НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Нед Ное 24, 2024 1:40 am Вижте мненията без отговор
Спешно проучване:как ни влияят ниските магнитни полета
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
kokiche

Пуснато наПуснато на: Пон Фев 22, 2010 5:08 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Хахахаха-ееееее Маг Селена-признах ви!!!
Тази сутрин започнах пак с йогата, че я бях изоставила.
Добре де, имам питанки:

Откъде накъде ще ни променят поведението магнитните полета?
Помагат ли чипчетата, които неутрализират електромагнитното влияние?
Като сме толкова "готини" всичките, защо не се обединим ефективно срещу нещата, които са кофти за нас?
Сърдим се на циганите, но те умеят да създават колективно съзнание, а ние?
И не бива да се сърдим на тоя или оня"магнат", след като хукваме на лекар, даваме 100 лева за лекарства и после ядем чипс с е-та.
Не е въпрос чак толкова на пари, а на култура.
Всички говорим по телефона, а знаем че той не е полезен за мозъка ни...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
diana30

Пуснато наПуснато на: Пон Фев 22, 2010 5:12 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kokiche написа:

Кокиченце, моля моля, ама последните научни изследвания показват, че говоренето по мобилен телефон намалява риска от Алцхаймер заболяване... Cool
kokiche

Пуснато наПуснато на: Пон Фев 22, 2010 5:21 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Абеееееееее то и противозачатъчните викат, че са полезни......
...и жените не искат да раждат, че да "не си развалят фигурата"....
...и толкова миоми не е имало никога по-рано.......
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Фев 22, 2010 5:30 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kokiche написа:
Откъде накъде ще ни променят поведението магнитните полета?

Ако не ти е станало ясно как и защо ни променят магнитните полета от темите във форума ни или пък от не малкото статии във сайта ни, то никой няма да бъде в състояние да ти го разясни, обясни и т.н, и т.н. по какъвто и да било начин!

kokiche написа:
Помагат ли чипчетата, които неутрализират електромагнитното влияние?

Ако нашите естествени "малки сиви чипчета" поместени в черепните ни кутийки не са в състояние и пълна готовност да се преобразуват и настроят на новите енергийни честоти, излъчвани от магнитното поле, то никой и нищо няма да бъде в състояние да ни помогне...

kokiche написа:
Като сме толкова "готини" всичките, защо не се обединим ефективно срещу нещата, които са кофти за нас?
Сърдим се на циганите, но те умеят да създават колективно съзнание, а ние?
И не бива да се сърдим на тоя или оня"магнат", след като хукваме на лекар, даваме 100 лева за лекарства и после ядем чипс с е-та.
Не е въпрос чак толкова на пари, а на култура.

Напоследък забелязвам, че темите благодарение на теб, Кокиченце-момиченце, започнаха да се оспамяват!

Затова ще те помоля да спреш да го правиш, защото ние нямаме тази безразсъдна практика да правим това нещо - тук, в тези форуми!

Надявам се, че ще ме разбереш правилно...

Пуснато наПуснато на: Пон Фев 22, 2010 5:33 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Най официално се извинявам!
Навик от друг форум...
За в бъдеще ще се съобразявам
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пон Фев 22, 2010 5:39 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Другите форуми изобщо не ме интересуват, интересуват ме тези тук!

Да сме си на ясно!

Пуснато наПуснато на: Пон Фев 22, 2010 8:20 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена написа:
Радвам се, че Радея е успяла да разбере причината за произхода на нейното състояние!

Благодаря. Надявам се да е това, а не нещо по-сериозно (като например някакъв хормонален дисбаланс). Въпреки че и това си е достатъчно сериозно, защото вече съм стабилно заклещена от непроменяеми срокове, а с тази моя неработоспособност не знам докъде ще я докарам.. Напоследък имам усещането, че нещо усилено ми пречи да го завърша това образование, но категорично отказвам да приема тази алтернатива, особено сега, когато съм толкова близо до края... Дано това не ми струва здравето Confused

Маг Селена написа:
Свършвам точно толкова работа, колкото е необходимо и колкото трябва.

Точно това си казвам и аз всеки път, когато се упрекна "Ето и днес деня си мина, а ти пак си до под кривата круша".. И се чудя къде ли ще му излезе края...

Пуснато наПуснато на: Сря Фев 24, 2010 12:28 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена написа:

Дано и някои други изявят желание да споделят какво все пак става с тях?!?!?!?!?!?!? Sad

Привет!
Февруари беше доста тежък, след спокойния януари при мен. Не съм имала проблеми с концентрацията, но често ми се случва да усещам как сякаш искам да се разделя- една "тежка част" от мен иска да пада надолу, а една "по-лека"- да се издигне.. Понякога като се загледам в някой, успявам да видя бледа светлина около него.. Като с физически най-тежки симптоми дни отчитам 9 и 13 февруари, като последния съвпадна с момента когато мой близък получи инсулт, а аз без да знам това треперех и мислех че получавам инфаркт цял ден. Другото което забелязвам край себе си са масови инсулти и инфаркти... много, много мъка за хората. В книжките на Крион за магнитната решетка съм чела, че ниската активност предизвиква полудяване у хората, срива психиката..
AUDAN

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Сря Фев 24, 2010 6:59 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

В събота ми гостува приятел. Обменяхме снимки чрез "Синия зъб", когато той заяви, че усеща пулсациите и предпочита "Подчервен вход".

Интересното беше, че аз нищо не усещах и нямах изброените после проблеми.

Значи? Ами значи, че или не съм с толкова нисък праг на усещане или използвам вълните за "гориво", вместо да ги считам за враг. Rolling Eyes

Е, ще да е първото, ма второто много ми се иска... Razz

Пуснато наПуснато на: Сря Фев 24, 2010 11:22 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Твоят приятел не е зле да отиде като начало при невролог или да вземе и да си отспи, или да си отпочине или нещо подобно, за да не му се наложи после да ходи направо на психиатър.

Второто Е - използваш правилно вълните за "гориво".

Пуснато наПуснато на: Сря Фев 24, 2010 11:24 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Pi написа:
В книжките на Крион за магнитната решетка съм чела, че ниската активност предизвиква полудяване у хората, срива психиката..

Абсолютно вярно е! Confused Rolling Eyes

Пуснато наПуснато на: Вто Мар 09, 2010 1:09 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

В последните 2-3 седмици става нещо. Преди 2 седмици бях като изсмукана. Усетих, че някак си вибрацията ми е толкова покачена, че сякаш частитите на тялото ми вибрират. Не мога да го обясня с думи. Освен това няколко дена бях с невероятно сърцебиене.
Не знам какво става, но имах чувството, че се намирам в ускорен влак, а аз съм на покрива на влака( съжалявам за глупавото обяснение, но не мога да опиша какво беше усещането ми по- точно).
radea

Пуснато наПуснато на: Чет Юни 17, 2010 5:05 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Диана, как си сега? Според мен може причините за състоянието ти да са същите, които предизвикаха големите земетресения в края на февруари и началото на март - Чили, Турция, Косово, та даже и София (макар тамошното да беше по-леко).

Пуснато наПуснато на: Пет Юни 18, 2010 12:21 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

diana30 написа:
В последните 2-3 седмици става нещо. Преди 2 седмици бях като изсмукана. Усетих, че някак си вибрацията ми е толкова покачена, че сякаш частитите на тялото ми вибрират. Не мога да го обясня с думи. Освен това няколко дена бях с невероятно сърцебиене.
Не знам какво става, но имах чувството, че се намирам в ускорен влак, а аз съм на покрива на влака( съжалявам за глупавото обяснение, но не мога да опиша какво беше усещането ми по- точно).

Спокойно можеш да надникнеш в тази тема тук като прочетеш най-долния ми пост в нея НАРОЧНИТЕ ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ И...ХААРП!!!...

...и ще ти стане ясно за какво иде реч!

Продължавам да искам малка къщичка в дън-гори тилилейски, аммма..."параноята" ми вика: "Те са и там!!!"... Sad Laughing

Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта