Автор |
Съобщение |
reveta
|
Пуснато на: Сря Мар 28, 2007 2:12 pm
Заглавие :
|
|
|
Маг Живин написа: | И както си говорихме вчера сладко, днес влезе една вече бивша потребителка на бял кон и ни възмезди и отмъсти за всичкото зло, което й бяхме сторили. Не зная чак какво толкова сме сторили, но като видях възмездието, останах с впечатление, че сме наредили поне три детски градини в стройни колонки и сме ги застреляли без дори да ги закопаем. |
Тази потребителка имаше много сериозен проблем доколкото си спомням. Помня, че вие се заехте проблема й и се опитахте да я измъкнете от депресията. Защо сега е недоволна? Какво повече иска от вас? |
|
|
|
|
|
Маг Живин
Местожителство: София
|
Пуснато на: Сря Мар 28, 2007 6:18 pm
Заглавие :
|
|
|
Когато човек поукрепне или си мисли че е поукрепнал , първата му работа е да се опита да ни смачка, сигурно за да докаже на себе си нещо. Мнозина постъпват по този начин |
|
_________________ "Всекиму своето!" |
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Сря Мар 28, 2007 6:27 pm
Заглавие :
|
|
|
"Боже колко мъка има по тоя свят" Неприятно ми е да го кажа,ама ще префразирам:"Боже колко лошотия има по тоя свят",не е истина.Толкова ли е трудно човек да бъде благодарен, макар и символично? |
|
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Сря Мар 28, 2007 6:52 pm
Заглавие :
|
|
|
Не е необходимо някой да е благодарен за нещо. Достатъчно би било просто да не се нахвърля върху ни, но явно и това е прекалено като очакване |
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Сря Мар 28, 2007 6:58 pm
Заглавие :
|
|
|
Поне да знае и помни.Мисля, че е нормално и не е унизително човек да е благодарен за получена помощ, даже и животните знаят да бъдат благодарни и признателни. Ама както казва Маг Селена май те наистина ни превъзхождат нас хората. |
|
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Сря Мар 28, 2007 7:33 pm
Заглавие :
|
|
|
Така мисли и зеления гущер с лулата |
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Сря Мар 28, 2007 7:36 pm
Заглавие :
|
|
|
Аз го мислех за динозавърче. |
|
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Сря Мар 28, 2007 7:40 pm
Заглавие :
|
|
|
То е ламя, но е животно |
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Сря Мар 28, 2007 7:40 pm
Заглавие :
|
|
|
Подобни личности - било то наши клиенти или пък "приятели" - започват да ни мразят преди всичко от злоба и завист!!
Това - първо!
Второ - когато се издънят за нещо, за което сме ги предупредили, било щото ни правят напук, за да ни докажат, че са по-знаещи и можещи от нас!!!, се издънват наистина много жестоко и с много лоши последици за самите тях!
Е, те тогава става вече страшно, щото /нали знаете, че трябва да има някой виновен за страданието им/ те забравят за упражнената от тях собствена воля и направения личен избор, както и огромен инат, и казват: "Ето , ония идиоти ме "работят", те ми правят магиии ... черни та църни! Аз ще ги науча тях ..."
И се започва една приказка безкрай ... изпълнена със зловеща злоба и още по-зловеща мъст! |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
AUDAN
Местожителство: България,Земята...засега
|
Пуснато на: Сря Мар 28, 2007 8:48 pm
Заглавие :
|
|
|
Маг Селена написа: | ...трябва да има някой виновен за страданието им... и казват: "Ето , ония идиоти ме "работят", те ми правят магиии ... черни та църни! Аз ще ги науча тях ..." |
Те за това не бях се сетил.И понеже знам каква е да си "дежурният виновен",се съгласявам,че наистина това е много голям мотив за издънка
Maг Живин написа: | Когато човек поукрепне или си мисли че е поукрепнал , първата му работа е да се опита да ни смачка, сигурно за да докаже на себе си нещо. |
Явно съм много зле |
|
_________________ "Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI |
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Сря Мар 28, 2007 8:54 pm
Заглавие :
|
|
|
Та ... като сме се разговорили за отмъщение и възмездие, ще взема да ви разкажа за един "маг Светлин" какви ми ги беше сътворил.
В оня форум някой потребител ми беше задал въпрос какво ще кажа аз за въпросния "маг". Аз отговорих, че не коментирам колеги /е, вече го правя поради лични съображения!!!/ и се въздържах от каквото и да било мнение относно тази нещастна личност.
Кой е той ли?! Една алчна и лакома личност, която си купи апартаментче от черномагьсничество и ... познайте каквоооо???!!! ... не, няма да можете да познаете, затова ще ви кажа аз ... от нестандартен секс във всичките му разновидности чрез подадени лично от него обяви за еротични услуги /е, между другото и еротичен масаж - само дето не знае как се прави, ама това няма значение/
Таааа ... това приятелче нещо по едно време ми се наби в "астралния поглед" и това си е!!!
Хванала съм завистта и злобата, с която ме заливаше поне 2-3 години време!!! Е, разбира се, че не обърнах внимание на яростните му емоционални избилици!!!
Но не щеш ли една вечер едно, че визирах образа му, друго - усетих характерни убождания по лицето си: в очите, носа, бузите, устните, слепоочията, навсякъде по главата и най-вече в третото "око"!!!
И какво видях мислите с " наръганото си трето око"?! Видях моята снимка от в-к "Врачка", изрязана и сложена на едно кафяво бюро от дясната му страна цялата набодена много плътно с карфици, ама почти една до друга! Имаше и някакъв буркан, а в него сложена някаква течност /може да е било и вода, нещата се "виждат" малко по-различно, когато упражняваш ясновидство/. Та в буркана имаше натрошени множество стъкла /то тази магия не се прави с натрошени стъкла, ама другото нещо струва пари!!!/ и още куп други подобни "магьоснически" изработки.
Нападенията и атаките му зачестиха. Аз обаче винаги постъптвам така да се каже етично! Намерих човек, който да му съобщи, че съм наясно какви ги магерти и го предупредих да престане!
"маг ви Светлин" естествено не престана и ...
Потраях го още известно време и един ден му звъннах по телефонаааа ... описах му какво съм видяла и той глътна не само езика си, но и всичките онези работи, дето ми беше изработил и сложил върху бюрото си. Започна да заеква, да петелчи, че той не бил такъв човек, че той "връщал" само зловредната енергия, ако някой го нападне и т.н., и т.н.
Обещах му, че и аз ще направя същото!
Това вече е отмъщение от злоба, завист, алчност и лакомия!!! Става въпрос за "маг Светлин" еййй, да не помислете, че съм такъв човек, нееееее ... не съм!!!
Само едно не мога да разбера: тия хора не са ли на ясно, че просто ги виждам всичките до един, които ми правят "черни магии за смърт", /пък и не само!!!/ защото магиите, които ми беше сътворил този "маг" бяха точно такива?!
И друго не ми е ясно: защо се възприемат толкова на сериозно някои хора, та чак и си вярват?! И в ума ми не се побира как някой си там човек може да мрази и завижда на друг до такава степен, че в злобата си да му пожелае пък и допринесе за собствената му смърт?!
Ами ако не бях аз?!, ... ами колко хора са били на моето място и не са "виждали и знаели" какво става с тях ... и са били или разболявани, или пък са си отишли от този свят при странни обстоятелства, щото други такива изродени и болни мозъци като на въпросния "колега" са си поръчали "отмъщение и възмездие" !!! |
|
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Сря Мар 28, 2007 9:53 pm
Заглавие :
|
|
|
AUDAN написа: |
Явно съм много зле |
Споко, ще те изчакаме |
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Сря Мар 28, 2007 9:58 pm
Заглавие :
|
|
|
AUDAN написа: | Маг Селена написа: | ...трябва да има някой виновен за страданието им... и казват: "Ето , ония идиоти ме "работят", те ми правят магиии ... черни та църни! Аз ще ги науча тях ..." |
Те за това не бях се сетил.И понеже знам каква е да си "дежурният виновен",се съгласявам,че наистина това е много голям мотив за издънка |
Имаше един професионален виц на времето: "Един чукча седи на някакъв клон и го реже. Минава отдолу руския инжинер и му вика: Ей, чукча, престани, че ще паднеш. В отговор чукчата само гледа мръсно и продължава да реже. След малко клонът се троши и чукчата бух долу на земята. Приближава руснакът и гледа да го изправи, а после вика: Казах ли ти, че ще паднеш? А чукчата: Махай се оттук зъл шаман!!!"
Като ви четох, се сетих |
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Сря Мар 28, 2007 10:03 pm
Заглавие :
|
|
|
Бях се сетила за израза "реже клона, на който седи",ама вица не го знаех.Много сполучливо за случаите. А по тоя повод се сетих, че като че ли всики мразим да ни казват "Казах ли ти аз?!" след като са ни предупредили, а ние от инат не слушаме и се издъним.Особено, ако го осъзнаваме... |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Сря Мар 28, 2007 10:05 pm
Заглавие :
|
|
|
Миииии ... т,вай значи положението! |
|
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|