НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Ное 21, 2024 10:26 pm Вижте мненията без отговор
Предсказателни сънища...
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
radea

Пуснато наПуснато на: Съб Фев 27, 2010 6:36 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

taniuga написа:

Не помня точно предсказанието, но съм запомнила Бяла жена, която ще спомогне за възраждане на държавата. Доста отдавна ще да е било,защото съм го запомнила и следя жените в политиката. Вглеждала съм се в Ренета Инджова , значи отдавна съм го чела и даже не съм сигурна дали беше от Ванга. Това дори е без значиние, защото почти всички предсказания за България казват, че ни липсва женска енергия и сме небалансирани, затова успешни ще са жените
Това предрича Слава и Севрюкова още преди 1990 година. “Ще се изредят да ни управляват много партии, но нищо няма да постигнат. Напротив - ще крадат”. “И ще дойде жена, която ще оправи нещата. Това ще стане към 2017- 2018 година. България ще се оправи едва тогава”. “Племето ни не ще погине в изпитанията. Знайте, онези, които останат в България и които ще дойдат после, все ще се назовават българи. От племето ни ще излязат умни същества. Но държавата ни ще се срине!”

Точно вчера четох резюме на статия на Ню Йорк Таймс, която разглежда увеличаването на влиянието на жените в политическия живот на България... Значи предсказаното действа с пълна сила...

Може би още е рано за Бялата жена.. Може би това ще бъде жена министър-председател!

Пуснато наПуснато на: Съб Фев 27, 2010 10:44 pm
МнениеЗаглавие : :
Отговорете с цитат

Да ви кажа честно в сряда и четвъртък чувствах безкрайно зле главата си, мисля дори че имах нужда от лекарска помощ, но 1-во в чужбина съм и слава богу отмина, а и аз си имам генерализирани проблеми с главата следствие на мозъчна декомпресия. Едва ли е било поради ставащото в Чили и Япония, но от чиста човешка гледна точка ми е много тъжно за страдащите хора там, дано скоро отминат тези сътресения Embarassed Rolling Eyes
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
radea

Пуснато наПуснато на: Съб Фев 27, 2010 10:47 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Цунамито удари Мексико без големи щети. Броя на жертвите в Чили достигна 147 (според CNN), ще продължава да расте. Има много ранени.

Чакат разрушителните вълни да стигнат всеки момент до Хаваите...

Пуснато наПуснато на: Нед Фев 28, 2010 12:53 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ново земетресение - в Салта, Аржентина - 6.3 по Рихтер. И пак в Чили - Валпараисо, със същата сила, както и множество по-леки! Не спря да тресе цял ден! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Нед Фев 28, 2010 11:52 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ми...след като си отспах и отпочинах реших и аз да допълня картинката в темата.

Първото, което ще кажа и което много пъти съм казвала тук е: нищо не е такова, каквото изглежда. И...на страха очите са големи.

Е, не доразказах съня си до края, но то е защото просто обичам да спестявам много неща, които не са от особено значение според мен, ама...

Всъщност...преди да се събудя докато гледах как водата заливаше сушата си мислех: ""Това не евъзможно! Това не бива да се случва! Това не може да се случи!" - въпреки усещането ми, че то ще се случи.

И онзи ден, и вчера докато четях всичките прогнози за цунамито в главата ми се въртяха същите три мисли, защото според Висшите Духовни Йерархии такава погибел няма да има...а инфото нещо се разминаваше с това на всички медии, включително и инфото от най-съвършената и модерна технология в момента за предвиждане на подобни катаклизми.

Затова изчезнах от форумите и реших да си направя една семейна среща с всички близки членове от семейството ми.

Когато вечерта се прибрах в къщи и имах възможността спокойно да наблюдавам как цунамито ще залее крайбрежните ивици, за които беше оповестено това, изведнъж ме обхвана едно невероятно спокойствие, един тотален релакс, едно безкрайно блаженство и си помислих - хм, нищо няма да има май, какво става - изобщо не мога да разбера нищо.

Погледнах часовника - беше 11,03 ч.

Всички очакваха цунамито да удари Хаваите в 11,15 до 11,45 мин., но това не стана - както знаете и вие.

Събитието се случи обаче...въпреки всичко, но...в 1 часа.

Казаха, че тази наука за предвиждането на подобни катаклизмени събития била още нова и неразработена. Така, че...за сега нямало точно средство, чрез което да се предскаже с абсолютно точност какво, кога и как ще стане. Добре!

Но едно е чудно в цялата тази история...

При два мощни труса с магнитуд над 7 до 9 бала цунамито изчезна буквално яко дим, а беше генерирано и действаше. така и трябваше да бъде, защото...

...При маите, когато те са претърпели така наречения потоп, магнитута на земетръса е бил 9 бала и всичко е било потопено. Т.е. цунамито не се е отменило под тази си форма, в която то се прояви снощи...странно, нали?!

Да не говорим, че земетръсите продължават (а и ще продължат още!)...и, че магнитутите доколкото виждам не са никак ниски... Sad

Това просто е прецидент...

-----------------------------------------------------------

Никак не ми стана приятно обаче от оспамването на темата... Sad

Особено за бълнуванията на Ванга за Бялата жена... Confused

Нека не забравяме, че тя си беше една невежа и необразована жена, която дори не можеше да се подписва... Confused Rolling Eyes , колкото и далновидна да беше в повечето от прозренията си.

Въпросната "бяла жена", дори да дойде!, няма да оправи нищо, защото нейното идване ще бъде продиктувано от онова тайно правителство, което скоро ще ни надене чиповете под кожата.

Няма нищо ново под небетто и нищо случайно, както нищо не е такова, каквото...изглежда.

Така, че появяването на въпросната "бяла жена" ще бъде съвсем нарочно и съгласувано "ОТ-ДО" с цялата световна система на управление и контрол над масите. Confused Rolling Eyes
---------------------------------------------------------------------------

Спокойно можете да продължите да споделяте вашите виждания по темата, както и вашите предсказателни сънища...

Пуснато наПуснато на: Нед Фев 28, 2010 12:01 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Valia написа:
В книгата на Друнвало "Змията от Светлина" четох за това, че земната Кундалини постепенно пътува от Тибет към Чили, където скоро трайно ще се намести за период колкото трае още една обиколка на "Млечния Път" около центъра на галактиката. Питам се, дали това земетресение и тези ужасни наводнения нямат "очистителна" цел за онзи район, за да се подготви той за новото си предназначение?

Правилно се питаш...

Разбира се, че е така! Smile

Valia написа:
И все пак, толкова много човеци ще си отидат... Не мога да го осъзная съвсем още. Много би ми се е искало да мога да помогна на тези хора, за да стане по-плавно прехода, през който се налага да минем всички ние. Но как?

Колкото и добри да изглеждат, колкото и невинни жертви да са нека не забравяме, че...нищо не е токава, каквото изглежда, нали?!

Нека не забравяме и факта, че там, в този регион пребивават най-престъпните елементи на Земята, както и това, че покрай сухото гори и мокрото.

Ще има толкова жертви, колкото трябва и колкото са привлекли към себе си това погибелно за тях събитие.

Пред могъществото на природните закономерности можем само да...немеем.

За зловещите последици трябва да мислим много, много преди тяхното проявление...

Пуснато наПуснато на: Нед Фев 28, 2010 12:09 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена написа:

Но едно е чудно в цялата тази история...

При два мощни труса с магнитуд над 7 до 9 бала цунамито изчезна буквално яко дим, а беше генерирано и действаше. така и трябваше да бъде, защото...

...При маите, когато те са претърпели така наречения потоп, магнитута на земетръса е бил 9 бала и всичко е било потопено. Т.е. цунамито не се е отменило под тази си форма, в която то се прояви снощи...странно, нали?!

Да не говорим, че земетръсите продължават (а и ще продължат още!)...и, че магнитутите доколкото виждам не са никак ниски... Sad

Това просто е прецидент...

Честно казано, Селена, и аз това се чудих през цялото време като гледах картините от Хаваи и слушах съобщенията за необикновено малките амплитуди на вълните достигащи бреговете. Не че бих се зарадвала да съм свидетел на потоп, но наистина - къде изчезна това цунами? И все не мога да се оттърва от едно такова надълбоко скрито усещане, че това е затишие пред буря. Още повече, че наистина Земята далеч не се е успокоила - вече има над 100 регистрирани вторични труса в региона над земетресението, а на страницата, чийто линк Вики е пейстнала се вижда, че не само там тресе.

Дали това е само предупреждение или наистина енергията на Земята се е променила, т.е. мисленето на човеците се е поизчистило и позитивирало? Също и броят на жертвите, макар и да мина 300, е необикновено малък за бедствие от такъв мащаб.

Пуснато наПуснато на: Нед Фев 28, 2010 12:21 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

radea написа:
Дали това е само предупреждение или наистина енергията на Земята се е променила, т.е. мисленето на човеците се е поизчистило и позитивирало? Също и броят на жертвите, макар и да мина 300, е необикновено малък за бедствие от такъв мащаб.

Не мисля...

Земята ще се променя много активно, но плавно до края - поне!!! - на 2012 год.

Напротив...Разрушителното действие на човешкото поведение появено от тоталната деградация и деволюция на инвида човешки дава своите активни резултати и ще ги дава...време е те да се разразят...и се разразяват.

Отделен е въпросът, че намесата на различните Висши Йерархични Структури балансират енергетиката на Земята и успяват да харомонизират разбалансирането й от човешкото неистово безумие.

И както се казва...нека благодарим на Бога за Мекото Възнесение, което протича най-активно в този момент от съществуването ни.

Тепърва ще сме свидетели на всякакви подобни събития, пък и аз предупредих в една от темите във форумите ни, мисля, че беше в "Екология, че в най-скоро време Земята ще се разтресе яко, нали...или както казва моя любимец Еркюл Поаро "nespa"?!
Wink

Пуснато наПуснато на: Нед Фев 28, 2010 1:06 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

AUDAN написа:
Беше август на 1999г. Дните минаваха скучно и еднообразно в с. Рельово, близо до Самоков. Беше следобед и даваха скучни програми по всички ефирни телевизии и аз дремех. И засънувах...

Засънувах, че съм в море..
Знаех, че не съм на плитко. Знаех, че дъното е каменисто. Знаех, че зад мен има камъни...Знаех, както само в сънищата се знае - просто ... знаех!

И най - лошото - давех се!
Водата стигаше до устата ми. Усещах не страх, а ужас, че съм в опастност и мислех: "Не искам да умирам!"...
Но водата продължаваше да се издига и в миг... започнах да се издигам, но ужасът бе заменен от едно особено спокойствие и облекчение.

Събудих се.
Бях учуден.
Скоро бе станало земетресението в Турция и беше логично, ако съм се впечатлил от нещо да сънувам земетресения, нали? Аз трудно се "впечатлявам", но да сънувах именно такова бедствие имаше логика.
Но да се давя?
Нелогичното беше, че съм на долбокото - нещо, което НИКОГА не бих направил!!!
Другото нелогично беше, че дъното е каменисто.

Научих се "на стари години" да плувам "жабешката", та не изпитвам неистов страх от удавяне, но не защото "плувам", а защото никога не рискувам да влизам повече от на метър и половина дълбочина и то САМО ... при пясъчно дъно!

Затова сънят ми по - скоро ме учуди, отколкото нещо друго.

След няколко седмици се прибрах в София и първата ми работа бе да потърся един приятел, когото чувствах като брат. Ето телефонния разговор с майка му (цитирам по памет):

...
- Къде е Гълъбин?
- О, той е високо...
- На Рила ли? (той ходеше често по планините, особено на Рила и то по всяко време)
- Още по- високо...

Не помня по телефона или после, когато отигох в апартамента ми разказа историята, но ето какво е станало.

Моят приятел, заедно с още младежи, отишли на Камен бряг, за да наблюдават слънчевото затъмнение.
Е, видяли го и после тръгнали на юг по брега.
Край Тюленово морето било бурно, но две момичета и едно момче скочили да се къпят и ... да се давят, както би трябвало да се предположи.
Приятелят ми и още едно момче скочили да ги спасяват и успели, но ... една вълна ги удря в скалите и те загубват съзнание удавяйки се. Така спасителите спасяват давещите се, но заплащат за неразумността на първите със собствените си животи.

Тогава осъзнах, че с Гълъбин сме съпреживели последните му секунди "живот".

Съжалявам за загубата ти AUDAN! Наистина това е съпреживяване с този твой близък човек и хубавото е, че си усетил лекотата после... когато той е напуснал този свят...

Аз също имах странно преживяване, но не знам как да го тълкувам.

От скоро съм разделена с моя партньор. Една сутрин в будно състояние "видях" това, което винаги съм знаела, че съществува - една "лиана", нишка, която ме свързваше с моя партньор досега. Никога не я бях виждала до сега. Мислех си, че е тънка, ефирна, бяла и искряща нишка. Винаги знаех какво му се е случило и как се чувства емоционално. Човека имам пред вид. Сега не знам защо се оказах с една брадва в ръка и започнах да сека зелено стебло, доста дебело - като лиана. Повтаряйки си: "Няма го вече!"(човека до мен), стеблото се прекъсваше, но ставаше като изсъхнало - кафяво и сухо, но все по твърдо - като възрастна лиана точно. Сечах и сечах връзката ставаше все по-малка, но брадвата се изтъпи, нащърби и ми ставаше все по-трудно. Лианата се превърна в нещо като метално въже с много метални оплетки. Продължих докато остана съвсем малко от нея и изведнъж вече не беше метална, а като сухожилие, което въпреки усилията ми и мислената смяна на различни инструменти (ножица, трион) не можах да прекъсна.

Докато не стигнах до "сухожилието" съществото ми беше спокойно и правеше всичко без голямо усилие, без съжаление с ясно съзнание, че така трябва да направя. Не можах да прекъсна здравата бяла нишка, не разбрах и от какво е направена. Може би затова не намерих и подходящия инструмент да я скасам. Оставих я така.

