НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Пет Ное 22, 2024 6:25 pm Вижте мненията без отговор
Основни погрешни представи и полуистини за духовния път
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
Didi

Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
Пуснато наПуснато на: Нед Апр 19, 2009 5:29 pm
МнениеЗаглавие : Основни погрешни представи и полуистини за духовния път
Отговорете с цитат

1.Докато имам видения, ще съм под божествена защита.

2.Развил съм способностите си в минал живот, затова няма защо да се тревожа за етапите на развитие през настоящия си живот.

3.Трябва да следвам онова, което казват моите духовни водачи (ангели, пазители, учители и др.); те знаят по-добре от мен. Аз трябва просто да приема техните внушения, защото те са духовни същности.

4.Нещата, отнасящи се до духа, не могат да бъдат проверени, затова трябва просто да ги приема.

5.Имам своите водачи и своите психични възприятия, това е всичко от което се нуждая, за да съм в баланс, да раста и да се развивам.

6.Развил съм своите психични умения, затова сега мога да преподавам.

7.Трябва да работя в сферата на метафизиката или духовното, иначе няма да израсна и да се развия духовно.

8.Ако понасям страдания и се боря, със сигурност ще израсна духовно. Проблемите и трудностите са белези за разчистване на пречките пред духовността.

9.Другите могат да бъдат медиуми, телепати или да се занимават с духовна работа, защото по природа са по-надарени. Те са просто част от малцината избрани. Те също знаят повече от мен.

10.След като открия какво е духовното ми предназначение, всичко друго в живота ми ще си дойде на мястото.

--------

"Техники за психична защита" Тед Андрюс

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Нед Апр 19, 2009 8:29 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

По мое мнение относно точките от 1 до 7 наистина и за човек, който не е на "ти" с нещата може да се прозре, че не са правилни съждения, но за останалите, особено 8 и 10 може и да се позаблуди и да допусне тези грешки в убежденията си.

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
D_G

Пуснато наПуснато на: Сря Апр 22, 2009 11:30 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Аз все се надявам, че някой ден като ми дойде просветлението, другото ще се нареди. Very Happy Напоследък ми минава през ума, че ако си мълча вкъщи ще е по-добре, но си мисля дали по някое време няма все пак мълчанието да ми изиграе номер, както ми е изигравало едно време,когато мълчейки, никой не забелязваше от какво имам нужда/имам впредвид родителите си/. Confused
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Didi

Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
Пуснато наПуснато на: Чет Апр 23, 2009 12:11 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Казват ,че мълчанието било злато ,ама не ги слушай .Те и те много знаят ама нали не са мълчали като са го казвали това ! Laughing

Сега се сетих за една карта в Таро -Силата ! Подходяща е за твоя случай като решение на проблема ти до колкото познавам символиката и значението на картите !

Намери правилния подход .Изида как е получила това ,което е искала от Бог Ра (т.е. да научи истинското му име) ? Даже му е шепнела на уше ,но го е хванала в един момент където няма тън мън Laughing !

А за просветлението ... какво да ти кажа ... Ако не светне нищо пали свещи ... или си плати тока !

П.С. Не знам кога иде пълнолуние ама на мен Луната вече ми се смее ! Ех Индиго ли бе да го опишеш !

Пуснато наПуснато на: Пет Апр 24, 2009 1:40 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Диди,Диди, от много време насам искам да пусна статия, с която да помогна на теб,за да постигнеш това, към което се стремиш или да ти подействам така, както твоите и на други постове действат на мен, но надали ще успея.Затова ти пожелавам да намериш голямата любов, да се омъжиш за него, да имате прекрасно дете и да сътворите един малък рай за цял живот!
Не знам дали наистина е така, но само човек с чиста душа може да намери и да задържи истинската любов и да сътвори един прекрасен малък свят.За съжаление на времето, а и сега мога да мина за много интелигентна, но съсипах живота си тъй като не мога да разсъждавам трезво.За съжаление си мислех, че ще имам късмет и нещата ще се наредят от самосебе си.Създадох детенце, което с болка на сърцето мога да кажа, че най-вероятно ще страда много в средата, в която расте.Съжалявам, че не можах да намеря сили да сложа в ред главата си, преди да създам детенцето си.Да сложа в ред и взаимоотношенията със съпруга си.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пет Апр 24, 2009 5:17 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Didi написа:
П.С. Не знам кога иде пълнолуние ама на мен Луната вече ми се смее ! Ех Индиго ли бе да го опишеш !

Гледай много внимателно Диди, луната, защото ... сега не е пълнолуДие, ами е новолуДие и мен то ме пробуди в 4.30 сутринта. Shocked

Дълго се чудех що става, но като ме сгащи Живин на компа Embarassed Confused Sad веднага разбрах, че е новолуДие ... Wink Laughing

Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта