|
Автор |
Съобщение |
Valia
|
Пуснато на: Вто Фев 16, 2010 9:33 pm
Заглавие : За здравето на баща ми
|
|
|
Здравей, Селена!
Ето че и аз имам въпрос. Баща ми от една седмица има увеличени лимфни възли на левия крак в областта на слабините. Казва, че са десетина на брой, като грозд - има тънки и издължени, най-голямото е като лукче. Ходил е в болницата, лекарите гадаят в посоката на алергия или инфекция, но нищо конкретно. Преливат му венозни антибиотици всяка сутрин вече втори или трети ден, заедно с други лекарства, дето не ги знае какви са. Лечението не му е донесло облекчение.
Казва се Йордан Вельов Димитров, роден на 02.08.1962 в село Славотин, Монтана.
Мислех дали да не му дам Ехинация, Астрагал, Рейши и Ликопен за лимфата, както препоръча на kami_lena от един предишен пост. Но все пак това може да е само симптом на нещо по-сериозно и знам, че ти можеш да ми кажеш най-добре.
Ще съм много благодарна за помощта ти!
Желая ви здраве и радост,
Валя
|
|
_________________ |
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Вто Фев 16, 2010 9:46 pm
Заглавие :
|
|
|
Разбира се, незабавно му дай точно това! Но...прибави към него и Нони...
Само до броени дни ще пуснем и чист екстракт от астрагал - това ще бъде като балсам за него!
Освен това да вземеш да ми врътнеш един телефон още утре след 10 часа сутринта - имам и още нещо специално за него...чакам утре да ми звъннеш - тъкмо ще ти кажа и една лапа, която ще му "изсмуче" възлите поне наполовина!
Лека и приятна вечер ти желая!
|
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
Valia
|
Пуснато на: Вто Фев 16, 2010 10:00 pm
Заглавие :
|
|
|
Селена,
Благодаря ти от цялото си сърце! За експресния отговор, и за отзивчивостта... Така ме трогна
Нека сърдечността, с която носиш облекчение на чуждите страдания, да се връща към теб под формата на непоклатимо здраве и благополучие!
|
|
_________________ |
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Сря Фев 17, 2010 2:27 pm
Заглавие :
|
|
|
Благодаря... |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|
|