Автор |
Съобщение |
MeGaN_
Местожителство: Велинград
|
Пуснато на: Пет Яну 26, 2007 10:17 pm
Заглавие : ????????????? ?? ???????? ????? ?????? ???????????!
|
|
|
Дали истинските камъни влияят по някакъв начин на нашето енергийно поле ? Аз например нося планински кристал, /зареден с рейки/, но не мога да разбера дали това ми оказва някакво въздействие! Освен това съм чувала, че истинския кехлибар има много силно въздействие и дори лекувал някои сериозни болести! Това са ми го казвали хора, които носят истински / необработен кехлибар/! |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Пет Яну 26, 2007 10:21 pm
Заглавие :
|
|
|
Много е хубаво като си говорим тук с теб, ама да не вземаш да си провалиш изпитите заради нас, хейййй ...
Маг Живин ей сега ще ти отговори за камъните! |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Пет Яну 26, 2007 10:24 pm
Заглавие :
|
|
|
Малко е трудно да се отговори изобщо. Рейки е доста мъгляво напоследък доста омърляно понятие, а планиския кварц служи за много неща. Така че зависи за какво искаш да ти помага. Всеки полускъпоценен и скъпоценен камък си има свои характеристики и диапазон на действие. Важно е да се знае за какво ще се прилага, като лечебно средство - литотерапия, като амулет, като регулатор на енергетиката, като коректор и т.н. |
|
_________________ "Всекиму своето!" |
|
|
|
MeGaN_
|
Пуснато на: Пет Яну 26, 2007 10:27 pm
Заглавие :
|
|
|
Няма Маг Селена ! Е може да е с 3 -ка / хубаво нечетно число /... но мисля, че до поправка няма да стигна ! И освен това... от утре почвам сериозно да уча ! |
|
|
|
|
|
MeGaN_
|
Пуснато на: Пет Яну 26, 2007 10:31 pm
Заглавие :
|
|
|
Ми... лично аз го нося, защото ми харесва ! Камъните винаги са ми били слабост, независимо за какво служат...! |
|
|
|
|
|
MeGaN_
|
Пуснато на: Пет Яну 26, 2007 10:38 pm
Заглавие :
|
|
|
Надявам се, че не съм се "радрънкала" чак дотолкова, че да съм станала досадна ! Пък и не сте длъжни да ми отговаряте нали ! |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Пет Яну 26, 2007 10:46 pm
Заглавие :
|
|
|
Напротив ... Ти си симпатичковче и ако не ми се спи ще си бъбря до утре с теб, ама ... ми идва малко нанагорно понякога и ми се спи та две не видя ... ти мани другото, ами ми се и вечеря по туй време, щото късно обядвахме и още не сме вечеряли!!!
Пък и съседите ни награбиха да се организираме дружно за проверки за парното - за тия дето крадат от парното, пък ние им плащаме ...
И там отхвърлихме един час приказки и майтапи ... та ето ни сега гладни и заспиващи ... (ми...няма емотиконче за прозявки!!!)
Затова лека нощ и приятни сънищаааа ... и умната с инкубусите, че знаеш ли ги какви са!!! |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
MeGaN_
|
Пуснато на: Пет Яну 26, 2007 10:55 pm
Заглавие :
|
|
|
Благодаря !
Лека нощ и на вас и успех с парното ! |
|
|
|
|
|
penka
|
Пуснато на: Пет Яну 26, 2007 10:57 pm
Заглавие :
|
|
|
MeGan_, определено има и връзка и взаимодействие. Аз съм го изпитала върху себе си.Аз имам НУЖДА да нося сребърен пръстен с червен камък. Просто го чувствам като част от себе си и знам че той ме зарежда и аз го зареждам /друг е въпроса дали е за добро и дали за мен, каквато съм агресивна и без друго, това е най-подходящия камък/.Сигурно трябва да нося нещо в синьо или зелено, но това не съм аз.Обаче и друго е вярно - чи ти вече е добре да си седнеш на ... и да започнеш да учиш за изпита /казвам го съвсем майчински и дано не ми се разсърдиш!/Лека нощ и успех, македонско девойче / и аз по баща съм "македонско девойче"/. |
|
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Съб Яну 27, 2007 11:05 pm
Заглавие :
|
|
|
Важно е взаимодействието с камъчето. Важно е то да ни дава нещо, което ни липсва или да подсилва нещо, което желаем да посилим. |
|
|
|
|
MeGaN_
|
Пуснато на: Съб Яну 27, 2007 11:07 pm
Заглавие :
|
|
|
Penka... а как разбра, че имаш нужда да носиш "сребърен пръстен" и то точно с червен камък ?
Македонско девойче ! Незнам колко съм македонско, но със сигурност съм българско !
А... иначе няма за какво да ти се сърдя ... вече съм доста пораснала и мисля, че сърденето е много глупава човешка реакция ! Все пак благодаря ти за загрижеността ! |
|
|
|
|
|
penka
|
Пуснато на: Нед Яну 28, 2007 8:12 pm
Заглавие :
|
|
|
Наистина не знам. Аз по принцип рядко пожелавам да купя нещо за външен вид /за съжаление съм малко небрежна/, още повече - бижу.Обаче миналата Нова година ми стана нещо като "идея фикс".Непрекъснато имах нужда от това и сякаш го виждах този пръстен на пръста си.В един момент не издържах, влязох в първия магазин за бижута по трасето ми и там беше този пръстен.Между другото - нищо особено, даже доста евтин, но това е моят пръстен.Всъщност, хич не съм привърженик на това човек да е привързан или свързан с някаква вещ, обаче този пръстен е изключение за мен. |
|
|
|
|
|
AUDAN
Местожителство: България,Земята...засега
|
Пуснато на: Нед Яну 28, 2007 11:12 pm
Заглавие :
|
|
|
А аз 3г продавах дранкулки от Индия,Китай,Афганистан и бившия СССР.
След като прочетох материала затова,че мъката на работниците се запечатва в/у камъчетата се поотчаях..за няколко секундиЯвно "лечебния ефект" е бил само от самовнушение и от възхитените погледи на околните.
Друга полза е,че прочетох няколко малки,но много ценни книжки по темата и вече не смея да кажа,че еди-кой си камък е еди-какво си.Нека го кажат знаещите.
Но чух нещо ужасно!Във Франция програмирали камъчета.Моля ,който има повече инфо-да докладва!
Рапорт даден! |
|
_________________ "Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI |
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Пон Яну 29, 2007 12:02 am
Заглавие :
|
|
|
За това аз лично нямам информация, досега се опитвах да намеря в къщи една книга, която мъжът ми си беше купил преди години, нещо за кристалите и тяхното въздействие, но за съжаление не я открих, май я беше занесъл някъде преди време. Ако все пак я открия тези дни, ще я прегледам и ще пиша за нея. |
|
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Пон Яну 29, 2007 2:23 pm
Заглавие :
|
|
|
AUDAN написа: |
Но чух нещо ужасно!Във Франция програмирали камъчета.Моля ,който има повече инфо-да докладва!
Рапорт даден! |
Зная, това е практика, стара като света. Все едно дали й казваш програмиране или кодиране. Но за какво по-точно да докладвам. |
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|
|