Автор |
Съобщение |
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Пет Мар 12, 2010 2:15 pm
Заглавие : Вредни въздействия от астрални същества
|
|
|
Астралното същество е дух-паразит (на биополето), поддържащ съществуването си чрез използване енергията на поразения, вследствие на което при втория се получава дефицит на тази енергия, а тя, както е известно , е най-важният фактор за съществуването на човека.Тук ще се спрем на астралните същества от тип – човешки астрален дух.
Съществуват няколко класа астрални същества, които предстои да бъдат описани в някоя от ежемесечните публикации). Астралните същества това са астралните тела на хора, починали преждевременно, преди предопределеното им време за напускане на физическия свят, вследствие нелепи ситуации - убийства във всичките им разновидности (вкл. във войни), самоубийства, катастрофирали, неродени бебета вследствие аборти, непогребани и неопяти, кремирани, и всички онези, на които преждевременно насилствено е отнет живота.
Духовете на тези хора остават в низшите сфери на астралния свят, докато не дойде момента за следващото им въплъщение, ако въобще успеят да достигнат до него. Всички те са постоянно около нас, запазили своите чувства, страсти, желание за живот, които в астралния план са пъти по-силни. За да продължат съществуването си в астралния план, тези същности се нуждаят от енергийно подхранване.
Страдащи за своите неизживени мечти и за погубения си живот, блуждаейки измежду живите те лесно и бързо намират удобни „хазяи”, чрез които да изживеят недоизживяното. Прикачвайки се към енергийното тяло на „хазяина”, те започват да „смучат” енергията му, като го правят все по-слаб и по-слаб и беззащитен, докато не постигнат своята така желана цел - да живеят отново, като се наместят изцяло във физическото му тяло, така както някога и те са имали и управлявали физически тела.
Това представлява т.нар. обсебване. Човек може да бъде обсебен от тленни и нетленни същества. Механизмите са различни. И тъй като само светците, героите (в истинския смисъл на думата) и хората, изчистили всичките негативни черти на характера си не се превръщат в полеви паразити, оказва се, че астралните същества не носят нищо добро (в изкл. редки случаи е възможно), а напротив предават своите зловредни навици на тези, чрез които живеят и които управляват.
Резултатите са налице. Те се изразяват във всички сфери от живота на пострадалия човек. Постепенно започват да намаляват моментите на щастие и радост; намаляват или изчезват късмета и успехите или в най-добрия случай те са на пикове и спадове; появява се умора, при по-силно въздействие-постоянна умора дори сутрин, след сън човек се събужда изморен (най-често срещания признак-знак за „изцедената” почти до краен предел енергия).
Възможна е появата на епилептични припадъци, световъртеж или замаяност, безпричинно гадене, главоболие, шум в ушите (последните могат да се дължат и на физически заболявания). В професионалната сфера започват трудности и спънки, често започва намаляване на приходите. Започват промени и в отношенията с хората. Чували ли сте някой да казва за близък „Брей, това не е същият човек” или „На моменти става друг/Все едно не е той/тя.”
Вследствие е възможна, в повечето случаи негативна промяна в поведението на околните спрямо обсебения. Засилва се чувството на страх и несигурност не само у обсебения, но и у хората, с които контактува ежедневно. Не закъсняват и плашещи, объркани и нехарактерни за човека мисли, а също и нелепи ситуации(напр. падания, различни наранявания, катастрофи, нетипични обърквания в определени ситуации, изгубване на вещи, повреди на уреди и мн.др).
Възможни са пристрастявания, отслабва способността за концентрация върху каквото и да било, сънуването на кошмари или „глупави”, „откачени”сънища (доколкото могат да се използват тези определения за сън, но читателят разбира какво имам предвид) също са резултат от обсебване. Силно обсебените могат да чуват гласове, да виждат картини в мислите си-така получават ясновидска информация от ниско астрално ниво. Запомнете!
Гледането на кафе, карти боб, чуването на гласове, автоматичното писане и драскане, говоренето с мъртви, викането на т.нар. „Кики”, въртенето на чинийка и др., работата с махало при някои, всички тези начини за получаване на ясновидска информация са от негативния астрален свят, от паралелни светове или т.нар. извънземни светове и стават чрез контакт с астрални същества, духове на починали, същества от паралелни светове, извънземни същества и др. - все същности от негативното.
На път за мястото, където отивате да ви „гледат” замислете се за вредите, които може да ви донесе един такъв контактьор и по-точно от кого той получава своята информация, директно от всемирния информационен източник (правилният начин присъщ само на изчистили негативите си силно одухотворени хора, които се срещат много рядко) или от по горе описаните астрални същности, които вече знаете какво представляват и какво носят на този, който контактува с тях.
Искайки информация от такава същност (чрез „гледачката/а”), Вие се „отваряте” за нея и можете да станете неин пленник доживотно, а дори и след напускане на физическия план. А да не говорим колко много астрални форми са събрани около медиумите и контактьорите, които само чакат някой да дойде и „с разтворени обятия” (с каквито не съзнавате, че сте на такива места) да ги приюти в своето тяло.
Случаите на внезапно влошилите се след посещение на такова място са стотици. Най-лекото, което можете да почувствате в последствие е леко неразположение, умора, главоболие, гадене може и повръщане (един от признаците на обременяване с негативна енергия, но признак не само на това), прималяване, бледност.
Тежки последствия са епилептичния припадък, които можете да получите, силен шум в ушите, загубата на равновесие, замъгляване до временно абсолютно изгубване на зрението, изпадане в депресия и ред други, които дори не можете и да си представите, че могат да ви се случат вследствие „едно безобидно гледане” от една на пръв поглед мила женица. Ако можехте обаче само да видите, от кого добива информация тя... Малко е да се каже, че „косата ще ви се изправи”.
Мога да кажа още, че астралните същества са изследвани научно и отдавна познати на много учени-физици, разполагащи с апаратура за заснемане и улавяне на източници с дължина на вълната в UV спектъра, в който простото око не може да вижда. „Дамата в кафяво” е първият призрак заснет в Англия и изваден на хартия. Множество научни трудове са публикувани в доста страни, най-вече САЩ и Русия. NASA потвърждава изследванията.
Много са и университетите по света, които откриват катедри по „Парапсихология” и др. занимаващи се с подобен род дейности. Телевизия „Дискавъри” неведнъж излъчва документални филми по темата. Доста са и хората, които виждат астралните същества. Това става главно нощем на тъмно.
Тези хора описват „полупрозрачни синкави тела”, „несравними с никоя земна материя”, „много ефирни, през тях се вижда”, „светещи с различна сила, но общо светещи слабо”. „Висящи във въздуха” или „стъпили на земята, опитващи се да боравят с предмети от физическия свят”. „Те са най-различни”, „виждат се и по отделно и на групи”, „изглеждат така както са изглеждали приживе, но има и някои деформирани форми”.
Възможно е астралните същества да бъдат зрително доловими и на дневна светлина, като тогава са само контурирани. Известни са случай и на видени астрални тела с плътност близка до физическите тела. Като обобщение ще кажа, че астралните същества качествено и сигурно увреждат психиката и пречат на поразения да получава положителни емоции от живота под каквато и да е форма.
============================
svetlinacenter.dir.bg |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
Steliana
|
Пуснато на: Пон Май 03, 2010 1:15 pm
Заглавие : Здравейте!
|
|
|
Не дочетох темата до край понеже ме хвана страх от снимките. В една книга ( не знам дали трябва- да я спомена да не стане реклама) , та авторът пишеше,че когато някой силен човек почине, духът му може да се всели в тялото на по-слаб. Беше даден пример с някакъв Лама,чийто син починал при катастрофа. Покрай катастрофата минал обикновен, слаб човек. И се казва,че понеже синът на Ламата бил по-нужен на света от обикновения човек, духът на по-силния изместил този на по-слабия. Авторът твърдеше ,че същото станало с Ленин и Сталин и че те са антихристът. Възможно ли е според Вас?
П.П. Когато избрах матура по биология.. нз от притеснение сигурно, но ми се премрежваше погледа и страшно ме болеше глава. След това обаче около една-две седмици имаше безпричинно гадене и главоболие. А понеже съм и много страхлива ( миналата година четях доста за такива неща и колкото повече чета толкова повече страх ме хваща.. даже по едно време имах чувството ,че нещо ще ме убие), а и сънищата са ми страшни или глупави .. Та мисълта ми беше дали човек може да разбере някой лош дух вселил ли се е в него със сигурност? И как може човек да се предпази?
П.П. Казвате ,че не е хубаво да се ходи на гледачки. Но на една приятелка баба и знам ,че гледа на кафе ( това от зли сили ли идва? ). Ами леенето на куршум и то ли е лошо, защото като малка са ме водили много пъти? И виденията и пророческите сънища ли идват от тъмни сили , защото когато бях 7-ми клас имах два съня, които ми се сбъднаха. Нощта преди изпитите сънувах произведението ,което в действителност се падна. Другият е по-интересен, но няма да го разказвам,че мнг. дълго ще стане. |
|
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Пон Май 03, 2010 10:28 pm
Заглавие : Re: Здравейте!
|
|
|
Steliana написа: | ... Другият е по-интересен, но няма да го разказвам,че мнг. дълго ще стане. |
Нищо, имаме време. |
|
_________________ "Всекиму своето!" |
|
|
|
akaga
|
Пуснато на: Чет Май 06, 2010 12:58 am
Заглавие :
|
|
|
Хмм , обсебване... Преди 4-5 години тъкмо излизах да потичам, но заваля и се върнах, тогава една жена излезе от вкъщи, попитах я какво иска, какво прави, но се измъкна като ''гущер''.
От тогава нещата тръгнаха мн зле, особено за мен имах постоянна умора, гадене, главоболие, тежест, изнервеност, тежест в корема... лекарите твърдяха, че лъжа, защото всчки изследания, които ми направиха бяха добри.
След 3-тия месец започнаха да ми излизат червени петна по гърба. Свързах се с една жена и ми тя каза, какво да направя, за да престане това нещо.
Вечерта ... се събудих...но имах чувството че от мен излиза нещо черно, излизаше от гърдите и главата ми, шувсташе се тежест....беше ужасно...но постепенно започнах да се оправям.На сутринта майка ми сподели, че е почувстава нещо да излиза от краката и.
Сега когато се прибера във вкъщи понякога не мога да позная родителите ми, брат ми.На моменти все едно не са те, все едно някой нарочно ги кара да се заяждат един с друг или с мен.
Правят неща, които не искат и когато ги попитам, защо е така, твърдят, че все едно нещо ги кара. И другото, което виждала съм е черна сянка, коята да обикаля около къщата, винаги, когато я видя се плаша, изпитвам ужас от нея.
Тази сянка съм я виждала и като малка. Има моменти, в които имам чувстото че все едно някой постоянно ме гледа, в тези моменти ме побиват студени тръпки.... все едно наистина има някой...има нещо... Някой запознат ли е с тези неща? ........ |
|
|
|
|
|
reveta
|
Пуснато на: Нед Юни 27, 2010 6:16 pm
Заглавие :
|
|
|
МЕДИУМИТЕ И ЕНЕРГИЙНИТЕ ПРАКТИКИ
Ако искате да се консултирате с медиум, помнете, че дори той да работи с най-развитите духове на светлината, те често биват съпътствани от по-малко развити същества (точно както светлината привлича нощните пеперуди). Една руска поговорка чудесно го илюстрира: "Няма нищо по-сладко за дявола от душата на светец."
Тъй като по време на сеанса сте в много отворено състояние, вие сте особено уязвими за атака от страна на тъмни същества. Винаги мога да разбера кога мой пациент е ходил при медиум - усещам го.
Освен това съм много против масовите лечения и груповите енергийни практики. Лечението трябва да бъде напълно интимно, на четири очи и в безопасна, неутрална обстановка. По време на масовите лечения и практики, енергията просто се измества от един човек към друг и може да се окажете с багажа на някой друг и със старата му негативна енергия!
Не ми харесва и когато хората осъществяват енергообмен на шоута и фестивали: столовете са подредени един до друг и всеки нахлува в нечия аура.
Невъзможно е да практикуваш така. Само поемаш чуждите проблеми.
Автор: Алла Свиринская |
|
|
|
|
|
AUDAN
Местожителство: България,Земята...засега
|
Пуснато на: Нед Юни 27, 2010 7:12 pm
Заглавие :
|
|
|
Много добре казано за масовите мероприятия!
Е, нашите хора, на времето, също са били "масови", но музиката може би е правела това-онова.
Иначе хората са си обменяли енергии, но тогава това са буили малки и близки групи хора. Сега се сънират с хиляди и ... |
|
_________________ "Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI |
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Вто Юни 29, 2010 7:13 pm
Заглавие : Re: Здравейте!
|
|
|
Steliana написа: | Не дочетох темата до край понеже ме хвана страх от снимките. В една книга ( не знам дали трябва- да я спомена да не стане реклама) , та авторът пишеше,че когато някой силен човек почине, духът му може да се всели в тялото на по-слаб. Беше даден пример с някакъв Лама,чийто син починал при катастрофа. Покрай катастрофата минал обикновен, слаб човек. И се казва,че понеже синът на Ламата бил по-нужен на света от обикновения човек, духът на по-силния изместил този на по-слабия. Авторът твърдеше ,че същото станало с Ленин и Сталин и че те са антихристът. Възможно ли е според Вас? |
Дали е възможно?!
Хм...не само, че е възможно, но се получава точно така, само дето терминологията не е същата, тя е твърде неясна и още повече неточна...
Значи...няма по-силни и по-слаби, по-нужни и по-ненужни хора.
Но...има разбиращи и неразбиращи, има по-разбиращи и по-неразбиращи.
Синът на Ламата е бил по-разбиращ от стандартния човек, който е срещнал, сиреч разбирайте от ОП-а (органичния портал), а от по-разбиращи и просветлени хора има винаги нужда на тази страдалка нашата Земя. Затова е станала и въпросната замяна - напълно нормално.
Когато едно същество не осъзнава себе си като Живот и няма връзка с Душата и съответно с Духа си, то бива подменяно с по-съвършена Личност от него.
Съществува и неприятният вариант - един зъл и неосъзнат индивид бива заместван в духовен план с друг действащ във физическото му тяло - още по-зъл от него, но за сметка на това вече осъзнат дух.
Този процес бива наричан още обсебване.
Steliana написа: | П.П. Когато избрах матура по биология.. нз от притеснение сигурно, но ми се премрежваше погледа и страшно ме болеше глава. След това обаче около една-две седмици имаше безпричинно гадене и главоболие. А понеже съм и много страхлива ( миналата година четях доста за такива неща и колкото повече чета толкова повече страх ме хваща.. даже по едно време имах чувството ,че нещо ще ме убие), а и сънищата са ми страшни или глупави .. Та мисълта ми беше дали човек може да разбере някой лош дух вселил ли се е в него със сигурност? И как може човек да се предпази? |
Никой не може да разбере какво става с него, когато бива обсебен от зъл дух - това разбират обаче околните нему.
Всеки може да се предпази от обсебване като се стреми към правилен начин на Живот и разбиране на същия. А това става като всеки се себеусъвършенства и учи в духовно направление.
Процесът е дълъг и неспирен...
За него трябват чисто желание и чисто намерение в това желание.
Steliana написа: | П.П. Казвате ,че не е хубаво да се ходи на гледачки. Но на една приятелка баба и знам ,че гледа на кафе ( това от зли сили ли идва? ). Ами леенето на куршум и то ли е лошо, защото като малка са ме водили много пъти? И виденията и пророческите сънища ли идват от тъмни сили , защото когато бях 7-ми клас имах два съня, които ми се сбъднаха. Нощта преди изпитите сънувах произведението ,което в действителност се падна. Другият е по-интересен, но няма да го разказвам,че мнг. дълго ще стане. |
Не е хубаво да се ходи на гледачки, врачко-баячки и т.н. поради простата причина, повечето от тях са невежи и неосъзнати, поради което от своя страна позволяваш чрез собственото си невежество и незнание, всеки който поназнайва и понаумейва нещичко от "гледачеството" да ти бърка в жизнената матрица с мръсните си ръце без каквото и да е морално и духовно право...
Така той/тя променя съдбата ти и измества потока от твоите лични събития встрани от нея. По този начин ти започваш да живееш не твоя си живот, ами измисления чрез налучкани фантазми от въпросната гледачко-врачко-баячка.
Така същата прекодира животата ти в аспекта на своите фантазни бълнувания и...с точност познава какво ще ти се случи. А то ти се случва поради простата причина, че ти си изманипулиран от собственото й невежество и непростимо незнание, а същите пък са и твое достояние.
Техниките по отношение на ясновидството обикновено са съчетани с добра защита от подобни попълзновения. Но...тях ги умеят просветлени и осъзнати в духовно отношение люде.
Баенето е свързано също така с вид пси-манипулация, която освобождава определени зловредни енергийни вибрации наслоени от шок, стрес, преумора.
Инцидентните виденията и пророческите сънища често спохождат тинейджърите. Това се получава вследствие силно напрежение, активна хормонална дейност и т.н. силно емоционални изживявания...но те са само инцидентни и нищо повече.
Свършват до тук.
Но...ако нещата се сведат до себеусъвършенстване насочено в сферата на пълното духовно осъзнаване и съответен себеконтрол над личния ти живот, то оттук нататък действията на ясновидството и редицата пси-манипулации намират истинския си смисъл и изражение под формата на така наречените сидхи.
Нещо напълно смислено, защото то ти дава възможността сам да ръководиш Живота си по всички правила и техники на себеосъзнатостта.
Дава ти възможността сам да предвиждаш всичко за бъдещето ти, както и възможността сам да контролираш нещата не само в настоящите събития от Живота ти, но и на тези в бъдещето ти.
За това вече си струва да поговорим...а, какво ще кажеш Стелияна?! |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Вто Юни 29, 2010 7:33 pm
Заглавие :
|
|
|
akaga написа: | Хмм , обсебване... Преди 4-5 години тъкмо излизах да потичам, но заваля и се върнах, тогава една жена излезе от вкъщи, попитах я какво иска, какво прави, но се измъкна като ''гущер''.
От тогава нещата тръгнаха мн зле, особено за мен имах постоянна умора, гадене, главоболие, тежест, изнервеност, тежест в корема... лекарите твърдяха, че лъжа, защото всчки изследания, които ми направиха бяха добри. |
Естествено, Акага, че въпросната непозната жена е била злонамерена и е хвърлила магия в дома ви.
akaga написа: | Свързах се с една жена и ми тя каза, какво да направя, за да престане това нещо. |
Забележете всички: жената, при която отива Акага й казва какво трябва да направи тя самата.
Т.е. тя, Акага, ти дава реалната възможност сама да се справиш с проблема, защото е наясно за какво иде реч и не желае да пипа нищичко там, в мръсното пъклено дело, тъй като има голяма вероятност тя да не се справи с него, като по този начин магията може да удари и нея.
Да се благодарим, че нещата са се развили откъм добрата им страна.
Не всеки е роден магьосник...
akaga написа: | Сега когато се прибера във вкъщи понякога не мога да позная родителите ми, брат ми.На моменти все едно не са те, все едно някой нарочно ги кара да се заяждат един с друг или с мен. Правят неща, които не искат и когато ги попитам, защо е така, твърдят, че все едно нещо ги кара. |
Всички ОП-ове се държат именно по този начин - и твоите близки не правят изключение в случая.
Ако ти си по-знаеща и по-просветена в окултната, и духовна област, те не са, Акага!
Знаеш, че пътищата в духовен аспект на всеки един член от съответното семейство са абсолютно индивидуални и лични.
akaga написа: | И другото, което виждала съм е черна сянка, която да обикаля около къщата, винаги, когато я видя се плаша, изпитвам ужас от нея. Тази сянка съм я виждала и като малка. Има моменти, в които имам чувстото че все едно някой постоянно ме гледа, в тези моменти ме побиват студени тръпки.... все едно наистина има някой...има нещо... Някой запознат ли е с тези неща? ........ |
Това, за което говориш просто е заблуден, блуждаещ дух, който е привързан към земните блага - имам чувството, че е мъж. Той по някакъв начин е свързан с въпросната къща.
Явно е споходен приживе от внезапна смърт, а може и насилствена.
Злокобно е, но духът не вреди - за сега! - на никого. |
|
|
|
|
|
akaga
|
Пуснато на: Сря Юни 30, 2010 12:01 am
Заглавие :
|
|
|
Здравейте! Така е г-жо Селена, всеки е индивидуално духовно развит .
Радвам се, че все пак всичко приключи и искрено се надявам повече такова нещо да не се случва, да не се повтаря. А въпростната жена... тъй като все още си "практикува" такива неща и вреди на хората, опитвам се, и всъщност се старая по някакъв начин да изградя предпазни механизми за къщата, а и за семейството, до момента успявам.
Иначе преди време пробвах с фън шуй изкуството да изградя щит на самата къща и да отклоня отрицателната енергия, която минава през нея. Не зная дали съм приложила метода правилно, но за една седмица се почувста голяма разлика.Обаче много се изтощавах и спрях.
Иначе във вкъщи има едно място с някакъв негативизъм, котката ни все там ходи,не знам някак странно е... А за сянката- необятното плаши, съответно и аз се уплаших, още повече , че с много неща не съм на ясно. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Сря Юни 30, 2010 11:41 am
Заглавие :
|
|
|
akaga написа: | Иначе във вкъщи има едно място с някакъв негативизъм, котката ни все там ходи,не знам някак странно е... |
Котките обикновено се зареждат с отрицателният полюс на енергията, т.е. с ИН енергията. Те винаги лягат там, където тя блика в изобилие. Тези точки са геопатогенни за човека и са свмързани с енергийните земни и подземни потоци.
Обикновено под тях се намират зони наречени "кухи жили" или пък подпочвени води. За това можеш да се оринтираш ако наблизо растат върба, топола, бреза, трепетлика, а често и орех.
Имах един случай с един котарак, който "намираше" зловредни магии. Казваше се Рони. Беше невероятен котарак.
Участвах в едно телевизионно предаване, когато една жена позвъни и ме попита какво става с техният котарак, та обикаля в кръг на едно и също място и след известно от обиколката си ляга на определена точка на това място, и никой не може да го мръдне оттам.
Попитах кой в семейството се казва "Рони"?! Тя отговори, че това е котарака им.
Обясних, че котаракът е надушил зловредна магия и я чисти - колкото може! - като лежи върху нея.
Това ставаше върху един дебел персийски килим. Обясних, че магията може да се види и открие по светло кафявите петна отдолу на самия килим. Намериха ги хората, но...историята продължи.
Минаха 3-4 години, когато жената дойде за консултация при мен. Беше твърде късно, защото вече от семейството бяха починали двама човека, както и самият...Рони.
И всичкото това се случи само, защото стопанката не ми повярва и продължи да дава достъп до дома си на човека, който правеше магиите непрекъснато, и който след смъртта на нейните двама близки и Рони, изгубил интереса да ги посещава, защото се сдобил с достъп до...наследствените им имоти.
А при кучетата е обратното. Те отиват и лягат на биотопна зона, т.е. там където тече ЯН енергията.
В древността - вместо да са бесели и убивали чрез побой публично и показно кучетата! ВИЖТЕ ТУК... - хората са ги използвали активно в построяването на домовете си, църквите и свещените си обрядни места. |
|
|
|
|
|
Valia
|
Пуснато на: Сря Юни 30, 2010 10:01 pm
Заглавие :
|
|
|
Маг Селена написа: | Не е хубаво да се ходи на гледачки, врачко-баячки и т.н. поради простата причина, повечето от тях са невежи и неосъзнати, поради което от своя страна позволяваш чрез собственото си невежество и незнание, всеки който поназнайва и понаумейва нещичко от "гледачеството" да ти бърка в жизнената матрица с мръсните си ръце без каквото и да е морално и духовно право...
Така той/тя променя съдбата ти и измества потока от твоите лични събития встрани от нея. По този начин ти започваш да живееш не твоя си живот, ами измисления чрез налучкани фантазми от въпросната гледачко-врачко-баячка. |
Аз произлизам от семейство на големи почитатели на врачките и баячките. Водили са ме и на гледане на кафе, и на ясновидци, даже при една дето говореше с духове... След усещането в къщата на тази последната съм ходила само на кафе по около веднъж в годината, и то защото според мен там все пак собствената енергия на човека оставя отпечатък върху чашата. Но сега като си помисля, това е изваждане на най-съкровеното ти и поставянето му пред чужди погледи (включително зли и завистливи). Откакто разбрах, че аз сама си творя живота - и хубавото, и лошото в него - нямам нужда да ходя по такива места и само да ми мътят мозъка.
Дълго мислих над това как "познават" въпросните врачки, баячки и други от същия сорт. И стигнах до извод много подобен на написаното от Селена - те ти изсипват един куп глупости в зомбираната отказваща да мисли тиква, втъпляваш си, че всичко точно така ще стане и готово. Хората дори не си дават сметка за огромната творческа сила на мисълта - била тя самостоятелно моделирана, или втъплена отвън.
Но дори и да си имаме работа с човек, който наистина може да вижда в бъдещето, какво ще ни каже? Просто ще види какви тенденции ни се отварят в резултат на кармично заложеното и действията и мислите в сегашния ни живот. Но това бъдеще може мигновено да бъде променено! В момента, в който мислите на човека поемат в хармонична посока, и живота му също почва да се нарежда. Само воля трябва да има човек.
Та ходенето по врачки и баячки е проява единствено на мързел и отказ от поемането на отговорност за собствения живот. |
|
_________________ |
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|