Автор |
Съобщение |
kati
Местожителство: София
|
Пуснато на: Чет Мар 15, 2007 12:13 am
Заглавие :
|
|
|
За "адептите" и "колегите" ли говориш? Ти само го следи, може информацията да ни е от полза! |
|
|
|
|
|
tan4eto77
Местожителство: Разград
|
Пуснато на: Чет Мар 15, 2007 12:18 am
Заглавие :
|
|
|
голям майтап настава-Меганчето ме светна къде да чета и само гледам как ги сразява в оня форум.реже ги като кисели краставици направо |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Чет Мар 15, 2007 12:25 am
Заглавие :
|
|
|
Я ме светнете и мен, бе, само вие ли ще се забавлявате! |
|
|
|
|
|
MeGaN_
Местожителство: Велинград
|
Пуснато на: Чет Мар 15, 2007 12:35 am
Заглавие :
|
|
|
Ми... то ми иде отвътре просто! |
|
_________________ Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него!!! |
|
|
|
MeGaN_
|
Пуснато на: Чет Мар 15, 2007 12:36 am
Заглавие :
|
|
|
Четете докато е време, че утре може и да ги няма вече ! |
|
_________________ Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него!!! |
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Чет Мар 15, 2007 12:38 am
Заглавие :
|
|
|
Сега ги гледах.Ама мисля, че не си заслужава,нека си се оплитат.Чудя се само що Календеров се занимава с това, интелигентен младеж е и аз много го ценя като журналист.Ама негова си работа. |
|
|
|
|
|
tan4eto77
|
Пуснато на: Чет Мар 15, 2007 12:39 am
Заглавие :
|
|
|
абе щом трябва после и цветно ще ги разкажем |
|
|
|
|
|
MeGaN_
|
Пуснато на: Чет Мар 15, 2007 12:50 am
Заглавие :
|
|
|
Време е да си лягам! Пък и... страх ме е да не ми направят някоя магия , то с ШАМАНИ / КИ да си нямаш работа ... ! Лека нощ момичета и до утре ! |
|
|
|
|
tan4eto77
|
Пуснато на: Чет Мар 15, 2007 12:54 am
Заглавие :
|
|
|
момичета и аз ще отлитъм към възглавницата,защото утре ще ставам рано и ако отново не си доспя ще гледам умно
пожелавам ви лека нощ а утре ще продължим отново. |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Чет Мар 15, 2007 1:02 am
Заглавие :
|
|
|
Лека ви нощ и умната с шаманките, да не вземат да ви "шамаНосат",че лошо,ще отворите работа на Маг Селена и Маг Живин! |
|
|
|
|
|
penka
|
Пуснато на: Чет Мар 15, 2007 5:26 pm
Заглавие :
|
|
|
Megan, там няма нищо писано от теб. Всичко е изтрито и си твърдо порицана за агресивен тон Умирам от любопитство как си ги насолила, обаче не мога да прочета. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Чет Мар 15, 2007 5:38 pm
Заглавие :
|
|
|
Ами ... каза им истината ... нищо особено!
А нали знаеш максимата: "Ако искаш някой да те намрази - кажи му истината!"
А MeGaN_ си я знаеш - "право куме та в очи"!
Ама сто на сто вече са я баннали ... защото присъствието на пробудени хора там е ненужно, защото определено пречи на "великите" ... сети се сама кои велики, значи! |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
MeGaN_
|
Пуснато на: Чет Мар 15, 2007 9:57 pm
Заглавие :
|
|
|
Още не са ме баннали, но... това което направиха току що ме вбеси наистина ! Промениха ми мненията, т.е говорят от мое име / неща които не съм написала/, но аз съм хитруша и съм си ги запазила в едно документче, което мислех на никого да не го показва, но сегааа.... ще помоля даже Маг Живин да ги изтипоса във форума, та всички да видят...! Освен това съм сигурна, че днеска все някой е видял истинските ми мнения! Тази постъпка е много грозна наистина ... ! |
|
|
|
|
reveta
|
Пуснато на: Чет Мар 15, 2007 10:45 pm
Заглавие :
|
|
|
Меган, аз също не съм забранена в онзи форум, но не бих влязла да пиша там. Едва ли ще направя добро впечатление, ако вляза и започна да се дразня с ония там. От какъв зор да го правя? Няма смисъл просто. Щом веднъж сме се махнали, мисля че нямаме повече работа там. |
|
|
|
|
|
tan4eto77
|
Пуснато на: Чет Мар 15, 2007 11:04 pm
Заглавие :
|
|
|
карам по спомен ама Меганчето окастри наред врачки и зяпачки/онзи образ админа им/.заби ги с въпроси в които те самите се оплетоха и изпаднаха в див ужас какво да отговорят след като и те си нямат на идея. |
|
|
|
|
|
|