Автор |
Съобщение |
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Чет Мар 15, 2007 10:38 pm
Заглавие :
|
|
|
Тука нещо се случваааа ... така пък си мисля аааззззз ... Сигурно ще е за хубавоооо ...
Дано, дано, даноооо ... до всяко добро същество, застане по още едно ... |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
AUDAN
Местожителство: България,Земята...засега
|
Пуснато на: Чет Мар 15, 2007 11:11 pm
Заглавие :
|
|
|
До мен искам баба-милионерка ,без наследници и дългове,над 85...години,не киляа,че е опасно |
|
_________________ "Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI |
|
|
|
AUDAN
|
Пуснато на: Чет Мар 15, 2007 11:13 pm
Заглавие :
|
|
|
ма кой говори за интимни контакти? |
|
|
|
|
tan4eto77
Местожителство: Разград
|
Пуснато на: Чет Мар 15, 2007 11:16 pm
Заглавие :
|
|
|
ааааааааа той Ауданчо има друга идея.изчаква да дойде зимата,забърсва бабето когато навън температурата е поне минус 10 градуса,окъпва я и я изнася на терасата на чист въздух за поне 2 часа-след простудата Ауданчо остава вдовеца милионер |
|
|
|
|
|
AUDAN
|
Пуснато на: Чет Мар 15, 2007 11:21 pm
Заглавие :
|
|
|
Неее.На младини мислех да ставам лекар,та не съм с такива мисли.
Но съм забелязал,че доста хора се лепват за мен и зарасказват работи,които и с мъчения не биха издали.та се замислям,ако нещо спечеля от тотото,да сключа договор с някой мобилен оператор и да ми пуснат импулсен нмер.
Ще изслушвам срещу заплащане.Те ще приказват-аз ще слушам!
Че ми писна на аванта-все ми се опалкват и съвет ми искат.Аз им казвам,а рте -нищо.А после пак ми се оплакват./Аз им тегля една...а те уж се оправят за някакъв период от време,па току пак изпростеят.Та си викам,ч като няма оправия,поне да се замогна |
|
|
|
|
AUDAN
|
Пуснато на: Чет Мар 15, 2007 11:22 pm
Заглавие :
|
|
|
Замислювам се,тогива... |
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Чет Мар 15, 2007 11:23 pm
Заглавие :
|
|
|
Свирни на ония от борса оракул, веднага ще ти дадат слушалка |
|
_________________ "Всекиму своето!" |
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Чет Мар 15, 2007 11:24 pm
Заглавие :
|
|
|
Тя милионерката ще се вози с него в лимузина и ще си има носачи и бодигардове, та няма да се хаби да я разхожда сам.А ако не е склерозирала, ще вземе мерки да не я умори, да не е вчерашна, я! А и с тази си постъпка ще върне много нивото си на духовно-извисен человек, как така "убийство с цел облагодетелстване", па макар и бавно и незбележимо,от закона неуловимо. |
|
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Чет Мар 15, 2007 11:26 pm
Заглавие :
|
|
|
kati написа: | Тя милионерката ще се вози с него в лимузина и ще си има носачи и бодигардове, та няма да се хаби да я разхожда сам.А ако не е склерозирала, ще вземе мерки да не я умори, да не е вчерашна, я! А и с тази си постъпка ще върне много нивото си на духовно-извисен человек, как така "убийство с цел облагодетелстване", па макар и бавно и незбележимо,от закона неуловимо. |
Това е за темата за любовната магия! Дайте да я преместим там, пък аз ще видя какво мога да направя за осигуряването на една баба и връщането на аудан с четири прераждания назад в духовността (най-вече второто) |
|
|
|
|
AUDAN
|
Пуснато на: Чет Мар 15, 2007 11:31 pm
Заглавие :
|
|
|
Маг Живин написа: | ...ще видя какво мога да направя за осигуряването на една баба и връщането на аудан с четири прераждания назад в духовността (най-вече второто) |
Много е гадно времето в Англия...пък и съм забравил да яздя.Ма шотландски гайди с уиски-става!
Е,ако ми върнат замъка,може и да се позамисля над офертата |
|
|
|
|
tan4eto77
Местожителство: Разград
|
Пуснато на: Чет Мар 15, 2007 11:40 pm
Заглавие :
|
|
|
я си пробвай поличката че да не ти е утесняла Ауданчо.пък ние с гайдите ще дойдем.аз не пия алкохол ама ще дойда с пая от ябълки |
|
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Чет Мар 15, 2007 11:43 pm
Заглавие :
|
|
|
AUDAN написа: | Маг Живин написа: | ...ще видя какво мога да направя за осигуряването на една баба и връщането на аудан с четири прераждания назад в духовността (най-вече второто) |
Много е гадно времето в Англия...пък и съм забравил да яздя.Ма шотландски гайди с уиски-става!
Е,ако ми върнат замъка,може и да се позамисля над офертата |
Пропуснал си същественото, а прераждането може да е и в Афганистанско, на някой сух, брулен от ветровете пясъчен хълм с вода веднъж годишно от небето и ток пак оттам. Почти като замък е. Цялата пустош ще си е само твоя. |
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Чет Мар 15, 2007 11:45 pm
Заглавие :
|
|
|
AUDAN написа: | Неее.На младини мислех да ставам лекар,та не съм с такива мисли.
Но съм забелязал,че доста хора се лепват за мен и зарасказват работи,които и с мъчения не биха издали.та се замислям,ако нещо спечеля от тотото,да сключа договор с някой мобилен оператор и да ми пуснат импулсен нмер.
Ще изслушвам срещу заплащане.Те ще приказват-аз ще слушам!
Че ми писна на аванта-все ми се опалкват и съвет ми искат.Аз им казвам,а рте -нищо.А после пак ми се оплакват./Аз им тегля една...а те уж се оправят за някакъв период от време,па току пак изпростеят.Та си викам,ч като няма оправия,поне да се замогна |
Майтапа настарана, ама представи си, че може пък и това да ти е призванието.Хем ще бъдеш полезен на хората, хем ще капне нещичко.
Може "тел.на доверието" или нещо подобно, някои хора в определени моменти имат нужда точно от това - да бъдат изслушвани, дори без да взимаш отношение към проблемите им.Нека си говорят докато им олекне,пък ти ще си намериш квалифициран съветник как да не се натоварваш с чуждите проблеми,защото ако много се вживееш пък може да "изпушиш" |
|
|
|
|
|
AUDAN
|
Пуснато на: Чет Мар 15, 2007 11:46 pm
Заглавие :
|
|
|
Не знам,може.ма аз казах каквот' си спомням.Но може преди тия да е имало и други,де |
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Чет Мар 15, 2007 11:47 pm
Заглавие :
|
|
|
Говорим за напред, което би могло да е доста назад. Просто ти припомням за какво говорим |
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|