Автор |
Съобщение |
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Вто Мар 06, 2007 1:22 pm
Заглавие : ????????? ??????? ????????????? ? ??????????? ...
|
|
|
По принцип духовните дарби са девет на брой. Животните са получили само две от тях: телепатията и ясновидството.
Затова сега ще ви разкажа една случка за подобно явление!
Така например боксера Джеф имал способността да предсказва непредвидими и неизбежни катастрофи. Един ден господарката му разглеждала с кола Сан Франциско и решила да го заведе да потича в парка Лафайет.
Часът бил около 5 след обяд. Тя спряла колата на сянка под едно огромно дърво. Противно на очакванията й Джеф, който обикновено умирал за тичане и чист въздух, отказал да излезе от колата. Той започнал да лае и ръмжи много злобно.
Господарката му се изненадала и решила да си го прибере в хотела, като така щяла да го накаже за неприличното му поведение.
На другия ден тя отново минала край парка Лафайет, слезнала от колата, а Джеф тръгнал след нея смирено, без да се противи. Изведнъж тя видяла, че огромното дърво лежи на земята.
Тогава стресната, разпитала зяпачите наоколо и разбрала, че дървото се сгромолясало по същото време, когато тя се връщала в хотела си.
Какъв е извода ли?! Ами ... да обръщаме повече внимание на домашните си любимци, когато искат "да ни кажат нещо", а ние ги хокаме, само защото ни смущават, разбираш "великото спокойствие и душевен комфорт" ...
Ако знаете или пък сте се сблъсквали с някаква подобна история, разкажете я ... Очаквам ви ... |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
penka
|
Пуснато на: Вто Мар 06, 2007 8:33 pm
Заглавие :
|
|
|
Нашето куче усеща когато някой от нас ще се прибере в къщи пет-десет минути предварително.Не е свързано с чуване на звук от двигател на кола, защото става въпрос за по-голям времеви интервал. И ние не можем да си го обясним, но е факт.От друга страна преди няколко години като имаше слънчево затъмнение - изобщо не реагира, спа през цялото време. А казват, че животните реагирали на такива природни явления. |
|
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Вто Мар 06, 2007 8:50 pm
Заглавие :
|
|
|
Това е доста правилна реакция Като си спомням как бяха изумели людете. Само пророчества и простотии. |
|
_________________ "Всекиму своето!" |
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Вто Мар 06, 2007 8:53 pm
Заглавие :
|
|
|
За способност за предвиждане на инциденти и други подобни събития са описани много случаи,за които съм чела, както и за случаи,когато по някакъв начин са успявали да предотвратят трагични последици за стопаните си при начало на пожар, инфаркт, епилептичен припадък и т.н. без да са специално дресирани за целта, просто са действали адекватно да събудят някого, да повикат помощ и т.н. и то различни видове животни, не само кучета/котки, папагли и др./.А иначе и наши кучета така усещаха, като се прибира някой.Едно от тях реагираше/с раздразнение/, когато един съсед излизаше и се прибираше, защото не се обичаха с неговото куче, та го усещаше и без да е с кучето си и лаеше от къщи.На нас ни трябваше време докато разберем на какво толкова се дразни,да не би да влиза във входа някой "вреден" елемент.Усещаше от вътре какъв човек влиза във входа - външен, непознат или съсед, дали е с кучето си или не /по онова време половината вход си имаше по едно куче/.А по този повод какви сме "гадняри" хората:ние бяхме първите сдобили се скуче и разни "будни граждани" от входа надигнаха глас, че трябвало да ни събират такса за вода/беше общо/ като за човек, още един член на семейството,щото харчело вода за къпане.Като започнаха един по един да си взимат кучета, същите тези хора решиха да се отмени това - нали и те трябва да плащат същото дето са си го измислили.За някои сигурно наистина проблема е бил в изразходваната вода, ама повечето не можеха да преглътнат факта, че си имаме куче, "как така, откъде-накъде куче ше ми гледат тия". |
|
|
|
|
|
tan4eto77
Местожителство: Разград
|
Пуснато на: Вто Мар 06, 2007 10:32 pm
Заглавие :
|
|
|
моята изненада беше в това, че котката ми се ската и покри половин минута преди да започне земетресение.много странно беше защото както спеше и изведнъж скочи и се скри.явно животните предусещат нещата доста преди да се случат. |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Вто Мар 06, 2007 10:36 pm
Заглавие :
|
|
|
Специално земетресенията ги предусещат вс.животни, както и съвсем малките деца/бебета/,които са по-близо до тях,щото не са обременени още като възрастните с "ума си".Другите тук по-компетентно ще го обяснят- има излъчвания с честоти, които улавят, организмът им реагира. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Вто Мар 06, 2007 11:59 pm
Заглавие :
|
|
|
Много ви благодаря на всички, дето вземате така активно участие на животинките! Тази вечер пък писах статия за тях, пак за един окултен вестник ... и докато я напиша моето Коте не мръдна от скута ми! |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Сря Мар 07, 2007 12:02 am
Заглавие :
|
|
|
Сигурно телепатия,знае за какво става въпрос.И аз си мисля, че сме имали случаи на телепатия,ама в момента несе сещам за случките за да ги разкажа. Сещам се за случаи с нас хората от семейството, ама сигурно трябва да е в друга тема. |
|
|
|
|
|
tan4eto77
|
Пуснато на: Сря Мар 07, 2007 12:02 am
Заглавие :
|
|
|
най-интересното е че когато вляза във форума моето коте от време на време се впуска в писане току се поразхожда по клавиатурата,ама аз изтривам написаното. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Сря Мар 07, 2007 1:00 am
Заглавие :
|
|
|
И аз напоследък съм на същото дередже като тебе ... ама Котето се научи вече да спинка в скута ми докато пиша и кученцето също си хърка спокойно, сина и него го приспахме, така, че е време и за нас ... мии хайде лека нощ и спокойни сънища! |
|
|
|
|
|
tan4eto77
|
Пуснато на: Чет Мар 08, 2007 12:55 am
Заглавие :
|
|
|
наистина са си ангажимент животинките но са и членове на семейството-ако се разболее всички са на крак и пада притеснение докато не се оправи любимеца.аз например съм имала най-различни животни-то не бяха хамстери,зайче,папагалче,доберман,немска овчарка и сиамска котка, а сега имам един палавник ангорче.направо зологическа градина ставаше от време на време. |
|
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Чет Мар 08, 2007 9:38 pm
Заглавие :
|
|
|
На времето, докато живеех в Банкя, имах едно страхотно куче - свръхпомияр, грозен като смъртта, като го видиш или се разплакваш, или се напиваш от мъка. Носеше гордото име Шпиро. Бях го кръстил Спиридон, но си остана Шпиро. Беше голяма шманга и непоправим кокошкар (в смисъл, че крадеше кокошки от съседните дворове и ми ги носеше да си ги делим). Много го обичах. Та той имаше един много басов лай, но рядко лаеше без причина. А да налети на човек - никога (пацифист като мен ) Само един път назверя на един мой новоизлюпен "приятел". Усети нещо гнило, храброто ми другарче. Аз отначало бях помислил "приятеля" за поредната "хлебарка" на трапезата ми. Но в последствие се оказа завършен професионален мошеник. Не че опита или успя да ме завлече с нещо, като изключим няколкото ракии, които го черпих и три лева сегашни пари за цигари - просто така се оказа. И все ме избива на смях като си спомня как Шпиро се опитва да ме предпази и да ухапе онзи, ама не знае как, а онзи пък не знае, че Шпиро не може да хапе и пищи и бяга... Веселба до дупка |
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Чет Мар 08, 2007 9:43 pm
Заглавие :
|
|
|
И това ако не е проява на интуиция, знаело е кученцето, че не е читав човекът и се е опитало да го държи на дистанция и да Ви предупреди.Много са точни в това отношение, грешка нямат. |
|
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Чет Мар 08, 2007 9:53 pm
Заглавие :
|
|
|
О да! Грешката му беше само, че не можеше да хапе. За разлика от Даню. Даню беше един мой котарак-ангорец. Беше едър колкото средно голямо магаре и вечно крив и готов да хапе. но никога не хапеше произволно. Измежду цялата стая добронамерени гости, си избираше безпогрешно жертва и се нахвърляше върху нея. Нали знаете във всеки дом попадат хора, които не винаги ни мислят доброто. Даню ги разкъсваше като звяр. Винаги разполагах с левкопласт и по един чифт от всеки размер чорапогащници. Голям звяр ви казвам и голям защитник. Голямо сърце юначно. Когато ми се наложи да се разделя завинаги с него имах чувството, че съм обезкотарачен години наред, въпреки че често взимах малки котета без шансове за оцеляване и ги отглеждах до пълнолетие, и въдворявах по домове и къщи на приятели. |
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Чет Мар 08, 2007 10:56 pm
Заглавие :
|
|
|
А днес отидохме да си купим алое от един стар разсадник и там имаше един черен котарак! Аз да ви кажа, откакто Черна Маца ме напусна все срещам черни котараци по улиците и те всички до един идват при мен да ги галя, когато започна да им говоря ...
Ама днес, като го видях този, му побъбрих колкото за здрасти и отидох да си избирам алое ... По едно време гледам котарака иде по алеята ... и дойде право при мен! Скочи върху площадката, където стоят цветята, полази по мене, качи се сам до раменете ми, и ако искайте вяврвайте, ако искате недейте ме гушна с двете си лапки за шията и взе да ме лиже ту от едната страна, ту от другата ... хората се бяха изблещили от почуда, а аз още повече ...
И така ... той не слезе от мен докато си избирах алоето, докато плащах и едва го изтръгнах от себе си когато си тръгнах ... имам свидетел ... маг Живин видя всичкото това! И знаете ли колко недоволен остана този котарак, че го отблъснах така ... отиде настрани много обиден и натъжен ... питайте маг Живин, ако не ми вярвате!!!
И аз, и маг Живин, и котарака черен знаем защо се случва всичкото това, но... си мълчим! И на вас няма да кажа ... някой друг път може би - но само на ушенце! |
|
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|
|