Автор |
Съобщение |
avb
|
Пуснато на: Сря Мар 03, 2010 6:35 pm
Заглавие : Въпрос за зодия скорпион
|
|
|
Здравейте,
Аз искам да попитам нещо за зодия скорпион. Много често описват в книгите за астрология една особеност на тази зодия, която аз частично наблюдавам. Когато в семейството се ражда дете скорпион, винаги умира някой от семейството в рамките на една година. Също така, когато умира възрастен скорпион от семейството винаги се ражда дете в семейството пак в рамките на една година.
Аз съм разпитвала много скорпиони и една част от тях потвърждават това за смърт на близък в годината, в която са се родили. Аз също съм скорпион и при мен е така - майка ми е била браменна с мен, когато умира дядо ми. Но другите ми баба и дядо бяха скорпиони (лека им пръст) и когато те починаха, нямаше новородени в рода ни (или поне не в близките роднински линии) доколкото си спомням.
Как се обяснява това астрологично явление? Има ли някаква закономерност при проявлението му?
Вие какво ще кажете? |
|
|
|
|
|
Ana_Maria
Местожителство: София
|
Пуснато на: Сря Мар 03, 2010 6:54 pm
Заглавие :
|
|
|
Ха.., това не съм го знаела. Моето дете се роди октомври 2004- скорпионче, а на следващата година декември 2005 почина баба ми.
Явно не е случайно. Ще се разровя да прочета, благодаря за поста, абв!! |
|
|
|
|
|
avb
|
Пуснато на: Пет Мар 05, 2010 4:22 pm
Заглавие :
|
|
|
o, да така е, и ако намериш нещо по въпроса свиркай. По-долу ти пействам един линк с пълното описание на зодията от Линда Гудман. Тя твърди, че символа на плутон е птицата феникс и типичното за нея е способността и да възкръства от пепелта. По този начин тя обяснява това явление. Според авторката това се наблюдава в 95% от случаите.
.....но и тя го нарича странна закономерност. Приятно четене:
http://www.magicgatebg.com/MG/component/option,com_wrapper/Itemid,57/ |
|
|
|
|
|
eymili
|
Пуснато на: Съб Мар 06, 2010 5:05 pm
Заглавие :
|
|
|
Не ме стресирайте ве хора! Моето сокрпионче се появи преди четири месеца. За сега всички са живи и здрави! Дай Боже да е така и за напред! |
|
_________________ Дете, изтривайки поредната сълза, прости на баби, чичковци и лели!
Защото възрастните също са деца, за жалост безвъзвратно оглупели! |
|
|
|
avb
|
Пуснато на: Нед Мар 07, 2010 1:41 am
Заглавие :
|
|
|
не те стресираме, просто това са факти, а при вас може или да не се прояви,или да се прояви варианта в който в годината на умиращия възрастен скорпион (имам предвид след мноого време напред) се ражда друг нов член на семейството....ако разбирате какво искам да кажа.... |
|
|
|
|
|
Ana_Maria
|
Пуснато на: Нед Мар 07, 2010 10:36 am
Заглавие :
|
|
|
Емили, страха е най-големия враг на човека. !!! Преодолееш ли го, освободиш ли се от него, живота става песен- повярвай ми. Каквото има да се случва, ще се случи и ние не можем да спрем хода на събитията. Никой не може да предизвика стрес в нас, ако ние не го позволим. |
|
|
|
|
|
eymili
|
Пуснато на: Нед Мар 07, 2010 4:33 pm
Заглавие :
|
|
|
Ana_Maria написа: | Емили, страха е най-големия враг на човека. !!! |
Сигурно е така, но за съжаление не сме съвършенни |
|
_________________ Дете, изтривайки поредната сълза, прости на баби, чичковци и лели!
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Пон Мар 08, 2010 1:22 pm
Заглавие :
|
|
|
...но бихме могли да се стремим към съвършенството без да се оплакваме от факта, че не сме съвършени, нали?! |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
eymili
|
Пуснато на: Пон Мар 08, 2010 2:48 pm
Заглавие :
|
|
|
Маг Селена написа: | ...но бихме могли да се стремим към съвършенството без да се оплакваме от факта, че не сме съвършени, нали?! |
Ооо да Маг Селена, но специално за стаха аз имам малко по-друга теория. Според мен има здравословна доза страх, която ни помага по някога да оцеляваме, това просто ни е вродено...не зная как да го нарека по друг начин. А за съвършенството...да всеки се стреми към него - опитваме се да бъдем добри родители, добри деца, добри хора! Друг е въпоросът кой как ги разбира тези понятия и до колко успява да се доближи до съвършенството! |
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Вто Мар 09, 2010 1:43 am
Заглавие :
|
|
|
Независимо от това каква е дозата страх тя просто си остава като...страх.
А има ли някъде в човека страх, значи пред него има невероятно голяма преграда, която ще преобърне колата на Живота му както едно малко камъче по коларския път.
Но когато има просто осъзнатост и правилно разбиране на житейските закономерности нищо няма да бъде в състояние да стори това.
Страхът поражда агресия. При това често в невероятно големи измерения...Няма по-жестоко и ефективно разрушително средство от неосъзнатата агресия.
Няма полезен или вреден страх. Просто има... страх.
А той е най-голямата спирачка в еволюционния път на човека, т.е. в стремежа му към съвършенство. |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
eymili
|
Пуснато на: Пет Май 21, 2010 3:02 pm
Заглавие :
|
|
|
Е...да се включа отново по темата, за да потвърдя тази тенденция. Моето скорпионче се роди ноември миналата година, а четири месеца по-късно, през февруари тази година, е починал чичо ми /на баща ми брат/. Всъщност когато съм писала по-горните постове, той вече е бил починал, но не съм знаела. Просто близките ми са решили да не ми казват, за да не ме разтройват и заради бебето. Разбрах го наскоро. |
|
|
|
|
AUDAN
Местожителство: България,Земята...засега
|
Пуснато на: Пет Май 21, 2010 5:24 pm
Заглавие :
|
|
|
Чудя се дали починалият не дава като наследство някаква дарба на новороденото Скорпионче
може би Скорпионите по - лесно от останалитепреминават границите между световете?! . |
|
_________________ "Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI |
|
|
|
avb
|
Пуснато на: Сря Май 26, 2010 9:27 pm
Заглавие :
|
|
|
такаааа, дойдохме си на думата....Какво имаш предвид Audane? В смисъл аз бих искала да го разтълкувам това явление, дай по-подробни мисли,моля те |
|
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|