Автор |
Съобщение |
Tania Vladimirova
Местожителство: София
|
Пуснато на: Чет Май 17, 2007 1:26 am
Заглавие :
|
|
|
Не искам да съм маг, защото не искам да се докосвам до негативната енергия на хората. |
|
_________________ Искам да давам щастие на хората, чрез думите си. |
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Чет Май 17, 2007 8:21 pm
Заглавие :
|
|
|
Всъщност няма проблем за който желае,стига да отговаря на условията по обявата за набиране на кандидати за обучителен ясновидски курс,а те са: "млади,комуникативни,интуитивни"/жени,има и възрастово ограничение - от...- до...г./ - звучи като обява за работа.Колко му е.. Жалко,че съм прехвърлила горната възрастова граница. Иииих...
|
|
|
|
|
|
AUDAN
Местожителство: България,Земята...засега
|
Пуснато на: Чет Май 17, 2007 9:04 pm
Заглавие :
|
|
|
kati написа: | - от...- до...г./ - звучи като обява за работа.Колко му е.. Жалко,че съм прехвърлила горната възрастова граница. Иииих...
|
Потърси при курсовете за вещици.там се търсят над...г |
|
_________________ "Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI |
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Чет Май 17, 2007 9:11 pm
Заглавие :
|
|
|
Търсих,ама нямааа... Мъка,мъка... А тъкмо съм се оборудвала с турбометла... А, пропуснах,че тези след успешно завършваме на курса осигуряват и работа - с множество професионални ангажименти и с възможност за добро лично развитие и усъвършенстване. И съответно вероятно атрактивно възнаграждение.
|
|
|
|
|
|
moonlight
|
Пуснато на: Чет Май 17, 2007 9:27 pm
Заглавие :
|
|
|
|
|
AUDAN
Местожителство: България,Земята...засега
|
Пуснато на: Чет Май 17, 2007 9:53 pm
Заглавие :
|
|
|
moonlight написа: | И дават степен -Адепт |
Адепт ли?Тц-туй е дреболия!Те с таквизи малки работи не се занимават
Ама.kati,я пак погледни и виж в обявата за магове дали не предлагат работа на импулните телефони,дет се пъшка за 15 имп/мин?
Уточнение:пъшка не оператора,а клиента ,след като разбере колко минути са го държали,без нищо конкретно,всъщност,да му кажат |
|
_________________ "Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI |
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Чет Май 17, 2007 10:00 pm
Заглавие :
|
|
|
Не,няма...Може би за това курсове чак не трябват.Там ги набират директно чрез обяви във вестниците,раздел:"Работа".Тук ще обучават таро,руни и восъколеене.А ние можем да се организираме да спретнем конкурентен - гадание на кафе,чай,боб,ориз,плод и зеленчук.Не,че подценявам горните приоми - то си е цяла наука и сигурно се искат доста и по-задълбочени познания,ама де да знам,може и чрез курс. |
|
|
|
|
|
valeria-anita
|
Пуснато на: Пет Май 18, 2007 7:43 am
Заглавие :
|
|
|
Не искам да съм маг, защото няма да устоя да раздавам моята си справедливост |
|
|
|
|
|
moonlight
|
Пуснато на: Пет Май 18, 2007 8:18 am
Заглавие :
|
|
|
Не са за всеки човек -магическите похвати .Да си маг не значи да правиш магии и да контролираш някого или да раздаваш правосъдие.Колкото и противоречиво да звучи,смятам че тука си говорим за светлата страна на Мага -неговата воля винаги е подложена на искушения, но за него съществуват правила и природни закони. |
|
|
|
|
|
valeria-anita
|
Пуснато на: Пет Май 18, 2007 8:45 am
Заглавие :
|
|
|
Мдааа, точно за това не мога да се квалифицирам в Маг!!! Обичам да помагам и да правя "добро" - нали разбираш, моето виждане за добро. По този повод имаше една дискусия, че бели магии няма. |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Пет Май 18, 2007 11:43 am
Заглавие :
|
|
|
Нашите,човешки разбирания за справедливост и добро са субективни и ограничени и нямат нищо общо с космическите закони.Те са безпристрастни.Когато правим някому добро,може би не е наистина добро за него.Може да му попречим да си научи кърмичния урок,а ние да поемем неговата карма върху себе си.Това трудността и отговорността да си Мааг.И всеки я поема за себе си,може ли,а и трябва ли да се намесва в живота на другите,дори много да го искат.И дали на тях им е полезно да се изпълняват желанията им.И да им се обясни защо им се случва нещо в живота.Дали могат те самите да го променят и как,дали е нужно.И често се среща неразбиране. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Пет Май 18, 2007 1:04 pm
Заглавие :
|
|
|
moonlight написа: | Не са за всеки човек -магическите похвати .Да си маг не значи да правиш магии и да контролираш някого или да раздаваш правосъдие.Колкото и противоречиво да звучи,смятам че тука си говорим за светлата страна на Мага -неговата воля винаги е подложена на искушения, но за него съществуват правила и природни закони. |
Оооооо ... moonlight ... няма светла страна, няма тъмна страна на Мага ... всичкото това е просто едно.
Може да има само баланс и равновесие в това направление, когато се появят изкушенията и големите предизвикателства, разбира се!!! |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
moonlight
|
Пуснато на: Пет Май 18, 2007 3:59 pm
Заглавие :
|
|
|
Аз разглеждах нещата по тази схема; Зла воля -зъл магьосник ;Чиста енергия -Духовен благодат |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Пет Май 18, 2007 4:41 pm
Заглавие :
|
|
|
Всъщност не е необходимо магьосникът да е зъл, за да сътвори поразии в мечий живот.Достатъчно е да изпълнява нечии желания без да го интересуват последствията за потърпевшите,а и за него самия,поради простата причина,че не на нужната висота в духовен план за да го прозре.Или пък прилага сабствените си човешки възгледи за справедливост и добро.И тук важи максимата,че "пътят към ада е постлан с добри намерения.А ако е магьосник на място не би и могъл да бъде зъл,защото би трябвало да е на ясно,че всички злини,които сътворява умишлено или не някой ден ще му се стоварят на главата мнoгoкратно уголемени. |
|
|
|
|
|
moonlight
|
Пуснато на: Пет Май 18, 2007 5:15 pm
Заглавие :
|
|
|
Много уважавам мненията ти ,доста пишеш и дискотираш ,прочела си много книги браво Нищо лично но в окултното сам посветен малко повече от теб и не книги са ми показвали истините има разлика макар и невидима за теб Дано да не съм те засегнал ,просто съм откровен |
|
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|