Автор |
Съобщение |
kokiche
|
Пуснато на: Чет Мар 25, 2010 11:20 pm
Заглавие :
|
|
|
Маг Живин написа: | Мой ред е да те успокоя, kokiche. На прима виста мога да ти кажа само: гушвай иконата на Света Богородица от Кръстова гора, защото и според мен става въпрос за енергийно вмешателство.
...Щях да забравя... Ако не се справиш, рязко отпаднеш физически и здравословно или започнат неприятности, и разни неочаквани сривове или просто решиш, че имаш нужда от помощ обади се да разгледаме нещата по-обстойно. |
Благодаря Маг Живин!
Не съм ви споменавала, но моята пра баба имаше дарба.
Като съм била малка ми е направила защита/която не знам, дали действа/, защото е смятала, че ми е нужна.
Ако не мога да се оправя.....няма да се отървете от мен , но засега съм добре и дори вдигам на крака една загубена душа в работата ми.
Благодаря ви много! |
|
|
|
|
|
akaga
|
Пуснато на: Съб Юни 05, 2010 12:50 pm
Заглавие :
|
|
|
Здравейте! Относно сънищата за минал живот..., когато сънувам такива сънища всеки път са придружени със някакъв ужасяващ звук или бучене различни от предходните сънища и някакво странно чувство като от сорта на вцепеняване , но под различни форми ...последната беше с обливане на студена вълна по тялото и съответно вцепеняването....Тези неща са нормални нали? ...
И още нещо - тази вечер сънувах изчезналото дете с аутизъм ... бях в остъклена сграда с някакъв старец , разказваше ми житеииска притча, в далечината се появиха група деца, това дете се открои най-ясно, погледна ме със сините си очи, бяха много спокойни, много безгрижни и изчистени все едно искаше да ми каже: тук съм добре и съм спокоен, не чувстам нито страх, нито болка... отминаха. С тях имаше жена и двама мъже облечени в тъмни дрехи, тръгнах след тях, но стареца ме спря... събудих се ... |
|
|
|
|
|
akaga
|
Пуснато на: Съб Юни 05, 2010 12:54 pm
Заглавие :
|
|
|
Не искам да прибързвам с моите разсъждения и изводо за този сън, за това ви пиша.... само мога да кажа , че има неща, които трябва да станат и никой не може да ги промени... |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Съб Юни 05, 2010 1:33 pm
Заглавие :
|
|
|
akaga написа: | Здравейте! Относно сънищата за минал живот..., когато сънувам такива сънища всеки път са придружени със някакъв ужасяващ звук или бучене различни от предходните сънища и някакво странно чувство като от сорта на вцепеняване , но под различни форми ...последната беше с обливане на студена вълна по тялото и съответно вцепеняването....Тези неща са нормални нали? ... |
Това с обливането на студена вълна не ми харесва, Акага! Изследвай си щитовидната жлеза - мисля, че имаш проблеми с нея, най-вероятно става въпрос за Хашимото.
akaga написа: | И още нещо - тази вечер сънувах изчезналото дете с аутизъм ... бях в остъклена сграда с някакъв старец , разказваше ми житеииска притча, в далечината се появиха група деца, това дете се открои най-ясно, погледна ме със сините си очи, бяха много спокойни, много безгрижни и изчистени все едно искаше да ми каже: тук съм добре и съм спокоен, не чувстам нито страх, нито болка... отминаха. С тях имаше жена и двама мъже облечени в тъмни дрехи, тръгнах след тях, но стареца ме спря... събудих се ... |
Просто Веско ти е показал кой е неговият убиец/убийци...мммдддааааа...точно така е, трима са замесени в тази гнусна и долна мерзост - една жена и двама мъже.
Аз също имах това съновидение рано-рано в четвъртък сутринта - 03.05.2010 год, опитах се да кажа нещо в групите към форума за издирването му във Фейсбука, но там ме смляха набързо гнусно и брутално...
Явиха ми се точно същите хора - една жена и двама мъже, като хванах и кои са те.
Но повече няма да коментирам, нека не преча на следствието и следователите да си вършат работа съвестно - ако могат избощо да докажат нещо ще е добре.
Иначе - кой ти вярва на съновидения и бръщолевиници от този род?!
По-важни са лицемерните и притворни съболезнования на "скърбящите" във Фейса...на каква гнусна пародия и изродщина е способен вече човека - всъщност, защо вече - човекът винаги е бил такъв! |
Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Сря Юни 16, 2010 3:45 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
akaga
|
Пуснато на: Съб Юни 05, 2010 1:53 pm
Заглавие :
|
|
|
Ще направя изследване , благодаря. Иначе само лицемерни съболезнования не стигат,всеки един човек може да изрече какви ли не думи, но малко от тях знаят истинския им смисъл... |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Съб Юни 05, 2010 2:18 pm
Заглавие :
|
|
|
Така е, разбира се! |
|
|
|
|
|
radea
|
Пуснато на: Съб Юни 05, 2010 2:56 pm
Заглавие :
|
|
|
Маг Селена написа: | akaga написа: | И още нещо - тази вечер сънувах изчезналото дете с аутизъм ... бях в остъклена сграда с някакъв старец , разказваше ми житеииска притча, в далечината се появиха група деца, това дете се открои най-ясно, погледна ме със сините си очи, бяха много спокойни, много безгрижни и изчистени все едно искаше да ми каже: тук съм добре и съм спокоен, не чувстам нито страх, нито болка... отминаха. С тях имаше жена и двама мъже облечени в тъмни дрехи, тръгнах след тях, но стареца ме спря... събудих се ... |
Просто Веско ти е показал кой е неговият убиец/убийци...мммдддааааа...точно така е, трима са замесени в тази гнусна и долна мерзост - една жена и двама мъже.
|
Ох, и аз си помислих точно това докато настръхнала четох съня на Акага
Покрай историята с Веско се запознах и с други случаи на изчезнали наскоро хора в България и при нито един не усетих това, което почувствах, когато за пръв път видях поканата за групата за Веско във ФБ и снимката му - погнусих се, сякаш се допрях до нещо мръсно! Тогава се изненадах от реакцията си - как може да се чувствам така гледайки снимката на едно дете изпаднало в беда? В потреса си просто прехвърлих поканата към прятелите си и цяла седмица не се мислих повече за това.
След това започнах да следя какво става в групата и станах свидетел на цялата мръсотия, която се изля и непрекъснатите опити на търсещите да прехвърлят отговорността за случилото се върху коментиращите и задаващите въпроси! И сега гледам, че най-накрая са си намерили най-удобните изкупителни жертви - свидетелите, които са видели Веско и цял месец не счели за необходимо да се обадят в полицията. Това пак не ми се струва много достоверно, но няма да изпадам в подробности.
Ще ви кажа само, че след като някои хора чрез собствените си отвратителни думи и действия се разкриха какви състрадателни помагачи са и колко много са подкрепяни от семейството, снимката на Веско за мен засия! Сякаш цялата мръсотия беше изчистена.. От този момент нататък единственото нещо, което чувствам като видя някоя от снимките му е желание да го гушна и да го цункам и да му кажа, че всичко ще е наред... Това усещане се припокрива с посланието на съня на Акага.
Аз си имам своя собствена версия за случилото се, която се различава от тази на семейството, но няма да коментирам. Само се надявам разследващите да имат желание и възможност да стигнат до истината, въпреки че и досега се разкриха достатъчно много неща - разбира се за тези, които имат очи да видят и уши да чуят... |
|
_________________ Поймите, всё в жизни должно быть заработано. И ценная информация - в первую очередь, - иначе она не усвоится... |
|
|
|
цецка33
|
Пуснато на: Вто Юни 08, 2010 8:33 am
Заглавие : съновидение -Вие г-жо Селена
|
|
|
Преди един месец ми се случи нещо много странно....на което още търся отговор....и скрит смисъл.
Усещам че нещо в живота ми ще се промени............този път е за добро защото сърцето ми бие радостно и тръпне от нетърпение....
И така в сънят ми ...но бяхте толкова материална и реална, се появихте Вие г-жо Селена и ме извикахте по име..........
Не бях чела нищо за вас последните 6 години ...и това много ме изненада....
потърсих Ви в интернета и ето ме във вашия форум.....не толкова просветена ...не толкова знаеща ...но съпричастна и взимаща някакво отношение ...макар и понякога погрешно.
Винаги съм се интересувала от вашите статии...преди години ми направихте пълен психологически портред и тенденциите които ме очакват в бъдеще....
излишно е да казвам че нещата станаха така както казахте......
След това раздадох всичките вестници ..списания ..и доста по-дебели книги по които практикувах различни техники на самоосъвършенстване ....и реших че съществува само настоящия миг...
Нямам мисъл нито за миналото ми........нито за бъдещето ми...
