НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Нед Ное 24, 2024 5:02 am Вижте мненията без отговор
Съновидения
Създайте нова темаТази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
цецка33

Пуснато наПуснато на: Вто Юни 15, 2010 7:52 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

разбира се че се приемам....
това е част от мен без което няма да съм аз.....

съжалявам че не мога да ти помогна за разтълкуването на сънищата....
понякога тълкувам на близки приятелки -не ползвам тълковници то идва отвътре...но тук все още не смея за да не те объркам .

може би г-жа Селена като се поосвободи ще ти помогне.....

но струва ми се че не е хубав.....внимавай.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеПосетете сайта на потребителя Върнете се в началото
akaga

Пуснато наПуснато на: Вто Юни 15, 2010 8:13 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Това е добре.Няма за какво да съжаляваш, то от мен си зависи.Просто с тълкуването на др(чужди) сънища се справям добре, а с моите неуспявам и закуснявам в някои случай. Иначе както писах и предния път- да лоши са сънищата, сбъднаха се и са с трегичен край. А само ако можех да разбера на време, какво ми казват, ще ше да е мн добре .... Sad Не знам много съм объркана...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Valia

Пуснато наПуснато на: Вто Юни 15, 2010 2:36 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Хм... може би има и други хора като теб, дето разбират чуждите сънища, но своите не успяват. Ако си намериш някой такъв, ще станете идеална комбина!

Дали нямаш вече такива хора сред познатите си? Някой близък приятел, който би могъл да разпознае символите, понеже познава обкръжението около теб? Според мен дори не ти трябва някой със "специални" психични способности - просто отворен човек, който няма да се изсмее на идеята за тълкуване на сънища.

Пуснато наПуснато на: Вто Юни 15, 2010 4:37 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

akaga написа:
Не искам да прибързвам с моите разсъждения и изводо за този сън, за това ви пиша.... само мога да кажа , че има неща, които трябва да станат и никой не може да ги промени...

Това не влиза ли в противоречие с желанието ти да се разтълкуват сънищата, които сънуваш, така че да могат евентуално да предотвратят някакво събитие?
akaga

Пуснато наПуснато на: Сря Юни 16, 2010 6:37 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

не бих закала. Всеки сън е специфичен и не нога да сложа всички под един знаменател.Някой ги разчитам много добре, а други .... никак , за тези става въпрос.А и понякога е трудно да разбереш. кой моье да се превърне в реалност и да промени нечия съдба....Поне моите сънища са такива.Например имам сънища, на които още не мога да разбера значението, но пък са някак светли...и всъщност наистина съм объркана за сънищата ми като цяло,но не да преценя кое е реалност и кое не,а когато се събудя цялата обляна в под и уьасена от някой сън, да мога да разчета правилно знаците и символите...и така общо взето, но си се лутам тук няколко дни в размисли и прецених , че ако се налага да разбера някой сън и да разбера правилно значението му...ще го сънувам пак, но по ясно или нещо такова. Вие как мислите?
akaga

Пуснато наПуснато на: Сря Юни 16, 2010 6:40 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

А и "отговорите се крият вътре в нас" само трябва да ги открием и разберем ...
penka

Пуснато наПуснато на: Сря Юни 16, 2010 9:09 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ако питаш за мнение - ще ти кажа. Аз също съм имала доста странни сънища /така си ги наричам/. Вероятно е по родова линия и някак си се предава през поколенията. Не знам. И до сега ясно си спомням, как една нощ майка ми /аз бях малка, спяхме двете заедно на спалнята, защото татко беше в командировка/ изведнъж се събуди и скочи по никое време - около 3 часа през нощта и каза, че дядо ми, нейният баща, е умрял в този момент. Аз я гледах уплашено и неразбиращо. Дядо не беше болен. Докато се обяснявахме, телефонът звънна и ни съобщиха за смъртта му. И други такива случки има.
Съвсем естествена реакция е, да се опитваш да разтълкуваш сънищата си. Но през годините стигнах до извода, че е все едно. И да ги тълкуваш, и да не ги тълкуваш, нищо от това не произлиза и ти нищо не можеш да промениш. Избий си от главата, че можеш да помогнеш на някой, или да предотвратиш дадено събитие, след като си разтълкуваш съня. Дори и да е напълно пророчески - все едно. Спомни си за пророчицата Пития от Делфи - никой не й е вярвал, нищо не се е променило. Каквото има да се случва, то просто се случва.
akaga

Пуснато наПуснато на: Сря Юни 16, 2010 2:40 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

да, така е... Rolling Eyes
Маг Живин

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Юни 16, 2010 6:05 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

akaga написа:
не бих закала. Всеки сън е специфичен и не нога да сложа всички под един знаменател.Някой ги разчитам много добре, а други .... никак , за тези става въпрос.А и понякога е трудно да разбереш. кой моье да се превърне в реалност и да промени нечия съдба....Поне моите сънища са такива.Например имам сънища, на които още не мога да разбера значението, но пък са някак светли...и всъщност наистина съм объркана за сънищата ми като цяло,но не да преценя кое е реалност и кое не,а когато се събудя цялата обляна в под и уьасена от някой сън, да мога да разчета правилно знаците и символите...и така общо взето, но си се лутам тук няколко дни в размисли и прецених , че ако се налага да разбера някой сън и да разбера правилно значението му...ще го сънувам пак, но по ясно или нещо такова. Вие как мислите?

Сънят рядко променя съдбата, по-скоро предизвестява посоката й - обикновено за конкретна ситуация или насока, т.е. на парче. Първо трябва да си наясно дали сънят е "пророчески", проиграване на нещо неотработено, "прочистване" или просто се дължи на физическо неразположение, после трябва да си наясно дали трябва да го тълкуваш символично, пряко и т.н. И едва тогава трябва да си уточниш какво иска да ти рече.

Ако си решила да тълкуваш, карай според правилата. Познавам мнозина, които са си съсипали отношения с хора, сделки и т.н., само защото са сънували "вещ" сън след преяждане с нещо трудно смилаемо, или след като са гледали трилър по тв.

Колкото до значението, надали нещо ще ти се явява пак и пак, освен ако не е от изключителна важност в живота ти, а ти го недоглеждаш. Обикновено нещата "се казват" веднъж - който чул, чул, който разбрал, разбрал.

Smile

Пуснато наПуснато на: Нед Сеп 26, 2010 12:52 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Здравейте!

Имам един може би глупав и безинтересен въпрос. Снощи сънувах вода - красива течаща река, но на едно място нагоре по течението й имаше вирче. То едно вирче - цяло езеро. Много широко, скрито между дърветата, с гладка и спокойна повърхност, но тъмно и някак си зловещо. Струваше ми се, че ме тегли, и ако падна в него, ще ме погълне.

Разрових се из съновниците и доколкото намерих все ми вещаят неприятности и "сериозни опасности". Обикновено не бих се впечатлила от такова нещо и нямаше да пиша, ако не беше това усещане за ужас в съня ми, както и редкия случай да успея да си запомня и възстановя ясно съня.

Та въпроса ми е - възможно ли е съня ми да е просто емоционално разтоварване за тялото ми, или може би наистина трябва да се подготвя за предстоящи неприятности?

Пуснато наПуснато на: Пон Сеп 27, 2010 10:10 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Честно да ти кажа, Валенце, лично аз когато сънувам подобни сънища винаги са се случвали неприятности и то доста сериозни, но...не и непоправими.

Така, че докато нещата са поправими - няма страшно.

В много редки случаи са били невъзвратими като например кражба на нещо, което никога не мога да си го върна същото, каквото е било.

Но за сметка на това пък се сдобивала с друго - много по-хубаво и по-добро от предишното, ако са били пари то винаги ми са се възвръщали тройно или петорно.

Зависи от много неща...зависи до колко си се отклонила от Пътя си или до колко си сгрешила в него. Razz Confused Rolling Eyes Wink

Шегата настрана - бъди по-внимателна, защото съм имала и случаи, в които да речем, съм си изкълчвала някой крайник или съм счупвала част от него! Neutral

Пуснато наПуснато на: Вто Сеп 28, 2010 7:24 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена написа:
Зависи от много неща...зависи до колко си се отклонила от Пътя си или до колко си сгрешила в него.

Не ми звучи на шега това изречение. Точно в десятката попада според мен. Пътища много, но настилката не е еднакво гладка навсякъде. На мен нещо взе да ми тресе напоследък, явно е време за по-щателен (само)анализ...

И също така за хубава храна и чай Smile

Пуснато наПуснато на: Сря Сеп 29, 2010 12:31 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ухххх...особено за чая - много благодаря!

Пуснато наПуснато на: Пет Окт 01, 2010 10:53 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

здравей те.Първо се извинявам ,че се появявам от дъжд на вятър с някой въпрос,но не мога да стигна до извод или някакво заключение.Та от около два месеца ,както винаги си сънувам,но като се събудя след някой сън изпитвам чувство на ужас ,страхувам се.По принцип няма причина...не мога да разбера,доловя или усетя от какво се поражда.Понякога имам чувството,че все едно има някой до мен,а всъщност съм само аз в стаята.Понякога ставам все едно ми е наредо да направя нещо,но пък от рязкото ставане и събуждане почти не помня сънищата....какво да правя.Какво бихте направили и как бихте постъпили....
Красимира

Пуснато наПуснато на: Съб Окт 02, 2010 12:05 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Акага написа:

Цитат:
здравей те.Първо се извинявам ,че се появявам от дъжд на вятър с някой въпрос,но не мога да стигна до извод или някакво заключение.Та от около два месеца ,както винаги си сънувам,но като се събудя след някой сън изпитвам чувство на ужас ,страхувам се.По принцип няма причина...не мога да разбера,доловя или усетя от какво се поражда.Понякога имам чувството,че все едно има някой до мен,а всъщност съм само аз в стаята.Понякога ставам все едно ми е наредо да направя нещо,но пък от рязкото ставане и събуждане почти не помня сънищата....какво да правя.Какво бихте направили и как бихте постъпили....

Имала съм много подобни сънища и в моя случай винаги е означавало, че съм бягала от отговорност - дали към най-тривиалните си задължения или на по-дълбоко ниво свързано със себеуважението и самоизрастването. Разлика няма, всичко е отражение на енергията с която разполагаш или не разполагаш.

Единственият начин да си върнеш енергията и добрия сън е, според мен, да си върнеш контрола върху задачите от деня. Разрешавай ги с най-голяма отговорност и желание, все едно от този единствен ден зависят всички други. Неразрешените (в субективен смисъл) неща тормозят съзнанието ти само ако знаеш, че не си дала 100% от себе си.
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаТази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта