Автор |
Съобщение |
ina_smile
|
Пуснато на: Пон Май 10, 2010 10:29 pm
Заглавие :
|
|
|
да AUDAN, много благодаря!! |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Вто Май 11, 2010 1:29 pm
Заглавие :
|
|
|
За да дам някакъв отговор трябва да знам кой, кога и при какви условия е снимал?!
Защо тези лица стоят зад двете млади жени?!
Иначе ще отсека - това е фотомонтаж и точка.
Дай обяснение, Ина-Усмивка!!!! |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
ina_smile
|
Пуснато на: Сря Май 12, 2010 8:47 pm
Заглавие :
|
|
|
Добър вечер на всички, да Маг Селена, аз също си мислех че е от ефекта на снимките , но сега вече съм сигурна в това. Снимката е от бабин ден в една дискотека. Една приятелка снима. |
|
|
|
|
|
inaho
|
Пуснато на: Сря Май 26, 2010 10:10 pm
Заглавие :
|
|
|
Немога да разбера какви са тези бели полупрозрачни кръгове на снимките, сигурно и те са Ларви |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Чет Май 27, 2010 8:00 pm
Заглавие :
|
|
|
inaho написа: | Немога да разбера какви са тези бели полупрозрачни кръгове на снимките, сигурно и те са Ларви |
Инахо, наистина ли не се досещаш какви са тези бели "прозрачни" петна?!?!?!?!?!?
Е, тогава ще ти обясня...
На подобно нещо м усе казава пикселизиране на образа с цел да не се излага на публичен показ, а точно в този случай е надраскване с бял цвят с...фото-шопа.
Сетили се сега?! |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
Niarra
Местожителство: Бургас
|
Пуснато на: Съб Ное 20, 2010 5:03 pm
Заглавие :
|
|
|
Реших и аз да се включа .По принцип съм виждала много снимки със сфери (ларви) и с други неща които се предполага че не са на добре ако ги има на снимката ,нещо ме бутна да се разровя в моите снимки и ..... тези трите са правени вкъщи,март месец и първата особено ме заинтригува,на нея нагласям фотоапарата на самоснимачка и видях този "обръч" на който едва сега обръщам внимание (явно сега му е било времето).
Държа да кажа че много пушихме и белите петна като мъгла може и да са от това,но може и да не са.Затова качвам снимките ,маг Селена какво ще кажете Вие? Има и още и тях ще ги кача утре или по-късно,основното което ме притеснява е това на първата снимка ,имам ли основание?..
Дано да съм ги качила правилно
|
|
_________________ Нищо в живота ни не се губи,просто се връща в друга форма и смъртта не е край, а ново начало.
Когато ти се струва че си стигнал предела си то ти ще си постигнал само половината от това,на което си способен. |
|
|
|
AUDAN
Местожителство: България,Земята...засега
|
Пуснато на: Съб Ное 20, 2010 5:28 pm
Заглавие :
|
|
|
Niarra, Вие сте направили всичко, както трябва. Проблемът е, че някои снимки не излизат. Затова преди да публикувате, кликнете на "Преглед" |
|
_________________ "Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI |
|
|
|
Niarra
Местожителство: Бургас
|
Пуснато на: Съб Ное 20, 2010 6:11 pm
Заглавие :
|
|
|
Да,аз кликнах на "Преглед" преди да публикувам ,но понеже нямам много вяра на интернет връзката и като цяло на процеса - качване на снимка от един сайт на друг изразих малко недоверие.. . |
|
_________________ Нищо в живота ни не се губи,просто се връща в друга форма и смъртта не е край, а ново начало.
Когато ти се струва че си стигнал предела си то ти ще си постигнал само половината от това,на което си способен. |
|
|
|
AUDAN
Местожителство: България,Земята...засега
|
Пуснато на: Пон Окт 17, 2011 12:07 pm
Заглавие :
|
|
|
Не знам дали това е ларва.
Може би е друг вид същество, но със сигурност е нещо, което древните са познавали. |
|
_________________ "Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI |
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|