Автор |
Съобщение |
kati
Местожителство: София
|
Пуснато на: Пон Май 18, 2009 10:27 am
Заглавие :
|
|
|
Всички имаме положителни и отрицателни черти. Положителните си ги знаем, някои са реални, други си ги въобразяваме или преувеличаваме. Част от отрицателните понякога не си ги виждаме, или подценяваме, или ги таксуваме като полезни за оцеляването ни и често не съзнавамне как работят срещу нас. За това по-често тук ни се посочват те, а не положителните - целта е да обърнем внимание как влияят на развитито на събитията в живота ни в аспектрите, които ни вълнуват, а не за да бъдем изкарани лоши. Може да ни звучи неприятно, но е по-полезно за нас, отколкото да ни изчеткат. От там нататък всеки сам си прави изводите за себе си.
Що се отнася до парите, никой тук не отрича значението им - без тях не можем да посрещенем нито една жизненоважна нужда. |
|
_________________ Универсална рецепта няма, всеки сам трябва да намери пътя към върха...
|
|
|
|
radea
|
Пуснато на: Пон Май 18, 2009 6:32 pm
Заглавие :
|
|
|
wreme написа: |
О,не може да ме убедите в противното,съжелявам,но ще се защитя! |
Никой не те напада, wreme, защо чувстваш нужда да се защитиш? Да не би да е защото ти си дошла да провокираш и нападаш и очакваш, да ти се отговори със същото?
Силата е в парите, за теб и твоето обкръжение - хората, които ти привличаш към себе си със своите мисли и нагласи. Повечето хора мислят като теб и споделят тази реалност, не не всички. Съжалявам, че не познаваш такива, които са готови да хванат гората. Но не ме учудва.
Нямам намерение да подхващам сега с теб дискусия на тема ролята на парите в живота ни, защото такава вече сме водили във форума. Ако те интересува, можеш да прочетеш. Само че аз имам чувството, че ти не си дошла тук да четеш и обменяш мисли и виждания, а да съдиш и разобличаваш.
От последните твои постове "научих" следното:
- Ние тук сме наивни глупаци, които не знаят в кой свят живеят. Но сме глупаци - късметлии, защото ето те теб да ни отвориш очите/
- Маг Селена е не само глупава и лесно манипулируема, а и лъжкиня на дребно, която използва евтини трикове, за да замазва очите на невинните питащи и да им хвърля примамки чрез безплатни въпросчета, за да може после да им цоца паричките. Но алелуя, ето те теб да изпиташ и накажеш лукавството и и да спасиш невинните заблудени.
- Ти си от хората, които не виждат по-далеч от носа си, защото една изконна част от тях (сама се сети коя, умница си) така се е надула, че закрива всичко друго. От тези, които толкова са се ограничили в рамките на "призмата" си, че не им остава нищо друго освен да се къпят в собственото си величие, просто защото това е единственото, което виждат.
wreme, съжалявам, че не можеш да видиш колко смешни и жалки изглеждат такива хора от позицията на "наивния глупак". Защото всъщност това, което правиш тук е да се "облекчаваш" засметка на тези, които те четат. Всъщност замисляла ли си се, след като си толкова умна, хитра и благородна, колко благородство има в провокаторството? Нека ти помогна - точно толкова, колкото и в енергийния вампиризъм.
Надявам се да не си от тези, които лесно се обиждат и да не съм те "жегнала" с тези свои думи. Просто представих нещата така, както ги виждам, а аз също стоя зад думите си |
|
_________________ Поймите, всё в жизни должно быть заработано. И ценная информация - в первую очередь, - иначе она не усвоится... |
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Пон Май 18, 2009 7:14 pm
Заглавие :
|
|
|
penka написа: | Ние като нация сме обречени от самите себе си на изчезване и смятам, че това е правилно. |
Не, че в известна степен не си права , Пенка!
Но - все пак! - сливането на един народ с всички останали не означава, че той е унищожен.
Въпросът е много по-глобален - за жалост.
Върховните и тайно властващи се надяват да се получи една хомогенна маса от страхливи роби, лишени от всякаква индивидуалност и правилно мислене, виждане и разбиране на нещата.
Но - отново за жалост, и този път не само наша, ами преди всичко тяхна! - това не е възможно, защото просто не съществуват такива космични закономерности.
Все нещо ще се случи за да даде урок на всички ни до такава степен, че свят да ни се извие от собствената ни безотговорност - независимо от факта дали ще пребиваваме в плътността на физическите си тела, в астралните или манталните, или пък каузалните. Това просто няма да има никакво значение.
От значение ще е само урока за нас - при това твърде тежичък! |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
wreme
|
Пуснато на: Пон Май 18, 2009 7:19 pm
Заглавие :
|
|
|
Направо ме разсмя,Радея..
Истината е,4е аз 4ета определени неща в този форум,истина е,4е не съм от хората които се интересуват много от мнението на околните,аз си правя собствена преценка,както и не се стеснявам да кажа това което мисля в абсолютно прав текст,умна и хитра може би,но благородна малко прекали не мислиш ли?Колкото до парите,хайде нека си остана на моето мнение поне към този момент...
Ти Радея какво обкръжение имаш,в някоя църква ли ходиш?Сподели,може и аз да се разходя до там да срещна стойностни хора,защото според теб аз не познавам такива,а ти от къде знаеш?
Маг Селена не смятам,4е съм я засегнала по някакъв на4ин,не поне и в моите о4и,ако е така явно никой тук няма 4увство за хумор...колко тъжно...
Явно не разбирам каква е целта на духовното усъвършенстване,а ти Радея мислиш,4е си близко?
Енергиен вампир ли ре4е,е хайде да не се обиждаме,явно не сме от една кръвна група и май нямам какво пове4е да ти кажа,не ти се сърдя,всеки има право на мнение,а особенно силно извисените като теб!!!Хайде със здраве,ще те дебна и провокирам,защото съм вампир
|
|
_________________ Другите не са мярка,те са долната граница! |
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Пон Май 18, 2009 7:41 pm
Заглавие :
|
|
|
Момичета, никой тук не се има за по-извисен и въобще по-по-най от другите, тъй че не е нужно да се квалифицираме/те/ взаимно. Провокациите са полезни до толкова, до колкото помагат на някого да си размърда мозъка или да се отърси от духовната и душевна летаргия и апатия, но не и ако цели да злепостави или засегне някого. Пък и не е коректно, ако се интересуваш наистина за собствения си живот да го правиш спрямо хората, които отделят от времето си полагат известни усилия да те осветлят. Ако някой не е доволен от отговорите - не пита, или ги търси на друго място. |
|
_________________ Универсална рецепта няма, всеки сам трябва да намери пътя към върха...
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Пон Май 18, 2009 7:49 pm
Заглавие :
|
|
|
Силата не е в парите - тя се крие в човешките слабости и техните желания.
Няма желания - няма и слабости. И има сила!
А за да имаш сила трябва да притежаваш съответната отговорност.
"Свръхчовеците" в голяма степен - за мое и ваше съжаление! - са прави.
Че защо да не използват човешките слабости за да могат да овладеят хищническите изблици и набези на безумната "човешка" тълпа?!
Тълпата е безконтролна, защото е безотговорна, защото знае, че няма да отговаря за щетите, които ще причини по принцип.
Но дали е така?! Разбира се, че не.
Ярък показател за това е и нашата темичка ... както и поведението на някои в нея, които едва се сдържат да не хванат другия за гушката дето не им импонира, че пък отгоре на това им и противоречи, противоречи им на ограниченото мислене, от което нямат дори и намерение да отстъпят, поне мъничко и да погледнат нещата от друг ъгъл, чуждия ъгъл например.
Че как така ще отстъпят, ами страха, че могат да бъдат изместени от собствената им позиция, от собствения им ъгъл или ... място, което вече са заели?! Срамота ...
Ограниченият ум на тълпата невежи не вижда и не отчита това, но реагира чрез вечните си оплаквания, обвинения, обругавания, критики, че видите ли, другите ни причиняват болка и страдание. Не "страдающи", окаяни и онеправдани - това си го причинявате лично вие, защото предпочитате да живеете в сладкото си и омайно невежо заслепение.
И защо ли?! Защото то дава на невежия в неговата слепота невероятната възможност да мрази себеподобния си, да му завижда, да го наранява, да го наказва според собственото си усмотрение, да го унижава и мачка както на него му е кеф (както току-що го демонстрира и "wreme"!) за да се чувства над него и т.н. "прекрасноти" ... Но подобен род поведение говори само за едно: слабост, безконтролност и безволие.
И тогава тук се намесва "силния" - не този, който притежава пари и власт. А този, който познава поне в известна степен закономерностите в така наречената природа или ... космично пространство. Намесва се чрез космичните лостове и си въобразява, че е "свръхчовек" като става лидер над безумната тълпа.
Да, ама всяко нещо си има и своя край, всяка една приказка - добра или лоша просто свършва.
И тогава губещи са всички. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Пон Май 18, 2009 8:14 pm
Заглавие :
|
|
|
radea написа: | wreme написа: |
О,не може да ме убедите в противното,съжелявам,но ще се защитя! |
Никой не те напада, wreme, защо чувстваш нужда да се защитиш? Да не би да е защото ти си дошла да провокираш и нападаш и очакваш, да ти се отговори със същото?
Силата е в парите, за теб и твоето обкръжение - хората, които ти привличаш към себе си със своите мисли и нагласи. Повечето хора мислят като теб и споделят тази реалност, не не всички. Съжалявам, че не познаваш такива, които са готови да хванат гората. Но не ме учудва.
Нямам намерение да подхващам сега с теб дискусия на тема ролята на парите в живота ни, защото такава вече сме водили във форума. Ако те интересува, можеш да прочетеш. Само че аз имам чувството, че ти не си дошла тук да четеш и обменяш мисли и виждания, а да съдиш и разобличаваш.
От последните твои постове "научих" следното:
- Ние тук сме наивни глупаци, които не знаят в кой свят живеят. Но сме глупаци - късметлии, защото ето те теб да ни отвориш очите/
- Маг Селена е не само глупава и лесно манипулируема, а и лъжкиня на дребно, която използва евтини трикове, за да замазва очите на невинните питащи и да им хвърля примамки чрез безплатни въпросчета, за да може после да им цоца паричките. Но алелуя, ето те теб да изпиташ и накажеш лукавството и и да спасиш невинните заблудени.
- Ти си от хората, които не виждат по-далеч от носа си, защото една изконна част от тях (сама се сети коя, умница си) така се е надула, че закрива всичко друго. От тези, които толкова са се ограничили в рамките на "призмата" си, че не им остава нищо друго освен да се къпят в собственото си величие, просто защото това е единственото, което виждат.
wreme, съжалявам, че не можеш да видиш колко смешни и жалки изглеждат такива хора от позицията на "наивния глупак". Защото всъщност това, което правиш тук е да се "облекчаваш" засметка на тези, които те четат. Всъщност замисляла ли си се, след като си толкова умна, хитра и благородна, колко благородство има в провокаторството? Нека ти помогна - точно толкова, колкото и в енергийния вампиризъм.
Надявам се да не си от тези, които лесно се обиждат и да не съм те "жегнала" с тези свои думи. Просто представих нещата така, както ги виждам, а аз също стоя зад думите си |
Радея, моите най-големи приветствия и поздравления за тези брилянтни бисери!
Благодаря ти за спестеното време ... от цялото си сърце ти благодаря! В последно време се убедих, че не напразно наистина съм си потрошила здравето тук, във форумите и сайта, не напразно ...
Вие сте прекрасни - няма да ви изреждам поименно, защото тези дни срещнах и лично "доста от скритити" ни потребители, тези дето са "зад завесата" като гости ... вече сте поне 20-30 на брой ... ще си спестя усилията!
Прекрасни сте ... обичам ви!
След малко ще прочетете истината ... |
|
|
|
|
|
wreme
|
Пуснато на: Пон Май 18, 2009 8:19 pm
Заглавие :
|
|
|
Брей,явно вси4ки тук се вземат много на сериозно...никой ли ве4е няма 4увство за хумор?
Кати,много си права,слагам кръст на глупостите,ще си 4ета кротко и много много няма да бърборя,като по4ета достатъ4но и по4ерпя мъдрост,и ако ми присветне някога,ще се обадя по някоя и друга теми4ка...хайде със здраве останете и 4увството за хумор не губете |
|
_________________ Другите не са мярка,те са долната граница! |
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Пон Май 18, 2009 8:23 pm
Заглавие :
|
|
|
А, почне ли някой да се взима насериозно, спукана му е работата, така че едва ли |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Пон Май 18, 2009 9:37 pm
Заглавие :
|
|
|
wreme написа: | Шегувате ли се,кой ще е този дето ще хване гората?Без интернет?Да яде корени,гъби и да гледа кози и крави?Еха,идилия...но илюзорна,признайте си,че този живият свят в който ... |
Аз познавам доста такива хора - и ги ценя и обичам истински, милея да се срещна с тях, да бъда с тях, да дишам до тях. Само те биха могли да бъдат велики и истински в своята непредубеденост и истинност, в своята дълбочина на първичността, на свободата, на необвързаността си!
