Автор |
Съобщение |
Маг Живин
Местожителство: София
|
Пуснато на: Вто Мар 06, 2007 9:24 pm
Заглавие : Re: ???????? ???? ??????????
|
|
|
Това магията било много лошо... Вече няма да правя |
|
_________________ "Всекиму своето!" |
|
|
|
MeGaN_
Местожителство: Велинград
|
Пуснато на: Вто Мар 06, 2007 9:36 pm
Заглавие :
|
|
|
Маг Живин, вместо да разделяш... ти пък събирай влюбени ! Затова ако трябва и аз ще помогам ! |
|
_________________ Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него!!! |
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Вто Мар 06, 2007 10:00 pm
Заглавие :
|
|
|
Живин няма проблеми, особено със събирането на влюбени. Практиката го потвърждава. Няма смисъл дори да привеждам конкретни примери Лошите демони ме отбягват като димящ тамян.
А колкото до Асмодей, тоз човек не го познавам лично, но съм чувал, че е в ново жилище из далечните квартали на далечна Варна. |
|
_________________ "Всекиму своето!" |
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Вто Мар 06, 2007 10:42 pm
Заглавие :
|
|
|
Охоооо ... ми то туй Асмодей ще взема да си го викна аз, щото имам много работа да му възлагам за едни хора от Варна, там дето са на "Студентска" улица ... |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Вто Мар 06, 2007 11:46 pm
Заглавие :
|
|
|
За мен "те" просто отдавна са МЪРТВИ и не желая да цапам форума си и сайта си с такава зловонна измет!!! |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Сря Мар 07, 2007 12:20 am
Заглавие :
|
|
|
Аз съм го гледала няколко пъти вече ... хубав е! Но сигурно пак ще го гледам ... защо да не си почивам пък и аз?! Благодаря ти за това, дето го извести на всички! |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Сря Мар 07, 2007 12:34 am
Заглавие :
|
|
|
Неееее ... ние си го имахме от едно място! Още от преди две години време някъде, ако не и повече ... |
|
|
|
|
|
penka
|
Пуснато на: Нед Мар 11, 2007 10:18 pm
Заглавие :
|
|
|
Аз го гледах преди доста време.Краднахме си го от интернет.Филмът е страхотен, но аз не се изказвам, защото съм много пристрастна - по принцип много обичам приказки.За мен един от най-върховите филми е "Властелинът на пръстена".Чела съм и книгата много пъти, гледала съм и филма - не помня вече колко пъти.Срам ме е , но си признавам. Ужасно обичам приказки! |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Пон Мар 12, 2007 12:10 am
Заглавие :
|
|
|
И аз го гледах,ама с половин око.А като "светнах" един приятел да го гледа, чак на 08.03.вечерта ме "отсвири" да си "поговорим" в нета по-късно, че в момента гледал филма видите ли.За малко да му тегля..., ама му влязох в положението, артистката много му харесвала.Мъже!.../извинявам се на тук присъстващите/ |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Пон Мар 12, 2007 12:21 am
Заглавие :
|
|
|
Точно, точно, той такива харесвал,"скандинавки".Ама му излезе през носа, цяла вечер ми се извинява.Аз винаги му правя компромиси, като гледа нещо - я мач, я любим филм с "любими артисти/ки" да не го закачам за да си гледа, ама женски празник да му се невиди,като си има проблеми нали винаги съм насреща... |
|
|
|
|
|
AUDAN
Местожителство: България,Земята...засега
|
Пуснато на: Пон Мар 12, 2007 1:22 am
Заглавие :
|
|
|
Никога няма да се оженя за Телец,значи! |
|
_________________ "Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI |
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Пон Мар 12, 2007 1:37 am
Заглавие :
|
|
|
Е, и на мен много ми подаряваше много златни нещица, също и разни подробности със и без дантелки .Впрочем златото беше идеален вариант за подаръци и на всякакви близки и приятели, когато има спешен повод, а няма време да се умува какво точно да се купи на човека.Поне са ми останали златните неща да си ги нося - имат и сантиментална стойност за мен, и са си красиви. |
|
|
|
|
|
AUDAN
Местожителство: България,Земята...засега
|
Пуснато на: Пон Мар 12, 2007 1:41 am
Заглавие :
|
|
|
Маг Вероника написа: | доказано е че дори банките обръщат всичко което притежават в злато. |
Тъй,тъй...ама след 21.12.2012г. не знам дали ще се запази статуквото...
Ако стане туй,де го пишат маи,индийци и Маг Селена. |
|
_________________ "Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI |
|
|
|
penka
|
Пуснато на: Пон Мар 12, 2007 11:49 am
Заглавие :
|
|
|
Пък ние винаги си правим взаимно подаръци /така тръгна, защото рождените ни дни са на една и съща дата и взе, че ни стана навик/.Та за 8-ми март:той на мене едно хубаво цвете, аз на него - една маркова ракия! Аз пък не си падам много по това да ми правят подаръци.Предпочитам сама да си го купя нещото, което ми харесва, пък и вкусът ми е малко такъв, че трудно ми се угажда. |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Пон Мар 12, 2007 11:57 am
Заглавие :
|
|
|
Ей,ама ти май наистина си била мъж в предишния си живот! Ние жените обичаме да ни глезят, пък макар и символично, само с жестове, може и с карамфилче, понякога е по-ценно от всичкото злато.Шегувам се за предишния живот, защото и моят мъж не обичаше да му правят подаръци, като му купувахме нещо за празници не се радваше, а все натякваше да не го правим, чак ме хващаше яд, че не оценява този вид внимание. За сметка на това много обичаше той да подарява на другите.Аз също обичам да правя подаръци, правила съм го и без повод, но напоследък ми е по-трудно от финансова гл.т. |
|
|
|
|
|
|