НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Пет Ное 22, 2024 11:10 am Вижте мненията без отговор
имам въпрос
Създайте нова темаТази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
alexa2009

Пуснато наПуснато на: Пон Ное 30, 2009 12:02 pm
МнениеЗаглавие : имам въпрос
Отговорете с цитат

Здравейте Маг Селена,
Казвам се Александра Огнянова Николова , родена съм на 27.09.1990 година, Град Горна Оряховица .Можете ли от данните които съм ви предоставила да ми кажете нещо повече за бъдещето ми /в любовен, учебен и здравословен план/.Извинявам се ако искам да знам прекалено много.Но скоро ходих на гледачка и тя ми каза доста обезпокояващи неща, поиска абсолютно същите данни и от трите ми имена и датата на раждане започна да описва бъдещето ми.. страшничко беше.Моля ви отгворете на въпроса ми чувала съм за вас че имате дарбата да познавате бъдещето на хората. трябва ли да постна и моя снимка ?
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Didi

Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
Пуснато наПуснато на: Пон Ное 30, 2009 12:12 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

модераторска забележка : моля да спазвате правилата във форума.Ако не сте ги прочели ,което добре си личи ... то направете го ! Имате право само на един безплатен въпрос ,така че е добре да изберете какъв ще е той и ясно да го формулирате!

Пуснато наПуснато на: Пон Ное 30, 2009 12:22 pm
МнениеЗаглавие : Re: имам въпрос
Отговорете с цитат

alexa2009 написа:
Здравейте Маг Селена,
Казвам се Александра Огнянова Николова , родена съм на 27.09.1990 година, Град Горна Оряховица .Можете ли от данните които съм ви предоставила да ми кажете нещо повече за бъдещето ми /в любовен, учебен и здравословен план/.Извинявам се ако искам да знам прекалено много.Но скоро ходих на гледачка и тя ми каза доста обезпокояващи неща, поиска абсолютно същите данни и от трите ми имена и датата на раждане започна да описва бъдещето ми.. страшничко беше.Моля ви отгворете на въпроса ми чувала съм за вас че имате дарбата да познавате бъдещето на хората. трябва ли да постна и моя снимка ?

Ами това ми е въпроса...От имена и дата на раждане....нещо като психологичен профил.. не е ли възможно?
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Didi

Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
Пуснато наПуснато на: Пон Ное 30, 2009 12:37 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Мила ми Александра ,

Първо : не сте задала въпроса си конкретно !Това значи да имате ЯСНО ФОРМУЛИРАН ВЪПРОС .Вашият въпрос е прекалено общ .Маг Селена не е врачката при която сте ходила!

Второ : не сте прочела правилата за правилното ползване на форумите и продължавате да не го правите!

Трето : Не задавате въпроса си в правилния форум ! Въпросът ви трябваше да бъде написан в "За здравето" , "За семействотото" или "За професията" !

Наглостта ви минава всички граници и този форум не е мястото където може да си позволявате подобен род поведение
!

От модератора

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Ное 30, 2009 7:47 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Благодаря ти, Дидко! Точно така! Wink Smile

Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаТази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта