НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Пет Ное 22, 2024 11:39 pm Вижте мненията без отговор
Да поприказваме за ларвите ...
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
Маг Живин

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Съб Апр 21, 2007 11:06 pm
МнениеЗаглавие : ??? ??????, ????????? ?? ?????_
Отговорете с цитат

Ето снимките (вляво е оригиналната, вдясно, с очертания от Меган)

Пуснато наПуснато на: Съб Апр 21, 2007 11:46 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Тази снимка, която виждате е абсолютно уникална и изключително рядко срещаща се!

На нея можете да видите в горния ляв ъгъл, където има един малък прозорец, лицето на зловреден дух, който е обсебил тотално тази бедна жена! Лицето му е добре оформено от ектоплазма!!!

Освен това, със сигурност мога да твърдя, че тази жена е психично болна!

Тя цялата е обгърната от екпотлазмен "кожух", който говори за нейната силно изразена психическа лабилност, със силно изразено психично разстройство!

Лично аз точно така виждам подобни енергийни структури на всякакъв род зловредни същности и същества! Най-вече ги виждам когато някой ми прави лично на мен черна магия!

ТАКА, ЧЕ НЕ СЪВЕТВАМ НИКОЙ ДА СЕ ОПИТВА ДА МИ ВЪЗДЕЙСТВА ПО КАКЪВТО И ДА БИЛО НАЧИН, ЗАЩОТО ЩЕ ГО ВИДЯ, ЩЕ ВИДЯ ДОРИ И ЛИЦЕТО МУ ... В ДЕТАЙЛИ ДОРИ! ДАЖЕ И КОГАТО СПЯ ЩЕ ГО ВИДЯ ... Т.Е. ВИЖДАМ ГО ...!!!

Точно така стана с въпросния "маг Светлин", т.е. той се казва точно Росен, това само за ваши сведения, разбира се ...

Всъщност така става и с всички останали аматьори и всезнайковци, дето ми искат смъртта или пък главата поднеса на тепсия!

Впрочем ... проблема си е техен!

Горната снимка говори сама по себе си какво става с такива зловредни злосторници, изпълнене с невиждана злоба и завист ... Сори ...

Местожителство: U.S.A.
Пуснато наПуснато на: Нед Май 06, 2007 7:47 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Благодаря за интересната тема!
Такива структури съм срещала на снимки, правени в пещерата Дяволското гърло!

Тук могат да се видят някои от тях:
http://www.pbase.com/ngruev/devilstroat
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Нед Май 06, 2007 2:17 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Изобщо не се изненаднам от това, което видях.

Та то е навсякъде около нас ... трябва обаче да имаме ОТВОРЕНИ ОЧИ, за да видим всичките тези феномени, т.е. те не са феномени ... те просто са ЖИВОТА, онзи живот, който ние отричаме, който ние пренебрегваме, който ние не разбираме, чрез който ние се забавляваме ...

И в крайна сметка, който ние ОТХВЪРЛЯМЕ И НЕПРИЗНАВАМЕ, защото просто ни е удобно да си живуркаме в мъничките си черупчици на мъничкия ни животец, изграден от "ГОЛЕМИЯ" ни ум, който ни държи в плен на пълно ЗАТЪМНЕНИЕ ... Духовно
затъмнение, не друго!

Та в "Дяволското гърло" има толкова много СВЕТЛИНА и СИЛА ...

Защо ли са го нарекли така?!

Впрочем ... там са си намерили смъртта много хора ... явно затова! Но ... всеки, който търси силни усещания и забавления, постига именно това ... смъртта си ...

А ако търсиш СВЕТЛИНАТА в Тъмнината, то със сигурност ще намериш нея ... не нещо друго!

Местожителство: U.S.A.
Пуснато наПуснато на: Нед Май 06, 2007 2:44 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Още няколко снимки от Дяволското гърло, на които много ясно се виждат самите структури ! Бяха ми дадени от приятел преди време и доста умувахме дали това не е просто ефект от влагата, както се получи при мен , снимайки в снежна буря. Smile

СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Нед Май 06, 2007 3:57 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ще ги качим ...

Местожителство: Велинград
Пуснато наПуснато на: Чет Авг 23, 2007 11:45 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Здравейте отново на всички Smile!

Забележете лявата ръка на момичето от снимката и... ще се радвам да видя коментарите ви!

Пуснато наПуснато на: Чет Авг 23, 2007 1:03 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Това е само частично и несъзнателно отделяне на астралното тяло!

Явно това момиче има здравословни проблеми или Е имало такива в миналото с дланта на лявата си ръка.

Добре, че астралното отделяне е само частично, защото е на публично място и е в тълпата, защото иначе рискува да не се върне обратно във физическото си тяло.

А още по-вероятното обяснение е, че това момиче бива манипулирано по някакъв начин от някого и това астрално отделяне на дланта от физическата му длан просто е енергийното придърпване към този някой!!! Опасна работа ... Sad

Всъщност ... точно при китката на момичето се вижда много ясно ларва, която се е впила в нея!

А всички знаем, че ларвите са същности, които се хранят с енергията на човека, така, че това момиче просто е в опасност и голяма беда.

Лично на мен ми се струва, че този уникален феномен уловен с фотоапарата просто е свързан със специалното отношение на дадена личност - пол мъжки - към това момиче.

Всъщност ... така изглежда и енергийният вампиризъм.
Rolling Eyes Sad

Пуснато наПуснато на: Чет Авг 23, 2007 1:57 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Благодаря Маг Селена! Знаех си, че не е от лошото качество на снимката Rolling Eyes ! За съжаление не мога да й помогна, защото ако й кажа ще ме помисли за луда и въобще няма да ме послуша Confused !

Пуснато наПуснато на: Чет Авг 23, 2007 4:35 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

О, не, това в никакъв случай не е от лошото качество на снимката!

Напротив ... снимката си е с много добро качество, ако ме питаш мен.

Става въпрос за регистриран феномен, който не е никакаъв феномен, щото си е едно нормално състояние и проявление, което тече всеки ден с всеки един от нас ... само дето не го виждаме всички с обикновените си очички.

Това е.

Пуснато наПуснато на: Съб Авг 25, 2007 8:56 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Пуснато наПуснато на: Вто Сеп 04, 2007 11:06 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Тази снимка е направена рано сутринта преди екскурзия. Мисля, че не е дефект на снимката, защото другите са чисти. Или греша?

СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Вто Сеп 04, 2007 12:46 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

MeGaN_ написа:

Господи, подобни неща съм виждала и със собственото си обикновено зрение!

Това е много силно изразено ектоплазмено поле!!! И на първата и на втората снимка.

Нейният източник е естествено мъжа на снимката, който доколкото виждам чисти в къщи. Той най-вероятно проявява висока дейност на ментално ниво, т.е. мислите му са концентрирани в дадена насока, поради което се създава и ектоплазмата около него.

На втората снимка се вижда, че ектоплазмата вече се е организирала и придобива някаква форма, която все още не е оплътнена съвсем, но ако са били направени малко по-късно и трета, или и четвърта снимка, то със сигурност е щяло да се види какво точно се е образувало.

Всъщност ако се вгледаме по-внимателно и съсредоточим върху втората снимка ще видим, че точно пред мъжа, върху масата се забелязва една призрачна котешка фигура в централната част на ектоплазмената структура - котката стои изправена на задните си крачета, с лице към мъжа, а предните й лапки са отпуснати надолу, пък опашчицата й и вирната нагоре и леко подвита надолу в половината й!

Вгледайте се ... няма начин да не го забележите това явление!!!
Very Happy

Пуснато наПуснато на: Вто Сеп 04, 2007 1:06 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Тя котката си се вижда съвсем ясно, обаче на мен не ми прилича на чистене в къщи, а на мотаене около подаръци в ресторант - сигурно сватба или нещо друго подобно. Rolling Eyes
MeGaN_

Пуснато наПуснато на: Вто Сеп 04, 2007 7:13 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Човека на снимката има рожден ден. В момента отваря подарък. Аз се съмнявам, че всичко това може да е свързано с човека, който е подарил този подарък.

Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта