Автор |
Съобщение |
Niarra
Местожителство: Бургас
|
Пуснато на: Пет Ное 26, 2010 11:31 am
Заглавие :
|
|
|
radea написа: | Ниара, и аз близо 2 години бях вегетарианка и в интерес на истината се чувствах добре. Но после се появиха проблемите. Стреснаха ме най-вече ниските стойности на желязото. Мисля че просто не бях успяла да балансирам загубата на белтъчини с други храни. От близо година пак си ям месо (само пилешко, чат-пат телешко, и риба, друго не, и то във възможно най-чист вид), но не се чувствам комфортно и съм решила пак да го оставям, но не и преди да съм си изградила по-здравословни хранителни навици.. Много е важно да има достатъчен прием на белтъчини (без да се прекалява с млечните продукти) и, лично за мен, на желязо. Това научих от вегетарианския си експеримент |
Да,права си за това.Ние малко отплеснахме темата към вегетарианството,но е така - вегетарианец ли си трябва да имаш специално меню ,защото вместо да си помогнеш можеш да си навредиш ако не си балансираш храненето.Има много материали и източници откъдето може да се почерпи информация по темата .
Пожелавам ти иначе да се справиш с проблема,дръж ни в течение на нещата ако искаш . |
|
_________________ Нищо в живота ни не се губи,просто се връща в друга форма и смъртта не е край, а ново начало.
Когато ти се струва че си стигнал предела си то ти ще си постигнал само половината от това,на което си способен. |
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Съб Ное 27, 2010 2:48 pm
Заглавие :
|
|
|
Според много от Учителите на Висшата Духовна Йерархия не е нужно да се самоубиваме чрез абсолютно и заклето вегетарианство, защото мнозина от нас не са пригодени към подобен начин на хранене, докато сме във физическата плътност на телата си.
Така е поради факта, че ни липсвата прекалено много от веригите на оригиналната матрица на нашето ДНК, както и РНК, така и спецификата на кръвните ни групи - особено Нулевата.
Но това не означава, че преобладаващото ни меню трябва да бъде обилно изпъстрено с месо...То просто на този етап от времето все още ще присъства в менюто на определени Личности, но по-скоро ще се използва като лечебно.
Лично аз отдава се дистанцирах от всякакви фанатизирани йогарски изпълнявки, бяло-братовски еуфорични изстъпления и припадничави анероксични вегетариански изблици на люде, които първо не са наясно със себе си, особено с личните си пси-нагласи, пък камо ли с останалите светове, в които пребивават.
Всеки от нас е един строго измерим конгломерат в рамките на физическата си плътност, с който факт трябва да се съобразяваме - при това много внимателно. |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|