Нямам никакви тревоги, макар че имам много задължения и проблеми.... |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Чет Юни 10, 2010 10:35 pm
Заглавие : Re: съновидение -Вие г-жо Селена
|
|
|
цецка33 написа: | Преди един месец ми се случи нещо много странно....на което още търся отговор....и скрит смисъл. |
За скритият смисъл ще прочетеш в края на поста ми, Цецке!
цецка33 написа: | Усещам, че нещо в живота ми ще се промени............този път е за добро защото сърцето ми бие радостно и тръпне от нетърпение.... |
Ще се промени ли?! Та то се е променило - иначе какво търсиш тук сред нас?!
И ти си тук не за друго, а защото нещо в теб се пробужда, нещо в теб назрява и то наистина е за хубаво.
цецка33 написа: | И така в сънят ми ...но бяхте толкова материална и реална, се появихте Вие г-жо Селена и ме извикахте по име..........
Не бях чела нищо за вас последните 6 години ...и това много ме изненада....
потърсих Ви в интернета и ето ме във вашия форум.....не толкова просветена ...не толкова знаеща ...но съпричастна и взимаща някакво отношение ...макар и понякога погрешно. |
Измеренията и световете отдавна са смесени, Цецке, така че ще можеш да ме виждаш къде ли не и в кое ли не измерение такава, каквато съм си в материалната плътна реалност...Много хора ме виждат в съновиденията си така, като теб - без да са чували никога за мен и идват, и ме намират...
Именно така се случват нещата в Живота.
Знаеш ли, Цецке, така ми е додеяло от глупави и алчни журналисти, че изобщо не искам да ставам обект на перото им - ама по никакъв начин и повод, още повече, че те са твърде далеч от попрището свързано с проявлението на естествената интелигентност - повечето от тях са едни ограничени интелектуално индивиди, които са твърде далеч от себе си, поради което са още по-твърде далеч от красота и истината, които изпълват дарбата на перото...затова не си ме срещала из блудкажите на преобладаващите вестникарски страници в повсеместната жълта преса...
Може да не си чак толкова просветена, да не си толкова знаеща, но...си толкова стремяща в пробужднето си, че просто е невъзможно то да не ти се случи наистина в пълната си сила, така щото сама да намираш Пътя си, което безкрайно много ме радва, както ме радва и изпълва душата открай до край с блаженство това, че си тук - сред всички нас присъстващи във форума.
Радва ме факта, че ти най-после правиш нещо за себе си, Цецке - а това нещо е много-много важно.
цецка33 написа: | Нямам мисъл, нито за миналото ми........нито за бъдещето ми...
Нямам никакви тревоги, макар че имам много задължения и проблеми.... |
Преди изпълването с Познание предстои Пробуждането, а преди Пробуждането е празнотата за да настъпи след това...изпълването с Пробудеността.
Продължавай да пътуваш все така напред по Пътя на Пробудеността си за да изпиташ истинското блаженство на Живота изпълнен с Любов!
Това е отговорът на скрития смисъл, който търсиш. |
|
|
|
|
|
цецка33
|
Пуснато на: Пет Юни 11, 2010 7:42 am
Заглавие : много се радвам.......
|
|
|
Г-жо Селена благодаря Ви за гостоприемствемството във вашия форум.
Истината че чета и препрочитам .......всичко което има в него и се опитвам да преоткрия себе си ...
Опитвам се да го направя по много труден начин....разбираемо за малки дечица....опростено....нещо познато....изживяно...
Може би ви пълня форума с неща, които съм чела преди и са ми били близки до сърцето ...до разбиранията ми ....до амбициите ми....
Моля да имате търпението....много от нещата ги чета за първи път и не зная какво значат и до какво водят....за това ги свеждам до познатото, за да мога да си го представя и обясня и да свържа логически и синхронизирам моята нагласа към общата като запазя своята индивидуалност....ако имате желание може и да спорите с мен - все пак в спора се ражда истината....
А тя е една ....до нея се стига по различни пътища ....въпрос на избор...казва се по различни начини въпрос на компетентност и познание в материята....трябва да се има предвид и нивото на алдиторията.....иска ми се всеки да намира по нещо за себе си и да се опитва да расъждава докато се научи да твори и осъзнава необходимост от прозрението...
Все пак човек се ражда със своята чуствителност към нещата ...
с дарбата да ги усеща ...
но да се образоваш ...да четеш и да практикуваш според своята нагласа и принципи....да определиш до къде да стигнеш в даден момент....
макар, че бебето което прохожда много иска да тича като батко или кака ....но докато му доиде времето...
а за състезателите ....да не говорим...там са тренировки и съдба.... |
|
|
|
|
|
akaga
|
Пуснато на: Пет Юни 11, 2010 9:04 pm
Заглавие :
|
|
|
Зравей те. След като сънувах сънят за момчето, който е описан по-горе сънувах още два с деца момичета бяха този път. Странното за мен е че обикновено в сънищата ми присъстват възрастни или мои връстници, които съответно показват някакви аспекти и прочее.И тъй като в много случай се затруднявам в тълкуването на сънищата ми ги споделям с вас...
Ето ги и тях: първият сън - бях на вън, около мен беше изпълнено с хора, изведнъж небето се затъмни от черен облак, всички започнахме да се задушаваме, хората започнаха да припадат, влязох в най-блиската сграда, изви се буря, заваля силен дъжд, започна да се покачва нивото на водата.Сградата беше на 4 етажа, качих се там,всички останали по-долу се задушиха.
Влязох в стая, там имаше семейство с малко момиче на около 4 години, от прозореца се виждаше как телата на припадналите се носят от водата, все едно танцуваха,все едно правеха пируети. След известно време, може би година все още имаше отровен газ, а ние седяхме в стаята, оказа се че момиченцето е болно от левкимия, храната свършваше, видях пролука в едната стая и я разградих,
имаше таванска стая и храна в нея, казах им(на семейството), че едва ли има някой и че ще взема малко, но тогава излезе един човек, каза че храната е негова, беше затворен там с години и съответно беше с някакво психическо разстойство. Затворих пролуката и така се събудих.
Вторият сън - бях в град на гости, до като се разхождах видях как едни сводници принуждават 14-годишно момиче да проституира.Отведоха я на някъде , а аз тръгнах след тях, видях къде се намира сградата. Престорих се на една от тях, влязох вътре , намерих момичето и я отведох на сигурно място. Говорех с някакъв мъж в един парк и тъкмо , когато ми казваше нещо важно се събудих от алармата на будилника.
Не зная защо , но ме притесняват тези сънища особено първия, макар че на фона на всички останали, които сънувам и не съм споделяла не е нищо особено...и ако прекалявам с тях моля да ме извините. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Пет Юни 11, 2010 10:01 pm
Заглавие : Re: много се радвам.......
|
|
|
цецка33 написа: | Моля да имате търпението.... |
Друго може да нямам, Цеце, но търпение - колкото искаш. |
|
|
|
|
|
цецка33
|
Пуснато на: Пон Юни 14, 2010 11:27 am
Заглавие : до г-жа Селена
|
|
|
вчера цял ден бях в гората до реката.....
мъжете ловяха риба.........а аз и една приятелка беряхме гъби
в момента има млечници и пачи крак тук таме има и булки.....
цъфнала е и една много хубава билка- ния и казваме овчарска торбичка...
има много диви карамфили....
и диви ягоди....
може би има и много други същества които аз не видях , но си мисля че ако ти беше с мен щеше да ми разкажеш а може би да ми ги покажеш.
постоянно мисля за теб .... но не като ясновидка и Маг които може да ми промени съдбата , а като много добра приятелка с която искам да споделя хубави моменти до които се докосвам....
в момента това е виртуално но може да стане реалност...
истината е че винаги съм била малко странна и това много ме е притеснявало....тук в този форум намирам ...всичко което ме интересува.....и запълва ...носи ми радост и блаженство..... |
|
|
|
|
|
akaga
|
Пуснато на: Пон Юни 14, 2010 4:24 pm
Заглавие :
|
|
|
Цеце, няма нищо лошо в това да си странен, за другите и то защото имаш различни възгледи и гледаш на живота по различен начин.Спокойно не си само ти така, въпросът е до каква степен приемаш и се справяш с това нещо ... |
|
|
|
|
|
akaga
|
Пуснато на: Пон Юни 14, 2010 4:26 pm
Заглавие :
|
|
|
А за моите сънища, съжявам , че не мога на време да разчета значението им, защото понякога, а в повечето случаи мога да помогна на някой.Последноте два, който описах по-горе станаха поредната реалност с трагичен край... какво да направя повече, за да мога да ги разчитам на време и да взимам отношение на време... Някой мофже ли да ми каже..? |
|
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|
|