Автор |
Съобщение |
Shirinan
Местожителство: Варна
|
Пуснато на: Нед Фев 15, 2009 10:35 pm
Заглавие : Здравейте от мен
|
|
|
Един ден реших да потърся информация за аурата на човека и ето това търсене и с помоща на гоогле ме доведе при вас
От него ден започнах с голям интерес да чета всички теми във форума, към които проявявам интерес. С такава информация досега предимно се здобивах от книгите, но тука бих казал, че информацията, която се събрана и предаването на личния ви опит е БЕЗЦЕНЕН. Искам да ви Благодаря и Поздравя за всичко това!
Забелязах, че женското пресъстие във форума има превес, а както знаете трявба да има равновесие, за да може всичко да е в синхрон . И ето тук се намесвам аз
Може да се каже, че малко от малко ви опознах, чрез разсъжденията и историите, които сте разказвали за себе си , е разбирасе доколкото това е възможно . Може би е редно и аз сега да разкажа нещо за себе си, но няма ли да е нахално да си пробутвам историята без интерес от ваша страна
Междудругото казвам се Деян но може и Дидо, приятно ми е
И понеже необичам да ходя на гости с празни раце, съм взел с мене няколко нещица да се почерпим
|
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Нед Фев 15, 2009 10:48 pm
Заглавие :
|
|
|
Здравей, значи!
Първо - благодаря за топлите думи, които си написал за сайта и форума!
Трудничко беше, докато го направим в този вид, в който го сварваш. Много бой "ядохме" и много време отделихме за всички присъстващи тук за да намерят нещо по-различно, по-сносно от сивия поток, в който се давим всички.
Та ... боя си струваше заедно с всички нанесени ни рани! Ние си ги обичаме.
Ами давай, разказвай, пък ще видими кой какво мнение ще даде до утре!
Дай тема в разказа си, ако имаш това желание, разбира се!
Желая ти лека и приятна нощ, и ... до утре!
Ти си наред ... |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
Shirinan
|
Пуснато на: Пон Фев 16, 2009 12:43 am
Заглавие :
|
|
|
Маг Селена написа: |
Трудничко беше, докато го направим в този вид, в който го сварваш. Много бой "ядохме" и много време отделихме за всички присъстващи тук за да намерят нещо по-различно, по-сносно от сивия поток, в който се давим всички.
Та ... боя си струваше заедно с всички нанесени ни рани! Ние си ги обичаме.
|
Определено си струва! И с цялата си отговорност бих казал, че ако някой не го оценява това е породено от неговото ограничено мислене.
Ами давай, разказвай, пък ще видими кой какво мнение ще даде до утре!
|
Ами ще се опитам да разкажа за себе си, без да се оплаквам, но няма и да крия, че ми е било много трудно, а и продължава да е така.
До 16 годишнината ми горе долу имах нормален живот, без никакви странности , случвали са ми се неща, които се случват във всяко едно семейство.
До 16 годишнината ми бях в идеално здравословно състояние. И изведнъж малко по-малко започнаха проблемите. Започна със световъртеж и замъглено зрение, при ставане обикновено ми трябваха няколко секунди да ми се избистри погледа, всичко беше като в мъгла. Тази мъгла изчезна, но световъртежа остана, то не е точно световъртеж а немога да го обясня все едно губя равновесие и също така се появи и главоболие.
Всичко започна така, продължи с постояна температура стигаша до 37.5 градуса. В продължение на 4-5 години не е имало и 1 ден в, който аз да съм бил без температура. Този период в живота ми беше може би един от най-трудните защото тялото ми беше стигнало до такова физическо изтущение, което ако не съм го изпитал немога да си го преставя. Лежал съм в болници да ми правят всячески изследвания, може би няма нещо което да не ми е било изследвано, всички твърдяха, че съм е идеално здраве и нищо ми няма (мисля че тогава намразих лекарите). Тогава един прословут лекар реши, че тази температура е от сливиците и ми ги махнаха, но така ми ги махнаха, че половината бяха останали и в продължение на няколко години имах гноина инфекция в гърлото която беше действаща непрестанно(повторих операцията след 2 години в часна клиника да ме оправят). Това ме доведе до хрониче фаренгит, който е доста изострен и си го имам до ден днешен, всичко си притоплям .
И след преодоляване на температурата, започнаха проблемите ми с гърба. Болките са предимно горе в раменете и шията. Ходил съм пак по всякакви лекари от чекрачия до хирург, каквото и да са ми изписали, и на физео терапия са ме пращали ми файда никаква. Имам чувството, че проблема не е здравословен, защото на снимките се вижда, че нямам проблем а и каквито и лекарства и инжекции да ми изписват няма подобрение.
Общо взето всички тези изпитания през, които минах и продължавам да минавам ме накараха да си отворя очите за много неща. Но нямам право да се оплаквам, защото този живот съм си го избрал аз нали . Осъзнавам, че здравословните ми проблеми може да съм си ги създал неволно или волно въпреки, че на този етап немога да го осъзная това.
Извинявам се, че ви ангажирах с моята история. Но мисля, че беше редно и аз да разкажа за себе си през какво съм минал. Извинявам се и ако намоменти съм допускал грешки, но допредималко медитирах "Йога-Нидра" от скоро се занимавам с медитация. Ако някой има желание мога да кача всички записи за медитация на Йога Нидра.
Навярно вече всички спите сладко сладко, ами пожелавам ви да продължи така цяла нощ |
|
|
|
|
|
radea
|
Пуснато на: Пон Фев 16, 2009 12:52 am
Заглавие :
|
|
|
Лека нощ!
Manish Vyas - Shivoham |
|
_________________ Поймите, всё в жизни должно быть заработано. И ценная информация - в первую очередь, - иначе она не усвоится... |
|
|
|
Didi
Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
|
Пуснато на: Пон Фев 16, 2009 10:51 am
Заглавие :
|
|
|
Охооо имам си адаш Здравеи и от мен
Това което ти се е случило не е особено приятно , но ти чудесно осъзнаваш и разбираш ситуацията ,мисля !
Това е важното ! |
|
_________________ |
|
|
|
penka
|
Пуснато на: Пон Фев 16, 2009 11:12 am
Заглавие :
|
|
|
Хубаво е да има повече мъжко присъствие във форума. Така с AUDAN, Маг Живин и мен - ставаме четирима.
Колега, а как си сега? Това, дето си го написал за здравословното си състояние и то от толкова млад е гадна работа. Опита ли "алтернативна медицина"? |
|
|
|
|
|
Shirinan
|
Пуснато на: Пон Фев 16, 2009 3:35 pm
Заглавие :
|
|
|
penka написа: | Хубаво е да има повече мъжко присъствие във форума. Така с AUDAN, Маг Живин и мен - ставаме четирима.
Колега, а как си сега? Това, дето си го написал за здравословното си състояние и то от толкова млад е гадна работа. Опита ли "алтернативна медицина"? |
Да опитвал съм и продължавам да го правя, от лекарите съм се отказал още предигодини. Хвана ли настинка си се лекувам с билки, хранителни добавки и по-здравословно меню на масата .
Гадно си е да, но се свиква на цената на много лишения. Е има си и полужителна страна, от както съм така започннах много да чета за народната медицина, в частност источната и книги в областа на езотериката.
Със всяка изминала година си подобрявам статуса на гърлото. Но проблема с гърба се изостря. Дотакава степен съм чувствителен, че мога да осетя най-малкия поток в стаята на течение. Всички ми се чудят и дори не ми вярват, казват ми, че си въобразявам.
Но съм сигурен, че ще превъзмогна и този проблем. Тая тайни надеждички, болките в областа на врата и раменете да са в следствие на пробуждане, защото това означава, че с времето ще отшумят от самосебе си.
Стига с мойте проблеми, неискам да ви затормозявам. Аз съм сигурен, че ще преодолея и 2-та проблема напълно. Защото ако аз не ги преодолея няма кой друг вместо мен да ми реши проблемите. |
|
|
|
|
|
Shirinan
|
Пуснато на: Пон Фев 16, 2009 3:42 pm
Заглавие :
|
|
|
Didi написа: | Охооо имам си адаш Здравеи и от мен
Това което ти се е случило не е особено приятно , но ти чудесно осъзнаваш и разбираш ситуацията ,мисля !
Това е важното ! |
Здравей Диди
Напоследък срещам много често адаши и това ме радва!
Мисля, че осъзнавам ситуацията, и може би това ми дава сили да продължавам напред. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Пон Фев 16, 2009 6:36 pm
Заглавие :
|
|
|
Може ли да кажа нещо и аз ...
Това с "болестите" е много странна работа ... всъщност всичко е игра на химията и хормоните.
Така например при едни стойности на определени протеини, аминокиселини, хормоноподобни и хормони човек става изключително чувствителен, че дори "може да осети най-малкия поток в стаята на течение", няма никакво значение дали някой ще му повярвя или не ...
По-важното е, че е така!
Химията в човека е склонна да ни въведе в много от случаите на повишената ни чувствителност в много нисък праг на болка .
Това се дължи именно на стойностите на магнезия, серотонина, триптофана, а и не само.
Е, усещанията не са никак приятни за подобен човек, защото в повечето случаи нещата, които се усещат са неприятни и още повече пък и зловредни.
Shirinan, не качвай това с "Нидра йога"!
Аз също разполагам с цялата книга и описание на този вид йога, но не бих я качила тук, защото йога не е лъжица за всеки - съгласи се, все пак!
Макар, че "Нидра йога" е съвсем нова и твърде олекотена в дисциплините си нека не я натрапваме на никого.
Дай нещо друго ... хич няма да ти се разсърдя! |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
Shirinan
|
Пуснато на: Пон Фев 16, 2009 8:32 pm
Заглавие :
|
|
|
Това се дължи именно на стойностите на магнезия, серотонина, триптофана, а и не само.
|
Неразбрах само, тези показатели са завишени или занижени
Незнам какво приченява болките в гърба ми, и затова съм склонен да приема всякаква диагноза и да предприема мерки в нея насока
Отворен съм и за препоръки, какво бих могъл да направя по този проблем |
|
|
|
|
|
penka
|
Пуснато на: Вто Фев 17, 2009 2:13 pm
Заглавие :
|
|
|
А опитал ли си да спортуваш по-активно? Нещо, което да ти натовари гърба и мускулите там? |
|
|
|
|
|
Shirinan
|
Пуснато на: Вто Фев 17, 2009 3:47 pm
Заглавие :
|
|
|
penka написа: | А опитал ли си да спортуваш по-активно? Нещо, което да ти натовари гърба и мускулите там? |
Да правя упражнения за гърба, точно за засилване на мускулатурата в нея област. Също така ходя често да плувам лятно време.
Навярно проблема е радиколитен, според мен. Също така имам и от 2-те части на гърба плексит.
В Плевен имало някакъв китаец, който оправял такива проблеми с иглотерапия, сега са ме насочили към него, просто трябва да отделя време да отида.
Не ми се вярва проблема да се е появил пореди липса на мускулатура, защото преди да се появи този проблем съм се занимавал с бягане и фитнес, но без да се натоварвам много. След като се появи този проблем разбира се се обездвижих и спрях да спортувам. Правя специални упражнения за гърба, които не го натоварват, обясниха ми ги по време на физеотерапията, през която минах. |
|
_________________ Ширинан |
|
|
|
radea
|
Пуснато на: Вто Фев 17, 2009 3:50 pm
Заглавие :
|
|
|
А йогата не ти ли помага? Имам предвид асаните... |
|
_________________ Поймите, всё в жизни должно быть заработано. И ценная информация - в первую очередь, - иначе она не усвоится... |
|
|
|
Shirinan
|
Пуснато на: Вто Фев 17, 2009 3:58 pm
Заглавие :
|
|
|
radea написа: | А йогата не ти ли помага? Имам предвид асаните... |
Някои асани немога да ги правя зареди болките в гърба, защото се натоварва гърба.
От скоро се занимавам с йога така, че немога да кажа категоричен отговор. Главно наблягам на медитацията, защото ако проблема наистина е радиколитен, трябва да успокоя нервната ми система, за да не се възпаляват нервчетата, които излизат от грабначния ми стълб. |
|
_________________ Ширинан |
|
|
|
cveteto403
|
Пуснато на: Сря Фев 18, 2009 3:54 pm
Заглавие : Здравейте
|
|
|
Здравейте и от мен тогава.От 2-3 дни посещавам форумите.Радвам се , че попаднах точно на Вас.Е Казвам се Иванка,но на кратко
Ваня.Приятно ми е.Сега не съм на работа и ще имам интересно занимание. .Поздрави за сайта.Той е чудесен.Намерих интересни теми,който ме вълнуват. |
|
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|