НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Ное 21, 2024 6:20 pm Вижте мненията без отговор
ИМАТ ЛИ ЖИВОТНИТЕ ДУША ... !!!
Създайте нова темаТази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
tan4eto77

Местожителство: Разград
Пуснато наПуснато на: Сря Сеп 03, 2008 12:17 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

не знам до колко е вярна приказката за тези които убиват кучета и котки-че ще се мъчат като тях когато умират,но е много жестоко.тази вечер ми стана много мъчно за едно улично кученце-от както се появи в района си играя с него/един път го трови един ненормален,но с мъка се спаси и оживя,но втория път не успяхме Crying or Very sad .не може да е блъснато от кола или камион,защото се пазеше а най-вероятно същият го е отровил.това за мен не е нормален човек-та той щом не обича такава добра душа не ми стига акъла дали изобщо този човек може да обича някого освен себе си Confused .
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Didi

Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
Пуснато наПуснато на: Сря Сеп 03, 2008 1:11 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

До колкото помня ( само дето не помня кои ми го каза Laughing ) ,тези които убиват животинки разни или ги мъчат по някакъв начин ,след това се прераждат в същото животно,което са мъчили и страдат по същия начин !

Така че не го мисли , за всичко си има време и място ,а и съм сигурна ,че на животинката и е по-добре там където е сега , поне не изпитва глад ,нито студ и не е самотна ... а знаеш ли може Бог да е предвидил за нея/него един по - хубав живот и този път не на бездомно кученце !

Не бъди тъжна ... всичко си има причина !
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Сеп 03, 2008 6:51 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Отровено е кученцето ... Crying or Very sad от същия този човекоподобен изверг ... Crying or Very sad

Но Диди е абсолютно права ...

Ха сега Танче, гледай кой пък ще отрови неговия живот!

Много внимателно го следи и после напиши тук, в темата какво му се е случило, защото няма начин да не му се случи и няма начин ти да не го разбереш, ако го наблюдаваш ... не прави нищо друго.

Пуснато наПуснато на: Пет Сеп 05, 2008 2:25 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Понякога умишлено слагат отрова навън да изтровят животинките, а покрай тях и някое малко дете може да се натрови. Не е този начинът, малки деца са ставали свидетели на агонията на отровени животни и се травмират, а как да им се обясни какво и защо се случва...Наскоро един човек беше писал и пратил снимки в един блог как видял отровена катеричка /в града, аз съм виждала и в центъра на софия катерици/ издъхнала пред очите му, опитал се да и помогне, но не успял. Отровата е била предназначена за гризачи - плъхове и мишки и била оставена навън в една градинка, без да се отчита, че могат да пострадат и други животинки. Все пак не всеки ден се срещат катеричките из София...

А за повдигане на настроението - полюбувайте се на фигурно пързаляне Laughing Wink

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Съб Сеп 06, 2008 11:47 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

"Много важно ... някаква си там катеричка, я стига сантименти!" - е техния отговор.

По-важни са за такива душевни изроди хранителните им припаси.

Те не си задават въпроса защо има и по-голяма популация на гризачи?! То пак е поради тяхна вина, но ... друго си е да им смачкаш главичките на гадините за да нахраниш зловредните си и лакоми ларви.

Ама какво искаме?! Те дори не си изхвърлят разкашканите боклуци от кошчетата в домовете си, които вонят толкова гнусно ,че не ти го побира нормалния разсъдък ... а после защо имало гризачи толкова много?!

Местожителство: Разград
Пуснато наПуснато на: Нед Сеп 07, 2008 1:07 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена до колкото ми е възможно ще наблюдавам този човек-ще пиша какво се случва около него.много ми е кофти защото аз обичам всякакви животинки-вечер гледам анимал планет и там има едни тъжни реклами с изоставени,болни и всякакви изтормозени животинки и ми става още по-тъжно.хората не могат да си и помислят или представят,че когато вършат тия злини им се връща рано или късно всичко това, и че може тяхната мъка и страдание да са още по-големи и жестоки от тия които са причинили.
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пет Мар 13, 2009 7:22 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Винаги са по-големи и жестоки от тези на животните, които са измъчвали ... Confused

Спомням си за един случай от практиката за един дядо, дето като видял, че бременната му овчица е болна, решил да я приколи (човешки ми ти работи!) за да не иде зян месото й ...

След години обаче синът му не можел да се сдобие с рожбица, т.е. дядото бил лишен от възможността да си има внуче. Снаха му забременявала често, но винаги абортирала спонтанно ...

Тук ходили, там изследвали снахата и сина най-различни докторски величия, но ... нямало никакава причина да не се сдобият с детенце - и при двамата всичко си било наред.

Да, ама не!

Най-накрая решил да отиде при някаква ясновидка, не знам коя. Тя видяла какво е сторил дядото с горката овчица и рожбата в утробата й.

Та ... един ден дядото беше довтасал при мен за да му помогна да се сдобият с продължение на рода му. Нямало ли видиш, някакъв начин това да се промени?!

Обясних му, че никой друг не е в състояние да поправи стореното злодеяние освен ... самият той. Такива са просто закономерностите в живота!

Отиде си много тъжен и разстроен. И до ден-днешен синът му и снаха му си нямат дете - нищо, че дядото си е отишъл от този свят.

Така, че сееш ли смърт, отнема ти се възможността да създаваш или продължаваш живота.

Пуснато наПуснато на: Пет Мар 13, 2009 7:27 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ето ви и нещо весело за деня ПТИЧКА ВЛАДЕЕ "ЛУННАТА СТЪПКА"...

Пуснато наПуснато на: Съб Мар 14, 2009 11:37 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Невероятна любов между котка и куче Smile

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Нед Мар 15, 2009 3:53 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

А били се мразели ...

Всъщност имат просто различни езици. Когато котката е с вдигната и мърдаща се опашка това означава : "Бягай от тук! Не ме дразни, ще те набия!"

А при кучето е обратно: "Ех, колко много те харесвам и ти се радвам! Хайде да си играем!"

Но въпреки различията в езика им те са намерили начин как да се разбират идеално, че дори и съвършено.

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Нед Мар 15, 2009 7:06 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена написа:
А били се мразели ...

Всъщност имат просто различни езици. Когато котката е с вдигната и мърдаща се опашка това означава : "Бягай от тук! Не ме дразни, ще те набия!"

А при кучето е обратно: "Ех, колко много те харесвам и ти се радвам! Хайде да си играем!"

Но въпреки различията в езика им те са намерили начин как да се разбират идеално, че дори и съвършено.

Всяко животно има своя си характер - както при хората. Но най-важното в междувидовите контакти е съжителството в едно семейство.

Знам за немска овчарка, която гони всяка котка освен тази на стопаните си. Просто я приема за нещо, което трябва да пази.

Това е !

Пуснато наПуснато на: Пон Мар 16, 2009 2:57 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Интересно забавление на делфини Wink

AUDAN

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Съб Мар 28, 2009 2:10 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Няой си бил казал, че домашната котка била, защото никой не можел да погали тигър?Е, видео с тигър нямам (засега), но с лъвове -
ето !

Пуснато наПуснато на: Съб Мар 28, 2009 1:03 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Страхотно е ... Обичам ги!

Пуснато наПуснато на: Сря Апр 29, 2009 3:59 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

здравейте имам и куче и котка не са породисти но пък са уникални за мен Embarassed исках да разкажа как котето когато майка ми падна а аз не съм и разбрала а бях в другата стая дойде мяука и ме води в нейната стая излиза и пак влиза когато влезнах тя беше паднала и после се оказа че е счупила крак и до ден днешен стане ли и лошо и двамата са при нея Very Happy така че според мен животните разбират има хора дет като дойдат котката се хвърля кат стръвница и неможеш да я видиш да ги хапе а иначе е много нежно същество Very Happy сама си правя извод защо щях да забравя не спят заедно с кучето но котката като вземе за нея пуска задължително хапване и за него Laughing
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаТази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта