Автор |
Съобщение |
Valia
|
Пуснато на: Съб Ное 13, 2010 8:51 pm
Заглавие : Земята - нашият дом
|
|
|
Филм със субтитри на български:
http://vbox7.com/play:158be130
В този филм няма грозни картинки и сърдити еколози - само магична, пленяваща красота. Нека се полюбуваме заедно на очарованията на нашата майка Земя, и отворим сърцата си.
Нека красотата изпълни сърцата ни и делата ни!
|
|
_________________ |
|
|
|
taniuga
|
Пуснато на: Съб Ное 20, 2010 6:55 pm
Заглавие :
|
|
|
Прекрасен филм! Благодаря ти за него! Изпълни сърцето ми с любов към Земята!
И във връзка с това ще споделя какво прочетох в един ченълинг за това как ние, човечеството си докарваме природните бедствия чрез духовните отрови, които излъчваме:
"...Списък на духовните отрови и на съответстващите им бедствия:
- Отровата на невежеството предизвиква земетресения;
- Отровата на гнева предизвиква вулканични изригвания;
- Отровата на горделивостта предизвиква силни ветрове и урагани;
- Отровата на алчността предизвиква пожари, започнати от хората, от мълнии и др.природни причини. Тя се явява и причина за сушата.
- Отровата на завистта и ревността предизвикват наводнения или в резултат на дъжд, или идващи от океана;
- Отровата на безволието, небитието и безверието предизвиква голям студ и дори ледников период...." |
|
|
|
|
|
Niarra
Местожителство: Бургас
|
Пуснато на: Съб Ное 20, 2010 7:20 pm
Заглавие :
|
|
|
taniuga написа: | Прекрасен филм! Благодаря ти за него! Изпълни сърцето ми с любов към Земята!
И във връзка с това ще споделя какво прочетох в един ченълинг за това как ние, човечеството си докарваме природните бедствия чрез духовните отрови, които излъчваме:
"...Списък на духовните отрови и на съответстващите им бедствия:
- Отровата на невежеството предизвиква земетресения;
- Отровата на гнева предизвиква вулканични изригвания;
- Отровата на горделивостта предизвиква силни ветрове и урагани;
- Отровата на алчността предизвиква пожари, започнати от хората, от мълнии и др.природни причини. Тя се явява и причина за сушата.
- Отровата на завистта и ревността предизвикват наводнения или в резултат на дъжд, или идващи от океана;
- Отровата на безволието, небитието и безверието предизвиква голям студ и дори ледников период...." |
Според мен всички тези неблагоприятни качества които изброяваш по-горе идват от Страха.Няма ли страх няма да има и нито едно от тях.Примерно- невежия човек е такъв защото го е страх да учи,гневния - защото го е страх от себе си и другите,горделивия го е страх да не изгуби егото си,алчния - да не му вземат това което има,завистиливия - че никога няма да има това което другите имат,ревнивия го е страх че ще трябва да дели - което той не може,а безволието ,небитието и безверието са едни много "удобни" състояния на духа ,в които той се е оставил на течението без обаче да взема участие в него,а просто седи и гледа отстрани какво става.Според мен един буден и осъзнат човек или поне такъв който има желание да се събуди, ще премахне първо страха от себе си,защото той му пречи да вижда много неща и тогава вече няма да има нито един от изброените по горе недостатъци поради простата причина че няма да има какво да ги подхранва .
Така мисля аз,може малко да съм се отклонила от темата за което съжалявам .
А иначе нашата Земя е извор на много безценни съкровища във всякакъв план,но ние правим всичко възможно да ги унищожим..
|
|
_________________ Нищо в живота ни не се губи,просто се връща в друга форма и смъртта не е край, а ново начало.
Когато ти се струва че си стигнал предела си то ти ще си постигнал само половината от това,на което си способен. |
|
|
|
AUDAN
Местожителство: България,Земята...засега
|
Пуснато на: Вто Апр 19, 2011 7:23 pm
Заглавие :
|
|
|
Следващият клип се отнася до т.нар. "фамилна къща", но отношението към цялата планета е еднакво, както и резултатите, разбира се.
Духът на къщата - Lutins
=======
Снимка : trolls-et-legendes.be
Lutins - домашен дух, домник, стопан/стопанин, |
|
_________________ "Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI |
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|
|