|
Автор |
Съобщение |
kati
Местожителство: София
|
Пуснато на: Вто Мар 06, 2007 11:25 pm
Заглавие :
|
|
|
Може пък да се окаже полезен обмен на информация /не, че на мен ми трябва точно в момента, но за други/, ама не ставам подстрекател, щото ще нарушим принципа за темите. |
|
|
|
|
|
admin
|
Пуснато на: Вто Мар 06, 2007 11:45 pm
Заглавие :
|
|
|
Моля да са придържате към общия дух на тези форуми, в които не се насърчава расизъм, етнически, политически и прочие разделения, изцепления, омерзения... Предполагам, че ако ви тресат подобни настроения си има съответните форуми на атака, батака, ватака и т.н. националистически и етнофашистки организации.
PS Ако цигани, турци, гърци, индийци и т.н. са ни единственият проблем, а аз не съм забелязал, моля коригирайте ме. |
|
|
|
|
|
tan4eto77
Местожителство: Разград
|
Пуснато на: Сря Мар 07, 2007 12:00 am
Заглавие :
|
|
|
аааааааааа тука не съм съгласна Маг Вероника!!! не ги подценявайте с това че са на ВИЕ с компютрите и нета.в моя край именно чрез интернет си печелят парички /и то страшно много/ с омотаване на главите на "влюбени"чужденци.мога да кажа че някой трикове в нета аз не ги знам а те са направо специалисти. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Сря Мар 07, 2007 12:02 am
Заглавие :
|
|
|
КРАЙ НА ТОЗИ КОМЕНТАР - кой циганин и кой цар! |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
admin
|
Пуснато на: Сря Мар 07, 2007 12:22 am
Заглавие :
|
|
|
Темата е заключена за 48 часа с цел охлаждане на нажежени страсти
|
|
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|
|