НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Съб Ное 23, 2024 7:47 am Вижте мненията без отговор
Религии - кого чакат всички на края на света?!
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
taniuga

Пуснато наПуснато на: Пет Окт 31, 2008 3:55 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Здравей Люси!
Ще влезна в твоя тон и в твоята метафора за училището /това са твои думи/ – ти се чувстваш като нов ученик. Не знам дали си била нов ученик в стар, формирал се клас, но си има известни правила.

Новите ученици се оглеждат, ослушват и започват леко и внимателно да контактуват и да влизат в крак. Да кажем, че си по-шумна – има и такива, но в постовете ти има някакво предизвикателство – защо точно – ти си знаеш. Искаш, изискваш, настояваш, провокираш, опитваш се да манипулираш…

Това, че ни наричаш напреднали мен не ме впечатлява / мисля, че никой тук не се впечатлява от комплименти – опитваме се да се борим с егото си/, защото всеки от нас си е там където трябва по пътя си , дали е напреднал или не това е само някаква си квалификация – зависи как се чувстваме в себе си.

Новите ученици не се опитват да се налагат, особено ако учителят им обяснява, че това е ненужно, неуместно и т.н. Учителят трябва да се слуша – ако не те устройва преподаването търсиш допълнителна литература, друг учител и т.н. Ти се опитваш се да поставяш „задачки” с предизвикателство и като никой не се отзовава, продължаваш да упорстваш. Нямам нищо против поставяй си, но едно и също нещо е досадно за съучениците.

Ако искрено искаш да се учиш – ще трябва да търсиш. Както си стигнала до този сайт, така ще стигнеш и до отговорите на въпросите, които те вълнуват. Това не става по начина да зададеш въпрос, да ти отговорят и да критикуваш отговора, който получаваш. Прочети отговора внимателно, осмисли го и си вземи най-важното.

Все пак благодаря ти, че се появи във форума и донесе материал за размисъл – може би се раздвижихме като клас, където има нов ученик. Laughing Laughing
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
kati

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пет Окт 31, 2008 4:10 pm
МнениеЗаглавие : Re: ?? ????? ?????...
Отговорете с цитат

"Спасението на давещите се е в ръцете на самите давещи се", беше казал някой мъдър, както и "Ако не си помогнеш сам, и Господ не може да ти помогне".

Проблемът на хората, в по-голямата им част, че есе чакат някой от вън или по-горен да им реши проблемите, вместо да положат усилия, а те да си карат както си знаят. Затова човечеството е на този хал. Много знаци, индикации, послания сме получавали свише, как да си помогнем и спасим, но няма кой да се вслуша в тях, да ги разбере и проумее, по-лесно е да чакаме наготово.

Ситуацията ми напомня на два вица:

Първият е, че един човек се молил на Бог да му прати знак кога му е застрашен живота, че да се пази. През времето човекът се разболявал от различни болести, но все непроменял начина си на живот. Накрая като умрял и се възнесъл при Господ попитал "Защо Боже не ми прати знак, че ще умра?" "Как да не съм, ами инфарктът, инсултът и пр..., това беше моето предупреждение, но ти не си ме разбрал..."

И другият: Станало наводнение в едно село и един човек се примолил на Бог да го спаси, получил утвърдителен отговор, качил се на покрива на къщата си и зачакал...Хората го викали да бяга с тях, докато водата не се е покачила застрашително, но той не тръгнал с тях, защото чакал помощ свише...По някое време дошли едни хора с лодка и го поканили да се качи, но той отказал:"Не, мен Господ ще ме спаси", по-късно минал хеликоптер и отгоре му спуснали стълба да се качи, но той отказал:"Не, мен Господ ще ем спаси". Продължил да чака, докато водата не достигнала покрива на къщата му и го заляла, той се удавил. Когато се възнесъл при Господ, го попитал: "Защо Боже като ми обеща да ме спасиш, не го стори?" "Ами аз ти пратих спасители, хора, лодка, хеликоптер, но ти не се възползва от помощтта ми."

Докато хората чакат някой месия да ги спаси, спукана им е работата. Месиите непрекъснато ни сочат пътя чрез различни послания, спасението трябва да започне от промяната на нас самите, а за да се променим трябва да опознаем себе си.

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
penka

Пуснато наПуснато на: Пет Окт 31, 2008 5:48 pm
МнениеЗаглавие : Re: ???? ?? ? ?????????.....
Отговорете с цитат

Lussy21 написа:
Не ме разочаровайте вие сте моите учители и аз съм избрала вашето училище - форум.

Дали ще бъдеш разочарована, или - не, това е твоя вътрешна нагласа и очаквания, които са прекалено задължаващи. Подходът ти е много мениджърски. Wink
Didi

Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
Пуснато наПуснато на: Пет Окт 31, 2008 8:03 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Много често не виждаме учителя или не знаем ,че това е той ... защото както може да бъде човек ,така може да бъде и ситуация !

Отговорите ,които най-много търсим често идват ,когато сме сами!

Учим се от всичко ... целия свят може да ни е от полза за това ,което искаме да научим !

А когато сме готови ... нашия път се пресича с пътя на по знаещи ,които могат да ни помогнат ... да разберем нещата още по-добре !

Успеем ли да изпълним тази задача до край ,която никак не е проста ,то ние сме спасени ... защо тогава трябва да слизат извисените учители и духовни водачи ?!Теб питам Lussy ... питах те и преди .. не ми отговори?!

Пуснато наПуснато на: Съб Ное 01, 2008 4:10 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Мениджърския ми подход е от зодията и професията. Ще си взема бележки. На въпроса:

Диди каза:
Цитат:
''А когато сме готови ... нашия път се пресича с пътя на по знаещи ,които могат да ни помогнат ... да разберем нещата още по-добре !
Успеем ли да изпълним тази задача до край ,която никак не е проста ,то ние сме спасени ... защо тогава трябва да слизат извисените учители и духовни водачи ?!Теб питам Lussy ...''

Много добър въпрос на който моят отговор е - трябва да дойдат. Друг е въпроса как, зашо и къде.... Да дойдат Диди за да пресечат пътя на знаещите в ролята си на по-знаещи.

Да дойдат защото ще имат силата да застанат срещу правителства и да ни показват пътя в едно време като сегашното в което не можем да ги допуснем за реалност.

Да шокират онези които си мислят, че знаят много и са седнали да управляват света.

Да дойдат заради непросветените, които ще повярват като пипнат и ще повярват на библейска личност повече, само защото е предписана от Бога...

До скоро, че очите ми се затварят и главата ми клюма....

Пуснато наПуснато на: Съб Ное 01, 2008 8:02 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Не съм съгласна !

Никои не може да накара някои друг да направи каквото и да е против неговата воля !

Извисените учители никога няма да тръгнат да се противопоставят на каквото и да било ,да затварят устите на "знаещите" ,на управляващите... и т.н.

Те просто са изпълнени с любов ,мир и биха помогнали ,но само на тези, които са избрали да ги последват !

А тези които са избрали да ги последват .. то вече имат тяхната подкрепа и често черпят знания от тях и често те им помагат в техния сегашен път !

Да шокират ли ?Не могат бе ... стига глупости .За какво говориш ? Те не могат да направят това , те не са създадени така !

Тези, които не вярват ,манипулират ,лъжат ,крадът и какво ли не още .. те сами се самоунищожават , но това е тяхната воля , те са го избрали и според законите никой няма право да им се меси или да ги кара на сила да вярват в нещо,което те сами не приемат за истина !

Навремето бях се захванала с една книжка ,в която пишеше никога да не употребяваме думичката "трябва" ,защото е равна на задължение !

Извисените учители отдавна са пресекли пътя на по-знаещите от нас и за миг не ги оставят, и винаги са готови да им помогнат ... пращат им знаци,напътствия по много начини ,препятствия и трудности ... и всичко това,за да достигнат онова,за което всички ние сме тук!

С това ми мнение искам само да подчартая ,че не отричам идването на Извисените учители ... а по-скоро твърдя,че това не трябва да стане на всяка цена !

Те вече са тук ... просто не ги виждаме .. не усещаш ли ? Има толкова много начини ... достигни до тях както те достигат до теб !!! Не чакай повече !

Това е мнението ми !!!

Пуснато наПуснато на: Съб Ное 01, 2008 9:35 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Браво Диди! Very Happy Very Happy
Чудесно го каза - от ясно по-ясно!

В Библията е казано" Който има уши да слуша, нека слуша...".

Когато искаме да чуем без да сме обхванати от очаквания какво точно би трябвало да чуем, ще получим нужния отговор.

Когато сме обсебени от желание да чуваме - силното желание пречи на чуването.
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Съб Ное 01, 2008 12:51 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Радвам се за вас! Very Happy

Радвам се за вас, Танюга, Диди, Пенка, Кати ... Crying or Very sad Very Happy Радвам се, че правилно разбирате, или може би по-правилно е да е е каже, че сте се научили да разбирате за толкова кратко време поне едни от най-основните принципи на живота.

Радвам се, че мога да бъда полезна на някои хора поне с това, което съм успяла да науча и разбера самата аз.

Вие сте разцъфнали и живи като тези лотуси, а аз все се тревожех, че с нищо не съм ви полезна ...

Благодаря ви!

Пуснато наПуснато на: Съб Ное 01, 2008 12:54 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

А сега следват коментарите ...

penka написа:

P.S.S. Сигурно е много тегаво непрекъснато да отговаряш на едни и същи въпроси и все да разясняваш, да убеждаваш и да отбиваш атаки за себедоказване. В някои други форуми, в такъв случай, всички казват: "първо чети - после питай, и то само ако не намериш отговор от това, което си прочел".

Честно ще си призная ... Embarassed

Не, направо е ... убийствено.

Като се срещнем следващия път ще ти обяснявам на "шест очи" защо?!

Пуснато наПуснато на: Съб Ное 01, 2008 3:03 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Lussy21 написа:
Знаете ли колко е щастлив ученика тогава и колко е любопитен?Знаете ли колко е опасно да се разочарова детето в самото начало.

Ако един ученик е щастлив поради факта, че Учителят задоволява неговите критерии и изисквания, това означава първо: че ученика има очаквания, но той затова е и ученик - за да се научи, че не бива да има очаквания за каквото и да било.

Второ, което вече наистина е много страшно, че учителят не е Учител, а е някакъв си там не-разбиращ и измислен комерсиализатор, и имитатор - нищо повече.

Трето - щастие няма. Но съществува така нареченото блаженство, което идва едва тогава, когато си постигнал самото разбиране.

И човек го изпитва не защото е удовлетворено Егото му, а защото просто се е докоснал до Божествените вибрации, които сами по себе си СА блаженство.

Останалото е всеядство на всякакви емоции и чувства, породени от не-разибрането - без значение от факта на кои вибрации по-точно асоциира индивида - еуфорични или дисфорични.

Lussy21 написа:
Не ме разочаровайте вие сте моите учители и аз съм избрала вашето училище - форум.

Ние, а в частност аз, не сме тук за да те очароваме. Нито пък за да те учим!

Ти сама дойде и сама пожела, ако все още не си забравила, да присъстваш в този форум за да се учиш, нали така?!

А не за да се очароваш от нас!

Ако си дошла да те очароваме бягай много бързо оттук, защото ние не играем в нито един подобен спектакъл на илюзиите.

По-скоро ние сме тук за да ги разбиваме, защото света просто се е удавил в тяхното блато.

И кой ти каза на теб, Люси, че Пътя към Познанието е застлан с меки килими и листенца от благоуханни рози, които да те очароват?!

Струва ми се, че вече ти обясних, че преди всичко той е изпитание и страдание в това изпитание.

Lussy21 написа:
В борбата си да открием и опознаем първо себе си, ние търсим ''огледало'', което до някаква степен да ни помогне. Поне външно или частично. Огледалото на душата е сродна душа. А реалното огледало е което ни показва онази част от нас, която не можем да променим и онази която можем.

Моллляяяя ... ?! Това в огледалото не си ти, Люси, а само твоето отражение, още по-илюзорно от това, което се оглежда в него. А това не ни помага по никакъв начин, напротив - въвежда ни в други, още по-големи заблуди.

Затова просто е нужно да си насочим собствените усилия не центробежно, а центростремително - към самите нас, а не към измамното отражение в огледалото.

Няма реално огледало! Има отражение в огледалото, което не е твоето отражение. Твоето отражение е вътре в теб, в твоите скрити характерови особености и нагласи, които можеш да опознаеш и, контролираш и ... коригираш

Lussy21 написа:
В момента когато опознаем себе си ние започваме корекциите там където можем. За тях ние търсим идеал на подражание или влагаме своя идея което е много смело.

Ние не търсим никого, когато опознаваме себе си, защото не него трябва да опознаваме за да се научим да контролираме и коригираме лично самите нас.

Ако търсим някой друг, а не себе си, значи се стремим да конторлираме и коригираме неговото поведение, вътрешни особености и нагласи.

Това не е стремеж към себе-познание, а към контрол и ... манипулация над другите.

Идеалът не съществува сам по себе си. Можем да говорим за съвършество, но съвършен на този етап от живота е само Бог. А ние сме негови производни.

Идеалът е илюзия за не-разибращи, заблудени и невежи люде.

Когато човек опознава себе си за да коригира собствените си личностови вътрешни нагласи, той не може да подражава на когото и да било, защото това просто ще бъде измама - за всички при това.

Ще бъде измама поради факта, че търсещият и опознаващият себе си, който подражава на някого не представлява вече себе си, а представлява именно този "някого си там" - сещаш ли се сега, Люси!

А ако влагаш към образа на някого си и твои допълнителни идеи, то от това по-голяма и измамна илюзия едва ли има някъде. В този случай излизаш напълно от контекса на живота. Това вече е умопомрачение- психиатрите го наричат лудост.

И друго - човек не се коригира едва като приключи със собственото си опознаване.

Той се коригира още на минутата, на секундата, в която е съзрял негативния фактор, който налага неговия собствен негативен модел на поведение, мислене и погрешни асоциации за живота.

Изчакването на пълното опознаване на себе си просто е мълчаливо съгласие на индивида да не променя себе си.

Lussy21 написа:
Интересен е моментът когато променили каквото и да било у себе си се показваме пред другите за да получим обратната връзка.

Няма такъв момент, Люси! Защото този, който е опознал действиетелно себе си, не се нуждае от ... доказателства за това.

Lussy21 написа:
Страшният момент е моментът на промяната и реакцията от погледа в реалното огледало.

Страшен е не този момент, Люси, защото той е облагородителен процес, който води към блаженство.

Страшен е моментът, когато констатираш, че не си разбрал нищо от уроците на живота и присъстващите учители в него, ако изобщо можеш и това да сториш, разбира се, живеейки в не-разбирането.

А още по-страшен и ужасяващ е момента, в който зациклиш пред ... огледалото.

Lussy21 написа:
Но в този момент е и тръпката на живота. и т.н. бих описвала момента до нашето себеоткриване и себеоформяне до получаване на онова което ни задоволява .. и тогава

Тръпката е просто една илюзорна емоция, и тя не се помещава в ... живота. Тя е извън живота, защото е породена от ограниченията на човешкия ум и неговото себелюбиво Его.

А човешкият ум и себелюбиво му Его ни усигуряват живот в ... затвор без прозорци.

Живота в затвор без прозорци те лишава от живота в Единното Цяло, което не ти позволява да се себепознаеш и себекоригираш, а не себеоформиш. Не ти позволява, защото не можеш да стигнеш до себе си в тотална изолащия от ... живота.

Lussy21 написа:
Тогава пилето се излюпва. Излиза и тръгва да опознава света и там започва войната и разделянето на два-три лагера

Тогава изобщо не се излюпва каквото и да било, още повече пък "пиле", защото яйцето се превръща в един вонлив запъртък, тъй като е лишено от достъпа до ... Твореца. А Творецът е ... живота. Навсякъде и във всичко!

Lussy21 написа:
1 - опознали света и пригодили се спрямо него - тук е огромното множество за което говори Селена - неглижетата които си осигуряват съществуване просперитет на база заварено

2 - опознали света и тръгнали да го променят - малцинството, което обикновено е заклеймявано с ''ти си луд'' заради нелеката задача която си е поставило.

По една такава причина и самият БОГ е отделен от хората от тях самите.... Той е някъде там и те не го пускат в себе си защото е различен от заобикалящият ги свят и иска от тях да се променят към добро.

3 - останалите независими индивиди, които не се впускат в опознаването на света и не се вливат в реката нито на променящите, нито на пригодилите се. Мързеливците, както и Селена - ти ги описа.

Именно това е най-добре изградената илюзорна система за живота, в която се корени цялото не-разбиране за него.

Първите чисто и просто си живеят в невежество, вторите - ако са опознали и разбрали действително себе си, няма да се стремят да променят света, а ще променят себе си, защото само това е начина да се промени и света. Трето - просто няма, защото то прелива в първото и второто.

Бог не иска от никого нищо!

Хората са тези, които винаги са искали нещо от Него.

Хората са тези, които искат и от всички останали, които са успели да се докоснат по някакъв начин до Него.

И понеже това е най-дълбоката заблуда, в която живеят болшинството от хората, то не Бог е отделен от тях, а те сами са се отделили от него.

Той е в тях, но те не го търсят, защото не го припознават в себе си, а го търсят извън себе си в несъстоятелни "чудеса", легенди и митове ...

Lussy21 написа:
БОГ е първият Дръзнал да променя останалите за по-добро бъдеще и едва ли би правил това ако няма никакъв интерес....

Бог не променя никого от нас!

Той ни е създал като носители на свободна воля и личен избор. Така, че ние сме тези, които трябва да дръзнем да живеем в единение с Бога, а не в разделение.

И тъй като Бог се самопоражда, системата на живота в Него е такава, че непригодното за съществуване в нея просто преминава от една форма в друга, от едно ниво - в друго, от едно измерение - в друго. Загуби и разхищение - няма.

Има само илюзии и измамни заблуди в това отношение.

Има само не-разбиращи, които биват приобщавани по един или друг начин, под една или друга форма според закономерностите в живота отново към Бога.

Lussy21 написа:
Аз не разполагам с много време сега но замислям да поставя тук първата си гледна точка относно един очакван от мюсюлманите човек, който щял да дойде на края на света да каже истината..., който те наричат Махди...

Радващо е, че не разполагаш с особено много време, защото ако разполагаше какви ли още не каши щеше да забъркаш, и какви ли не още глупости да сътвориш.

Ние тук не се занимаваме с политика, а се занимаваме с духовност, или поне се опитваме да го правим.

Нас не ни интересуват никакви народности било то мюсюлмани, българи, албанци, негри африканци, евреи, японци, корейци, руснаци и т.н.

Ние се интересуваме от себе си и от това, доколко живеем в резонанс с Твореца ни.

Така, че не ни интересуват никакви "велики спасители на света, нито пък някакъв си там Махди.

И край на света няма да има, ще има край на едно тотално обезумало и деградирало в така наречената си "еволюция" човечество, което е твърде радостен факт, ще знаеш.

А всичко останало на Земята, както и в цялата бекрайност и великолепие на Вселената ще продължи да съществува.

И всички Учители във видимия и невидимия план отчаяно се опитват да ни прехвърлят в следващото измерение за да ни запазят поне като ... индивиди.

Но ако ни прехвърлят такива, каквито сме, ние там ще изгорим за една милионна от мига, защото сме с нискочестотна вибрация и няма да издържим на високите и чисти Божествени честоти.

Но тъй като сме носители на свободна воля и сме с право на избор ние сами трябва да се погрижим за личните си вибрационни честоти, а не "спасителите" ни. Те спазват Космичните закономерности на живота за разлика от бруталното човечество.

Какво повече да ти говоря, то няма никакъв смисъл. Просто е губене на време.

Lussy21 написа:
Лесно е да пишем за онези които са дошли, но трудно за онези които не са дошли и как мислим, че те биха се справили в това неимоверно трудно време.

За да престанеш да говориш глупости и да заливаш с тях форум-пространството ще дезактивирам профила ти така, щото да не те лиша от възможността да четеш както в сайта ,така и във форума, но ... без да пишеш.

Защото е много лесно да дрънкаш врели-некипели, но е изключително трудно да обуздаеш и овладееш себе си в дълбок медитативен ... размисъл, ако има такова понятие изобщо, разбира се.

Lussy21 написа:
Хайде да направим отбор и всеки да вземе едно от имената от различната религия и се опитаме да достигнем до край в който да унищожим религията чрез обединяването на религийте и да съберем образите на тези очаквани ако мога да кажа месии в един образ, който да събуди заспиващият герой - светът и го спаси от загиване..

Ето това е малката задачка за която считам че точно вие сте достойни и макар и сух и безинтересен материал, не може да ви се опре Smile Smile Smile

До скоро
Усмихвайте се
Люси

Както казах не сме тук за да променяме света, а себе си.

Ние не сме тук и за да се състезаваме, с когото и да било, или пък да се обединяваме в единна религия, защото такава няма.

Религия ли е, тя просто е ... разделение.

Месии също няма, спасители на човечеството - още повече. Всеки живее в илюзиите и заблужденията изградени според собствените му усмотрения, не разбирания, защото ако бяха разбирания живота на Земята щеше да изглежда по друг начин.

Няма и герои, но ... заспали люди има колкото искаш. И едва ли някой би могъл да ги разбуди, ако те не го чуят.

Та ... на кого да говорят такива като Исус и Буда?! Защо да се въплъщават във физически образ след като са преодолели собствената си плътност на материята?!

За да деградират, да деволюират само затова, за да се потапят отново и отново във вонящото блато на човешките безумни жаби, защото са преизпълнени с тотален мързел, заблуждения и нежелание сами да реализират себе си на духовен план?!

Насила хубост не става!

Пък и защо трябва да се "свлича" цялата Божествена материя на Земята за да убеждава невежеството от тинята на заблудата в правотата на истинската форма на живот?!

За да задоволи за пореден път гнусното ни и мъничко човешко Его ли?!

Я всеки по Пътя си такъв, какъвто го е съградил със собствените си усилия.

Приключвам тирадата си, като те лишавам от възможността да даваш поводи за следващи такива.

Никой не е длъжен да се ангажира с твоето лично не-разбиране. Това си длъжна да направиш ти спрямо себе си.

Всичко останало, което бих могла да ти кажа са го казали другите потребители от форума, на които благодаря още един път!

Пуснато наПуснато на: Съб Ное 01, 2008 8:12 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Здравейте!
Моето мнение май ще се явява като качулка след дъжд, но нарочно изчаквах, за да усетя "дълбокия смисъл", който се надявах да се крие зад тази провокация на Люси. Уви, единствения извод, до който стигнах е, че тя предварително е решила, че ние тук няма как да не споделяме нейното мнение, само че си трайкаме, защото ни е страх невежите, които четат из този форум, да не ни помислят за луди... Останах с впечатлението, че тя просто очакваше да ни извади "Истината" с ченгели от устата. Е да, ама не. Ако Люси бе попрочела по-основно публикациите в този форум и в сайта щеше да разбере, че това няма как да стане...

Люси, ако искаш да промениш нещо в този свят, спри да чакаш разни месии и погледни навътре в себе си. Опознай се и виж как можеш да се промениш ти самата, за да можеш наистина да бъдеш част от този по-добър свят, който се надяваш да ти бъде донесен наготово. Успееш ли да промениш себе си и да помагаш и на другите да го сторят, ако те вече са пожелали тази промяна, ще видиш, че и без месии светът около теб се е променил... Потърси силата вътре в себе си и не чакай всичко да ти бъде спуснато наготово. Тук, в тази тема, ти бяха дадени много отговори, но ти едва ли ще ги разбереш преди да ги изживееш сама или поне преди да се опиташ да вникнеш в тях. А това не виждам как ще стане след като единственото нещо, което ти търсиш според мен, е подкрепа на твоята собствена "истина". Дано да греша...

Пуснато наПуснато на: Съб Ное 01, 2008 10:12 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Люси много добре знаеше ,че няма да споделим мнението и ... тя беше готова за критика !

По-скоро някои друг изчакваше ,за да не го помислят за луд ! Confused Rolling Eyes

Пуснато наПуснато на: Съб Ное 01, 2008 10:36 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Така ли? И кой? Cool Rolling Eyes Laughing

Пуснато наПуснато на: Съб Ное 01, 2008 10:47 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Laughing Laughing Laughing

Пуснато наПуснато на: Нед Ное 02, 2008 1:43 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ей, Селена, тревожиш се, че не си ни била полезна?! Rolling Eyes Щяхме ли да сме тук, ако беше така? Wink Толкова неща научихме за времето прекарано с вас /и продължаваме да се учим/, не е истина просто. Shocked Very Happy Wink

Е, ако не е достатъчно /а то никога не е достатъчно, щото граници на познанието няма за никого/ проблемът няма да е твой, а наш си. Wink

Остави тервогите и се радвай, много хора всекидневно посещават форума и четат темите, макар и да не се включват, сигурна съм, че нещо им влиза в главите. Wink Smile

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта