Автор |
Съобщение |
Valia
|
Пуснато на: Пон Окт 19, 2009 10:40 pm
Заглавие :
|
|
|
Иветка, много хубава книжка. Аз лично не знаех за нея... Ако някой друг се интересува, намерих я за четене тук, а на сайта има и статия по въпроса.
Жалко само, че на spiralata.net имат само том II и том III на Матрицата 5. Първия го няма. Иветка, ти знаеш ли откъде мога да го намеря? |
|
_________________ |
|
|
|
ivetka85
|
Пуснато на: Вто Окт 20, 2009 5:24 am
Заглавие :
|
|
|
Ами то има само два тома. И да ти кажа честно имах чувството,че през цялото време съм търсила точно тази книга. Всичко се върти около случайни неслучайности. А в една книга,която беше на подобна тематика и на книжен носител към последните страници се оформи цвете и то от някакво петно мастило. Преди не знаех кое е това цвте. Обаче знаех,че е нещо специално и наистина беше. Едва ли случайно ми се падна екземпляр с лотус.Всичко е навързано. И рептилоидите си имат своята част. Най-интересното предстои. Виждам покрай мен има много хора,които са готови за пробуждане, но сами трябва да поискат ключа За рептилоидите продължавам да събирам информаця. |
|
|
|
|
|
Valia
|
Пуснато на: Вто Окт 20, 2009 11:38 am
Заглавие :
|
|
|
ivetka85 написа: | Ами то има само два тома. |
Ааааааааааа, има и още Освен че има още един том от трилогията Матрицата 5, има и още матрици. За справки, ето страницата на издателя:
http://www.trufax.org/catalog/gencatalog.html
От там могат и да се поръчат. Ако нещо те заинтересува, сигурно можем да се съберем няколко човека и да поръчаме накуп, за да ни излезе доставката до България по-евтина. |
|
_________________ |
|
|
|
ivetka85
|
Пуснато на: Вто Окт 20, 2009 3:00 pm
Заглавие :
|
|
|
Страхотно, само дето моя английски не е толкова перфектен и едва ли ще мога да вникна в смисъла на книгата. Още не мога да мисля на английски. Иначе сега си чакам превода на втори том.Незнам дали книгата я има на книжен носител.Но...всичко с времето си. Благодаря много за инфото, Валя. Искам да видя и гледната точка на Дейвид Айк.Кой знае още какви неща ще намеря. Старото ново винаги е актуално За сега се търи връзката илюминати-масони-рептилоиди. Кой кой е и къде му е мястото в пъзела. Пъзела е огромен и за това трябва доста време. Когато намеря нещо, което си заслужава ще го покажа и тук. |
|
|
|
|
|
ivetka85
|
Пуснато на: Вто Окт 20, 2009 4:24 pm
Заглавие :
|
|
|
|
|
Valia
|
Пуснато на: Сря Окт 21, 2009 9:59 pm
Заглавие :
|
|
|
За някой не толкова информиран като мен, това филмче е страхотно попадение! Благодаря!
А ето и един интересен пасаж от него: много, много отдавна, Читахурите и Създателя воювали. Бог спечелил и за да ги накаже, им затворил устите, за да не могат да говорят или да се хранят. И те дошли да живеят при хората, и започнали да се хранят от негативните им емоции, като им създавали условия да излъчват мисли с колкото се може по-ниска вибрация. Колкото повече насилие и страх сред хората, толкова повече "храна" за читахурите.
В английския вариант (има малко по-добро качество), този пасаж се намира на време 2:50.
В българския вариант качен от Иветка този епизод е на маркер 93:20 |
|
_________________ |
|
|
|
AUDAN
Местожителство: България,Земята...засега
|
Пуснато на: Сря Окт 21, 2009 11:10 pm
Заглавие :
|
|
|
И за да стане още по- интересно (или объркващо- изберете сами) вижте това разкритие за Дейвид Айк
Не е излишно и да изслушане Еленко Ангелов пред програма "Хоризонт" на БНР. По темата е,
|
|
_________________ "Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI |
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Чет Окт 22, 2009 2:08 pm
Заглавие :
|
|
|
Та да кажа и аз нещо по въпроса ...
"Матрицата 5" изобщо не е за начинаещи хора - начинаещи относно тяхното духовно развитие - тези томове трябва да се четат с изключително повишено внимание от доста понапреднали в духовното си развитие люде поради факта, че не е изцяло достоверна.
Само в отделни глави и на отделни места в главите човек би могъл да се довери на съответното съдържание, стига да знае за какво иде реч в същност.
В противен случай поне най-малко 80% от инфото в нея е нагодено към личните виждания и нужди на нейния автор.
Подобни четива са изключително опасни и преди всичко абсолютно подвеждащи и заблуждаващи - във всяко едно отношение.
Няма да цитирам, нито пък ще обсъждам недостоверната информация в "Матрицата 5", защото тя е прекалено обемиста, а това което си е струвало част от него наистина съм го качила в нашия сайт.
Браво на Ауди, че е открил голямата смешка за Дейвид Айк! |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
ivetka85
|
Пуснато на: Чет Окт 22, 2009 2:40 pm
Заглавие :
|
|
|
А, да и аз открих, че има бъгове в системата на матрицата 5. Пък и нали не трябва да се доверяваме на всичко. Ако не беше така щях да спра с търсенето на още мтериали. Ако не се лъжа и излизането на част от истината за конспирации и рептили пак върви според плана. Това е вид подготовка. Но това си е мое виждане. Търсенето е по-интересно,защото и играта е интересна. Това клипче за Айк вече го бях гледала. Ако има нещо,което съм научила до сега е,че на всичко трябва са се гледа критично и да се отсява информацията. Малко трудно е да се измъкнеш от собствените си заблуди. Дано да успея един ден да направя това.Имам май още 2 годинки от ОП да премина на друго ниво А и благодаря за сайта и за форума и че не се отказвате. |
|
|
|
|
|
taniuga
|
Пуснато на: Чет Окт 22, 2009 2:55 pm
Заглавие :
|
|
|
Не бих могла да кажа дали е прав Айк или не, не зная и кой може да каже – всеки има право да вярва в каквото иска, но мисля, че клипчето е по-скоро пародийно-закачливо, а не разконспириращо Всеки човек който дълго говори, се облизва защото устата му пресъхва от говора, а авторът се е погрижил да видим тази мимика многократно повторено, на забавен кадър. Така, че възприемам клипа с чувство на хумор, като закачка с Айк, който е човек, оценен в областта, в която се изявява. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Чет Окт 22, 2009 3:14 pm
Заглавие :
|
|
|
ivetka85 написа: | Ако има нещо,което съм научила до сега е,че на всичко трябва са се гледа критично и да се отсява информацията. |
На всичко трябва да се гледа само с Обич и Любов - нищо повече и нищо друго.
Само по този начин можеш да разпознаеш фалшивата вълна на съответната вибрация.
ivetka85 написа: | А и благодаря за сайта и за форума и че не се отказвате. |
Не те разбирам нещо, Иветка?!
От кого и от какво не се отказвам?!
От Живота?! От себе си?! Или от какво?!
Защото както сайта, така и форума са само една малка част от Живота ми, от мен самата ... така, че отказвайки се от тях означава да се откажа от Живота и от себе си.
Ти разбираш ли целият смисъл на този процес или не, Иветка?! |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Чет Окт 22, 2009 3:22 pm
Заглавие :
|
|
|
taniuga написа: | Не бих могла да кажа дали е прав Айк или не, не зная и кой може да каже – всеки има право да вярва в каквото иска, но мисля, че клипчето е по-скоро пародийно-закачливо, а не разконспириращо Всеки човек който дълго говори, се облизва защото устата му пресъхва от говора, а авторът се е погрижил да видим тази мимика многократно повторено, на забавен кадър. Така, че възприемам клипа с чувство на хумор, като закачка с Айк, който е човек, оценен в областта, в която се изявява. |
Никак не е важно кой какви лични възприятия има като гледа недоносчето-клипче, уродливо и грозно, както и простотиите, които са подчертани в него.
Тук става въпрос просто за подвеждаща, неточна, изопачена и просто фалшива информация гледана само от малкия и тесен ъгъл на силно комплексирана личност, която гледа да изрази себе си налагайки мнението си като миродавна истина и институция, само и само за да бъде възприета като много значим, велик и важен човек.
Непобедимо е човешкото Его, какво да се прави! |
|
|
|
|
|
ivetka85
|
Пуснато на: Чет Окт 22, 2009 4:15 pm
Заглавие :
|
|
|
Цитат: |
Не те разбирам нещо, Иветка?!
|
Преди няколко дни сайта беше хакнат. За това. Иначе спирам с моите коментари вече. Ако намеря някаква интересна информация ще я качвам. |
|
|
|
|
|
ivetka85
|
Пуснато на: Чет Окт 22, 2009 4:16 pm
Заглавие :
|
|
|
|
|
taniuga
|
Пуснато на: Чет Окт 22, 2009 4:56 pm
Заглавие :
|
|
|
Абе, нещо ме смущава – прекалено много клипове, всякакви материали плъзнаха за рептилиите. Малко са фактически обуснованите неща или сериозни хипотези, а всякакъв род грубо скалъпени неща. Даже се поднасят във вид на забавление и действат като мозъчна промивка. Сякаш някой иска да ни набие в главите, че рептилиите са навсякъде и са нещо много опасно и едва ли не трябва да се вглеждаме във всеки да не е рептил.
Подозирам умишлено вторачване в темата с цел всяване на паника и страх у хората..
Всъщност много пъти дезинформацията се състои от мъничко информация, изкусно разбъркана с измислици и когато човек съзре зрънцето истина, е склонен да възприеме цялата теза за истинска.
Не знам защо, но имам усещане, че вторачването в рептилиите е начин на всявяне на страх, което все пак обслужва тъмните сили на Планетата.
Щом ги има не са от вчера или днес, живели сме така хилядолетия – значи не трябва да се страхуваме. |
|
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|
|