Автор |
Съобщение |
kati
Местожителство: София
|
Пуснато на: Чет Мар 29, 2007 8:45 pm
Заглавие :
|
|
|
Еее,защо само към мен? Мисля, че всеки може да да каже по нещо. Темата наистина е важна и всяко мнение е интересно. А още по-хубаво е, че Маг Селена ни дава отговори или ни подсказва къде и как да ги тъсим, наша грижа е да ги открием. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Чет Мар 29, 2007 9:31 pm
Заглавие :
|
|
|
Здравей, Ирини!
Аз не скучая никога, ама снощи направихме едно откритие с мага Живиииинннн ... мииии ... пускаме ние телевизията и гледаме "О, Азис"!!! - ужас!!! - че и философства, макар и абсолютно нескопосано, отгоре на всичкотооооо ...
И какво мислиш, ти Ирини ... ми то имало "Вип Брадър" ... и потребителите глеееедат ли гледат ...
Таааа ... зоррр, зор! Взех да давам отговорите преди потребителите!
Нищо лично ей, да не се обидите пък сега ...
Здравей и на теб, Кати!
Сигурна съм, че изобщо не скучаеш, значи ... ама добре, че се появи, иначе работата отиваше накъмто хвърлянето на боб за издирването ти!!! |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
irini
|
Пуснато на: Чет Мар 29, 2007 9:43 pm
Заглавие :
|
|
|
Маг Селена написа: |
И какво мислиш, ти Ирини ... ми то имало "Вип Брадър" ... и потребителите глеееедат ли гледат ...
|
И аз гледам - с гръб към телевизора...
Евангелие на Тома |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Чет Мар 29, 2007 9:51 pm
Заглавие :
|
|
|
Ммммъъъъъ ... що с гръб, деее ... ми малко уважение пък значи, я да видиш само какви знаци за "любов" иммммааааа ... аххххааъъъ... |
|
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Чет Мар 29, 2007 9:52 pm
Заглавие :
|
|
|
Много сте несериозни. Отивам да си отнеса главата с един шоколад. |
|
_________________ "Всекиму своето!" |
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Чет Мар 29, 2007 10:02 pm
Заглавие :
|
|
|
Ааа,хора,не го подценявайте Брадърът че той вижда всичкоооо.... А когато съм във форума с "вярната дружинка" никакви Брадъри и Айдъли и на знам още какви риалитита не могат да ме отклонят.Освен "супер-интересните" гастроли на разните магове и адеБти за да информирам тук колко са напред с материала/това е за една друга тема/ що не ги съберат и тях в къщата на Брадъра примерно Маг Брадър да видим как магически ще се "елиминират" взаимно.
Още една идея за бизнес специално за Маг Живин.Ако бях на мястото на братята телевизионери-екстрасенси така щях да си вдигна рейтинга на кабеларката, та частните-ефирни телевизии да и дишат прахта. |
|
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Чет Мар 29, 2007 10:07 pm
Заглавие :
|
|
|
kati написа: | ....Ако бях на мястото на братята телевизионери-екстрасенси така щях да си вдигна рейтинга на кабеларката, та частните-ефирни телевизии да и дишат прахта. |
Това не означава, че не можеш да им продадеш идеята за добри пари. Винаги можем да обсъдим идеята по-детайлно в бизнес руума на форумите. |
|
_________________ "Всекиму своето!" |
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Чет Мар 29, 2007 10:21 pm
Заглавие :
|
|
|
Марш там ... бързо, марш там, че раздават и скрити камери ... бързо-бързо ... |
|
|
|
|
|
Лунна
|
Пуснато на: Нед Апр 08, 2007 1:29 pm
Заглавие : :))
|
|
|
Цитат: | Това, което е дадено на човека от Бога, си го отнема лично и само човека!!!
Прави го по хиляди начини само заради това, че не желае да приеме Божествените закономерности!!! Сори ... |
Напълно споделям тия Ваши думи, Маг Селена .... човек винаги търси Любовта , която да му бъде дадена от някого, вместо да потърси Божествената Любов , която всеки ден му се подарява. Изискващата, ревнивата, егоцентричната Любов е всъщност сянката в която попадаме , забравяйки истинската безусловна, отдаваща, взаимна Любов .... и докато не се научим да четем знаците на Божествената Любов, никога няма да се почувстваме истински обичани. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Нед Апр 08, 2007 3:17 pm
Заглавие :
|
|
|
Тук бих допълнила - ние сме били винаги обичани, само че прозрението ни е било твърде ограничено и не сме разбирали този очевадещ факт!
А представи си само колко безбройно много хора все още не разбират ЩО Е ТО ТОВА ЛЮБОВ?!
Току-що ми хрумна да отворя една нова тема относно предопределението на брачните партньори!
Много бих се радвала, ако всички вземат участие и си дадат мненията, както и коментарите относно нея! |
|
|
|
|
|
FIERY
Местожителство: U.S.A.
|
Пуснато на: Нед Май 06, 2007 3:53 am
Заглавие :
|
|
|
Цитат: | Любовта дава себе си, тя не иска нещо в замяна! |
По-горното, ми напомни за един мой любим автор - Халил Джубран. Радвам се, че имам възможността да споделя нещо от него с Вас :
И РЕЧЕ МУ АЛ-МИТРА :
- Кажи ни за Любовта .
А той повдигна глава, огледа множеството и велика тишина настана. Тогава със силен глас им заговори:
- Когато Любовта ви позове, последвайте я, макар пътеките и да са стръмни и сурови.
И когато крилете и се разперят върху вас, отдайте и се, макар и мечът скрит в перата и да ви ранява.
И когато тя ви проговори, повярвайте и,
макар гласът и да руши мечтите ви, тъй както севернякът градините ви попарва.
Защото любовта както е корона, тъй е и тежък кръст.
Както е ластарът на лозницата, така е и резитба.
Както се издига до върхарите ви и гали нежните ви клонки, затрептели в слънчевия сяй,
така се спуска и до корените ви и зле разтърсва ги,
макар и впити в почвата.
Тя като житни снопове ви сбира и стисва до гръдта си.
На хармана си после ви вършее, да се оголи зърното у вас.
Отвява ви от сламки и от плява.
Премила ви до бяла същина.
Омесва ви до податлива мекост.
И ви предава на святия си огън,
за святи хлябове на Божието свято пиршество.
Всичко това ще ви стори любовта, за да познаете тайните на сърцето си и в познанието си да станете частица от сърцевината на Живота.
Но ако в своята боязън търсите само мира на любовта и нейната наслада,
тогава по-добре ще за вас да покриете голотата си и да слезнете от хармана на любовта
в свят, който не познава сезони и в който ще се смеете, но не от сърце, и ще ридаете, но не от дън душа.
Любовта не ви дава нищо освен себе си и не черпи от никого освен от себе си.
Любовта не обсебва, но и не иска да я обсебят.
Защото на любовта и стига любовта.
Любовта няма друго желание, освен да се изпълни.
Но ако вие любите и храните желания, нека бъдат тези:
да се стопите и да се леете като поток, запял звънката си песен на нощта;
да познаете болката на твърде много нежност;
да бъдете ранени от собственото си разбиране за любовта;
и да кървите драговолно, с радост;
да се будите в зори с крилато сърце и да възхвалявате дарения ви нов ден любов;
да почивате по пладне в размишления за любовната нега;
вечер да се връщате у дома си, пълни с благодарност;
и да си лягате с молитва за любимото ви същество и с благодарствен химн на устните си.
Джубран Халил Джубран |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Нед Май 06, 2007 2:03 pm
Заглавие :
|
|
|
FIERY написа: |
Любовта няма друго желание, освен да се изпълни.
|
Ето ... това е същината на Любовта като цялостно понятие за Божественото разбиране и осъществяване!!!
Прекрасно е ... нямам думи!
Честно казано аз не съм го прочела, макар че имаме доста от него в къщи ... е, не мога да прочета всичко онова, което бих желала ...
Затова "желая" онова, за което имам време и достъп ... ми по по-малко, деее ... |
|
|
|
|
|
AUDAN
Местожителство: България,Земята...засега
|
Пуснато на: Съб Май 19, 2007 11:48 am
Заглавие :
|
|
|
" Австралийка почти стана терористка в името на любовта
Лудо влюбена австралийка е била арестувана и обвинена в планиране на бомбен атентат в Сидни. Терористичният акт трябвало да докаже чувствата си към любимия, обясняват днешните австралийски медии.
27-годишната Джил Кортни била толкова обсебена от нежни чувства към Хюсан Калаш (28 г.), че татуирала името му на различни места по тялото си.
За него това може би не е било достатъчно доказателство, или той просто е искал да се отърве от натрапницата, и за целта й поставил сериозно условие, за да сподели чувствата й - да извърши бомбен атентат на публично място.
Джил обаче не се поколебала нито за миг и пристъпила сериозно към задачата. Тя се консултирала по въпроса, купила материали за бомба и вече била готова да действа, когато в полицията постъпил анонимен сигнал за готвения терористичен акт.
При обиска в дома й полицаите открили експлозив, детонатор и перука. Но и още нещо - тефтерче, в което си записала етапите при изпълнението на задачата:
"Отивам на мястото. Залагам бомбата. Тръгвам си. Задействам устройството. Влизам в колата. Преобличам се и свалям перуката. Връщам се в къщи." Сега обаче я чакат да дава обяснения в съда. "
Te на т'ва му казват "лудо влюбена",наистина!Ама съм съгласен с предположението на автора,че,май,обожаваният искал да се отърве от нея |
|
_________________ "Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI |
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Съб Май 19, 2007 12:52 pm
Заглавие :
|
|
|
AUDAN написа: |
Te на т'ва му казват "лудо влюбена",наистина!Ама съм съгласен с предположението на автора,че,май,обожаваният искал да се отърве от нея |
Мъхъммммм ... както казваш ти ... странно, но много ми е познат стила, значи!
Разбира се, че е искал точно това ами ...
... а че е "лудо влюбена" Е лудо влюбена в пълни ясвмисъл на думата!
Нали съм ви казвала, че едно ВНУШЕНИЕ въздейства върху дадения субект, когато просто е попаднала в благодатната почва на неговите вътрешно скрити нагласи, ищаси, възприятия и т.н.
Казвала съм ви и за привързаностите към дадени обекти, субекти и издигането им в кумири, нали така ... ми ето, това просто е резултата.
Добре, че са я сгащили навреме тази с безумно-лудешката влюбеност, че кой знае колко живота е щяла да затрие ...
И на туй хората му викат "любов" ... пълно безумие, Боже мили! Пълно безумие ...
Ама гледайте и се учете, приятелчета мили ... |
|
|
|
|
|
reveta
|
Пуснато на: Съб Май 19, 2007 3:09 pm
Заглавие :
|
|
|
Tози мъж толкова е обсебил приятелката си, че е можел да прави с нея каквото си поиска. А тя горката как не е разбрала, че това може да е всичко друго, но не и любов. Тази "любовна" история показва, че любовта и властта (респ. обсебването) нямат нищо общо. Властта сама по себе си предразполага към злоупотреби и обикновено това е за да се вземе още повече. Ако човек злоупотреби с любовта, обикновено я губи. Мисля, че най-хубавото на любовта е това, че даваш всичко от себе си на човека, когото обичаш. И това прави и двамата много щастливи. Природата на човека е да бъде егоист и да мисли преди всичко за себе си, но... не и когато обича. И именно чрез чувството любов човек побеждава първичното в себе си, а когато успее да победи себе си, той се променя само към добро. |
|
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|