Автор |
Съобщение |
Valia
|
Пуснато на: Сря Мар 03, 2010 12:51 am
Заглавие : Кармичната мисия на дванадесетте слънчеви знака
|
|
|
Овен
Да ВОДИ - с вдъхновение, агресивност, активност и идеализъм
Везни
Да ВОДИ - с интелект, агресивност, активност и идеализъм
Козирог
Да ВОДИ - с реализъм, потайност, мисъл и стратегия
Рак
Да ВОДИ - с чувствителност, потайност, мисъл и стратегия
Лъв
Да ОРГАНИЗИРА - с вдъхновение, агресивност, активност и идеализъм
Водолей
Да ОРГАНИЗИРА - с интелект, агресивност, активност и идеализъм
Телец
Да ОРГАНИЗИРА - с реализъм, потайност, мисъл и стратегия
Скорпион
Да ОРГАНИЗИРА - с чувствителност, потайност, мисъл и стратегия
Стрелец
Да СВЪРЗВА - с вдъхновение, агресивност, активност и идеализъм
Близнаци
Да СВЪРЗВА - с интелект, агресивност, активност и идеализъм
Дева
Да СВЪРЗВА - с реализъм, потайност, мисъл и стратегия
Риби
Да СВЪРЗВА - с чувствителност, потайност, мисъл и стратегия |
|
_________________ |
|
|
|
Valia
|
Пуснато на: Сря Мар 03, 2010 1:10 am
Заглавие :
|
|
|
Аз поне като Риба много точно се разпознах в описанието. Досега едни от най-трудните и периодично повтарящи се ситуации в живота ми са изисквали от мен да се справям с инати и да балансирам различни човешки характери в конфликтна ситуация.
Явно урока е да се науча да разбирам и наставлявам с нежност, спокойствие, и любов Без фронтални атаки, грубости и излишни нерви... |
|
_________________ |
|
|
|
Маг Живин
Местожителство: София
|
Пуснато на: Сря Мар 03, 2010 11:48 pm
Заглавие :
|
|
|
Valia написа: | Аз поне като Риба много точно се разпознах в описанието. ...
Явно урока е да се науча да разбирам и наставлявам с нежност, спокойствие, и любов Без фронтални атаки, грубости и излишни нерви... |
Браво на теб. Но там пише с огнени букви "с чувствителност, потайност, мисъл и стратегия". Първо не се споменава нежност, второ спокойствие и трето любов. Атаките, грубостите и т.н. можеш да ги избягваш, защото са неприсъщи на блеявите риби и като ги прилагаш звучиш неубедително. Тогава вече не можеш да "свързваш" с хитрост, подлост и коварство или както са ги нарекли благо "чувствителност, потайност, мисъл и стратегия".
На мен рибешкият начин на свързване, описан тук ми звучи по-скоро макавелиански сатанистично. Нищо общо с кротките, благи, деликатни, умни, леко зареяни и меко казано съвършени цаци. (дано не е проличало, че съм малко пристрастен към моята си зодия ) |
|
_________________ "Всекиму своето!" |
|
|
|
Valia
|
Пуснато на: Чет Мар 04, 2010 2:51 am
Заглавие :
|
|
|
Маг Живин написа: | Браво на теб. Но там пише с огнени букви "с чувствителност, потайност, мисъл и стратегия". Първо не се споменава нежност, второ спокойствие и трето любов. Атаките, грубостите и т.н. можеш да ги избягваш, защото са неприсъщи на блеявите риби и като ги прилагаш звучиш неубедително. Тогава вече не можеш да "свързваш" с хитрост, подлост и коварство или както са ги нарекли благо "чувствителност, потайност, мисъл и стратегия". |
Ех, Лъчо... типично в твой стил с едно плисване на ведро студена вода си му отмил цялото захаросано покритие Но все пак не мисля, че всичко написано е само карамелена обвивка.
С "хитрост, подлост и коварство" можеш да манипулираш и управляваш. Но само с любов можеш да напътстваш и обединяваш. От "хитрост, подлост и коварство" до "чувствителност, потайност, мисъл и стратегия" може и да не е голяма разликата в похватите, но разликата в мотивите е огромна.
Когато аз се намесвам в дадена конфликтна ситуация, основния ми мотив е да уравновеся бушуващата енергия, да възстановя баланса и хармонията в отношенията. А това може да стане само с нежност, спокойствие и любов. Затова и наблегнах на тях |
|
_________________ |
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Чет Мар 04, 2010 11:20 am
Заглавие :
|
|
|
Valia написа: | ... От "хитрост, подлост и коварство" до "чувствителност, потайност, мисъл и стратегия" може и да не е голяма разликата в похватите, но разликата в мотивите е огромна.
Когато аз се намесвам в дадена конфликтна ситуация, основния ми мотив е да уравновеся бушуващата енергия, да възстановя баланса и хармонията в отношенията. А това може да стане само с нежност, спокойствие и любов. Затова и наблегнах на тях |
Ето това исках да се каже, но не исках да го казвам аз.
Общите предписания никога не са пределно точни, защото не са съобразени с индивидуалните особености и звучат нечовешки студено... и могат да се тълкуват откъм изотвсякъде
Именно ние си ги оцветяваме, оттам идва и трудността да разберем защо зодиакалните и точнопланетарните сметки трудно излизат.
Там е и разликата между добрия астролог и машината за астротълкуване и съветване.
И за разликата в мотивите си права - трябва да я има инак цацата може да се окаже пълна и необратима гад. |
|
_________________ "Всекиму своето!" |
|
|
|
Valia
|
Пуснато на: Чет Мар 04, 2010 2:29 pm
Заглавие :
|
|
|
Маг Живин написа: | Общите предписания никога не са пределно точни, защото не са съобразени с индивидуалните особености и звучат нечовешки студено... и могат да се тълкуват откъм изотвсякъде
Именно ние си ги оцветяваме, оттам идва и трудността да разберем защо зодиакалните и точнопланетарните сметки трудно излизат. |
Напълно съгласна И аз така видях нещо написано, но прочетох каквото ми резонираше на мен самата според собствените ми вътрешни нагласи... Пуснах материала тук, защото ми е интересно да видя дали и някой друг няма да се познае в някое от описанията, и как ще си го изтълкува.
Та ако някой друг освен нас двамата иска да сподели, хайде давайтееееее |
|
_________________ |
|
|
|
penka
|
Пуснато на: Пон Мар 08, 2010 11:36 am
Заглавие :
|
|
|
Е как да не се познаем? За овньовците каквото и хубаво да се каже, все ще е вярно! |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Пон Мар 08, 2010 1:26 pm
Заглавие :
|
|
|
За ракът си е точно в десятката - какво има да го коментираме?! |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|