Автор |
Съобщение |
ninka
|
Пуснато на: Чет Мар 22, 2007 9:42 pm
Заглавие : ?????????? ?? ?????????
|
|
|
Приемам извиненията ,но аз винаги съм гледала на този форум като един вид изповедалня,задавала съм много конкретни въпроси ,на които съм получавала изчерпателен отговор ,и никога не съм си позволявала да коментирам факти и събития ,касаещи хора които не познавам .За мен е бил важен само диалога ,а не говорилнята . |
|
|
|
|
|
kati
Местожителство: София
|
Пуснато на: Чет Мар 22, 2007 9:48 pm
Заглавие :
|
|
|
Имате право, целта е да има смислен диалог по важни и интересуващи ни въпроси и теми, ама понякога дискусиите минават и в говорилня, явно е човешко, все пак се придържаме към темите, но може би това ни помага да вникнем по-добре в нещата и като че ли научаваме повече един за друг в смисъл като светоглед.А и аз все казвам, може би и за собствено оправдание, че понякога малко "здравословен хумор" не вреди/стига да ни го разрешават/.Аз лично никога не бих си позволила да засегна и обидя човек, просто характер и усещам кога, до къде и с кого каво мога да си позволя.Има хора, с които мога и други с които и не бих си и помислила да се шегувам. |
|
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Чет Мар 22, 2007 9:50 pm
Заглавие : Re: ?????????? ?? ?????????
|
|
|
ninka написа: | За мен е бил важен само диалога ,а не говорилнята . |
В известен смисъл форумите не са точно диалог. За това си има други интернет форми - мейл, месинджър и т.н., нали така? Щом пишете тук, може би сте предвидили, че въпросът ви ще предизвика известна дискусия. Затова се и събираме тук. Да си поговорим. Така че извиненията на останалите потребители са от добра воля, а не че някой ви ги дължи. |
|
_________________ "Всекиму своето!" |
|
|
|
tan4eto77
Местожителство: Разград
|
Пуснато на: Чет Мар 22, 2007 9:51 pm
Заглавие :
|
|
|
ами в случая отново се получава говорилня и то защото се мъчим да изясним ситуацията-ние не искаме никого да засягаме по какъвто и да е начин и от приказка на приказка се получава като един дълъг вариянт на диалог с занасяне от време на време/говорилня/. |
|
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Чет Мар 22, 2007 9:52 pm
Заглавие :
|
|
|
kati написа: | Има хора, с които мога и други с които и не бих си и помислила да се шегувам. | Тия дето не носят на майтап, нали |
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Чет Мар 22, 2007 9:53 pm
Заглавие :
|
|
|
tan4eto77 написа: | ами в случая отново се получава говорилня и то защото се мъчим да изясним ситуацията-ние не искаме никого да засягаме по какъвто и да е начин и от приказка на приказка се получава като един дълъг вариянт на диалог с занасяне от време на време/говорилня/. |
Споко, Танче, форумите са затова да си говорят хората. Сама знаеш как започваме тема за едно, а ни избива на друго. Сега да търпим да ни избиват за това ли? |
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Чет Мар 22, 2007 9:55 pm
Заглавие : Re: ?????????? ?? ?????????
|
|
|
ninka написа: | Приемам извиненията ,но аз винаги съм гледала на този форум като един вид изповедалня,задавала съм много конкретни въпроси ,на които съм получавала изчерпателен отговор ,и никога не съм си позволявала да коментирам факти и събития ,касаещи хора които не познавам .За мен е бил важен само диалога ,а не говорилнята . |
А аз няма да ти приема извинението, Нинка, защото това тук не е "говорилня" ... и не ме карай да смайвам и останалите, щото те знаят, че го мога прекрасно, като пейстна тук нещичко, което ще докаже думите ми!
А ако приемаш форума ни тук за "говорилня", то моля ... не ти е тук мястото, щото явно си над всички нас!!!
Нищо повече няма да получиш като информация от мен!
Не съм ти обидена, не ти искам и извиненията, но не се дръж като "Могъщ властелин", щото като всички хора си една малка мравка от големия човешки мравуняк, която не си е намерила пътя и ... ако продължава в този дух, явно няма и да си го намери!!! |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Чет Мар 22, 2007 10:02 pm
Заглавие :
|
|
|
Маг Живин написа: | kati написа: | Има хора, с които мога и други с които и не бих си и помислила да се шегувам. | Тия дето не носят на майтап, нали |
Точно.То зависи и от кого идва майтапа все пак.Аз спазвам и йерархията.Но когато видя добро разположение, значи ми е дадена зелена светлина.А който носи майтап мисля, че е по свой начин извисен, а да умееш и да се надсмиваш над себе си - съвсем.А като се стея, че навремето хич, ама хич не носех на майтап - разревавах се от нищо, ужас.Добре, че съм го надмогнала,ама то си идва с възрастта и опита. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Чет Мар 22, 2007 10:08 pm
Заглавие :
|
|
|
Абсолютно вярно ... |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Чет Мар 22, 2007 10:09 pm
Заглавие :
|
|
|
Идва и с желанието за майтап. Правиш ли си, започваш и да носиш. Много е хубаво |
|
|
|
|
tan4eto77
|
Пуснато на: Чет Мар 22, 2007 10:10 pm
Заглавие :
|
|
|
малейййййййййй то аз забравих че не мога още да говоря бе хора.нали се изцепих че съм родена 2007 година ,та как така изразявам мнение че чак и ядосвам хората ама какво да ме прави Маг Живин нали съм му "транспортното средство" ще ми търпи обажданията из форума |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Чет Мар 22, 2007 10:14 pm
Заглавие :
|
|
|
Относно майтапа - познавам хора/не говоря за форума, а на живо/дето умрат да се бъзикат с другите, понякога доста прекаляват с шегите си, ама я се опитай с тях, веднага "сменят плочата", хич не дават, сърдят се, цупят се, карат се, дори са готови и за бой и т.н. Това на какво е признак - на мания за величие или комплексарщина? |
|
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Чет Мар 22, 2007 10:15 pm
Заглавие :
|
|
|
Не, неосъзнато желание да бъдат скъсвани от кодош |
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Чет Мар 22, 2007 10:18 pm
Заглавие :
|
|
|
Интересното е, че дори те могат и със себе си да се шегуват, ама на другите не дават.А не е справедливо някакси. |
|
|
|
|
|
tan4eto77
|
Пуснато на: Чет Мар 22, 2007 10:19 pm
Заглавие :
|
|
|
според мен са ограничени хора.аз например най-редовно си правя майтап а и нося на майтап.и аз познавам такива хора и вече не им се връзвам на "английския хумор"защото аз без да искам винаги отвръщам с шегичка.та това са по скоро комплексари с ограничен хумор |
|
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|