НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Пет Ное 22, 2024 9:38 am Вижте мненията без отговор
КАК СЕ УБИВАТ ХОРА ЧРЕЗ ВНУШЕНИЕ...
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Май 08, 2007 10:25 pm
МнениеЗаглавие : ??? ?? ?????? ???? ???? ????????...
Отговорете с цитат

Много пъти сме говорили на подобни теми, но никога не съм ви обяснявала как точно става това.

Много просто и ... твърде лесно ... стига да знаеш някои психологически трикове и как човека реагира на тях!!!

Най-уязвимото място при човека е неговата психика. Когато бъде нарушена нейната цялост, то във физическото тяло на човека настъпват много сериозни изменения, свързани естествено и най-напред с неговата имунна защита!

Всички знаем, че стреса е отключващия фактор за срива на същата.

Когато е поразена имунната защита всички системи в организма ни започват да работят като отделни механизми - всяка сама за себе си.

При създадената дисхармоничност се "взривява" хормоналната система, после храносмилателната, после отделителната и ... така постъпателно става тотален срив във химическия баланс на целия организъм. А какво по-страшно от това?!

Тогава се "събуждат" и активират онези защитни системи при човека, които отговарят за неговата вътрешна флора - т.е. защитната бактериална среда се обърква окончателно и всички бактерии започват да се възпроизвеждат със скорострелна бързина.

Стига се до сериозни бактериални инфекции, които се откриват много трудно и ... много късно - в повече от случаите!

А именно бактериалните инфекции, които се превръщат впоследствие в тежки хронифицирани процеси водят човека до туморни образования/ както доброкачествени, така и злокачествени/, които в крайна сметка по един или друг начин - рано или късно - водят до смърт.

Спасението идва единствено тогава, когато бактериалната инфекция бъде открита съвсем навреме, както и самия съвсем начален стадий на израждането на клетката - независимо от това, кой орган е най-много поразен.

Ако искате до побеседваме на тази тема - дайте знак ...

Ако имате наблюдения, свързани с нея ... разкажете за тях ...

ЛИЧНО АЗ ИМА МНОГО ДА ГОВОРЯ ПО НЕЯ И ... ДА СПОДЕЛЯ КАК МОЖЕ ДА СЕ УБИЕ НАЙ-СПОКОЙНО ДАДЕН ЧОВЕК ЧРЕЗ ВНУШЕНИЕ И ... СЪОТВЕТНО ЧРЕЗ СРИВАНЕ НА ИМУННАТА МУ СИСТЕМА ЧРЕЗ СЪЩОТО!!!

Очаквам ви!

Пуснато наПуснато на: Вто Май 08, 2007 10:38 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Темата е много интересна.За наблюдения не знам дали мога да говоря.Най-баналното като случаи е,че някои хора заболяват онкологично в следствие преживян стрес.Особено ако не е краткотраен,вмезапен,а по-продължително и сиистемно са били подложени на такъв,едва ли не хронично стресово състояние.Много е индивидуално,понякога се търси и генетична обремененост-при който е налице такава е по-предразположен.При внезапен стрес зависи и от ефекта на породилото го събитие в житейски план сигурно,той може да е без последствия,но може да влече след себе си и други източници на стрес и причини за затормозяване на психиката.И доколко човекът е психически силен да се пребори с всичко това или е лабилен.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
AUDAN

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Сря Май 09, 2007 12:28 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Като се каже "внушение",вече се има впредвид "феномен",който внушава това-онова било по време на хипноза или не.Или използване на техничесдки средства=психотронните оръжия.
Съгласен съм,че горните неша ги има,но да започнем от началото-раждането и семейството.

Доказано е,че плодът през бременността помни звукове.Възможное и да усеща много др. неща.
След раждането нашите възпитатели(майката или някоя баба,обикновено) дават решителна доза в развитието ни...и в подтискането на някои заложби,обаче.

Всички са чували,че майчиното проклятие е най-тежкото.Но ако една майка всеки ден повтаря на детето си:"ТИ нищо не можеш да свършиш както трябва!От теб нищо няма да излезе!"...Нали не очаквате,че ако детето не е инат,ще успее в живота си?

Помня как баба ми ми как ,когато виждах,че баба ми копае с мотиката,аз хващах друга и се опитвах да й помагам.А тя се намръщваше и ми казваше:"Остави мотиката-ще я счупиш!"
Бреей!Чак толкова сила в едно 4-5 годишно дете?!Ма може,нали и Херкулес правел туй-онуй?

С такива баби-това!Случаят не еизолиран,за съжаление.А резултатът е неуверени в себе си хора,които създават семейства и насаждат същата неувереност в децата си.
Добре,че има и изключения.

Пуснато наПуснато на: Сря Май 09, 2007 12:42 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile Има изключения от посоченото - знам случай,при който подтискането на амбициите и обезсърчаване от страна на майката да са мотивирали човека да се бори и да просперира в живота - и от инат и от вътрешен стремеж съумява да бъде успешен.Въпрос на вроден характер и заложби.Лошото е,че и в зряла възраст не получи едно "браво за успеха",а само скептицизъм "ти много на високо хвърчиш,ама ще паднеш".При някои хора пък и прекаленото насърчение не помага,не успяват да устоят на прекалените очаквания,които им се възлагат и това ги смазва.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
adidessi

Пуснато наПуснато на: Сря Май 09, 2007 4:15 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Много интересна тема.Напълно съм съгласна с това, че внушението убива.Получава се нещо като"сто пъти потворена лъжа се превръща в истина". Когато човек е подложен на непрекъснато неодобрение от околните /обикновенно най-близките/, той бавно, но сигурно губи своя облик.Отначало той се съпротивлява, като се стреми да защити себе си, като доказва по всякакъв начин, че нещата не са такива, каквито другите ги виждат.В по следващ етап, вече е уморен и изчерпан енергийно за да се съпротивлява. Настъпва момент на незаинтересованост, последван от психически срив.Нещо като това за което стана дума в предишни теми, а именно загубваш себе си.Затваряш се и ....започват болестите. А от тук нататък, накъде....не знам.

Пуснато наПуснато на: Сря Май 09, 2007 4:42 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Това е най-лошото - най-близките всъщност могат да те съсипят,защото най-много държиш на тях и на тяхното одобрение,други може и да игнорираш.А най-близките уж държейки на теб им се иска да бъдеш такъв,какъвто на тях им се иска и да задоволиш техните изисквания и претенции.Процесът може и да е в обратна посока - зависи от съответните нагласи и ниво на възприемане на хората и нещата около нас..
penka

Пуснато наПуснато на: Сря Май 09, 2007 4:56 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Усетих, че може да убие и много по-лесно, и много по-бързо - практически веднага. Това със стреса и неодобрението са бавни варианти. Може веднага - просто те удря в сърцето /не в поетичен, а в чисто физически смисъл/.Почти няма какво да направиш, докато всичко в теб се сгърчва и преобръща.Тогава вероятно можеш да разчиташ само на инстинктите, или - да си супер подготвен и трениран.Лошото е, че за да си така трениран, трябва да си минал през тренировки и да си оживял в тях. Wink
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Сря Май 09, 2007 7:52 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Браво ... просто сте направили един невероятен ГЕЩАЛД /това се прави от група хора, които имат различни способности, които биват акумулирани в едно цяло/.

Абсолютно всички сте прави!

Поздравявам Пенка за нейния постинг и ... разбиране на нещата! Невероятно права е ...

Продължавам по темата, защото става въпрос за зададени команди, които трябва да навредят на дадена личност.

Давам кратко пояснение: това са вид команди, които се набиват в подсъзнанието на индивиди - в течение на времето / а както казва Пенка "командата" може да се задейства и веднага, мигновено!!!/.

А сега представете си подобни команди да ви се набиват в подсъзнанието през няколко часа по телефона, GSM-а или пък чрез SMS-и.

В първите два варианта можете да чуете следното: има фонов шум, който разсейва вниманието ви. Фоновия шум може да бъде като на автогара, аерогара, болница или нещо подобно ... може да звучи и като шум от домашна обстановка.

На този фон можете да чуете нечленоразделни звуци, като при бързо превъртане на лента от касетофон или пък ... превъртане на разговор от диктофон.

А честота на звука може да бъде направен и така, щото изобщо да не чуете абсолютно нищо!!! Но ... въпреки всичко вие го чувате!!!

Фоновия шум привлича вниманието ви и вие не отчитате на съзнателно ниво другия звук, който съдържа командите, на които трябва да се подчините!

Някои хора, склонни и лесно податливи на хипноза реагират много бързо на тези команди, почти мигновено!

Други реагират по-бавно ... а трети изобщо не реагират!!!

И когато не се постигне по-бърз и ефективен резултат, атаките зачестяват през 2-3 часа - денонощно ...

Този процес може да продължи и години при хора, които изобщо не се поддават на хипноза! Именно те са най-апетитната плячка за манипулатора, който иска да подчини волята им на тяхната или пък ... да ги убие!!!

Или пък да ги елиминира като конкуренти в дадена област.

Как мислите ... колко дълго време би издържала жертвата, подложена на подобни атаки съставени от подобни команди?

Случвало ли ви се е да чуете нещо подобно?

P.S. А докато вие давате вашите отговори и мнения аз ще взема да напиша материала за в-к "Врачка"! Нали нямате нищо против?!

Пуснато наПуснато на: Сря Май 09, 2007 8:15 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Случвало се е да звъни телефон и насреща да има само шум,без обаждащ се преди години доста често, сега съвсем рядко,почти не/веднъж преди около месец и нещо,говоря за стационарен тел.-тогава се усъмних в подобно нещо,но нищо тревожно не забелязах в последствие/,но не съм забелязала нещо нередно,а и тогава не съм била наясно с тези приоми и не отдавах значение на това.Слуцвали са се обаждания на хора,дето са без работа и си търсят развлечение като говорят глупости по тел.С моб.тел и СМС-и засега не съм имала подобни проблеми.Но все пак не е зле да сме подготвени за такива атаки,поне да знаем как да ги разпознаваме и да се предпазваме от тях,естествено без да ставаме параноиици и да очакваме точно това при всяко позвъняване.Пощата СПАМ не чета,ICQ-то почти не ползвам засега,с СМС-и общувам с ограничен кръг хора.
penka

Пуснато наПуснато на: Сря Май 09, 2007 8:49 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Да, случвало се е.Лошото,Кати, е че колкото и да мислиш, че си подготвен, това ти влияе буквално на клетъчно ниво - и в крайна сметка си неподготвен.Разбира се, че е по-добре да се знае и да не си поне изненадан.Все пак ти дава някакъв шенс.Аз, определено, не смятам да развивам параноя и да се стряскам от всеки звън по телефон или GSM, още повече, че работата ми е такава, че говоря много.Но сега, когато знам какво може да се случи и как това ми влияе, освен, че естествено ме е страх, се чувствам и по-подготвена вътрешно.
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Сря Май 09, 2007 11:21 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

penka написа:
Да, случвало се е.Лошото,Кати, е че колкото и да мислиш, че си подготвен, това ти влияе буквално на клетъчно ниво - и в крайна сметка си неподготвен.Разбира се, че е по-добре да се знае и да не си поне изненадан.Все пак ти дава някакъв шенс.Аз, определено, не смятам да развивам параноя и да се стряскам от всеки звън по телефон или GSM, още повече, че работата ми е такава, че говоря много.Но сега, когато знам какво може да се случи и как това ми влияе, освен, че естествено ме е страх, се чувствам и по-подготвена вътрешно.

Въпроса не е в това дали се развива параноя, нито пък в това дали си подготвен за подобен род атаки!

Въпроса е в психическия тормоз, че всяко следващо позвъняване или СМС е от съответния нападател или психопат-манипулатор.

Въпроса е в това, че ти се ангажира цялото внимание и спокойствие в ... очакването да чуеш зловещото позвъняване и след него ... онзи още по-зловещ запис с издадени команди, които не можеш да различиш и разкодираш, без да знаеш как точно се прави това ... само това ти е достатъчно!

ДОСТАТЪЧЕН ТИ Е ПОСТОЯННИЯ СТРЕС ...

Въпросът се свежда до личната психическа издържливост на атакувания индивид! И ако тя се окаже твърде и дълго издържлива, то тогава се преминава в директна и открита атака.

Всички вие този процес сте го описали много точно!

Започва се с думи, които биха те засегнали на най-слабите ти - дори само предполагаеми - места.

Пример: "Ти си нещастник/нещастница грозен/грозна. Аз съм млад/млада и красива и затова се котирам навсякъде!"

А може и: "Ти си некъдърник/некадърница, ти си мошеник/мошеничка!" -

А защо пък и не: "Знаеш ли, че жена ти/мъжа ти ти изневерява, щото не я/го забавляваш в леглото?!"

Ето ... точно по този начин манипулатора-психар, който поназнайва и нещичко по психология или пък има приятел психиатър, който активно му помага /не е задължително да го прави съзнателно/ ти взривява живота, като те хвърля в невероятни съмнения и наистина ти създава почва за параноясване.

И ... какво става тогава! Ако обекта на "мъчението" е нормален човек, то получава най-малкото стрес, а след това и срив задължително в нервната система, при това жесток срив - това просто е автоматичен процес, абсолютно несъзнателен!

Според вас оттук нататък какво следва!

Ще надникна да видя мненията ви утре, щото съм свирепо гладна и ... още по-свирепо изморена ... и заспала!

Желая на всички ви лека вечер и леки, и приятни сънища!

Пуснато наПуснато на: Сря Май 09, 2007 11:50 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile Извeстните медийни личности са най-чест обект на такива тел.и СМС-ни атаки,най-вече от страна на хора с маниакални разстройства и проблеми - от демонстрации на обожание до предложения за женитба с пряка заплаха от физическа разправа,ако не се откликне на чувствата им.След такива изстъпления се налага да си наемаат охрана.Навремето мъжът ми беше получил няколко заплашителни е-мейла,заплашващи мен индиректно,но от тях беше ясно,че изпращачът не ме познава в действителност-целта беше да бъде изваден той от равновесие.Знаели са,че за себе си лично особено не се страхуваше,но когато опреше до близки и роднини нещата стояха по друг начин.За мен неудобството беше,че трябваше да го послушам и няколко дни да огранича излизанията си,за негово лично спокойствие,въпреки,че самата аз въобще не бях стресната, докато се опитат да локализират и хванат по IP анонимния изпращач. Трудно,защото се оказа,че е от някакъв и-net клуб, трябваше да засекат и времето.Беше ясно,че не е сериозна заплаха,по-скоро хлапашка изцепка,но е имало причини за безпокойство по принцип заради други не толкова безобидни елементи.Преди 2-3 г.не помня точно имах няколко обаждания по стац.тел.явно от един и същи човек - 3 или 4 пъти с неприлично предложение ако искам да изкарам 200 лв. предшествано от въпрос "Обичате ли еди-какво си?"Първия път мислех,че е случайно попадение на тел.ми на принципа на тото-то,но след като последва и друго след доста дълъг интервал-месеци,след това още, започнах да отхвърлям вероятността това да е случайно.Не се впрегнах ососбено,просто затварях тел.без обяснения.Не счетох за нужно да го споменавам в къщи и да създавам притеснения,още повече,че беше на рядко и в един момент престана.
penka

Пуснато наПуснато на: Чет Май 10, 2007 10:56 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Да, очакването на "онзи глас" е ужасно!То всъщност е тормозът и затова аз не смятам да му се връзвам.Работата и животът ми до тук са били такива, че явно са ме подготвили за това.Преживях нападение над мен и офиса, стрелби, заплахи, изнудвания и т.н. прелести на периода на "първоначално натрупване на капитала".Преживях болести за мен и в семейството ми и чувството на неяснота и безпомощност.Тази сутрин имах и пожар в къщи /за разсънване и "добро утро"/. Laughing Така че - едно отгоре - все ще го преглътна. Very Happy Този път съм решила, ако ми звънне, направо да го напсувам като хамалин, пък ще разчитам, че не е на запис, така че да му се ослади! Laughing
kati

Пуснато наПуснато на: Чет Май 10, 2007 11:01 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Sad Да,познати истории за съжаление/с "прелестите" около офисите/Дано пожарът не е бил със сериозни последствия.
Rolling Eyes
penka

Пуснато наПуснато на: Чет Май 10, 2007 11:07 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

За сега още не сме проверили единия климатик и пералнята, но другото е наред.Стана късо съединение и избухнаха много искри и пламъци от един на пръв поглед приятелски настроен към мен контакт. Laughing Аз бях още сънена и го полях с вода - така загасих пожара.После се оказа, че за късмет не ме е утрепъл тока, но аз повече се вълнувах от факта да мога да си изпия сутрешното кафе. Laughing Нищо особено - просто едно по-динамично разсънване. Very Happy
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта