Автор |
Съобщение |
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Нед Ное 08, 2009 10:06 pm
Заглавие : Жалейка за нашата Кати...
|
|
|
С дълбоко прискърбие, сълзи в очите, болка в душата и сърцето си ви съобщавам, че на 22.10.2009 год. едно от нашите цветя на форум-семейството ни - Кати! - напусна обителта на физическите владения, напусна своето нежно и крехко физическо тяло!
Нямам думи за да изкажа любовта си към нея и да изразя преклонението си пред същата нейна!
Постоянно активните членове на форума ни я познавахме лично и всички знаем колко чиста душа беше, чиста до наивност!
Не избързвахме да оповестим нейната физическа кончина без някой от нас да е видял лично ... некролога й!
Тази участ днес споходи Аудан ...
Нисък поклон пред светлия дух на нашата незабравима светлокоса, синеока и светлолика сестра Кати!
Леко и безпрепятствено пътуване до светлите и чисти астрални селения, Кати!
Ние всички тук знаем, че сега четеш тези редове ... Ние всички сме с теб ...
Нисък поклон пред светлата ти памет!
... и до новото ти прераждане, защото пак ще се срещнем ... някъде ... |
Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Нед Яну 03, 2010 5:41 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти |
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
Ljubina
|
Пуснато на: Пон Ное 09, 2009 2:33 pm
Заглавие :
|
|
|
Колко тъжно и болно..макар,че не съм познавала Кати моят поклон пред Нея и нека почива в мир!Аз също съвсем скоро загубих близък човек и зная колко е голяма болката..но спомените и хубави моменти с тях са вечно живи ! |
|
_________________ В неограничения свят на мисълта всичко е възможно. |
|
|
|
Valia
|
Пуснато на: Пон Ное 09, 2009 4:00 pm
Заглавие :
|
|
|
В момента на напускането на този свят, човек вижда целия си земен живот. За секунди пред него се разгръща панорамата на целия му живот. Изнизват се картина след картина, събитие след събитие, някои от които отдавна забравени. В смъртния час, в последните мигове на човека, се изяснява главният смисъл на целия му живот, мисълта, която го е ръководела, неговата основна идея.
Тихо и благоговейно следва да се държат всички, които се намират около умиращия човек. Tържественото мълчание не трябва да бъде нарушавано, за да не се смущава потока на мисълта и да не се отвлича умиращия от панорамата на протичащия пред него изтекъл живот. Силният плач и шумното оплакване могат да го обезпокоят, разтревожат и да нарушат неговото съсредоточено внимание, а това е много мъчително.
За чистия и устремен човек, който си отива без ненавист и злоба в сърцето, моментът на смъртта носи огромно блаженство, висша радост и възторг, тъй като освободената доброта полита към сиянието на Светлината.
Кати отиде в светлината. Не трябва да скърбим за нея, а да се радваме, защото сега душата й е свободна. Нека всички й пращаме радостни мисли, които да я съпровождат през нейното отвъд-телесно пътешествие!
----------------------------------------------
от http://selenabg.com/Forum/viewtopic.php?t=2521 |
|
_________________ |
|
|
|
taniuga
|
Пуснато на: Вто Ное 10, 2009 12:32 pm
Заглавие :
|
|
|
Четейки постовете, си изграждам виртуален образ за всеки потребител. Този образ съчетава качества, които съзирам в написаните от потребителя думи и е различен и специфичен за всеки.
Образът, който съм си създала за Кати се отличава със своята деликатност и толерантност, търпение и смирение. Тя изразяваше мнението си с винаги обмислени думи и без следа от упрек или осъждане, с подчертано уважение към различното мнение. Това е образ на човек, преживял доста и добри, и тежки моменти, но ако мога да я охарактеризирам само с две думи - те са любящо разбиране – това лъхаше от постовете и….
Кати завърши този клас на обучение и сега душата и може да продължи по-нататък…
На добър път Кати !…. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Вто Ное 10, 2009 1:08 pm
Заглавие :
|
|
|
Кати просто беше една Пробудена Душа ... |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Вто Ное 10, 2009 2:52 pm
Заглавие :
|
|
|
Поствам тук словата на един наш потребител, който пожела да остане анонимен и изпрати съболезнования си на мейла ми.
"С Дълбока скръб и болка в душата и сърцето си научих преди минута за Кати. Нещо ме накара да отворя форума. Като прочетох за нея, въпреки, че не я познавах лично, нещо в стомаха ми стана на топка и сега има болка в душата и сърцето ми, има сълзи в очите ни! Липсваш ни, Кати! ДЪЛБОК ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА ТИ" |
|
|
|
|
|
reveta
|
Пуснато на: Вто Ное 10, 2009 9:33 pm
Заглавие :
|
|
|
Много, много ми е тежко Само при мисълта че никога повече няма да срещна(ем) Кати нито тук, нито другаде...
Не мога да повярвам, че се е случило Дано да е на едно по-хубаво място и да е по-щастлива там горе.
Бог я е прибрал защото я обича и й е отредил място в един по-хубав свят.
Сигурна съм, че сега знае и разбира много повече неща отколкото преди, и може би иска да ги сподели с нас, и да ни каже че не сме я загубили както си мислим...
Кати винаги ще живее в сърцата ни и искрено вярвам, че хората като нея отиват в Рая |
|
|
|
|
|
radea
|
Пуснато на: Чет Ное 12, 2009 8:54 pm
Заглавие :
|
|
|
нима я няма вече? колко тъжно... без нея форума няма да е същия...
почивай в мир, Кати, и до нови срещи!
|
|
_________________ Поймите, всё в жизни должно быть заработано. И ценная информация - в первую очередь, - иначе она не усвоится... |
|
|
|
Pi
|
Пуснато на: Нед Яну 03, 2010 2:02 pm
Заглавие : Re: ЖАЛЕЙКА ЗА НАШАТА КАТИ ...
|
|
|
Не мога да повярвам, че е избрала да пропусне "купона", който идва..
Почивай в мир, Кати...
|
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Нед Яну 03, 2010 3:39 pm
Заглавие :
|
|
|
Беше много изморена и изтощена ...
А купона тя няма да го изпусне, ще го разиграе много по-безболезнено и безопасно в астралните полета. |
|
|
|
|
|
Pi
|
Пуснато на: Нед Яну 03, 2010 5:36 pm
Заглавие :
|
|
|
Маг Селена написа: | Беше много изморена и изтощена ...
А купона тя няма да го изпусне, ще го разиграе много по-безболезнено и безопасно в астралните полета. |
Така е.. Форумът никога няма да е същия без нея.. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Нед Яну 03, 2010 5:40 pm
Заглавие :
|
|
|
Всичко е едно непрекъснато движение и във всеки следващ миг нищо не е едно и също с предишното.
Но ... темата не е особено приятна и не бива да я вадим непрекъснато на показ! |
|
|
|
|
|
valeria-anita
|
Пуснато на: Пон Яну 04, 2010 7:37 pm
Заглавие :
|
|
|
Току що разбрах за Кати. Мъчно ми е и се чувствам неудобно да изразя съболезнованията си, защото много отдавна не съм влизала тук . От много време за първи път отварям форума и попаднах на тази тъжна новина. Сякаш познавах Кати, с такъв интерес четях постовете й. Почивай в мир, Кати, сигурна съм, че си на по-добро място. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Пон Яну 04, 2010 11:09 pm
Заглавие :
|
|
|
Здравей, Валерия-Анита!
Знаех си аз, че не си ни забравила и ти! Радвам се на твоето присъствие тук!
Понякога докато се лутаме из дебрите на живота си някои добри и скъпи нам хора се прехвърлят в отвъдното ... но пак си остават с нас! Завинаги ... |
|
|
|
|
|
kalevala
|
Пуснато на: Пет Яну 08, 2010 9:40 am
Заглавие :
|
|
|
Кати, лек път в Рая! Светлината отива при светлината по най- прекия път. Чувствах те близка без да те познавам. Трудно пиша тези думи, но мисълта ми леко стигна до теб. Поклон пред светлата ти същност, обичам те!
Не я загубихме, нали Селена? |
|
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|
|