НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Ное 21, 2024 11:13 pm Вижте мненията без отговор
Предсказателни сънища...
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Съб Фев 27, 2010 2:24 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Мигновена реакция на Кристалина: ЕС е готов да помогне на Чили!...ужас!

Просто оттук нататък можем да гледаме само как ще потъва всичко... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Това е много, Господи това е много...
Shocked Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Пуснато наПуснато на: Съб Фев 27, 2010 2:33 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Радио Свободна Европа: Жертвите са поне 76, въпрос на време е кога ще удари вече генерираното цунами. Алармирано е цялото крайбрежие на Тихия океан...

Пуснато наПуснато на: Съб Фев 27, 2010 2:40 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Въпреки всичко...малко нумерология... Embarassed Sad

27.02.2010=5

5 е цифра на катастрофите, на злополуките... Sad Confused

27=9

9 е цифрата на ...края

5+9=14=5

Къде се изгубихте, ааааа...ми довиждане... Confused - стана нещо много напечено... Rolling Eyes

Пуснато наПуснато на: Съб Фев 27, 2010 2:42 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ужас...всъщност това е далеч-далеч на Изток по цялото западно крайбрежие на Северна и Южна Америка (как да се ориентирам в съня си за посоките, че то си е направо невъзможна)...и няма да мине без отзвук и тук!

Отивам да отхвърля все пак остатъка от деня и да понахраня домочадието, че преди да настъпи потопа ще ям и бой...май... Embarassed Rolling Eyes

Пуснато наПуснато на: Съб Фев 27, 2010 3:29 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Актуализирано инфо към 15:15 Българско време тук. На този линк май ще следят темата.

Пуснато наПуснато на: Съб Фев 27, 2010 3:59 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

radea написа:
Мигновена реакция на Кристалина: ЕС е готов да помогне на Чили!
27.02.2010 13:46 | Обновен на 27.02.2010 13:46
По думите на Георгиева, тя незабавно е задействала отдела за наблюдение на кризите към Европейската комисия. Българката е разпоредила на своите експерти по хуманитарната помощ да "започнат оценка на спешните нужди в случай на необходимост".

Защо ли имам усещане, че Кристалина Георгиева е "Бялата жена" от пророчествата на Ванга. Question Exclamation
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Valia

Пуснато наПуснато на: Съб Фев 27, 2010 4:08 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

В книгата на Друнвало "Змията от Светлина" четох за това, че земната Кундалини постепенно пътува от Тибет към Чили, където скоро трайно ще се намести за период колкото трае още една обиколка на "Млечния Път" около центъра на галактиката. Питам се, дали това земетресение и тези ужасни наводнения нямат "очистителна" цел за онзи район, за да се подготви той за новото си предназначение?

И все пак, толкова много човеци ще си отидат... Не мога да го осъзная съвсем още. Много би ми се искало да мога да помогна на тези хора, за да стане по-плавно прехода, през който се налага да минем всички ние. Но как?

Местожителство: Пловдив
Пуснато наПуснато на: Съб Фев 27, 2010 5:21 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

http://earthquake.usgs.gov/earthquakes/recenteqsww/Quakes/quakes_all.php

На английски е... но може да ползвате гугъл преводач... дава информация за всички земетресения през последните 7 дни и 24 часа ... потресена съм... от дете това е единственото нещо, което често не ми дава мир и покой за да заспя... просто от страх... от нищо друго не ме е страх толкола като че ли Crying or Very sad. Дали е съвпадение или не снощи бях със страхотно главоболие легнах към 8 часа на леглото и се чувствах като парцал... заспала съм така до 10 ... спах неспокойно през цялата нощ без видима причина... всеки звук ме стряскаше... днес съм сравнително добре... а може и от моята лудост да си е всичко това, но просто споделям съвпада ... не мога да разбера защо райските места на света трябва да плащат за всичката лошотия на света... защо. ????

viki

Местожителство: Пловдив
Пуснато наПуснато на: Съб Фев 27, 2010 5:26 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=en&ie=UTF-8&sl=en&tl=bg&u=http://neic.usgs.gov/neis/qed/&prev=_t&rurl=translate.google.com&twu=1&usg=ALkJrhjOpkRLF2aF-CzbV08OdFt5NDx2PA

ето с превод на български през гугъл преводач, в случай че някой се затруднява...

radea

Пуснато наПуснато на: Съб Фев 27, 2010 5:34 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

taniuga написа:

Защо ли имам усещане, че Кристалина Георгиева е "Бялата жена" от пророчествата на Ванга. Question Exclamation

taniuga, какво е казала баба Ванга за Бялата жена?

Пуснато наПуснато на: Съб Фев 27, 2010 5:36 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

viki написа:
http://earthquake.usgs.gov/earthquakes/recenteqsww/Quakes/quakes_all.php

На английски е... но може да ползвате гугъл преводач... дава информация за всички земетресения през последните 7 дни и 24 часа ... потресена съм...

Лелееее... Сутринта, докато пусках информацията за Чили, бях и на тази страница - списъкът е станал 2 пъти по-дълъг за тези няколко часа!

Пуснато наПуснато на: Съб Фев 27, 2010 5:42 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

CNN току-що: цунамито в момента удря Френска Полинезия, следва Мексико...
На Чили и страните около него (в Латинска Америка) засега му се е разминало... въпреки че Чили беше залято вече веднъж от цунами минути след земетресението...

Пуснато наПуснато на: Съб Фев 27, 2010 5:55 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена написа:
Въпреки всичко...малко нумерология... Embarassed Sad

27.02.2010=5

5 е цифра на катастрофите, на злополуките... Sad Confused

27=9

9 е цифрата на ...края

5+9=14=5

Днес цял ден се чувствам като преди почти 9 години - на 11 септември 2001: скована съм от някакво вътрешно напрежение и не мога да откъсна очи от CNN и новините. Деня и почна по същия начин за мен: ставам от сън, случайно включвам телевизора (днес - компютъра) и виждам новината... Първоначалното усещане е все едно гледаш някой филм от тези, с които Холивуд ни залива... После, малко по малко, започваш да си даваш сметка за последствията...

И както си мислех така, се сетих за този пост на Селена и направих следната сметчица:

1 + 1 + 9 + 2 + 0 + 0 + 1 = 14 = 5 !!! - цифрата на катастрофите, на злополуките...

Пуснато наПуснато на: Съб Фев 27, 2010 6:11 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

CNN: Това е най-силното земетресение в човешката история, каквато я помним, досега!

ПУбликувано е и предупреждение за цунами и за Калифорнийския бряг, въпреки че засега там щети не се очакават, а само повишение в нивото на океана. Хората се предупреждават да не ходят на плаж и да не влизат във водата...

Пуснато наПуснато на: Съб Фев 27, 2010 6:29 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

radea написа:
taniuga написа:

taniuga, какво е казала баба Ванга за Бялата жена?

Не помня точно предсказанието, но съм запомнила Бяла жена, която ще спомогне за възраждане на държавата. Доста отдавна ще да е било,защото съм го запомнила и следя жените в политиката. Вглеждала съм се в Ренета Инджова , значи отдавна съм го чела и даже не съм сигурна дали беше от Ванга. Това дори е без значиние, защото почти всички предсказания за България казват, че ни липсва женска енергия и сме небалансирани, затова успешни ще са жените
Това предрича Слава и Севрюкова още преди 1990 година. “Ще се изредят да ни управляват много партии, но нищо няма да постигнат. Напротив ­- ще крадат”. “И ще дойде жена, която ще оправи нещата. Това ще стане към 2017- ­2018 година. България ще се оправи едва тогава”. “Племето ни не ще погине в изпитанията. Знайте, онези, които останат в България и които ще дойдат после, все ще се назовават българи. От племето ни ще излязат умни същества. Но държавата ни ще се срине!”
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта