Автор |
Съобщение |
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Съб Мар 17, 2007 11:05 pm
Заглавие :
|
|
|
kati написа: | Ужасна история... И аз много обичам на Витоша, от дете съм ходила редовно през уикенда и зиме и лете.За съжаление скоро не съм.И района около Панчарево го знам.
А по темата за нестабилността през пролетта, в момента слушам новините - тези дни много катастрофи с жертви пак... Днес също.Сетих се, че наближава Великден,пак ли пред поредния Християнски празник ще има много жертви от злополуки. |
Това не ти ли говори нещо все пак ... Я виж предсказанията ми за тази година тук във форума!
Правих ги някъде по или след Нова година ... потърси ги и ще разбереш, за какво става въпрос!
Онази вечер имах едно странно съновидение, което ми показа колко замърсен е въздуха в София!
Но ... за съжаление не мога да направя тук коментар, защото не искам пак да си имам неприятности с невежеството на някои хора! Затова ... мълча! |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Съб Мар 17, 2007 11:08 pm
Заглавие :
|
|
|
AUDAN написа: |
Ама в Тибет не говорят хинди...май |
Миии ... в Тибет говорят на тибъти, ама той и тибъти знае, значи си!!! |
Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Съб Мар 17, 2007 11:33 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
AUDAN
Местожителство: България,Земята...засега
|
Пуснато на: Съб Мар 17, 2007 11:14 pm
Заглавие :
|
|
|
ооохоооо!
я да видим дали правилно си спомням едни думички,които ,ако гои казвате сутрин,ще си ...оздравите тялото..ако мога така да се изразя
Чунг до ама рунг нинг...
(дано не бъркам,ма май тъй беше) |
|
_________________ "Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI |
|
|
|
penka
|
Пуснато на: Нед Мар 18, 2007 12:22 pm
Заглавие :
|
|
|
Къде са тези предсказания? Аз не ги намерих. |
|
|
|
|
|
adidessi
|
Пуснато на: Пет Мар 23, 2007 3:59 pm
Заглавие :
|
|
|
Хубаво е човек да мечтае, така се откъсва поне за момент от ежедневните проблеми. Още от дете съм мечтателка, но ако ви кажа напоследък за какво често си мечтая може и да ми се изсмеете. Ами мечтая си за топло лято, зелена поляна обсипана с цветя, синьо небе, пеещи птички и аз да бъда там полегнала на земята под сянката на някое дърво, като част от тази прекрасна картина.Струва ми се, че ще бъде като в рая. Освен това не мога да обясня защо мечтая си да отида в Етиопия. Доста съм чела за това място, гледала съм снимки и по някакъв начин ме привлича. Смятам, че е щастлив всеки, който има възможност да посети различни кътчета на света. |
|
_________________ ЖИВОТЪТ САМ СИ НАМИРА ПЪТЯ!!! |
|
|
|
penka
|
Пуснато на: Пет Мар 23, 2007 5:14 pm
Заглавие :
|
|
|
И на мен много ми се ходи на най-различни места, но истината е ,че съм си направила извода, че не е толкова важно къде си, а - как си?Искам да кажа, че ако мечтата ми е да посетя египетските пирамиди и тя се сбъдне и аз отида там, а през цялото време ме мъчи примерно главоболие, или се притеснявам за детето си, то хич няма да ми е хубаво, че съм там. По-добре се чувствам, когато мога да се докосна до някаква хармония в себе си /за съжаление - рядко се случва/.Е - ако можеше и двете - щеше да е най-хубаво! |
|
|
|
|
|
AUDAN
|
Пуснато на: Пет Мар 23, 2007 6:15 pm
Заглавие :
|
|
|
A аз мечтая за Сейшелските острови
E,може и остров Крит ...ама никой не ги продава ...засега |
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Пет Мар 23, 2007 6:50 pm
Заглавие :
|
|
|
Изчакваме някоя и друга година да станат пустиня и купуваме на безценица. |
|
_________________ "Всекиму своето!" |
|
|
|
AUDAN
|
Пуснато на: Пет Мар 23, 2007 7:16 pm
Заглавие :
|
|
|
Става,пък после построяваме верига пирамиди и като завалят дъждовете-"Хей,Живот,здравеееей,здравееей!" |
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Пет Мар 23, 2007 9:16 pm
Заглавие :
|
|
|
А може ли ти да построиш пирамидите, пък аз ще извикам дъждовете. Все пак трябва да има някакво равноправно разделение (макар да се заемам с най-тежката част, както виждаш ) |
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Пет Мар 23, 2007 9:25 pm
Заглавие :
|
|
|
Ей,аз се чудя какви са тия валежи напоследък,дъжд,дъжд, в началото на астрономическата пролет.То като нямаше сняг,който като се стопи да напълни запасите от вода по язовирите,поне дъждът ще свърши тази работа.Само дето стават наводнения и нивото на някои реки застрашително се вдига. |
|
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Пет Мар 23, 2007 9:30 pm
Заглавие :
|
|
|
Валежите са от един друг наш общ бизнес с Аудан. Ама той западна и останаха само валежите |
|
|
|
|
MeGaN_
Местожителство: Велинград
|
Пуснато на: Пет Мар 23, 2007 9:59 pm
Заглавие :
|
|
|
kati написа: | Ей,аз се чудя какви са тия валежи напоследък,дъжд,дъжд, в началото на астрономическата пролет.То като нямаше сняг,който като се стопи да напълни запасите от вода по язовирите,поне дъждът ще свърши тази работа.Само дето стават наводнения и нивото на някои реки застрашително се вдига. |
Ние пък посрещнахме пролетта със сняг ! |
|
_________________ Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него!!! |
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Пет Мар 23, 2007 10:02 pm
Заглавие :
|
|
|
Ами Честита снежна пролет! По новините чух, че по вашия край много валежи, някои села били наводнени, нямало ток, при теб как е? Нали не бедствате там? |
|
|
|
|
|
AUDAN
|
Пуснато на: Пет Мар 23, 2007 10:14 pm
Заглавие :
|
|
|
Маг Живин написа: | Валежите са от един друг наш общ бизнес с Аудан. Ама той западна и останаха само валежите |
За бизнеса "когато му дойде времето"."Вервайте ми!". |
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|