НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Съб Ное 23, 2024 1:50 am Вижте мненията без отговор
Искате ли да сте Маг?
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
penka

Пуснато наПуснато на: Вто Май 15, 2007 10:32 pm
МнениеЗаглавие : ?????? ?? ?? ??? ????
Отговорете с цитат

Звучи детинско, нали?Обаче съм сигурна, че доста голяма част от потребителите са си представяли какво би било за тях самите, ако имат някакви по-феноменални способности.Ами, може би, е време да си признаем и да поговорим откровено за това - искаме ли го, защо не го можем и защо всъщност не го искаме?Аз /като на събиране на алкохолици/, откривайки темата, първа ще си призная: до преди две-три седмици си мислех, че ще е много интересно, че ми се иска и че ако имам достъп до информация от по-друг тип и естество, това много би ми помогнало и би ме направило по-друг човек.Като съвсем невинно същество Wink , следвайки съвета на Маг Селена и използвайки /вероятно/ елементарна техника за команда преди сън, аз се докоснах /само периферно, слава богу/ до нещо различно от всекидневния информационен поток /все още не знам как да го нарека/. Докоснах се и се дръпнах.Разбрах, че не искам да съм Маг, не искам да знам нищо за миналото си /в предишни прераждания може би/, а също и за бъдещето си.Това ми дойде в повече - признавам си!А бях само в крайчеца!Представям си, какво би било по към средата!А вие искате ли? Готови ли сте за знанието и за съпреживяването, за огромния водопад от информация?
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
AUDAN

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Вто Май 15, 2007 10:40 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Според домакините,Маг е стъпало от развитието на всеки...или би могло да бъде.Обаче аз или не съм дорабрал или имам друго мнение,та не ме влече Магията.
Всеки в прераждането си има определени заложби,които е сметнал,че ще му свършат най-пшолезна работа.Някои имат съвършен слух и стават музиканти и певцъ.Други са "музикални инвалиди",но може да са идеални шофьори,да кажем.Та в тая логика..Аз не ша да ставам Маг,защото знам,че почна ли-нещата се променят,но не както мен ме устройва...
Може и да бъркам,но засега тъй мисля.А ясновидство-да(бяла магияWink)

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Май 15, 2007 10:54 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile Личи си,че си човек на действието.Докато се чудех и маех откъде да я подхвана след поканата на Маг Селена...Не,аз не съм готова за такова нещо определено.Като всеки и аз съм искала да надникна в бъдещето и най-вече собственото си.Но само при положение,че ми се дава насока как да го подобря.Ако съм знаела преди време какво е имало да ми се slucvа,дали щях да е чувствам по-добре тогава? Едва ли.Може би съм щяла да бъда по-подготвена по някакъв начин да посрещна събитията,но това щеше да ми попречи да си изживея хубавите неща,които са ми се slucvали по-преди.И сега се вълнувам от някои аспекти от бъдещето си/в по-краткосрочен план/,но повече как да ги подобря и да предизвикам положителни събития-не кардинални,а по-скромни.От тук нататък вече не живея с някакви специални планове.Защото докато планираме нещо,идва друго,което преобръща всичко на 180о.А да знам за другите повече,отколкото е нужно - няма да е най-приятното нещо.Сигурно няма да ми хареса това,което ще видя.И да усещам чуждите болки.Или ще ми се иска да имам сила да помогна на всички/което е невъзможно/ или ще ми се прииска да "ослепея и оглушея" за това.И ако виждам,че нещо лошо ще се случи с някого,а не мога да го предотвратя,или да мога, а да нямам право.Ами ако се изкуша да стана известна/не съм такъв човек,ама знаели се/ и от печалбата.Почва се малко по малко.Мисля си,че имам достатъчно морал,да не богатея от чуждата болка и страдание,но ще има и такива,дето сами си просят да бъдат оскубани,особено ако са си надвили на масрафа и се затичват при мен за всяка дреболия.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Сря Май 16, 2007 12:21 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

AUDAN написа:
Според домакините,Маг е стъпало от развитието на всеки...или би могло да бъде.Обаче аз или не съм дорабрал или имам друго мнение,та не ме влече Магията.

Може и да бъркам,но засега тъй мисля.А ясновидство-да(бяла магияWink)

Пак ще ви припомня що е то това МАГ?! - отговор на един от зададените ми въпроси в едно интервю.

"Първо и веднага искам да обясня, че това не е никаква титла. Окултистите приемат тази дума като титла, както и доста други непосветени хора, но това е само една степен, която показва нивото на Посвещение в окултното знание. Освен това в известна степен тя говори и за самите духовни прозрения, и просветления на посветената личност! Тя е и онзи показателен елемент, който говори, че човека преминава вече към едно по-висше посвещение в полетата на духовните познания, т.е. за края на неговото Второ Посвещение. Думата „маг“ е производна от МАГК, МАХ И МАХА. Първите две определения означават „велик човек“, много добре познаващ тайното, езотерично учение, което означава и свещенодействащ човек. А МАХА или МАХАТМА пък означават Велика Душа. Истинският им произход е свързан със санскрит и хинди. Маговете били свещенослужители на Бога на Огъня. Обикновено информация за тях може да се намери сред асирийските и вавилонските, а също и сред персийските и халдейските огненопоклонници. В тантра йога също се говори за богослужението свързано с огъня. То се нарича „хома или хаван“. Огънят представлява видимата Божествена енергия, която може да бъде видяна и почувствана! Думата „маг“ означава също така и мъдрец, мъдър човек! За пръв път думата „мага“ е спомената във „Вишну Пурана“, където е ставало въпрос за Жреците на Слънцето. Определението „маг“ означава: посветени хора, които се занимават със служене на Божествената същност! И според „Зенд-Авеста“ маговете се разделят на три степени:

1.Хербеди или ученици;

2. Мобеди или Учители

3. Дестур Мобеди или Съвършени Учители.

Така, че определението „маг“ като степен дословно означава: високо посветен служител на Бога! Всички останали понятия свързани с баене, леене на восък, гледане или врачуване на най-обикновени карти, кафе или захар, та понякога дори и чай, пък и боб, както и брашно, като и всякакъв род магически ритуали свързани с така наречената „селска“ или „предметна“ магия са поместени в най-низшите степени на окултните знания. Та ... според казаното до тук думичката „маг“ пред името ми означава, че съм маг от първа степен – все още! Но това е единствено в контекста свързан с окултните ми знания, които практикувам в занаята, към който все още се придържам!"

И ако извлечем есенцията на всичкото това многословие би трябвало да обърнем внимание именно на ето това: ... "Определението „маг“ означава: посветени хора, които се занимават със служене на Божествената същност! "

Тук се включва и ЯСНОВИДСТВОТО, което е едно от не чак до там приятните проявления на това служене ... хайде да не са заблуждаваме изобщо!

Магията можем да си я правим и без да сме "ЯСНОВИЖДАЩИ", но ... проблема идва тогава, когато станем ЯСНОЗРЯЩИ!!!

По-късно ще се върна пак да си подискутираме ... по темата, разибра се!

Пуснато наПуснато на: Сря Май 16, 2007 12:32 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati написа:
Ако съм знаела преди време какво е имало да ми се slucvа,дали щях да е чувствам по-добре тогава? Едва ли.Сигурно няма да ми хареса това,което ще видя.И да усещам чуждите болки.Или ще ми се иска да имам сила да помогна на всички/което е невъзможно/ или ще ми се прииска да "ослепея и оглушея" за това.И ако виждам,че нещо лошо ще се случи с някого,а не мога да го предотвратя,или да мога, а да нямам право.

Ето ... за този именно УЖАС говорих в другата тема!

Ако си ясновиждаща и това, което можеш да видиш, можеш да го промениш единствено в рамките и само на твоя личен живот, касаещ само и единствено твоите постъпки и действия, нооооо ... за жалост ти не можеш да контролираш постъпките и действията на никой друг!

Тогава ... какво можеш да промениш! Гледаш стоически и чакаш като пред заколения да ти прережат гърлените артерии ... нищо повече!!!

А оттам нататък ... страдаш!

Бедата е още по-голяма - не се усещат само чуждите човешки болки - УСЕЩАТ СЕ БОЛКИТЕ НА ВСИЧКО СЪЩЕСТВУВАЩО, КАКТО И СТРАДАНИЕТО НА ВСИЧКО СЪЩЕСТВУВАЩО ...

"Виждаш" и злокобните намерения и нагласи на всяко едно живо същество спрямо друго същество ... и страдаш, и боледуваш, и гориш в адски изпитания ... дали да го "свитнеш" този или ... да не го "свитнеш", а да си изживееш изпитанието и сам да видиш резултата от неговите действия ... как действат разрушително върху зловредния тип, как действат разрушително върху най-близките ти хора да речем ...

Приятно приключение из ясновидството ... няма що?!

А НА ВСИЧКТО ОТГОРЕ И ТИ ЗАВИЖДАТ ДО БЕЗКРАЙНОСТ И СЕ ЧУДЯТ КАК ДА ТЕ УБИЯТ ПО-СЪВЪРШЕНО ... ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ТВОИ "КОЛЕГИ" ... ХУБАВО Е, НАЛИ?!

Пуснато наПуснато на: Сря Май 16, 2007 1:00 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Не не е хубаво Crying or Very sad Не е хубаво да знаеш за злонамеренията на хората ,по скоро болката идва от това ,че не разбирам идеята да бъда над другите ,не разбирам смисала на това ,какво им пречи на хората да са добри ,защо е цялата завист ,защо се радват когато умишлено пречиняват болка на другите,защо презират бедния и безпомотщния ,защо се подиграват и злословят . Question Защо слагат всичко на кантар ,да си човек или звяр Question Това ли е еволюцията Question Не Exclamation Това е ефекта на измислената реалност ОТ която не излиза нищо хубаво
moonlight

Пуснато наПуснато на: Сря Май 16, 2007 6:48 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Искаме ли да бъдем Магове Question А от нас ли зависи Question По скоро човек се ражда такъв и от ранна възраст започва да се чувства различен ,след това идва време на осъзнаването.Мисли и събития всичко става едно ,случайното вече не е случайно.Но аз съм просто един Хербед ,който е поставен под този въпрос ,да се усъвършенства или не или просто за хората да си остане странен Rolling Eyes
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Сря Май 16, 2007 7:15 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

А можеш ли поемеш целият този негативен товар върху себе си, дето си го изредил като списък буквално в предпоследния си постинг?!

А можеш ли да приемеш всичките тези човешки негативи върху себе си?!

А можеш ли да излъчваш само и единствено БОЖЕСТВЕНА ЛЮБОВ ... въпреки всичките негативи на човечеството?!

А имайки предвид крехкото ти физическо тяло и голямото Его ще издържиш ли на всичките изпитания, които ще те захлупят изневиделица?!

Ако можеш ... давай ... бъди повече от един хербед!!!

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Сря Май 16, 2007 7:16 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена написа:
А НА ВСИЧКТО ОТГОРЕ И ТИ ЗАВИЖДАТ ДО БЕЗКРАЙНОСТ И СЕ ЧУДЯТ КАК ДА ТЕ УБИЯТ ПО-СЪВЪРШЕНО ... ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ТВОИ "КОЛЕГИ" ... ХУБАВО Е, НАЛИ?!

Ей заради това,ако някога се "облещя' и с третото си око,то никой ,освен мен,няма да разбере!Сиреч няма да се хваля!

Сега си припомних един въпрос,който ме гложди от доста години.а именно:
Може ли един ясновидец да успее да скрие способностите си?Или останалите напреднали си го виждат и нищо скрито-покрито няма?

Пуснато наПуснато на: Сря Май 16, 2007 7:22 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile Може би няма да има право да ги крие.Ако са му дадени и се проявят,няма да е за собствен кеф,а с някаква промисъл.А и да иска,няма да успее,все ще се намери случай да се изявявт,било то да предпази от нещо хора на които държи,било тo зa друго.Не е като да спечелиш Джакпота и да го скриеш.Даже да успееш да скриеш събитието/от съображе ния за сигурност,не друго/,все ще направиш някои подобрения и придобивки за себе си и близките си,иначе какво,в гроба ли ще си го носиш.И не на последно място ще се опиташ да помогнеш на някои нуждаещи се по собствено усмотрение,както ти диктува съвестта и интуицията.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Сря Май 16, 2007 7:30 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

AUDAN написа:

Може ли един ясновидец да успее да скрие способностите си?Или останалите напреднали си го виждат и нищо скрито-покрито няма?

Не е нужно да го виждат само останалите напреднали!

Той сам започва да говори за себе си ... то това не се "скрива", не се "сдържа" ... то се проявява съвсем неволно, просто от самосебе си ... просто "се случва" ...

Ей Богу, вярвай ми, ако можеше да се стори, сигурно щях да го сторя ...

Чак ми се плаче, че не мога да го направя, знаеш ли ... а и вече е съвсем късно да го направя ... пък и колкото и да се опитвам да го направя, то ама никак, ама никак не се получава Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Пуснато наПуснато на: Сря Май 16, 2007 7:55 pm
МнениеЗаглавие : Re: ?????? ?? ?? ??? ????
Отговорете с цитат

penka написа:
...Разбрах, че не искам да съм Маг, не искам да знам нищо за миналото си /в предишни прераждания може би/, а също и за бъдещето си.Това ми дойде в повече - признавам си!А бях само в крайчеца!Представям си, какво би било по към средата!А вие искате ли?...

Честно казано - не. Ама така е дошло, ще гледам да се справям Razz Той затова Кришнамурти казва нещо от рода: "Ако мога ви дам да видите какво е, не само няма да го искате, няма да го пипнете не с ръка , с триметров прът". Затова се опитвам да убедя разни, че така наричаната "дарба" (когато я имаш, т.е.когато те стовари) си е чисто проклятие. Ама никой не вярва Rolling Eyes

Пуснато наПуснато на: Сря Май 16, 2007 9:00 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ммммммммммммм ... аз не само, че го вярвам, ами му и сърбам попарата на туй нещо "дарбата"!

Тя Пенка видя нищожността само на един нищо и никакъв детайл от цялата работа с една простичка команда ... а по-нататък просто не ми се говори, но ще си поговорим, ще си поговориииммммм ...

Вие само питайте, пък ние ще отговарямееее ... и плачем ли, плачем ... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Пуснато наПуснато на: Сря Май 16, 2007 9:15 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Тя поне видя нещичко с команда.А аз не знам как да я задам тази команда,ама като заспя сънувам едни неща,много символни насочващи,ама не знам как точно да ги тълкувам,а и някои вече ми изсфирясват от главата.Не,че искам да се набутвам между шамарите.Просто си търся накакви там отговори,дето не съм и сигурна,че толкова са ми нужни.
penka

Пуснато наПуснато на: Сря Май 16, 2007 10:25 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Няма отговори, Кати. Поне - не и на това ниво. Само си като развален пеленгатор.Ако му стиска на някой - да ходи на следващото ниво.Там може и да има отговори.И всъщност за какво са ни тези отговори?Ти формулирала ли си въпроса, за да очакваш отговор?
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта