Автор |
Съобщение |
taniuga
|
Пуснато на: Пет Фев 27, 2009 3:59 pm
Заглавие :
|
|
|
kati написа: | Тази способност на мозъка да "вижда" звуците като цветове е наречена синестезия. |
Благодаря ти Кати!
Поразрових се тук-там и прочетох.Точно това е. Честно да си кажа бях поозадачена с това нещо, но като получих обяснение всичко е ОК. |
|
|
|
|
|
tan4eto77
Местожителство: Разград
|
Пуснато на: Пон Апр 06, 2009 10:41 pm
Заглавие :
|
|
|
През последната седмица ми се случват интересни неща-хора с които не съм се чувала и работила от години започват отново да навлизат в живота и работата ми.Може и да е нещо,което се мъчи да ми подскаже съдбата ама аз нали съм кон с капаци..../знам ли може и да е свързано с промяна на работата и работното място-и без това е много нажежена обстановката/.объркана съм отвсякъде имам чувството,че тези неща вече са били случки отпреди време,а то не е така. |
|
|
|
|
|
D_G
|
Пуснато на: Пон Апр 06, 2009 10:56 pm
Заглавие :
|
|
|
Цял живот сънувах, че се намирам в града, в който живея сега наистина и се лутам-или търся и не мога да намеря нещо или някой ме преследва...Винаги след това се случваше нещо лошо в живота ми.И наистина в един момент дойдох да живея тук и първите две години бяха ужасни като сънищата ми.Наскоро-в дните, когато дъщеря ми беше болна, пак сънувах същия сън.Преди, докато още бях на вълна гаджета,преди да тръгна с някое момче, събарях предмети, чупех, спъвах се... Не се знае дали не е означавало, че в този момент не трябва да създавам интимни връзки, но тогава много се радвах на тези знаци.Преди изпити или след тях,докато чакахме резултати, най-редовно в кафето, в което висяхме, се чупеха чаши и то по много.Това беше сигурен знак, че сме взели изпита с нещо различно от 2. |
|
|
|
|
|
D_G
|
Пуснато на: Пон Апр 06, 2009 11:00 pm
Заглавие :
|
|
|
tan4eto77 , аз си мисля, че такива събития се случват, за да ни напомнят нещо-например, ако има опасност да повторим грешки от миналото,тоест подсещат ни.Това ми идва наум.Мене ме притеснява, че откакто съм в този град, тоест от около 4 години вече не съм сънувала такива сънища.Факта, че наскоро сънувах, че отново бягам от някого,ме навежда на мисълта, че трябва да преосмисля постъпките си, за да не се окажа пак в някоя от старите неприятни ситуации. |
|
|
|
|
|
D_G
|
Пуснато на: Съб Апр 11, 2009 11:11 pm
Заглавие :
|
|
|
Разсипването на захар знам, че е на приказки/одумване/ и караници.Днес случайно разсипах захар и си помислих, че вампирчетата из къщи ще се развихрят днес и О, познах!Но не си го навивах на пръстта, просто се случи. |
|
|
|
|
|
Didi
Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
|
Пуснато на: Съб Апр 11, 2009 11:34 pm
Заглавие :
|
|
|
Мое лично мнеие : разсипването на захар е на тъга ,т.е. ще тъгуваш по нещо ,а на сол е на бедност !
Сега .... не гаранитирам 100 % достоверност ,но това показва моя опит ! |
|
_________________ |
|
|
|
SEDIA
|
Пуснато на: Сря Май 20, 2009 7:27 pm
Заглавие :
|
|
|
ок рискувам да сгреша докат разглеждах вашия форум на екрана ми се появи едно голямо слънце тоест картинка слънцето е с почти червени лъчи неразбирам от знаци и не търся одговор но докат се чудех дали да напиша на мишката се лепна напиши одтговор може и аз да съм направила нещо без да искам може да съм сгрешила но реших да го споделя вие преценете аз неразбирам пък може и компютарен вирус да е за да не се сметне за въпрос казвам че нетърся одговор просто стана |
|
|
|
|
|
kati
Местожителство: София
|
Пуснато на: Сря Май 20, 2009 7:48 pm
Заглавие :
|
|
|
Защо не, няма проблем да се задават въпроси от подобно естетсво, за такива всички потребители даваме поне мнение, ако не можем отговор. Правилата касаят конкретни въпроси от лично естетство, в по-долните раздели, свързани с ясновидството и отговорите влизат в сферата на услугите. В този раздел си дискутираме на различни теми.
Конкретно по споделеното от Вас тук аз не съм сигурна, не мога нищо да кажа, освен да се доверите на интуицията си. |
|
_________________ Универсална рецепта няма, всеки сам трябва да намери пътя към върха...
|
|
|
|
SEDIA
|
Пуснато на: Сря Май 20, 2009 9:48 pm
Заглавие :
|
|
|
благодаря кати незнам какво но аз някак си се успокоих може и моя грешка да е но засега си я запазвам |
|
|
|
|
|
Niarra
Местожителство: Бургас
|
Пуснато на: Сря Ное 24, 2010 12:11 am
Заглавие :
|
|
|
Тъй де,и аз да се набутам в темата
Това е нещо нормално със знаците.На мен откакто се помня ми се случват.Аз му викам радар .Радара ми засече нещо ,и никога не ме е подвеждал и не е грешал,грешала съм аз когато не съм се вслушвала
Смея и да твърдя че избегнах много неприятна случка която щеше да стане, защото се вслушах.
Прибирах се от гости,беше към 22:30 (още си спомням).Трябваше да пресека едно голямо кръстовище и оттам надолу към вкъщи.Вървя си аз от едната страна още преди кръстовището и виждам по-надолу как стои кола с включени задни фарове.И в този момент лампичката светва и нещо ми казва "пресечи".А аз си възнамерявах да си вървя от тази стана на улицата.Пресичам, и в това време от колата се чуват викове и подсвирквания
за които знам че са за мен,защото в близост няма друг човек.И тази кола като запали и тръгна бавно надолу (улицата е с две платна и "островче" помежду им) ,аз вървя от едната страна,те от другата.Така до следващото кръстовище,където завиват непозволено и се оказват от моята,а аз имам още 10 мин.път до нас .След като се изравниха с мен чух :"Ела да те питам нещо" (честно,някой на това връзва ли се вече??) ,обръщам се и виждам двама с черни кожени якета ,единия беше с гола глава.Аз никакво внимание и продължавам да вървя,те на заден ход с колата.Държа да отбележа че колената ми бяха омекнали И точно в момента в който стигам една пътечка за кооперация с храсти до нея единия от моята страна който е ,отваря вратата и тръгва да слиза,аз се шмугнах в пътечката уж че живея в кооперацията.. Ужас просто.Те извикаха нещо и заминаха.После си мислих - а ако не бях пресякла по-рано? Нямаше да се озова в ситуация в която да имам избор къде да се "скрия" така да го нарека,щях да си продължа по другия тротоар откъм тях и.....?
Имала съм и други такива случки ,макар не толкова фрапиращо запомнящи се като тази.Така че това знаците са голямо нещо,ако радара е настроен на правилната честота има възможност да се избегнат много неприятни неща. |
|
_________________ Нищо в живота ни не се губи,просто се връща в друга форма и смъртта не е край, а ново начало.
Когато ти се струва че си стигнал предела си то ти ще си постигнал само половината от това,на което си способен. |
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|