|
Автор |
Съобщение |
viki
Местожителство: Пловдив
|
Пуснато на: Нед Мар 25, 2007 10:25 pm
Заглавие : :)
|
|
|
Здравейте отново и от мен... позволете ми да отклоня темата отново към снимките и странните фигурки върху тях тук публикувам 3 снимки. Първата е на едно момче - снимал се е в някаква пещера близо до Кърджали , казва че мястото е някъде до перперикон , а другите 2 са снимани в новата зала на нашия салса клуб - на снимката няма много присъстващи защото са правени точно във интервала на смяната на 2-те групи... сториха ми се интересни и особено тази в пещерата , нека който има възможност да коментира белите петна... имам чувството че само на моя апарат се появяват... все едно аз ги предизвиквам да са там...
Спокойна вечер на всички ви !!!
|
|
_________________ << За да видиш дъгата, трябва да се примириш с дъжда >>
<< Това, което не ни убива ни прави по-силни>> |
|
|
|
viki
|
Пуснато на: Нед Мар 25, 2007 10:28 pm
Заглавие :
|
|
|
Олееее ставам все по-разсеяна извинявам се... това не беше за тази тема... баз да искам съм отворила нова ама че съм... пействам съдържанието във темата за лаврите... може да изтриете тази съжалявам !!! |
|
|
|
|
tan4eto77
Местожителство: Разград
|
Пуснато на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm
Заглавие :
|
|
|
споко.Маг Селена ще оправи "поразията" всички имаме по един такъв "опит" за включване в темата. |
|
|
|
|
|
viki
|
Пуснато на: Нед Мар 25, 2007 10:35 pm
Заглавие :
|
|
|
Да... така става като не си лягам на време... освен това не съм преместила поста в темата за "лаврите" , а за "ларвите" ...
Вече наистина ви казвам лека нощ!!! |
|
|
|
|
MeGaN_
Местожителство: Велинград
|
Пуснато на: Нед Мар 25, 2007 10:41 pm
Заглавие :
|
|
|
От това, което Маг Селена ни е научила... мога да кажа, че първата снимка е подобна на тази на Светулка, т.е пещерата е някакво магическо място, където човек може да се зареди с огромно количество положителна енергия. На втората снимка предполагам, че са заснети мисъл форми, а за третата нямам обяснение ! |
|
_________________ Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него!!! |
|
|
|
kati
Местожителство: София
|
Пуснато на: Нед Мар 25, 2007 11:04 pm
Заглавие :
|
|
|
На мен ми приличат на мисъл форми и на третата снимка.И като се има предвид мястото, където е правена снимката, сигурно са положителни, ама наистина Маг Селена най-добре ще се произнесе. |
|
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|
|