Прекланям се пред тях, защото те са силните и могъщите, приближаващи се до Божествеността.
Защото те не са в майя, те не живеят в илюзиите си, а в естественността си.
wreme написа: | ... живеем,шарен,изнервен,изпълнен с всякакви емоции е реялния,в който реално си харчиш,какво - пари,на всяка крачка,в магазина,за преса,на фризьор,за кафе,за бензин,да изреждам ли още...Ако на това не му викате комерсиално,на кое тогава? |
Правилно разбиращите хора от вас знаят, че именно този сбъркан от нас самите свят е илюзорен и не само комерсиален, ами брутално потресаващ, защото е изграден от нашите фалшиви представи и неправилни виждания и разбирания за живота, което именно ни е довело и до този начин на живот, изпълнен и реализиран чрез насилие.
А всяко насилие поражда отново насилие.
Насилваме се да притежаваме каквото видим и не видим, но чуем, че другите го имат.
Насилваме се да се обичаме, да съжителстваме под един покрив, да раждаме ...
Е, разбира се, че животът ни ще бъде точно такъв, като в цитата по-горе!
Радвам се, че взех правилното решение "wreme" да бъде активирана във форума ни за да се отдаде реалната възможност за бурната й изява с цел да акцентирам (за кой ли път?!) поведението на преобладаващия процент от хора като нея.
wreme написа: | Първо,искам да си призная,че текста преди Вашият отговор Маг Селена,беше чиста манипулация,за да ми отговорите на въпроса,съжелявам за което,но Вие се хванахте! |
Така мислят всички роби! Така мислят всички невежи, незнаещи и ограничени умове. Те винаги са над всички и всичко - те са си самодостатъчни.
И са твърде нещастни в своята самодостатъчност, защото са слаби и сами, защото са страхливи, и тъжни, и болни, и винаги неоценени, неразбрани,и ... незадоволени.
Тъжна картинка ... А истината е, че направихме тема от зле прикритата омраза и озлобление на "wreme" към всичко що диша и мърда.
Мдааааа ... от всяко зло винаги трябва да произлиза и нещо добро, нали така!
А кой кого е използвал, манипулирал, кой се е "хванал" и от кого се е провокирал ... съдете сами, приятели мои!
wreme написа: | просто Вие сте много добър психоаналитик,от тук логиката,говорите с много и най различни хора и имате свободно време да ги анализирате,благородно Ви завиждам за което |
Нещо, което не обичам е психоанализата, и доста от вас не само го знаят, но са се и сблъсквали с това, нито обичам да се занимавам с психоанализа, нито съм се занимавала, нито пък ще се занимавам с подобна.
В събота едно "скрито" присъстващо тук прекрасно семейство имаше възможността да види, дали когато съм в работна фаза на ясновидство нищя свободни психоаналитични лафове !
Горният цитат просто е израз на безкрайна немощ от един озлобен човек, който губи мярка и контрол над себе си. Прощавам му!
Прощама му, защото познавам агонията на изгарящото мятане в опит да се освободиш от ограниченията на собствената си плът побрала в себе си такова тясно въображение, виждане и разбиране за нещата от живота!
И от все сърце, и от цялата си душа пожелавам на субекта "wreme" да разполага в наличност със също толкова свободно време, с колкото разполагам и аз.
Тогава да я видя как ще се справи не само със себе си (както твърди тя!), но и със всичко и всички около себе си.
wreme написа: | Аз съм от хората които не обичат да бъдат критикувани,перфекционисти,които като получат такава,гледат да не повтарят грешката си. |
Какво лъха от тук?! На какво мирише - до тук?! На грандоманщина и безпределен як нарцисизъм.
Не си струва да бъде коментиран, нали?!
Прескачам го ...
wreme написа: | Друго,което мога да кажа е че съм вече доста хитра за да се влияя от каквото и да е било,всичко пречупвам през моята си призма и винаги стоя зад думите си независимо дали ще нараня и обидя някого,понякога съжелявам за което,но такъв ми е характера,поне ми олеква |
На всички ни е ясно колко хитра е "wreme", всички видяхме как не се обижда, колко справедлива и добронамерена е, и накрая колко самокритична ... пълен жмелак от несъстоятелни и безсмислени емоции, изхабяващи, изтощаващи не само нея, ами и другите дето й обръщаме тук внимание - както се изрази Радея вампирска работа, значи!
wreme написа: | И най на края ще кажа,Аз ли съм въпросната Мариела? Имам ли аз съпруг и дете? Или съм някоя неизвестна,която се опитва здраво да Ви провокира? |
Все едно е коя е "wreme" и коя не е! Това изобщо не е важно, ама никак дори! По-важното в случая беше, че тя демонстрира това, което целях аз, и в резултат на което всички се сдобихме с тази темичка, която ще ни служи за обеца на ухото какви сме, защо сме и как си заслужаваме участта - до един.
wreme написа: | Маг Селена не смятам,4е съм я засегнала по някакъв на4ин,не поне и в моите о4и,ако е така явно никой тук няма 4увство за хумор...колко тъжно... |
Де да можеше да ме засегне "wreme" ... щеше да се чувства така удовлетворена и ... извисена!
Хубавото е, че си остана с чувството за хумора, но е тъжно, че не забеляза, ама изобщо дори, нашия ...
wreme написа: | Хайде със здраве,ще те дебна и провокирам,защото съм вампир |
Миииии ... със здраве, "wreme" ... както кажеш ...
Ама едва ли ще имаш повече възможността да "провокираш" повече някого тук чрез собствения си неорганизиран и така "добронамерен" вампиризъм ... нито пък да обиждаш някого с арогантния си и просташки стил, както и необразованост ... поне да беше се научила да пишеш на правилен български език, а то ... какво!? ... чатерица безпросветна ...
ОП-ска работа ...
wreme написа: | Брей,явно вси4ки тук се вземат много на сериозно...никой ли ве4е няма 4увство за хумор?
Кати,много си права,слагам кръст на глупостите,ще си 4ета кротко и много много няма да бърборя,като по4ета достатъ4но и по4ерпя мъдрост,и ако ми присветне някога,ще се обадя по някоя и друга теми4ка...хайде със здраве останете и 4увството за хумор не губете |
Е, да се вземаме чак пък всички на сериозно ... - едва ли!
Но пък говорим, мислим и още повече ... действаме сериозно, в което вече и самата ти "wreme", се убеди!
При нас просто "няма лабаво" ... Или ти стиска и го можеш, или си извън класациите на форума ... надничаш зад кулисите и беснееш от злоба, че не можеш да се "изходиш" ама така, по ОП-овски ... във всички темички до една - ако може!
Ми ... това е.
Хайде да си лягаме, че съмна ... трябва и да си почиваме, че знаем ли на какъв точно ОП ще налетим утре някъде из виртуалните дебри на нета или пък ... в плътните такива на сивото ни ежедневие ...
Лека и приятна нощ на всички ви!
|
|
|
|
|
|
D_G
|
Пуснато на: Пон Май 18, 2009 10:04 pm
Заглавие :
|
|
|
Я, да се изкажа и аз по спорчето, което сте завъртели. Мислех си защо хората с ясновидски способности вземат пари.Честно казано, мнението на wreme относно безплатните отговори на Маг Селена, ми е минавало през ума.Така или иначе не мога да влезна в ума на Маг Селена, за да разбера истинските й подбуди, но за мене всъщност няма голямо значение.Важното за мен е, че има хора в този форум, които са готови да ти помогнат с различни статии по вълнуващите въпроси,мога да коментирам теми, които ако коментирам с околните, ще ме пратят на психиатър,не че ще е лошо ама...Има много неща, с които можеш да подобриш живота си, стига да ги търсиш и да можеш да отсяваш информацията.
Та за парите.Представи си ако ясновидците не вземат пари.Това би означавало всекидневно пред вратата им да има върволица от хора, стигаща до не знам си къде.Може би замисълът е, човек да ходи при ясновидец ако наистина се намира в задънена улица...Де да знам.И няма значение за мен.
От известно време насам в семейството ми цари относително спокойствие, че даже и любов от време на време...А имаше момент, в който много малко оставаше да си тръгна от тук.Голяма част от това спокойствие дължа на изчетените статии, предоставени ми от най-дейните тук и естествено от желанието ми да разбера себе си и да оправя нещата.
И последно, ако не се лъжа в правилата на форума пишеше, че ако въпросите не са конкретни, отговорите също ще са размити и общи. |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Пон Май 18, 2009 10:21 pm
Заглавие :
|
|
|
За всяка услуга се заплаща - пряко или коствено. А услугата също е вид овеществен труд - вложени са усилия и време да се извърши. Ползваме услугата /не зависимо каква/, считайки, че задоволява някаква наша потребност /не зависимо каква/ - реална или въображаема, но щом я искаме, значи ни е нужна. А този който ни я предоставя не го прави за развлечение - това е работа, труд, усилие и то не от най-приятните. Защо тогава го правят, ще попита някой - ами защото могат и има търсещи точно това. Едни могат да пеят, други да рисуват, трети да лекуват, да произвеждат нещо, да обучават и пр. - едни са учили за нещо, други са надарени с определени таланти и дарби, някои имат призвание точно за това, което вършат, други нямат и т.н.
За върволиците - да, ще ги има винаги - независимо дали се плаща или не, защото всички се изкушаваме малко или много да надникнем в бъдещето си или някой да ни каже как да си решим някакъв проблем, защото е по-лесно така. |
|
|
|
|
|
radea
|
Пуснато на: Пон Май 18, 2009 10:57 pm
Заглавие :
|
|
|
wreme написа: |
Направо ме разсмя,Радея..
Истината е,4е аз 4ета определени неща в този форум,истина е,4е не съм от хората които се интересуват много от мнението на околните,аз си правя собствена преценка,както и не се стеснявам да кажа това което мисля в абсолютно прав текст,умна и хитра може би,но благородна малко прекали не мислиш ли? |
Ех wreme, wreme, wremeнце... Ако те бях разсмяла наистина нямаше да ми отговориш толкова хапливо. Хубаво е, че четеш, продължавай да го правиш, дано и да започнеш да резонираш на това, което четеш, да го разбираш.
Не е нужно непрекъснато да се съгласяваш с чуждото мнение. Просто е хубаво да поднасяш своето със уважение към останалите, а не с подигравка и после да казваш "Абе вие хора нямате ли чувство за хумор, защо сте се взели толкова на сериозно?". А ти защо си се взела на сериозно, а? С тоя подпис... Направо да паднеш от смях
Има разлика между това да казваш нещата в прав текст и да плещиш безугледно без да те е еня какви ще са последствията от това, което казваш и както го казваш. А пък съвсем целенасочено да нападаш някого и после да се правиш на света вода ненапита, е нещо още по-различно.
Благородството ти е твоя измислица, не моя. Ти действаш зад тази маска разкривайки ни "истини от живота" и разобличавайки разни шмекерлъци.
wreme написа: | Колкото до парите,хайде нека си остана на моето мнение поне към този момент... |
Остани си, аз не съм и имала намерение да те разубеждавам... Просто би било безсмислено.
wreme написа: | Ти Радея какво обкръжение имаш,в някоя църква ли ходиш?Сподели,може и аз да се разходя до там да срещна стойностни хора,защото според теб аз не познавам такива,а ти от къде знаеш? |
Моето обкръжение, wreme, е пъстро, а по църкви не си падам. Там прекалено много напират да обясняват житейски истини. И не съм давала никаква оценка на твоето обкръжение. Само казах, че подобното привлича подобното. Ставаше въпрос за това, че ти сама заяви, че не познаваш хора, които биха хванали гората.
wreme написа: | Явно не разбирам каква е целта на духовното усъвършенстване,а ти Радея мислиш,4е си близко? |
Кой, аз ли съм близко? Аз ако бях близко, най малкото нямаше да вися в интернет и да ти отговарям на "закачките", а щях... да съм хванала гората Много "духовен боб" има още да ям аз, ама ти не ме мисли. Гледай по-добре себе си. Пък и не се заблуждавай, че можеш да ми четеш мислите...
wreme написа: | Енергиен вампир ли ре4е,е хайде да не се обиждаме,явно не сме от една кръвна група и май нямам какво пове4е да ти кажа,не ти се сърдя,всеки има право на мнение,а особенно силно извисените като теб!!!Хайде със здраве,ще те дебна и провокирам,защото съм вампир |
Тук вече съвсем сбърка. Изобщо не съм искала да те обидя, просто ти поднесох една информация, която ти явно си подминала в избирателното си четене. Лошо няма, човек не може да знае всичко, пък и затова сме тук - да си помагаме.
И че не сме от една кръвна група пак бъркаш Теб те надуших още от първите постове, щото знаеш, че за краставите магарета и девет баира не са пречка Тея номерца и техники, които прилагаш нито са от вчера, нито са само твой патент. Само че докато ти кротуваше, и аз кротувах и не ти опонирах. Само че като се изака на метеното не издържах. Просто съм далеч от съвършенството, съжалявам...
Радвам се, че не ми се сърдиш. И аз нямам лоши чувства към теб, даже си ми симпатична. По кръвна линия
wreme написа: | Кати,много си права,слагам кръст на глупостите,ще си 4ета кротко и много много няма да бърборя,като по4ета достатъ4но и по4ерпя мъдрост,и ако ми присветне някога,ще се обадя по някоя и друга теми4ка...хайде със здраве останете и 4увството за хумор не губете |
Аз, пък предполагам и другите, нямаме нищо против да се обаждаш от време на време, wreme. Само попремисляй как ще го направиш, защото каквото повикало, такова се обадило. Моята реакция беше просто резултат на тази хубава закономерност. |
|
_________________ Поймите, всё в жизни должно быть заработано. И ценная информация - в первую очередь, - иначе она не усвоится... |
|
|
|
radea
|
Пуснато на: Пон Май 18, 2009 11:14 pm
Заглавие :
|
|
|
Маг Селена написа: |
Радея, моите най-големи приветствия и поздравления за тези брилянтни бисери!
Благодаря ти за спестеното време ... от цялото си сърце ти благодаря! В последно време се убедих, че не напразно наистина съм си потрошила здравето тук, във форумите и сайта, не напразно ... |
Ами... моля... но чак пък приветствия... Просто не обичам хората да показват по-голямо его от моето Пък и не обичам да ми мирише на лошо, а както вече споменах, с това си изказване wreme направи се изака на килима тук.
Абе какво го увъртам и се правя на скромна - истината е - и Вие това много добре го знаете - че взимам процент от парите, дето ги смучете от наивните нещастници и ако ви разобличат и на мен ще ми отънее портмонето Ей на, признах си
Маг Селена написа: |
Прекрасни сте ... обичам ви! |
И ние Ви обичаме с всичките Ви недостатъци И разбира се, че нищо от това, което Вие с маг Живин и останалите форумци правите, не е напразно! |
|
|
|
|
tan4eto77
Местожителство: Разград
|
Пуснато на: Пон Май 18, 2009 11:24 pm
Заглавие :
|
|
|
Та темата беше Защо българите са толкова страхливи?
Не мога да се стърпя и аз ще се произнеса с "английския си хумор"/абе май ще трябва да се погъделичкам,че да се посмея насила/.
Относно това за нападането на Време и неоснователните и изказвания за Маг Селена,-според мен семейството не е от страхливите и заспали българи и си плаща данъците от парите, които получава от къртовски трудния си труд и най-важното не се предават на провокатори,ами си знаят правата и ако се наложи биха действали според законите в България/а не като някой хора,които всячески се мъчеха да навредят на семейството,форума и т.н/.Има толкова самозвани "Магове и Магеси"или ние както ги наричаме тук във форума шарлатани,които си работят на черно-лъжат,мамят и трупат богатства без да плащат нищо,ами само грабят от наивните вярващи./И за това си има закономерности и в един прекрасен момент и тия измамници си получават по някакъв начин заслуженото и заработеното от тях самите/.
Това,че водим някакъв нормален диалог във форума,като обсъждаме всякакъв вид теми и гледаме кой с каквото може да е полезен/било прочел,чул,видял и т.н./,не означава,че трябва да си променим мненията,защото не схващаме "английските шеги"на някой нов потребител-това го казвам лично за мен,защото Време се опита да се "пошегува"именно с моето обяснение как съм тръгнала да си помагам като си търся правата. |
|
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|