Автор |
Съобщение |
Красимира
|
Пуснато на: Сря Юни 16, 2010 8:31 pm
Заглавие :
|
|
|
Добър вечер, Маг Живин, благодаря, че се намесвате, още по-добре! С кого се сравнявам? - Ами с Ошо, Пападжи, Гангаджи, Рамана Махарши...Те са за мен идеалът за естествени, неподправени хора и не са частично или донякъде осъзнати като мен, а са изживели "просветление", което напълно променя начина им на съществуване и начинът им на реагиране спрямо всичко, спрямо Живота.
Вашето предложение ми се струва...нямам думи...разплака ме. Осъзнах колко малко се обичам. Странно е колко много обичам семейството ми не защото са перфектни хора и не правят грешки, а просто защото друго не е възможно...Когато обичаш, обичаш. Но когато става дума за самата мен - просто не мога. Има толкова много черни и болезнени места вътре в мен, че ме е страх...
Но пък Вие казвате, че ако се приема на доверие изцяло, може би ще осъзная, че съм свободна. Приемам предложението! Ще опитам...още от сега. |
|
|
|
|
|
penka
|
Пуснато на: Сря Юни 16, 2010 8:42 pm
Заглавие :
|
|
|
Опитай! И дано след време да се похвалиш! Той, Маг Живин, това все едно че и за мен го е писал. Ама моята глава е много овньошки дебела и задръстена и макар и да оценявам правилността и мъдростта в съветите му, нещо все не успявам да ги изпълня. Явно има още много да си чукам рогата в стената, макар и да осъзнавам пълното безсмислие на това действие. |
|
|
|
|
|
Маг Живин
Местожителство: София
|
Пуснато на: Сря Юни 16, 2010 9:26 pm
Заглавие :
|
|
|
penka написа: | ...Явно има още много да си чукам рогата в стената, макар и да осъзнавам пълното безсмислие на това действие. |
Това е защото си решила, че
penka написа: | Пеперуда той никога няма да стане... |
което си е форма на предубеждение и оттам нататък дори блъскането с роги по бетонни съоръжения е подвиг в мирно време. Ако аз мислех така, просто щях да си легна и да се завия през глава.
А и да допълня, че нямам съвети, а предложения. Явно не съм мъдрец, а подривник-приложник.
Красимира написа: | ...Ами с Ошо, Пападжи, Гангаджи, Рамана Махарши...Те са за мен идеалът за естествени, неподправени хора и не са частично или донякъде осъзнати като мен, а са изживели "просветление", което напълно променя начина им на съществуване и начинът им на реагиране спрямо всичко, спрямо Живота... |
Хубаво е да знаем и да си даваме сметка, че в Живота има и дванадесетокласници, но и те са били в прогимназията. И докато се заплесваме в дванадесетия клас, да не олепим бележник с двойки в края на нашата си учебна година, защото ще повтаряме и пак ще зяпаме от същото разстояние. Гледаме си в краката и действаме по нашите си задачи и докато се усетим в някой форум могат да напишат:
Участник в някой форум написа: | ...Ами с Ошо, Пападжи, Гангаджи, Рамана Махарши, Красимира...Те са за мен идеалът за естествени, неподправени хора и не са частично или донякъде осъзнати като мен, а са изживели "просветление", което напълно променя начина им на съществуване и начинът им на реагиране спрямо всичко, спрямо Живота... | |
|
_________________ "Всекиму своето!" |
|
|
|
Красимира
|
Пуснато на: Сря Юни 16, 2010 10:00 pm
Заглавие :
|
|
|
Маг Живин написа:
Цитат: | Хубаво е да знаем и да си даваме сметка, че в Живота има и дванадесетокласници, но и те са били в прогимназията. И докато се заплесваме в дванадесетия клас, да не олепим бележник с двойки в края на нашата си учебна година, защото ще повтаряме и пак ще зяпаме от същото разстояние. Гледаме си в краката и действаме по нашите си задачи и докато се усетим в някой форум могат да напишат:
Участник в някой форум написа:
Цитат: | ...Ами с Ошо, Пападжи, Гангаджи, Рамана Махарши, Красимира...Те са за мен идеалът за естествени, неподправени хора и не са частично или донякъде осъзнати като мен, а са изживели "просветление", което напълно променя начина им на съществуване и начинът им на реагиране спрямо всичко, спрямо Живота... | |
Сега пък се смея...от сърце. Добре, разбрах. Благодаря! Няма да напирам да съм нещо друго от това, което съм на сегашния етап. |
|
|
|
|
|
Красимира
|
Пуснато на: Пет Юни 18, 2010 8:21 pm
Заглавие :
|
|
|
Още веднъж благодаря, Маг Живин, мисля, че предложението, което приех си действа само, без никакви усилия от моя страна. Чудна работа! |
|
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|