Пуснато на: Чет Окт 30, 2008 5:20 am Заглавие : ????????? ?? ???????????? ? ?????????? ???????
Очаквах този отговор и го имам. Не е за мен. Аз вече отговорих, но исках и друг да го каже. Не е халюцинация, слава Богу! Познавам я много добре. Тя понякога се страхува от състоянието си защото все пак е голяма промяна за нея. Тя ми казва неща които стават, а самата тя не се занимава и не работи като ясновидка нито пише по вестници или подобни. Работи като мен.
Например преди около една година тя ми прочете едно от посланията които получава в което пишеше за кризата която сега настъпва в Америка, Англия и други страни от ''лагера'' им. Тя ми помага много. Ние двете сме малко като отшелници далеч от родината си.
Аз не питам за себе си. Не мислете че само членове на форума го четат. Хората са страхливи, но любопитни.... Заради тях са моите малко глуповати, наивно детски и странни въпроси.
Благодаря ти Селена. Виж си личната поща.
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
Пуснато на: Пет Окт 31, 2008 10:47 am Заглавие :
Видях я вече ...
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети