|
Автор |
Съобщение |
kati
Местожителство: София
|
Пуснато на: Сря Апр 04, 2007 8:12 pm
Заглавие :
|
|
|
Маг Живин написа: | Ами да, каква друга работа имат "другите", освен да завиждат и да поръчват черни магии. Колко прав е Сартр,когато казва "Адът това са другите" Като да е бил българин, жертва на комшийска завист |
Много сме черногледи като си приписваме най-лошите качества за типично български, май и това стана наше колитивно натрапчиво втълпяване и колкото повече, толкова повече си вярваме /не че няма доза истина/, но другите не мисля, че са по-добри от нас - завистта и др.подобни са си общочовешко проявление.Хубаво е да сме самокритични, но поне да е конструктивно - да се мъчим да ги преодоляваме тези прояви на завист, злоба, неприемане на чуждите успехи.И да не обвиняваме другите, че ни пречат, защото така създаваме собствения си ад. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Чет Апр 05, 2007 3:47 pm
Заглавие :
|
|
|
merigi написа: | Според мен това не са натрапчиви мисли, а по-скоро интуиция... |
А според мен пък си е чиста диагноза! |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Чет Апр 05, 2007 3:54 pm
Заглавие :
|
|
|
kati написа: |
Много сме черногледи като си приписваме най-лошите качества за типично български |
Напротив, Кати ... българина, що се отнася до него, никога не си преписва най-лошите качества на него!
Той ги преписва винаги на другите, българина според българина е най-великото създание на Земята, родено за и с Велика Мисия!!!
Нищо подобно ... българина вече дори не съществува като такъв и това стана лично с неговото съгласие - т.е. той се самоунищожи, защото не пожела на надмогне себе си!
Та оттам го обсипаха и безбройните му натрапчиви мисли, които го доведоха до една масова халюцинация, че е най-голямата жертва на Земята!!! |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|
|