НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Нед Ное 24, 2024 1:23 am Вижте мненията без отговор
Малко искрено и лично...
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
kokiche

Пуснато наПуснато на: Нед Фев 21, 2010 9:15 pm
МнениеЗаглавие : Малко искрено и лично...
Отговорете с цитат

Здравейте момчета и момичета,
Днес искам да анализирам заедно с вас една случка с мен, до която и аз не знам, как се стигна.
Знам, че човек е отражение на собствените си мисли и затова се озадачавам..

През 2008 година се запознах в един форум с млад мъж, който живее и работи в чужбина.От обикновени рзговорите станаха дълги и приятни.
Дефакто се разбирахме и можехме да говорим за всичко с часове.
Физически нямахме нищо общо Smile аз съм висока и едра жена а той нисичък и слаб, но някъде по време на тези разговори за красивото и идеалите-се влюбих.Разбира се му казах, защото то е все едно някой да има леке и да не му кажеш.
/До тук разказ-тип "Лична драма"/ Very Happy След моето признание той ми обясни, че няма чувства към мен и си продължихме постарому, но вече се нагнетяваше напрежение в комуникацията, както и той си противоречеше в изразяването на чувства към мен.
Скандали по скайп, блокиране, разблокиране...2009 се видяхме за втори път/Бяхме се виждали при едно негово идване преди това и си изкарахме страхотно/.
При второто виждане имаше и физически контакт, но не се стигна до секс...по стечение на обстоятелствата.

След тази случка той си замина, но изведнъж тотално се озлоби към мен.Спрях да комуникирам с него, но той продължи да пуска злобни коментари, насочени къ мен във форума, в който пишем.Няколко пъти го помолих да спре....без резултат.
Спрах да пиша там за известно време....
Миналата седмица се е прибрал, събрал е всички от форума и им е разказвал детайли от личните ни разговори и отношения, но пречупени през неговата призма/както те се изразиха-"добре се посмяхме"/
За пръв път срещам такава злоба от мъж и не мога да разбера, с какво съм го предизвикала.
Къде греша в мислите си, че извиквам злобата на мъжа, в който съм била влюбена?
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
radea

Пуснато наПуснато на: Нед Фев 21, 2010 9:35 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ами на мен, Кокиче, ситуацията както я описваш ми изглежда така, сякаш или някой ви е спретнал някаква интрижка и му е подшушнал нещо, или него го е хванало "шубето" да не му се "лепнеш" и да искаш връзка и се е опитал да те "разкара" по неговия начин. Т.е. така да те отврати, че да ти се отще да се занимаваш с него и да го оставиш на мира...

Ама ти какво си губиш времето и чувствата по разни форуми - гледай навънка колко мъже има... (то не че всички от тях са стока, ама това е друга тема). То винаги съществува вероятност да се влюбим не в човека срещу нас, а в собствената ни представа за него и после да се чудим защо той "изведнъж толкова се е променил", но при запонанствата чрез интернет опасността е още по-голяма, защото липсват реални ситуации, в които бихме могли да си изградим реална представа за поведението на въпросния човек. Не забравяй, че по форумите ние имаме много по добра възможност да моделираме впечатлението, което оставяме у околните, така както ни се иска, отколкото в реалния свят. Идентичността ни в Интернет е най-малкото пречупена през собствените ни представи за самите нас, ако не и съзнателно префасонирана...

Пуснато наПуснато на: Нед Фев 21, 2010 9:40 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Аз го оставих преди месеци.....но злобата към мен продължи.
Това ме озадачава..иначе отдавна гледам напред, но за да получа злоба...явно съм я предизвикала с нещо си
AUDAN

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Нед Фев 21, 2010 9:53 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kokiche написа:
Аз го оставих преди месеци.....но злобата към мен продължи.
Това ме озадачава..иначе отдавна гледам напред, но за да получа злоба...явно съм я предизвикала с нещо си
Значи те иска, но не му стиска да ти го каже...може би.

Все едно да вземеш от едно дете играчка.

Пуснато наПуснато на: Нед Фев 21, 2010 10:46 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ех, тази случка за пореден път потвърждава тезата ми, че приятелство между мъж и жена може да съществува само в случаите, когато няма никакво физическо привличане между двамата.

Кокиченце, нямам обяснение за поведението на този човек, което по твоето описание е доста грубо.
Иска се смелост човек да признае чувствата си, а още по- голяма да понесе такова отношение от обичания човек.

Има логика в това, което Радеа казва, че може би се е опитал до такава степен да те отврати от себе си, че да го изкорениш от сърцето си.
Да, ама има хиляди други начини да се направи това, а не да се унижава човек публично пред други общи познати. Това е меко казано простотия и потъпкване на чувствата.

Тезата на Аудан е също интересна, ама такива номера правят момченцата в детските години Smile

Според мен има друг момент, който някак си изплува в мислите ми и искам да го споделя.
Мисля, че това момче също се е поувлякло по тебе. Съфорумците са почнали да го подиграват, а той не е искал да признае пред себе си и останалите, че сте се сближили. Понеже е предпочитал другите да го мислят за мъж на място, той е решил, че ще убеди другите в неговото безразличие към теб като започне да се гаври с твоята личност, споделяйки с останалите подробности от вашата комуникация. Това е толкова пошло. Честно казано не понасям такива хора, въртиопашки... Ужас... Кокиче, може би е било добре да стане това, за да видиш истинската му същност. Дори един човек да не е влюбен в другия, ако наистина го уважава и му е приятел, никога не би постъпил така, както въпросния Муньо с теб.
AUDAN

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Нед Фев 21, 2010 10:58 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Приятелство имамежду мъже, между жени и между деца.
Но когато децата порастнаст и се "пробудят" хормоните, то ставамжени и мъже и между тях може да има познанство, сътрудничество или сексуално "ползваща" любов.

Пуснато наПуснато на: Пон Фев 22, 2010 12:17 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Исках първо да видя, какво ще е мнението ви.
Умишлено пропуснах нещо, което не знам, дали е важно и вярно....но май имаме обща карма с този човек.

Впериода на едно от скарванията ни аз го сънувах.
Всъщност сънувах малко момиченце, но с неговото лице, което дойде и ми седна на коляното и ме погледна.
Попитах го "Как си?", а той/то отвърна "Нямам сили да заплача"...а цялата стая беше пълна с котки с човешки лица.
/След сдобряването ни ми сподели, че му е много трудно сам в чужбина/
Чувствах го, като мое дете в онзи сън...а вторият път, когато се видяхме наживо и реално той.....ми седна на коляното Smile и каза "Виж, та ти можеш да ме дундуркаш".
diana30

Пуснато наПуснато на: Пон Фев 22, 2010 9:13 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Кокиченце, не знам дали имате някаква обща карма, но щом ти така си го почувствала, явно интуицията ти го подсказва.
Независимо от всичко, неговите действия и отношение към теб са много подли. Ако един човек истински те уважава и държи на теб, не би се подиграл по такъв начин с теб, споделяйки твоите искрени мисли и чувства с останалите. А в твоя случай, той не просто ги е споделил, а се е присмивал на тях. Грозно е.
Дано скоро да постигнеш хармония със себе си и да превъзмогнеш болката, която този човек ти е причинил.
penka

Пуснато наПуснато на: Пон Фев 22, 2010 10:38 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

И аз да се "изцепя" по темата - никъде не си сбъркала, освен в това, че си го възприела за мъж. Понякога физическата обвивка лъже - в съня ти е било по-вярно. Стреснала си детето /човека/, уплашил се е и се е задействал механизмът на агресията. Сама си прецени дали търсиш дете или мъж.
kokiche

Пуснато наПуснато на: Пон Фев 22, 2010 12:30 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Може би си права.....аз наистина съжалявам за развалените си отношения с този човек, но не знам защо.
Просто......имам любов към него-необяснима и в никакъв случай мъжко-женска.
Най вероятно не съм формулирала превилно нещата и от там е дошло недоразумението
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Фев 22, 2010 3:54 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Истината, Кокиче, не е във виртуалните светове разположени навсякъде из дебрите на интернет пространството.

Тя се крие обикновено в правилното разбиране на Живота, действията в него и причинно-следтсвените връзки.

Този мъж просто е имал проблеми в миналото си с агресивна жена - негова майка или пък негова бивша партньорка.

Ти си подходила неправилно към него като си изляла емоционалните си чувства, това го е стресирало и затова е постъпил по този начин.

Другото, което мога да ти кажа е, че той има сериозни проблеми с психиката си.

Това е всичко. Confused Rolling Eyes

Пуснато наПуснато на: Вто Фев 23, 2010 7:40 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена написа:

Този мъж просто е имал проблеми в миналото си с агресивна жена - негова майка или пък негова бивша партньорка

поради тази причина той иска да те "унижава" и "мачка", което явно му доставя удоволствие

Маг Селена написа:

Ти си подходила неправилно към него като си изляла емоционалните си чувства, това го е стресирало и затова е постъпил по този начин.

А може би изливайки емоционалните си чувства, той го е разтълкувал като "показ на слабите ти места" и имайки предвид горното е добре дошло за него.
kokiche

Пуснато наПуснато на: Сря Фев 24, 2010 10:24 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Благодаря на всички за анализа.
Мисля, че успях да го изгоня от главата си/той много ми помогна Very Happy /
Четох в една книга, че често извикваме собствените си страхове-явно ме е било страх от нараняване.
Дано не му се отдаде възможност да мачка други момичета....и да си научи урока.
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта