Автор |
Съобщение |
moongirl
|
Пуснато на: Пет Дек 03, 2010 4:16 pm
Заглавие : За врачките и гледачките
|
|
|
Здравейте!
Искам да ви питам може би малко странен въпрос. На скоро чух(не много скоро всъщност), че ако ти гледа т. нар. врачка или гледачка променяш собснвената си съдба. Това си го обяснявам единствено с факта, че ние, след като чули предсказанието си, подсазнателно следваме това, което са ни предсказали и то се превръща в реалност. До тук разбирам, но какво е възможно да се случи, ако някой друг иска да разбере каква ще е нашата съба(естествено без ние да знаем за това)? Възможно ли е с желанието си да разбере за нечия друга съдба(в този случай нашата) да се случи така, че тя да се промени? |
|
|
|
|
|
taniuga
|
Пуснато на: Нед Дек 05, 2010 5:55 pm
Заглавие : Re: За врачките и гледачките
|
|
|
moongirl написа: | Здравейте!
Искам да ви питам може би малко странен въпрос. На скоро чух(не много скоро всъщност), че ако ти гледа т. нар. врачка или гледачка променяш собснвената си съдба. Това си го обяснявам единствено с факта, че ние, след като чули предсказанието си, подсазнателно следваме това, което са ни предсказали и то се превръща в реалност.
До тук разбирам, но какво е възможно да се случи, ако някой друг иска да разбере каква ще е нашата съба(естествено без ние да знаем за това)? Възможно ли е с желанието си да разбере за нечия друга съдба(в този случай нашата) да се случи така, че тя да се промени? |
Мисля, че тъй като всъщност протичането живота на човек е запланувано с цел получаване на уроци, то всичко което се случва е част от плана. Но тъй като има и свободна воля, то вариантите на плана са много и това са т.нар. паралелни реалности. Ако избереш да идеш на врачка и я послушаш, то тръгваш по този път,респ. създаваш тази реалност и си носиш последствията. Ако не идеш, то постъпваш по друг начин и това пак е твоя живот, но е протичащ по друг начин - сиреч избрала си друга реалност.
Ако непременно трябва да получиш урока си и да идеш и да не идеш, и да знаеш и да не знаеш , все ще ти се случи това , което е трябвало.
А това дали някой знае съдбата ти и може ли да я промени - мисля, че може и ако го направи то това е част от неговия и твой план за живота ви. Така ежедневно контактуваме с хора, оказващи влияние и променящи живота ни и това е част от предварителната ни уговорка при плануване на животите ни. |
|
|
|
|
|
moongirl
|
Пуснато на: Нед Дек 05, 2010 7:55 pm
Заглавие :
|
|
|
Мисля, че разбрах. Благодаря за отговора |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Сря Дек 08, 2010 11:27 am
Заглавие :
|
|
|
Просто нямам какво да допълня към отговора на Танюга!
Благодаря ти, Танюга! |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
taniuga
|
Пуснато на: Сря Дек 08, 2010 8:03 pm
Заглавие :
|
|
|
Аз трябва да ви благодаря, защото от този сайт тръгнах съзнателно да търся отговори на вълнуващите ме въпроси за живота и битието.
Преди да се запозная с публикациите и разсъжденията по темите, тези въпроси се въртяха в подсъзнанието ми и приемах живота си като някакъв сбор от случайности. Това ми създаваше някакво усещане на обреченост и бях приела ролята на жертва на обстоятелства - "Горкият аз".
Сега се старая да съм осъзната по всяко време, да правя осъзнати избори да си обяснявам случващото се и се опитвам да си създавам своя реалност.... Въобще промених се, старая се да не критикувам, да не давам съвети, да не се притеснявам да изказвам спокойно мнението си...
Изобщо общуването с вас в сайта ми помага да израствам като в същото време ми доставя голямо удоволствие и ви благодаря затова , че ви има и че сте такива каквито сте! |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Нед Дек 12, 2010 2:49 pm
Заглавие :
|
|
|
Радвам се много, че съм ти била полезна с нещо, Танюга! |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|