Автор |
Съобщение |
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Нед Яну 03, 2010 4:59 pm
Заглавие : Сънищата и зодиакалните знаци
|
|
|
Риби, Рак, Скорпион
Водната троица се счита за владетелка на сънищата. В нощните откровения на тези знаци всички трябва да се вслушват. При тях сънищата могат да бъдат най-различни – от конкретни до съвършено неясни.
Особено характерно за Рибите – главният “сънен” оракул на зодиака, е способността им да тълкуват и най-заплетените съновидения.
За Рака е необходимо да обърне внимание на сънищата, свързани с пътешествия в далечни страни. Към вещите “рачешки” сънища трябва да добавим и религията и въпросите, свързани с кариерата.
Всички сънища са от значение за Скорпиона. Вслушвайте се в сънищата, свързани с изпити, дисертации и книги.
Близнаци, Везни, Водолей
Рационалните въздушни знаци не са много силни в съновиденията. Те трябва да обръщат внимане на сънищата-прогнози, свързани с взаимоотношения.
При тях значение имат сънищата, в които има символи, схеми, букви и цифри. Близнаците държат първото място по конкретни сънища, които често се сбъдват. Везните трябва да обръщат внимание на любовните сънища.
При Водолея сънищата са космически и в тях е възможно да получат откровения свише.
Лъв, Овен, Стрелец
Богатата фантазия на огнените знаци може да бъде сравнена с любителско кино. Като се размечтаят, тези знаци буквално се самохипнотизират и в сънищата си виждат развитието на най-различни събития.
Сънищата им са свързани преди всичко с тях самите, но понякога и с велики хора – царе, пълководци и др. Трябва да обръщат внимание на сънищата, в които има пламъци, огньове и светкащи предмети.
На гребена на сънищната вълна са Лъвовете, чиито златни сънища често са измамни. Те по-скоро трябва да тълкуват сънищата на своите половинки.
Най-качествено сънуват Овните и Стрелците.Покрай нощните откровения за любов и кариера, наука и пътешествия, те са способни да получат в съня си пророчества от световно значение.
Телец, Дева, Козирог
Защо тези практически хора да се занимават със сънищата си? Ами, защото сред значещите сънища на Телеца например, са храната и дрехите, при Девите – книгите и разни дреболии, при Козирозите – строежи и оръдия на труда.
Естествено, всички те виждат в сънищата си и растения, животни и човешки тела. Нужно е земните знаци да изучат всички раздели на съновника.
Ако някой от тяхната тройна компания се колебае за нещо, сънят може да му подскаже как да постъпи.
Класическите сънища на земните знаци са тясно свързани с реалните им дела и затова “троицата” може да остане поразена от точността на съновното си предсказание. Както се казва, рядко, но вярно.
==========================================
„Психо” |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
AUDAN
Местожителство: България,Земята...засега
|
Пуснато на: Нед Яну 03, 2010 5:06 pm
Заглавие :
|
|
|
Значи като съм Лъв не мога да си вярвам на сънищата И значи ония "сънища-спомени" не са истина.
Ами като няма кой да ми тълкува сънищата?
... Ще трябва да измисля нещо... |
|
_________________ "Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI |
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Нед Яну 03, 2010 5:49 pm
Заглавие :
|
|
|
Ми...довери се на първата триада от зодиакалните знаци в темата ...
Нещо пречи ли ти?! Мъхъммммм ... |
|
|
|
|
|
AUDAN
|
Пуснато на: Нед Яну 03, 2010 6:43 pm
Заглавие :
|
|
|
Маг Селена написа: | Ми...довери се на първата триада от зодиакалните знаци в темата ...
Нещо пречи ли ти?! Мъхъммммм ... | Пречи ми - те са толкова заети, та ми е неудобно да ги безпокоя.
Виж ... ако си имам под ръка, в къщи ...
Но никога няма да направя тази грешка ! |
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Нед Яну 03, 2010 6:50 pm
Заглавие :
|
|
|
AUDAN написа: | Пречи ми - те са толкова заети, та ми е неудобно да ги безпокоя.
Но никога няма да направя тази грешка ! |
Е, ми...благодаря ти за спокойствието, ценно ми е много! Оценявам жеста ти много високо ...
А ти не се заричай, защото има вероятност да ти се случи точно това!
То като ти дойде до главата не пита! |
|
|
|
|
|
AUDAN
|
Пуснато на: Нед Яну 03, 2010 8:01 pm
Заглавие :
|
|
|
Маг Селена написа: | AUDAN написа: | Пречи ми - те са толкова заети, та ми е неудобно да ги безпокоя.
Но никога няма да направя тази грешка ! | ...
А ти не се заричай, защото има вероятност да ти се случи точно това!
То като ти дойде до главата не пита! | А-а-а, няма, няма !
Лъв без антураж не остава. Все още имам избор, та чак се назлъндисвам.
Та няма да опра до Великата троица - съногадателница.
|
|
|
|
|
Pi
|
Пуснато на: Пон Яну 04, 2010 9:10 am
Заглавие :
|
|
|
AUDAN написа: | Значи като съм Лъв не мога да си вярвам на сънищата И значи ония "сънища-спомени" не са истина.
Ами като няма кой да ми тълкува сънищата?
... Ще трябва да измисля нещо... |
Айде докато се назлъндисваш, ти предлагам нищене на сънища И без това ме чака прогресивно новолуние в 12ти дом и предстоящия космичен кръст ми задейства целия хороскоп. Ноооо.. да не чувам коментари срещу първата троица! |
|
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|
|