Автор |
Съобщение |
Лунна
|
Пуснато на: Вто Апр 13, 2010 12:41 am
Заглавие :
|
|
|
diana30 написа: | Може това място да е високо енергийно и да е национална забележителност, но гледайки снимките, има нещо, което ме отблъсква.
Едни от малкото места, където чувствам душевно блаженство това са Рилските езера и Бачковския манастир( по- точно Аязмото и мястото в скалите, където е била скрита чудотворната икона). Там чувствам хармония и мир. Сякаш времето е спряло и се наслаждавам просто на мига. |
Може би това е собствената ти насторойка?!....защото ти отиваш там с предварителна нагласа за възхита, ако по същия начин настроиш същността си към всичко наоколо, ще изпитваш блаженство навсякъде, защото Бог е навсякъде!!!! |
|
_________________ С безмълвие Луната ни говори,
за Мъдростта на вечните простори,
където е Домът ни роден,
където се намира изначалния ни корен.... |
|
|
|
AUDAN
Местожителство: България,Земята...засега
|
Пуснато на: Вто Апр 13, 2010 8:01 am
Заглавие :
|
|
|
Лунна написа: | diana30 написа: | Може това място да е високо енергийно и да е национална забележителност, но гледайки снимките, има нещо, което ме отблъсква.
Едни от малкото места, където чувствам душевно блаженство това са Рилските езера и Бачковския манастир( по- точно Аязмото и мястото в скалите, където е била скрита чудотворната икона). Там чувствам хармония и мир. Сякаш времето е спряло и се наслаждавам просто на мига. |
Може би това е собствената ти насторойка?!....защото ти отиваш там с предварителна нагласа за възхита, ако по същия начин настроиш същността си към всичко наоколо, ще изпитваш блаженство навсякъде, защото Бог е навсякъде!!!! | Хм! Сега си спомних , че във видеоматериала "Великата тайна водата" някакъв учен доказал, че когато се родим, получаваме нещо като моментална снимка на мястото. Същото инфо има и водата.
Ако се случи да се отдалечим на голямо растояние от родното си място, връщането или пиенето на вода от там (в частност изяждане на продукти) води до бързо възстановяване на силите.
Т.е. за мен това място е родно и затова е най полезното. За останалите - невинаги, защото, както написа Лунна, настройките не са подходящи (все едно да сте на дискотека и не танцувате в такт с музиката. Не танцуването не само не помага, но и вреди, особено ако сте очаквали друг ритъм). |
|
_________________ "Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI |
|
|
|
Маг Живин
Местожителство: София
|
Пуснато на: Сря Апр 14, 2010 11:06 am
Заглавие :
|
|
|
Лунна написа: | Може би това е собствената ти насторойка?!....защото ти отиваш там с предварителна нагласа за възхита, ако по същия начин настроиш същността си към всичко наоколо, ще изпитваш блаженство навсякъде, защото Бог е навсякъде!!!! |
Така е и не е така. Нагласата е важна, но не трябва да се стига до "затулване на очите". Способността за избиране на твоето си място във всяка среда, било то стая, двор, град или каквото и да е там, е съществена за равнището и качеството на личната ни биоенергия, и на всичко произтичащо от нея. Като при лекарствата е - доброто за едного е смърт за друг.
В този смисъл общото позитивно самонахъсване може да навреди, в случай, че цялото ни същество пищи "омитай се", независимо къде е Бог.
Добрата практика е да се "вслушваш в себе си". Бог ти говори чрез теб, а не толкова чрез писанията. |
|
_________________ "Всекиму своето!" |
|
|
|
tan4eto77
Местожителство: Разград
|
Пуснато на: Сря Апр 21, 2010 12:56 am
Заглавие :
|
|
|
Здравейте!Малко се позагубих,но бързам да наваксам с пропуските и да се включа отново във форума .
Есента ходих до Демир баба теке-само на 30 км е,а и не бях ходила от доста години.Винаги се чувствам особенно когато сляза в ниското и всеки път ме обзема някакво чувство,което ме спира да вляза в храма/не мога да опиша страх ли е или нещо подобно/.В двора,освен цветето на живота има още интересни неща,които зареждат с положителна енергия хората-например аязмото,което извира до самия вход на храма. |
|
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|