Автор |
Съобщение |
Didi
Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
|
Пуснато на: Съб Фев 28, 2009 2:22 am
Заглавие : Времето за обучение свърши
|
|
|
Времето за обучение свърши, започнаха практически занятия по йога на действието
Възлюбеният Ел Мория, 5 януари 2009г
АЗ СЪМ Ел Мория, дошъл при вас в този ден!
Днес дойдох, за да обобщя резултатите от свършената досега работа и да набележа плановете за бъдещето.
Като цяло ние сме доволни от работата извършена на физически план. Много се радваме и приветстваме светлоносците от цял свят, които откликнаха на нашия призив и ни помогнаха да завършим замисленото – строителството на Ашрама на нашия посланик, създаването на обществена организация и издателски дом.
Много се радваме!
Но аз дойдох да ви кажа, че не трябва да се отпускате, тъй като всичко направено досега, е само началната, първата малка стъпчица в нужната посока. Не мислете, че вече всичко е постигнато. Предстои ви да направите много повече от това, което вече е направено. И трябва да ви предупредя, че движението напред ще бъде съпроводено със все по-големи и по-големи трудности. Ето защо ще се изисква цялото ви внимание и бдителност.
Навлизаме в етап, който може осезаемо да покаже, че светът като цяло върви по неправилен път, път на удовлетворяване на егото, път на привързаностите, небожествен път.
Защото това, което правим с помощта на нашия посланик и с вашата непосредствена помощ и участие, може да не се хареса на много хора – това са онези, които не желаят промени, които са свикнали да действат със старите методи.
И тук ще бъде незаменимо обединението на всички светлоносци, готови да приемат новите принципи в единната световна Община.
Можете да изграждате селища и да създавате отделни малки селца на физически план. Всичко е във вашите ръце. Но винаги помнете, че основното е построяване на Общината в духа.
Кармичните обстоятелства не се стичат по благоприятен начин за всички. Не всички могат да се стегнат и да тръгнат на път при първия наш зов. За съжаление първо трябва да бъде решена и развързана кармата, кармичните задължения, които имате пред своето семейство.
Не може да имате дългове пред обществото и да се заселите в нашите Общини. Не можете да изоставите деца си и да се устремите към бъдещето.
Няма да можете да станете достоен общинник, без да сте решили своите семейни и вътрешни проблеми.
Да, на нас ни е необходим пример, образец на физически план. Но за да се създаде такъв образец са нужни чисти ръце и чисти сърца.
Всяко петно по вашата дреха ще бъде приумножено в съзнанието на невежите и те ще разказват по цял свят колко сте се занемарили и не се грижите дори за своето облекло.
Ето защо на първо място стои въпросът за намирането на хора, които са вече готови, които с миналите си въплъщения вече са доказали своята преданост на Братството и в това въплъщение не са се обременили с допълнителен кармичен товар.
Такива общинници, такива сътрудници са способни да създадат гръбнака на Общината и всички останали, които пребивават там ще се стремят да следват образците в поведението, във воденето на работата и стопанството, които са вече заложени от тези първопроходци.
Предстои ви да започнете на празно място. Няма образци за подражание, които бихме могли да ви препоръчаме. Има теория, има цели томове по общинно строителство, но няма хора, които да са осъществили тези ръководства на практика.
Аз ще пазя моята Община. Аз ще бъда с вас във всичките ви дела. Аз съумея да защитя нашата твърдина, нашия преден пост на Земята. Но казаното не означава, че трябва във всичко да разчитате на мене и на Бога. На вас ще ви се наложи да запретнете ръкави и да свършите всичката необходима работа на физическия план сами.
Аз ще ви осигуря подкрепа на финия план. Аз ще ви защитя от посегателствата на онези, които са обсебени от злобни същности и побесняват само при споменаване на Общината. Но ще ви се наложи сами да въдворите тези беснеещи в болница и да се погрижите за опазване на Общината от такива същества изгубили човешкия си облик.
Аз ви предупреждавам за това, което може да стане и какви препятствия може да срещнете по пътя си.
Затова не празнувайте победата, докато още не сте излезли на бойното поле. Може да не стигнете дотам.
Рано е да почивате на лаврите си и да мислите за почивка. Нашата работа е в своя разгар. И се иска цялата ваша бдителност, сръчност и умение, за да не се окажете в небрано лозе и да потънете в хитро сплетените бюрократични и чиновнически уловки.
Сега бойното поле се премести в кабинетите на чиновниците, в съдилищата и инспекциите. Затова от вас се иска да познавате законите, да знаете как да ръководите делата.
Лесно беше, когато всичко се решаваше на бойното поле. Врагът беше пред вас и ви гледаше в лицето. Сега всички ви се усмихват, но вършат своите зли дела тихомълком. И не знаете в кой кабинет се е притаила змията на завистта или скорпионът на отмъщението.
Времето за обучение свърши и започнаха практически занятия по йога на действието.
Покажете на какво сте способни и доколко, в делничната суета и в бюрократичната бъркотия, пазите заветите на Владиците
Предстои ви да свършите много. Нищо подобно не е било замисляно досега.
Има план и се изисква той да бъде осъществен!
Има ли доброволци между вас?
АЗ СЪМ Ел Мория.
------
sirius1-bg.net |
|
_________________ |
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|
|