш!

А какво по-хубаво нещо от всичките тези?!

radea написа:
И накрая, за да Ви докажа добрата си воля, и да спестя на Вас, на останалите, а и на себе си евентуални негативни емоции, ще преустановя коментарите си по теми в този форум.

Добрата човешка воля определено не се заключава в това индивида да продължава да живее в обидата си и всички последици от нея!

Добрата човешка воля се съизмерява в неговата прошка!!! Ако изобщо някой е сгрешил по твой адрес в случая, разбира се ...

По-добре щеше да е, ако беше преглътнала "тежкия" залък преди да произнесеш тежката си дума.

Но ... твоя воля и твой избор.

radea написа:
Пожелавам на Вас и на останалите потребители здраве и попътен вятър!

Благодарим ти от все сърце!

Пожелаваме ти и ние същото от цялото си сърце и душа!

Пуснато наПуснато на: Чет Авг 28, 2008 10:50 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Радея, не си ми навредила с нищо, нито пък съм смятала че съзнателно искаш да навредиш на мен или останалите. Ако нещо не ми се нрави - игнорирам го и точка. Confused

Никой не те гони оттук. Съжалявам много, ако съм допринесла да се чувстваш нежелан потребител. Sad
radea

Пуснато наПуснато на: Чет Авг 28, 2008 12:13 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена... Не аз направих разделението, а Вие:

Маг Селена написа:

И понеже е родена под знака за "отмъстителността" на зодия Телец тя така озверя, че два дена наред чете във форума само и само за да намери тема върху която да излее вулканичния си гняв и да ми демонстрира не само на мен, ами и на вас "могъществото" си ... сори.

Това беше едно невярно твърдение, на което трябваше да отговоря. Хубаво е, че все пак сте отчела, че и аз съм човек и правя грешки, а грешката ми в случая беше, че отреагирах на писаното на онази страница тук във този форум. За което се и извиних.

Не се опитвам да науча никого тук на каквото и да било, а само се опитах да поправя възникналото недоразумение. Решението ми да престана да коментирам темите тук е резултат не от обида или желание да се правя на могъща, а от преценката, че това е начина да предпазя себе си и Вас и всички тук от нежелани конфликти и предизвиканите от тях емоции. Просто имам чувството, че от момента в който пуснах коментара по темата за зодиите и отмъщението, вие сте убедена, че аз съм поредния Троянски кон, който сте допуснали в сърцето си и дебнете да се издъня. Така си обяснявам Вашата реакция по моят по-горен коментар.

Продължавам да твърдя, че до този момент не съм Ви лъгала и мамила за абсолютно нищо - това е била явно Вашата лична нагласа. И тъй като нямам намерение да подхранвам тази нагласа с бъдещи коментари, реших просто да престана да коментирам.

Ревета, ти и останалите по никакъв начин не сте ме накарали да се чувствам нежелан потребител

Пуснато наПуснато на: Чет Авг 28, 2008 6:51 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Така е, гледано през твоите очи.

Щом си допусната и все още си тук, това просто е явно доказателство, че не те вземам за "троянски кон" - сещаш ли се вече?!

Нека всички тук присъстващи ти кажат как "троянския кон" наречен Катероника (извинява, че пак се връщам към нея, но на чен наистина ми е болно за тази жена - въпреки всичко!), беше отрязан незабавно още в минутата на зловредните си деяния, в самия зачатък!

А тя ми беше една от най-добрите приятелки до мига в който чашата на търпението ми преля, поради факта, че взе да бръщолеви всякакви измислени и гнусни компромати във форума против маг Живин.

За отрицателно време бяха заличени всички нейни мнения и коментари, и дори бегли следи, така че и папер не остана от нея тук. Така правим с Троянските коне - да знаеш.

Но ... смея да твърдя, че всичко, котео съм написала в посответе си в тази тема беше точно така, както съм го написала, сори!

Какво е твоето чувство си е твой проблем.

Ако на един човек не му е приятно да присъства някъде, той просто не стои там, нито пък дава гневни коментари поради недоволството и раздразнението си, обливайки всички с тях - а най-вече самата мен.

Както аз не мога да бъда критерий относно твоите постъпки и намерения по същия начин и ти, Радея, не можеш да бъдеш подобен - още повече по отношение на мен.

Така, че каква е моята лична нагласа мога да кажа само и единствено аз, нали ме разбираш?!

Аз имам лични виждания по въпроса, които споделих тук - нищо провече - и имам това право, поне в качеството си на модератор.

Но понеже конфликта все повече нараства ще бъда принудена тази тема да я заключа.

Така ще има мир и спокойствие за всички - смея да се надявам!!!

Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаТази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта