НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Съб Ное 23, 2024 3:57 am Вижте мненията без отговор
Здравейте от мен
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
Shirinan

Местожителство: Варна
Пуснато наПуснато на: Нед Фев 15, 2009 10:35 pm
МнениеЗаглавие : Здравейте от мен
Отговорете с цитат

Един ден реших да потърся информация за аурата на човека и ето това търсене и с помоща на гоогле ме доведе при вас Smile

От него ден започнах с голям интерес да чета всички теми във форума, към които проявявам интерес. С такава информация досега предимно се здобивах от книгите, но тука бих казал, че информацията, която се събрана и предаването на личния ви опит е БЕЗЦЕНЕН. Искам да ви Благодаря и Поздравя за всичко това!

Забелязах, че женското пресъстие във форума има превес, а както знаете трявба да има равновесие, за да може всичко да е в синхрон Smile. И ето тук се намесвам аз Laughing

Може да се каже, че малко от малко ви опознах, чрез разсъжденията и историите, които сте разказвали за себе си , е разбирасе доколкото това е възможно Smile. Може би е редно и аз сега да разкажа нещо за себе си, но няма ли да е нахално да си пробутвам историята без интерес от ваша страна Rolling Eyes

Междудругото казвам се Деян но може и Дидо, приятно ми е Embarassed

И понеже необичам да ходя на гости с празни раце, съм взел с мене няколко нещица да се почерпим Rolling Eyes
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаПосетете сайта на потребителя Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Нед Фев 15, 2009 10:48 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Здравей, значи! Smile

Първо - благодаря за топлите думи, които си написал за сайта и форума! Smile Embarassed

Трудничко беше, докато го направим в този вид, в който го сварваш. Много бой "ядохме" и много време отделихме за всички присъстващи тук за да намерят нещо по-различно, по-сносно от сивия поток, в който се давим всички.

Та ... боя си струваше заедно с всички нанесени ни рани! Ние си ги обичаме.

Ами давай, разказвай, пък ще видими кой какво мнение ще даде до утре!

Дай тема в разказа си, ако имаш това желание, разбира се!

Желая ти лека и приятна нощ, и ... до утре! Smile

Ти си наред ...

Пуснато наПуснато на: Пон Фев 16, 2009 12:43 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена написа:

Трудничко беше, докато го направим в този вид, в който го сварваш. Много бой "ядохме" и много време отделихме за всички присъстващи тук за да намерят нещо по-различно, по-сносно от сивия поток, в който се давим всички.

Та ... боя си струваше заедно с всички нанесени ни рани! Ние си ги обичаме.

Определено си струва! И с цялата си отговорност бих казал, че ако някой не го оценява това е породено от неговото ограничено мислене.

Маг Селена написа:

Ами давай, разказвай, пък ще видими кой какво мнение ще даде до утре!

Ами ще се опитам да разкажа за себе си, без да се оплаквам, но няма и да крия, че ми е било много трудно, а и продължава да е така.

До 16 годишнината ми горе долу имах нормален живот, без никакви странности Smile, случвали са ми се неща, които се случват във всяко едно семейство.

До 16 годишнината ми бях в идеално здравословно състояние. И изведнъж малко по-малко започнаха проблемите. Започна със световъртеж и замъглено зрение, при ставане обикновено ми трябваха няколко секунди да ми се избистри погледа, всичко беше като в мъгла. Тази мъгла изчезна, но световъртежа остана, то не е точно световъртеж а немога да го обясня все едно губя равновесие и също така се появи и главоболие.

Всичко започна така, продължи с постояна температура стигаша до 37.5 градуса. В продължение на 4-5 години не е имало и 1 ден в, който аз да съм бил без температура. Този период в живота ми беше може би един от най-трудните защото тялото ми беше стигнало до такова физическо изтущение, което ако не съм го изпитал немога да си го преставя. Лежал съм в болници да ми правят всячески изследвания, може би няма нещо което да не ми е било изследвано, всички твърдяха, че съм е идеално здраве и нищо ми няма (мисля че тогава намразих лекарите). Тогава един прословут лекар реши, че тази температура е от сливиците и ми ги махнаха, но така ми ги махнаха, че половината бяха останали и в продължение на няколко години имах гноина инфекция в гърлото която беше действаща непрестанно(повторих операцията след 2 години в часна клиника да ме оправят). Това ме доведе до хрониче фаренгит, който е доста изострен и си го имам до ден днешен, всичко си притоплям Razz .

И след преодоляване на температурата, започнаха проблемите ми с гърба. Болките са предимно горе в раменете и шията. Ходил съм пак по всякакви лекари от чекрачия до хирург, каквото и да са ми изписали, и на физео терапия са ме пращали ми файда никаква. Имам чувството, че проблема не е здравословен, защото на снимките се вижда, че нямам проблем а и каквито и лекарства и инжекции да ми изписват няма подобрение.

Общо взето всички тези изпитания през, които минах и продължавам да минавам ме накараха да си отворя очите за много неща. Но нямам право да се оплаквам, защото този живот съм си го избрал аз нали Smile. Осъзнавам, че здравословните ми проблеми може да съм си ги създал неволно или волно въпреки, че на този етап немога да го осъзная това.

Извинявам се, че ви ангажирах с моята история. Но мисля, че беше редно и аз да разкажа за себе си през какво съм минал. Извинявам се и ако намоменти съм допускал грешки, но допредималко медитирах "Йога-Нидра" от скоро се занимавам с медитация. Ако някой има желание мога да кача всички записи за медитация на Йога Нидра.

Навярно вече всички спите сладко сладко, ами пожелавам ви да продължи така цяла нощ Smile
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаПосетете сайта на потребителя Върнете се в началото
radea

Пуснато наПуснато на: Пон Фев 16, 2009 12:52 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Лека нощ!

Manish Vyas - Shivoham

Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
Пуснато наПуснато на: Пон Фев 16, 2009 10:51 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Охооо имам си адаш Smile Здравеи и от мен

Това което ти се е случило не е особено приятно , но ти чудесно осъзнаваш и разбираш ситуацията ,мисля !

Това е важното !

Пуснато наПуснато на: Пон Фев 16, 2009 11:12 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Хубаво е да има повече мъжко присъствие във форума. Така с AUDAN, Маг Живин и мен - ставаме четирима. Laughing Wink
Колега, а как си сега? Това, дето си го написал за здравословното си състояние и то от толкова млад е гадна работа. Опита ли "алтернативна медицина"?
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Shirinan

Пуснато наПуснато на: Пон Фев 16, 2009 3:35 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

penka написа:
Хубаво е да има повече мъжко присъствие във форума. Така с AUDAN, Маг Живин и мен - ставаме четирима. Laughing Wink
Колега, а как си сега? Това, дето си го написал за здравословното си състояние и то от толкова млад е гадна работа. Опита ли "алтернативна медицина"?

Да опитвал съм и продължавам да го правя, от лекарите съм се отказал още предигодини. Хвана ли настинка си се лекувам с билки, хранителни добавки и по-здравословно меню на масата Razz.

Гадно си е да, но се свиква на цената на много лишения. Е има си и полужителна страна, от както съм така започннах много да чета за народната медицина, в частност источната и книги в областа на езотериката.

Със всяка изминала година си подобрявам статуса на гърлото. Но проблема с гърба се изостря. Дотакава степен съм чувствителен, че мога да осетя най-малкия поток в стаята на течение. Всички ми се чудят и дори не ми вярват, казват ми, че си въобразявам.

Но съм сигурен, че ще превъзмогна и този проблем. Тая тайни надеждички, болките в областа на врата и раменете да са в следствие на пробуждане, защото това означава, че с времето ще отшумят от самосебе си.

Стига с мойте проблеми, неискам да ви затормозявам. Аз съм сигурен, че ще преодолея и 2-та проблема напълно. Защото ако аз не ги преодолея няма кой друг вместо мен да ми реши проблемите.
Shirinan

Пуснато наПуснато на: Пон Фев 16, 2009 3:42 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Didi написа:
Охооо имам си адаш Smile Здравеи и от мен

Това което ти се е случило не е особено приятно , но ти чудесно осъзнаваш и разбираш ситуацията ,мисля !

Това е важното !

Здравей Диди

Напоследък срещам много често адаши Smile и това ме радва!

Мисля, че осъзнавам ситуацията, и може би това ми дава сили да продължавам напред.
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Фев 16, 2009 6:36 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Може ли да кажа нещо и аз ...

Това с "болестите" е много странна работа ... всъщност всичко е игра на химията и хормоните.

Така например при едни стойности на определени протеини, аминокиселини, хормоноподобни и хормони човек става изключително чувствителен, че дори "може да осети най-малкия поток в стаята на течение", няма никакво значение дали някой ще му повярвя или не ... Razz Wink

По-важното е, че е така!

Химията в човека е склонна да ни въведе в много от случаите на повишената ни чувствителност в много нисък праг на болка .

Това се дължи именно на стойностите на магнезия, серотонина, триптофана, а и не само.

Е, усещанията не са никак приятни за подобен човек, защото в повечето случаи нещата, които се усещат са неприятни и още повече пък и зловредни.

Shirinan, не качвай това с "Нидра йога"! Sad

Аз също разполагам с цялата книга и описание на този вид йога, но не бих я качила тук, защото йога не е лъжица за всеки - съгласи се, все пак!

Макар, че "Нидра йога" е съвсем нова и твърде олекотена в дисциплините си нека не я натрапваме на никого.

Дай нещо друго ... хич няма да ти се разсърдя! Smile

Пуснато наПуснато на: Пон Фев 16, 2009 8:32 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена написа:

Това се дължи именно на стойностите на магнезия, серотонина, триптофана, а и не само.

Неразбрах само, тези показатели са завишени или занижени Embarassed

Незнам какво приченява болките в гърба ми, и затова съм склонен да приема всякаква диагноза Wink и да предприема мерки в нея насока Smile

Отворен съм и за препоръки, какво бих могъл да направя по този проблем Very Happy
penka

Пуснато наПуснато на: Вто Фев 17, 2009 2:13 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

А опитал ли си да спортуваш по-активно? Нещо, което да ти натовари гърба и мускулите там?
Shirinan

Пуснато наПуснато на: Вто Фев 17, 2009 3:47 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

penka написа:
А опитал ли си да спортуваш по-активно? Нещо, което да ти натовари гърба и мускулите там?

Да правя упражнения за гърба, точно за засилване на мускулатурата в нея област. Също така ходя често да плувам лятно време.

Навярно проблема е радиколитен, според мен. Също така имам и от 2-те части на гърба плексит.

В Плевен имало някакъв китаец, който оправял такива проблеми с иглотерапия, сега са ме насочили към него, просто трябва да отделя време да отида.

Не ми се вярва проблема да се е появил пореди липса на мускулатура, защото преди да се появи този проблем съм се занимавал с бягане и фитнес, но без да се натоварвам много. След като се появи този проблем разбира се се обездвижих и спрях да спортувам. Правя специални упражнения за гърба, които не го натоварват, обясниха ми ги по време на физеотерапията, през която минах.

Пуснато наПуснато на: Вто Фев 17, 2009 3:50 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

А йогата не ти ли помага? Имам предвид асаните...

Пуснато наПуснато на: Вто Фев 17, 2009 3:58 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

radea написа:
А йогата не ти ли помага? Имам предвид асаните...

Някои асани немога да ги правя зареди болките в гърба, защото се натоварва гърба.

От скоро се занимавам с йога така, че немога да кажа категоричен отговор. Главно наблягам на медитацията, защото ако проблема наистина е радиколитен, трябва да успокоя нервната ми система, за да не се възпаляват нервчетата, които излизат от грабначния ми стълб. Rolling Eyes Rolling Eyes

Пуснато наПуснато на: Сря Фев 18, 2009 3:54 pm
МнениеЗаглавие : Здравейте
Отговорете с цитат

Здравейте и от мен тогава.От 2-3 дни посещавам форумите.Радвам се , че попаднах точно на Вас.Е Казвам се Иванка,но на кратко
Ваня.Приятно ми е.Сега не съм на работа и ще имам интересно занимание. Smile.Поздрави за сайта.Той е чудесен.Намерих интересни теми,който ме вълнуват.
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта