|
Автор |
Съобщение |
inaho
|
Пуснато на: Чет Дек 03, 2009 3:59 pm
Заглавие : Моля за помощ
|
|
|
В една статия Селена пише за случаи на обсебване от Принца на Мрака, но не споменава името му... молбата ми е ако може да ми каже името ?
Ето историята:
Имах и един друг случай преди седем години. В офиса ми един ден нахлуха цяла тумба роми. Викаха, крещяха, вайкаха се, оплаквайки красивата си дъщеря. А дъщеря им беше превита и схваната в много страна поза, ръката й беше в позиция все едно някой я извива настрани, отгоре на гърба й. Скенирах я моментално и за моя почуда видях в ауричното й поле един невероятно красив мъж, наметнат с черно наметало с червена подплата отвътре. “Издърпах” информация каква е тази същност в аурата на младата майка ромка. Това беше един от Черните принцове на Мрака или както ги наричат още Големите Слуги на Сатаната. Няма да споменавам името му, защото това ще бъде опасно за читателите на вестника. Усмирих емоционалните изблици на всички от семейството и ги накарах да излезнат навън. Останах насаме с ромката. Попитах я дали не е учавствала в магически ритуал за призоваване на духове!? Тя изненадано ме погледна в очите и отговори: “Да!” Обясних й, че е обсебена от един от Принцовете на Мрака и, че ако не се отстрани обсебването, може де се стигне до пълно полудяване, дори тя може да убие някой от членовете на семеиството си, най-вероятно жертвата ще бъде нейната две годишна дъщеря. Тя се опули от изненада и ме попита от къде знам, че има две годишна дъщеря?! Обясних й, че все пак съм ясновидка, нали! Тогава младата жена ми призна, че Черния принц непрекъснато й предавал по неясен за нея начин своите желания и едно от тях било да убие с кухненския нож свидната си рожба, след което да убие и съпруга си, и да се отдаде на служба изцяло на него. Обсебването беше отстранено своевременно от маг Живин и мен, като тялото на момичето по време на сеанса се отпусна и зае нормалната си позиция. След около две-три седмици семейството роми се обадиха по телефона, че тяхната дъщеря вече била в превъзходно състояние.
http://selenabg.com/index.php/2008-07-29-08-05-53/39-2008-07-27-20-27-00/86-2008-08-24-17-22-59.html |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Чет Дек 03, 2009 8:12 pm
Заглавие :
|
|
|
На подобни молби е изключено да се отзова - естествено по обясними причини!
Който търси подобни принцове със сигурност рано или късно ги намира.
Не е нужно да ги популяризирам и именно поради това не съм споменала името на въпросния принц в книгата си ... съжалявам!
=================================================
от модератора |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|
|