Сигурно се сещате, че и сега си поплаквам още от раздялата, защото не знам какво да правя по-нататък. Бързам ли като се опитвам да се отделя от тези емоции или трябва да ги оставя времето да ги изчисти.

Но нека да не се отвличам. Не зная какво да правя. Просто исках да споделя с някого, който разбира и ако може да ми поясни какво ми се случва.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеICQ Номер Върнете се в началото
Valia

Пуснато наПуснато на: Нед Фев 28, 2010 2:42 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Хайде сега и аз ще си кажа... Още вчера тази новина със земетресенията и цунаните не успя да ме притесни особено. Не исках да го казвам, за да не изглеждам като безчувствен към чуждото страдание индивид на фона на останалите мнения. Всъщност може и безчувствие да се окаже, а може и просто да е по-различно разбиране... не знам още.

Чела съм в книгите на Друнвало, че ако умрат хора по време на прехода, то това ще са хора, които не са готови да разширят съзнанието си до необходимото за прехода ниво. Но няма да има масова смърт, защото имаме "пазители", които ще се погрижат всяка възможна душа да бъде спасена.

А има и още нещо... вчера към 11-12 вечерта си лежах в леглото и си мислех за цунамито. Усетих как водата се е надигнала като стена на няколко метра над нивото на морето. И тогава си представих как тази вода се разстила, разширява и с това нивото й пада, пада, пада... докато огромните вълни се сливат обратно с морето, и остават само малки вълнички, полюшвани от вятъра и огрени от слънцето.

Може би нещо подобно наистина се е случило? Все пак факт е, че имаше цунами. Факт е, и че изведнъж изчезна...

Пуснато наПуснато на: Пон Мар 01, 2010 3:20 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Всички виждаме в сънищата си какво става с нас и какво ще се случи напред във времето.

Тълкуванията могат да бъдат много и прекалено различни, важното е те да са в правилната посока на съответното събитие.

Думата е ваша...

Пуснато наПуснато на: Пон Мар 01, 2010 5:46 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Аз пък бях изключила за света и чак снощи разбрах от телевизията за случилото се. Гадно звучи, но като чух, се успокоих - такова ужасно сърцебиене и напрежение ме "друсна" в събота, че си мислех, че трябва с бавни крачки да се насочвам към спешното. И най-странното е, че както внезапно и безпричинно започна, така и внезапно и безпричинно спря и все едно, че нищо не е било. Гадна работа. Всичко много се е разбъркало. А бъдещето ...все не ми излиза от главата, това, което преживях насън - нощното небе с ярки звезди, които се въртят неестествено, скупчват се и се раздалечават, сякаш танцуват някакъв техен си весел и безумен танц. Цялото небе се местеше и се усукваше. Хората бяха излезли пред домовете си, скупчени, кой - уплашен, кой - сеирджия, всички гледаха онемели и очакваха...и аз не знам какво очакваха. Беше много красиво и много ужасно. Дано да не го преживеем наяве.
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Вто Мар 02, 2010 9:47 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ето ново инфо по въпросът: 795 достигнаха жертвите на земетресението в Чили...

И аз се надявам да не преживеем това нещо, но виж за какво иде реч все пак...СЕНЗАЦИЯ ЗА ПРЕМЕСТВАНЕТО НА ЗЕМНАТА ОС И СЪКРАТЕНОТО ДЕНОНОЩИЕ...

Виж и това тук ... ЗА ЗЕМЕТРЕСЕНИЯТА И НАВОДНЕНИЯТА...

Пуснато наПуснато на: Вто Окт 05, 2010 10:32 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Каква хубава тема Smile да се изкажа и аз.
Преди няколко години моя съпруг беше с вторият контингент в Ирак.Няколко седмици преди да стане сблъсъка със иракските сунити,сънувах как ми говори и ми дава точна дата за сблъсъка.Видях всичко в съня си.Седнах и написах това на писмо,което негов колега щеше да занесе в Ирак.Сънят се сбъдна Confused
Малко преди този сън,една нощ се събудих и видях че огледалото ми свети,и аз на колене дърпам нещо от него!!!! Не знам какво дърпах,или защо го правих! Заспах веднага!
Маг Селена,ако обичате, бихте ли ми казали какво дърпах?
akaga

Пуснато наПуснато на: Сря Окт 06, 2010 10:35 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Здравей Perla!Огледалото се възприме поне при мен като поглед межу имеренията,във твоя случай възможно е сънищата да са били свързани,но не мисля че е така,светлината води и е символ на добро и щастие,а дърпането на напразно тичане,безпокойство.Съоветно има ли сте период,в който може би са се възползвали от вас или период на меланхолия.Странно,но като че ли и сега сте леко угрижена Rolling Eyes
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта